50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıftar ve sahur menumu yazıp uyumaya gıdıyorum cok uykum var sahuru smdı yaptm.

ıftar

1 sıse su
yarım ekmek sandvıc ( evde tek oldgm nasıl bellı oluyor )
4 5 tane hurma

sahur
2 patates hasladm uzerıne tuz ve yogurt
bol su

herkese ıyı gcler

ii gecelrr,ben de dizimi izleyip uyuycaammmm.HELLO MISS izliyorumm nutcasee.... (ju yu ren çok ttalı yaa onun diziisii diye bunu izlemeye başladımm)

ayyyy ben de senle çalışma istiyorumm,beni de all yanına.....ya da bir okul açç senn..
Zaten bir tek kadınları çalışan alırım, sen de gel tabiiolumunekankayizsmile. Bir yatakhane kurdururum oraya ohhh ne güzel :) . Sağlıklı sağlıklı çalışırız.
Anladım canım. Hastaneyi bayağı biliyormuşsunuz zaten o açıdan rahatladım.
Ya kusura bakmazsan bir şeyler sormak istiyorum sana, aslında biraz çekiniyorum da çünkü hep böyle sorun çıkarır gibi yazdım bu konuda, yanlış anlama lütfen:çok üzgünüm:. Ben bu forumda bu ameliyatı olanların yazılarını okumuştum, hatırladığım kadarıyla bir süre sırt üstü yatman gerekiyormuş. Ağırlık kaldırmaman gerekiyormuş falan filan... Böyle şeyler sende de olabilir mi yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?
Nutcase boyum 170 cıvarı , kılom 55.5 a kdr dustumm . ve asıl sorun belım taaam 92 cm benneyaptımki
Belin olarak tam nereyi ölçtün acaba? Yanlar demekle ben daha çok belin biraz altından bahsediyorsun sandım, yani kalça kemiğinin hemen üstü, yoksa sen "yanlar" demekle belinden mi bahsediyordun yani gövdendeki en ince yerden?

Bir de spor yapmayı sevmediğini yazmışsın sanırım, yoksa başkası mıydı o acaba, neyse sen olduğunu farzedip devam ediyorum yazmaya :) . En kolay hareketlerle beş dakika spor yapmaya başlarsan o kadar sıkmaz bence. Ve en etkili yöntem spor videoları izlemektir, feci gaza getirir kendimden biliyorum:dance:.
ii gecelrr,ben de dizimi izleyip uyuycaammmm.HELLO MISS izliyorumm nutcasee.... (ju yu ren çok ttalı yaa onun diziisii diye bunu izlemeye başladımm)
My Girl'deki kızı mı diyorsun? Evet o çok acayip oynuyordu My Girl'de, her sahnesine gülmüştüm, mesela bütün pastayı bitirdiği sahne veya banyoda zıpladığı rezalet sahne:roflol:. Hello Miss'e başlamıştım ama bıraktım sonra çok dizi olduğundan. Sen bana söylersin iyi mi değil mi. Ha, bir de bu kız East of Eden dizisinde de oynuyor ama ciddi bir rolde, o dizinin de reklamını yapayım hemenyerimseniben. Bak başroldeki herif de yakışıklı...

gunaydin kizlarrrr

anchusacigim menumu gururla yazayim

iftar
1 ad. hurma
1 kase yayla corbasi
yarim tabak misket kofteli yemek (patates, bezelye, kirmizi biber, az salca ve az yag ile pisirdim)
1 dilim uno light ekmek
1 buyuk bardak ayran

ara
kavun
cok az beyaz peynir

ara2
yarim dilim cheesecake
1 fincan sutlu sekersiz nescafe

sahur
2 dilim uno light ekmek
yarim domates
cok az kavun
az beyaz beynir
1 haslanmis yumurta
cay

iste buunlarrr

valla bir tek tahin gozume batti ama kilo korumada oldugun icin hic problem degil yiyebilirsin. yine ciceksin

Pisi ne bilemedim??? kizartilan hamurlardan mi?? Oyleyse cok fena. Aksam yemegi yerine mi yedin onlari. Ay sekerpare de yemissin. Iyi bari yurumussun de pisi kizartmaysa 4 kilometra kossan yetmez.....Yok olamadin cicek...Boceksin

Nutcase boyum 170 cıvarı , kılom 55.5 a kdr dustumm . ve asıl sorun belım taaam 92 cm benneyaptımki
Canim sen spor yapmalisin. Daha oncede demistim slim in 6 e basla. Cok iyi gelecek..

Yine cok sagliksiz... Boceksin..

ben doğadan form kullanıyorm gnde 2kere falan içenler varmıs ama 2gnde bi yada hergn içyrm ben gerçekten faydasnı gördm.
Her gun icmek de iyi degil. Bagirsaklari alistiriyorsun.Donem donem ara vermelisin.

Aferin nanecik. cicek oldun.. Butun onerilerimi dinlemissin. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrr.
menümüz yazılacak tarafı yok.
iftarda 1 alabalık.
makarna miktarı sormayın.
hayır 2-3 laşık yemiş olsam ne güzel olacaktı
elmalı hoşaf
salata.

sahura uyanamadım.

günaydın kızlarrr.
menümüz yazılacak tarafı yok.
iftarda 1 alabalık.
makarna miktarı sormayın.
hayır 2-3 laşık yemiş olsam ne güzel olacaktı
elmalı hoşaf
salata.

sahura uyanamadım.

Canim makarna yagli degilse bir problem yok...Alabalik izgara ya da firindaysa guzel.
Oruc yine de tutacak misin, sahuru kacirmissin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…