Foto makinesi bozuktu tamir edilsin diye bekledim ama her işimiz sıcaktan aksadığı için artık webcamle çekeceğim. Bugün çekmeye çalışırım bir ara bulursam. Yalnız yüzüm görünmeyecek tabi ki :) .cok yemissin nutcase.. olmamis..
bu arada neden hala fotonu koymuyorsun sen??? herkes seni merakla bekliyor..
bayramda ne yapacaksınız kızlar ? varmı planlarınız
Peppermin bende hastayim, bogazim ve kulagimda cok hafifbir agri var.Ilaca basladim hemen ilerlemesin diye..Onlarda uyku yapti. Gozumu zor aciyorum
Kizlar tur firmalarinin gunubirlik ya da hafta sonu gezileri var...Gercekten Avrupa sehirleri gibidir. Genelde isci memur ve ogrenciler yasadigi icin de cok acik goruslsudur. Hem kucuk sehir hem buyuk sehirin avantajlarini bir arada bulunduruyor. Memleketim diye soylemiyorum tum bunlari. Gayet objektifim...
günaydın kızlar ,
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumbilmiyorumkismile
canını bişey sıkmıştır ondandırcanım
o düzelince moralinde düzelecektir
ben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!
dün yediklerimi yazayım ,
ara
- bir büyük porsiyon zeytinyağlı bamya
- yarım porsiyon yoğurtlu makarna
- 7-8 adet biber kızartması ama sosuna ekmek batırıp yedim
- 2 adet kıymalı milföy böreği
sahur
- yeşilçay
- bir dilim yaşpasta
- 1 top sade dondurma
uyanamadım
ben geldim geçmişi oku oku bir hal oldum:S
hasta arkadaşların hepsine baştan geçmiş olsun.
biz alaçatıya gidicez ama benim hiç gidesim yok tatile, iptal edebiliriz heran.
benim de boğazım ağrıyor ve burnum tıkalı.
evet mükemmelldir tabi benim memleketim olunca daha mükemmel oluyorannemler bayramdan sonra giderken beni de götürcek eskişehire.
ben de
sanırım bendeki ondan. ya truf sen herşeyi nasıl çözüyorsun hemen :) yaşından çok büyük bir olgunluğun var, anne olmaktan mı geliyor acaba?
aynı durumdayım.
olmamis olmamis..... hatalarini zaten biliyorsun yazmama hiic gerek yok.. hatan bir tane degil ki....sanirim dun bir patlama yasadin....yag karbonhidrat tatli hepsini fazlasiyla almissin... ben sana bir avuc ici kadar antep fistigi ve az sade dondurma izni vermistin. simdi size ceza da veremiyoprum spor olarak cunku oruclusunuz.
aa siz fotoları koydunuzmu yoksa önceden ben merak ederim ama varsa araştırayımlmaz:
bu akşam pilates yapıcam sevgili koçbilmiyorumkismile
yapman lazim bencede....yeterince enerji toplamissin dun gece...
evet ya truf cok rahat ve cok kolay iletisim kurulan birisi..katiliyorum bu konuda
senin niye moralin bozuk???
bayramdan sonra musait olsam b en de gelirdim orada da gorusurduk
bence git alacatiya iyi gelir
koydum da sildim ben cogu fotomu. hadi sen de bak digerlerini de sileyim
sucunu mu hafifletmeye calisiyorsun simdi avukat hanim...iyi ki oruç tutuyorum ve iyi ki sahur yapamamışım di mi ,
yediklerimin etkisi bir nebze azalır hiç olmazsa,
bu arada öğlen arası yarım saat yürüdümyerimseniben
silkelen biraz. bazen ben de bu modda oluyorum..sonra geciyorbilmiyorum ki niye moralim bozuk, reglim gecikti ondan olabilir, eşimle kavga ettik ondan da olabilir. canım sıkılıyor bir de. hiç bir şey yapasım yok
bu arada menümü yazıcam kızıcaksın ama dün eşimin doğumgünüydü bazı kaçamaklar oldu. dün oruç tutmadım pek iyi değilim belki regl olurum diye regl olmadığım için bugün tutuyorum yine. neyse menüm:
sabah bir paket cips eyvahedigeldismile
öğlen bir tabak kepekli makarna 2-3 kaşık yoğurt.
akşam yoğurtlu pideli köfte, normal boyutlarda bir porsiyondu aşırı yemedim. spagetti de vardı yemedim:)
sonra bir tane minik saray sarma ve bir sütli nuriye yedim.
2 avuç antep fıstığı yedim.
sahurda da küçücük bir pideyle 2-3 çatal helva yedim.
bu akşam da spagettinin yanına zeytinyağlı kereviz yapıyım diyorum ama, hiç yapmadım önceden var mı güzel tarifi olan? ben kerevizin tadını bilmemeşim istedi diye yapıcam umarım güzeldir.
ya süper olmuş ama buluşmuşsunuz:dilcikar:
sucunu mu hafifletmeye calisiyorsun simdi avukat hanim...
silkelen biraz. bazen ben de bu modda oluyorum..sonra geciyor
nefis bir zeytinyagli kereviz tarifim var.. en son yaptigimda bir romen ve bir alman ayni anda tencereye uctu ben bitirecegim diye.... yazarim sana...
evet bulustuk
sucunu mu hafifletmeye calisiyorsun simdi avukat hanim...
silkelen biraz. bazen ben de bu modda oluyorum..sonra geciyor
nefis bir zeytinyagli kereviz tarifim var.. en son yaptigimda bir romen ve bir alman ayni anda tencereye uctu ben bitirecegim diye.... yazarim sana...
Foto makinesi bozuktu tamir edilsin diye bekledim ama her işimiz sıcaktan aksadığı için artık webcamle çekeceğim. Bugün çekmeye çalışırım bir ara bulursam. Yalnız yüzüm görünmeyecek tabi ki :) .
Aaaa sen bunu sorunca aklıma geldi, deneme yapmak için netten bulduğum birkaç saçma fotoyu albüme koymuştum kaldırayım en iyisi onları.
canım benim kuzenim okumuştu. onun yanına giderdimCanim sen nereden biliyorsun eskisehiri???
günaydın kızlar ,
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumbilmiyorumkismile
ahhh ahh nolcak bizim sonumuz yaa. bazen çok benzetiyom birbirimizienerjim çok düşük bugün ,
sanırım depresyondayım ,
çok alınganım ve her şeyi problem ediyorum:sinifsinif:
Allah emi senimrbb,
nasılsınzız?kahve kokuusu çıkk depresyondannnnn...biizm de akşamam misafir varrr,teyze+dayı yakın misafirr yanii.erken kalktımm .komposto+sütlaç yaptım ..evii süpürüükennn süpürgeemm bozulduuuuuu,ayyyy yıkamam mak.nin süpürgesini kullanayım dedimm,onun da bir parçasını kırdımmmm,ayyy tüm terslikler üst üste geldii yaaa,sonra halıyı gırgırladımmmmm .....ben de gircemm az sonra depresyonaaa bi de borcamm kırdımmmmm,,,aaa çok saakarıımm bugün yaaaa...
canımmm sen nerlerdesinnnn özledim sabahtan beriben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!
Foto makinesi bozuktu tamir edilsin diye bekledim ama her işimiz sıcaktan aksadığı için artık webcamle çekeceğim. Bugün çekmeye çalışırım bir ara bulursam. Yalnız yüzüm görünmeyecek tabi ki :) .
Aaaa sen bunu sorunca aklıma geldi, deneme yapmak için netten bulduğum birkaç saçma fotoyu albüme koymuştum kaldırayım en iyisi onları.
evet evet, meslek hastaligi..... her zaman bir uygun aciklaman var senin....olmasa da yaratiyorsun...opuyorumnanaktanne yapayım alışmışım ben savunma yapmaya ,
şimdi söz savunmanın modundayım her daimalkisalkisalkis
meslek hastalığı diyelim:kedi:
kereviz kis sebzesidir aslinda. bulman zor simdi.çok sağol canım, bu arada umarım markette de bulurum, hiç almadım önceden çünkü:)
evet nutcase kaç ay oldu hala resim koymadın, çok zor bişey değil ki? kimden korkuyorsun? bize mi güvenmiyorsun:)
hosgeldincanım benim kuzenim okumuştu. onun yanına giderdim
ahhh ahh nolcak bizim sonumuz yaa. bazen çok benzetiyom birbirimizi
Allah emi seni
canımmm sen nerlerdesinnnn özledim sabahtan beri
kereviz kis sebzesidir aslinda. bulman zor simdi.
Evet, beni ham yaparsınız sonraevet nutcase kaç ay oldu hala resim koymadın, çok zor bişey değil ki? kimden korkuyorsun? bize mi güvenmiyorsun:)
Anneme internete foto koymayacağıma söz vermiştim. O buraya üye olduğumu bile bilmiyor ama yine de ben sözümü tutayım.hep bir bahanen var.
hem neden yuzun gorunmuyor ?? ozel album yaparsin sadece arkadasin olanlar gorur yuzunu de; ne sakincasi var ki :uhm:
Evet, beni ham yaparsınız sonra. Ya ben webcami sevmiyorum, zor oluyor çekmesi etmesi. Görüntü kalitesi de düşük, sinir olmuşumdur hep webcamle çektiğim fotolara. Ama neyse artık onu kullanacağım mecburen.
Anneme internete foto koymayacağıma söz vermiştim. O buraya üye olduğumu bile bilmiyor ama yine de ben sözümü tutayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?