50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacım orucum canım.
etkeilenmiyom fazla. hatta sahura kalıkıncadaha çok acıkıyorum sanki

yine de sen sonraki gunlerde sahuru kacirmamaya calis cnm,
sahur yemek cok saglikliymis;
bir de babam derdi ki sahura kalkmak cok sevapmis (faydali oldugundan sevap sanirim)

bugunluk idare et bari.

benim de bogazim agriyor aslinda, hasta gibiyim; esim oruc tutma dedi, duramadim. birakirsam yarin tekrar baslamak zor gelir diye
sahurda bir soguk alginligi ilaci ile bir de b vitamini ictim.

Herkese günaydınlarrrrrrr
Demircik ne ameliyatı olacaksın???..
herkes ağlıyo kabızım diye ben ağlıyorum yine ishalim diye..çok katı beslenmem lazım 1-2 ay ..onu bile yapamıyorum..yağsız lapa baharatsız vs...

gecmis olsun...bol sivi tuket, eczanede toz halin de bir i=lac satiliyor. onu kullan derim. aninda kesiyor
bayramda ne yapacaksınız kızlar ? varmı planlarınız

esim calisiyor. yurtdisinda olacak yine toplantisi var. bende annemlere gidecegim..

Peppermin bende hastayim, bogazim ve kulagimda cok hafifbir agri var.Ilaca basladim hemen ilerlemesin diye..Onlarda uyku yapti. Gozumu zor aciyorum

günaydınnnn herkese;

menüm;

sabah 1 şeftali

öğlen 1 yeşil elma

akşam (misafirlikte)
3 köfte azcık patates kızartması
yoğurt-3 ,4 kornişon turşu
1 dilim karpuz
1 ısırık tulumba tatlısı

gece
1 kase dondurma:icecream:
2 neftali

böcek olucam kesin:1no2:

gecmis olsun...bol sivi tuket, eczanede toz halin de bir i=lac satiliyor. onu kullan derim. aninda kesiyor

adı ne?????ayyyy hemen alayım
esim calisiyor. yurtdisinda olacak yine toplantisi var. bende annemlere gidecegim..

bu arada geçmiş olsun kuzucum..annenler nerde???ben bu hafta tatile gideceğimden bayramda evde olacam...

aaa canim gecmis olsun,
anchusanin soyledigi ilac reflor, gercekten iyi geliyor.
bir de 1 kase yogurda 1 kasik nisasta katip yersen o da kesiyor.

neden 1-2 ay dedin; genel bi ishal rahatsizligin mi var ??

bayramda ne yapacaksınız kızlar ? varmı planlarınız

bizim simdilik yok,
esim erikliye mi gitsek yine diyor ama ben cok kalabalik olur diye istemiyorum; bir de calistigim icin hic kimseleri goremiyorum evlendigimden beri (teyzelerimi bile :-( bayram ziyaretleri yapmak istiyorum ben ist.da kalip

Peppermin bende hastayim, bogazim ve kulagimda cok hafifbir agri var.Ilaca basladim hemen ilerlemesin diye..Onlarda uyku yapti. Gozumu zor aciyorum

gecmis olsun cnm, neden boyle olduk ki biz; sicakliklar dustu ya.
ben nurofen ictim sahurda, sabah kalktigimda bogazim daha iyiydi hemen iyi geldi sanki

biraz yat dinlen sen de bari canimm

ayyyyyyyy evet pepercimmmm hamilelikten önce 2-3 kere acillik oldum gastroentrolojiye fln gittim rectoscopiye girdim..birşey cıkmadı..sonra hamilelikle gecti..hamilelik sonlanınca tekrar boyle aralarda oluyorum..acı ve yağlı yeyince özellikle..cok bunaldım...nişasta derken ne nişastası???evde var msısır buğday vs

evet oldun bocek. gunaydin....
bu arada geçmiş olsun kuzucum..annenler nerde???ben bu hafta tatile gideceğimden bayramda evde olacam...
eskisehirdeler...

aynen esimde gel benimle diyor ama ben yillardir bayramlarda gurbetteyim zaten... annemlerle kalip bayram gibi bayram yapmak istiyorum...
evet yatiyorum....bir an once kendime gelip calismaya baslamam lazim...

Son düzenleme:

bugday nisastasi canm.
hayret cnm yaa, benim esimde senin gibi hassas; azicik yagli bisey yese ishal olur
bir de sutteki laktoza alerjisi oluyormus kiminin, sut icersen laktozsuz icmeyi dene bakalim

diy mi canim yaa. insallah guzel gecer bayramimizz

evet en cok da annemin baklavasini ve bayram kahvaltilarini ozledim..

eskişehir çok güzelleşmiş bende bir hafat sonu gezmeye gitmek istiyorum...çocukken teyzem otururdu çok giderdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…