50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama menünü yazarsan utanıp az yediğinden iyi oluyo...alsanaalsanasmile
Trufcummmmm nasıl gidiyo hamilelik bebiş nasıl?:CüvCüv:

şimdilik iyi bulantı kusma yok ama zaten
7 haftalıkken başlıyor yani belli de değil
ben olmasın istiyorum sadece
onun dışında çok şüküriyiyim

anchusacım fantayı herkes içince canım çekti diye içtim
kahveyi de öyle günde iki birim kafein alınabilirmiş o yüzden
evet koktu bana et
bi de yemekleri ben yaptım ya o yüzden yiyemedim sanırım

oku ama yaz da canim.
bak ben dun anchusaya soz verdigimden bugunde buraya yazacagimdan ne guzel beslendim mesela )

dert etme ama,
ramazan da herkes problemli, benim de bagirsak duzenim bozuldu, zayiflayamiyorum o yuzden ramazanda

truf dikkat et kendine, hasta olmaa.
bol meyve ye

nasil gecti misafirlerin

iyi geçti canım zaten teyzemler annemler filan vardı
12 kişi filandık
yemeye çalışıyorum ama iştahsızlık var ya
dün canım çekti şeftali aldım ama akşam yiyemedim

enerjim çok düşük bugün ,
sanırım depresyondayım ,
çok alınganım ve her şeyi problem ediyorum:sinifsinif:

canını bişey sıkmıştır ondandırcanım
o düzelince moralinde düzelecektir

mrbb,
nasılsınzız?kahve kokuusu çıkk depresyondannnnn...biizm de akşamam misafir varrr,teyze+dayı yakın misafirr yanii.erken kalktımm .komposto+sütlaç yaptım ..evii süpürüükennn süpürgeemm bozulduuuuuu,ayyyy yıkamam mak.nin süpürgesini kullanayım dedimm,onun da bir parçasını kırdımmmm,ayyy tüm terslikler üst üste geldii yaaa,sonra halıyı gırgırladımmmmm .....ben de gircemm az sonra depresyonaaa bi de borcamm kırdımmmmm,,,aaa çok saakarıımm bugün yaaaa...

ben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!

peper,anchusa,ulkerk ve truf geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinizee,,kahve kokuus ve spatzzzz amaaaaaannnn salllaaaa deyin boşverinn kafanızaa bişey takmayınnnnnnn.........
twetty allattki misafir sendinn ozamna,sadece okuyannnn....
bayramda evim evim güzel evimdeyimm.....ben sevmem bayramalrııı,biz köyde olduğumuz içinn,şehirdekiler bize gelirr , o yüzdenn benim için bayramm yorucu ve sıkıcııdırr..... tatilin az olmasıı beni mutlu eder......

ayyyyyyy bende negatifim...aslında sabah iyiydim sonta bir arkadaşla konuştum çok negatifti butun negatifini sanki bana verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…