anchusacım orucum canım.
etkeilenmiyom fazla. hatta sahura kalıkıncadaha çok acıkıyorum sanki
anchusacım orucum canım.
etkeilenmiyom fazla. hatta sahura kalıkıncadaha çok acıkıyorum sanki
gecmis olsun...bol sivi tuket, eczanede toz halin de bir i=lac satiliyor. onu kullan derim. aninda kesiyorHerkese günaydınlarrrrrrr
Demircik ne ameliyatı olacaksın???..
herkes ağlıyo kabızım diye ben ağlıyorum yine ishalim diye..çok katı beslenmem lazım 1-2 ay ..onu bile yapamıyorum..yağsız lapa baharatsız vs...
bayramda ne yapacaksınız kızlar ? varmı planlarınız
gecmis olsun...bol sivi tuket, eczanede toz halin de bir i=lac satiliyor. onu kullan derim. aninda kesiyor
adı ne?????ayyyy hemen alayım
esim calisiyor. yurtdisinda olacak yine toplantisi var. bende annemlere gidecegim..
Herkese günaydınlarrrrrrr
Demircik ne ameliyatı olacaksın???..
herkes ağlıyo kabızım diye ben ağlıyorum yine ishalim diye..çok katı beslenmem lazım 1-2 ay ..onu bile yapamıyorum..yağsız lapa baharatsız vs...
bayramda ne yapacaksınız kızlar ? varmı planlarınız
Peppermin bende hastayim, bogazim ve kulagimda cok hafifbir agri var.Ilaca basladim hemen ilerlemesin diye..Onlarda uyku yapti. Gozumu zor aciyorum
evet oldun bocek. gunaydin....günaydınnnn herkese;
menüm;
sabah 1 şeftali
öğlen 1 yeşil elma
akşam (misafirlikte)
3 köfte azcık patates kızartması
yoğurt-3 ,4 kornişon turşu
1 dilim karpuz
1 ısırık tulumba tatlısı
gece
1 kase dondurma:icecream:
2 neftali
böcek olucam kesin:1no2:
eskisehirdeler...bu arada geçmiş olsun kuzucum..annenler nerde???ben bu hafta tatile gideceğimden bayramda evde olacam...
aaa canim gecmis olsun,
anchusanin soyledigi ilac reflor, gercekten iyi geliyor.
bir de 1 kase yogurda 1 kasik nisasta katip yersen o da kesiyor.
neden 1-2 ay dedin; genel bi ishal rahatsizligin mi var ??
bizim simdilik yok,
esim erikliye mi gitsek yine diyor ama ben cok kalabalik olur diye istemiyorum; bir de calistigim icin hic kimseleri goremiyorum evlendigimden beri (teyzelerimi bile :-( bayram ziyaretleri yapmak istiyorum ben ist.da kalip
gecmis olsun cnm, neden boyle olduk ki biz; sicakliklar dustu ya.
ben nurofen ictim sahurda, sabah kalktigimda bogazim daha iyiydi hemen iyi geldi sanki
biraz yat dinlen sen de bari canimm
ayyyyyyyy evet pepercimmmm hamilelikten önce 2-3 kere acillik oldum gastroentrolojiye fln gittim rectoscopiye girdim..birşey cıkmadı..sonra hamilelikle gecti..hamilelik sonlanınca tekrar boyle aralarda oluyorum..acı ve yağlı yeyince özellikle..cok bunaldım...nişasta derken ne nişastası???evde var msısır buğday vs
evet oldun bocek. gunaydin....
eskisehirdeler...
aynen esimde gel benimle diyor ama ben yillardir bayramlarda gurbetteyim zaten... annemlerle kalip bayram gibi bayram yapmak istiyorum...
evet yatiyorum....bir an once kendime gelip calismaya baslamam lazim...
bugday nisastasi canm.
hayret cnm yaa, benim esimde senin gibi hassas; azicik yagli bisey yese ishal olur
bir de sutteki laktoza alerjisi oluyormus kiminin, sut icersen laktozsuz icmeyi dene bakalim
diy mi canim yaa. insallah guzel gecer bayramimizz
günaydın peppermint nevar ne yok
evet en cok da annemin baklavasini ve bayram kahvaltilarini ozledim..
eskişehir çok güzelleşmiş bende bir hafat sonu gezmeye gitmek istiyorum...çocukken teyzem otururdu çok giderdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?