50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol nesmekaya.

spatz hosgeldinn

kizlar bisey sorcam ya az once bi yurtdisi tlf. gorusmesi yaptim da,

japonyadan ariyor kadin; bana decodationlari gondersin diyor; yahu ben bilmiyorum boyle bi kelime ??
2-3 kez tekrarlattim..
ne ki bu?
orda da saat 6.30 mus su anda, birazdan cikicam dedi; ben de yarin arayalim diyorum yok diyor, decodationlari gondersin deyip tutturdu;
neyse isin sorumlusuna ilettim, onlar yarin arayip cozsunler.

sen nerde öğretmensin nesmecim

dekont gibi birşey sanırsam

günaydın kızlar ,
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumbilmiyorumkismile
hayirdir? psikolojik mi, fiziksel mi bu hissiyatin???
anchusacım fantayı herkes içince canım çekti diye içtim
kahveyi de öyle günde iki birim kafein alınabilirmiş o yüzden
evet koktu bana et
bi de yemekleri ben yaptım ya o yüzden yiyemedim sanırım
canimcim sen yine de her gun icme...gazli icecek de icme kizarim bak. canin gazli birsey istiyorsa soda ic limonlu....evet yemek yapinca ben de doyuyorum ve daha az yiyorum hep...psikolojik sanirim
oku ama yaz da canim.
bak ben dun anchusaya soz verdigimden bugunde buraya yazacagimdan ne guzel beslendim mesela )

dert etme ama,
ramazan da herkes problemli, benim de bagirsak duzenim bozuldu, zayiflayamiyorum o yuzden ramazanda
herkese duyurulur peppermint cicek oldu bugun.
enerjim çok düşük bugün ,
sanırım depresyondayım ,
çok alınganım ve her şeyi problem ediyorum:sinifsinif:
canim bendede var bugun o hal... Tam turk filmlerine aglayacak moddayim.
becerikli kiz kolay gelsin. Olsun arada bir olur oyle kazalar... Benim de bazen elim ayagim tutmaz.
ben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!
sen de mi?? canim olsun az yemeye devam. bu hafta verm emis gibi durursun ama haftaya 2 kati kilo verirsin
koyde bayram da keyiflidir eminim. Yalniz cok misafirin olmasi kotu.. Annemlerin evine de bayramn ikinci gunu cok misafir gelir.1 dakika oturamam hizmet etmekten.
ayyyyyyy bende negatifim...aslında sabah iyiydim sonta bir arkadaşla konuştum çok negatifti butun negatifini sanki bana verdi
ay sende mi....

canimcim ben 5 yildir ingilizceyle yasiyorum ben de bilmiyorum boyle bir kelime.. ama kadin japonsa cok feci bir aksanlari oluyor. yanlis telafuz etmistir ya da anlamakta gucluk cekmissinizdir.
bizim laboratuvara japonyadan bir doktora ogrencisi gelmisti... kimse hic birsye anlamiyordu. hep one beni ittiriyorlardi git gaku ya sunu soyle bunu de sunu sor yemege cikar diye. ben japonyada kaldigim icin biraz daha antremanliydim. ama cidden aksanlari cok cok kotu..
simdi baktim netten cozum istiyor olabilir mi? muhabbetiniz nasildi bilmiyorum ama buldum varmis boyle bir kelime
1) The act of decoding a situation. 2) The act of decoding a personality type or psychoanalyzing an individual or group of individuals.
A. The paper was a decodation of Mr. Smith and his interaction with sally.

B. Specific decodation of a situation requires much thought and attention to detail.

Son düzenleme:

panikmi oldun sen bugün

ben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!

bugün herkesde bir depresiflik var sanırım

sağol canım

valla hiç bir fikrim yok canım netten araştırsan

aynen cnm kadini cok zor anladim,
bazi seyleri 2 kez tekrarlattirdim;

aradigi kisi yemekteydi, gelince arasin dedim, yok su an burda saat 6.30 cikicam diyor, yarin arasin diyorum off gunum diyor; decodationlari bana gondersin diyor .
neyse firma adini, hangi projeyle ilgili aradigini ogrendim.

ben de netten bunlari bulmustum canim,
ama buyuk ihtimalle telaffuzdan dolayi ben yanlis anladim, baska bi kelimeydi buyuk ihtimalle.

neyse ben ilgili departmana verdim yarin ararlar ama aklima takildi yinede.

(aslinda konu benimle alakasiz, sekreter ing.bilmedigi icin, herkeste yemekte oldugundan gorusur musun diye bana aktarmisti )

cok cok sagol canim yine de

peppercım dekont gibi bişi olabilir mi?
anchusacım ben dün çok bişeyler yedim ,
direkt böcek de sen bana ,
yediklerimi yazmıyayımeyvahedigeldismile

peppercım dekont gibi bişi olabilir mi?
anchusacım ben dün çok bişeyler yedim ,
direkt böcek de sen bana ,
yediklerimi yazmıyayımeyvahedigeldismile
sizi utanmazlar sizi...
artik bocek olmayi bastan kabul ediyorsunuz....
duyduk duymadik demeyin avukat hanim da bocek oldu....

saka bir yana ramazanda zor kizlar hem oruc hem diyet...

sizi utanmazlar sizi...
artik bocek olmayi bastan kabul ediyorsunuz....
duyduk duymadik demeyin avukat hanim da bocek oldu....

saka bir yana ramazanda zor kizlar hem oruc hem diyet...

eyvah böcek oldum ,
aslında yediklerim zararlı değildi ama porsiyonları biraz abarttım sevgili koçbilmiyorumkismile

anchusa seninle onceden anlasma yapmak iyi oluyor,
bugun de onceden anlasalim..

bugun carsamba haftaortasi genelde carsambalari benim yemegim biter.. o aksam kahvalti turu yeriz.
ertesi gune yaparim yemek.

bu aksam taze domatesten guzel bir melemen yapayim diyorum, peynir cesitleri, karpuz, domates salatalik falan, kepek ekmegiyle bunlari yiyeyim.
arada yine meyve yerim; spor yaparsam sut icerim.
cok tatli cekerse canim sade dondurma yerim az.
gecede klasik cay ve hafif kahvaltilik biseyler.

iyi olur mu??

Bende dünün menüsünü yazayım.

İftar
Bir kase çorba.
Yarım tabak tavuk pilav bezelye.
İki kase cacık.
Yarım kase salata.
Beş on lokma pide.

Arada hiç bir şey yemedim kötü ettim.

Sahur
Üstüne üçgen peynir(bunun başka adı var mı bilmiyorum) sürülmüş iki dilim ekmek. Biraz kaşar peynir. Birkaç sucuk. Küçük bir dilim ekmek ve reçel yedim. Sofradan kalktım, on onbeş dakika sonra hala aç hissettim, yarım tabak pilav/tavuk/bezelye yedim. İki bardak limonlu ve şekerli çay içtim. Bir de üç danino yedim.

Ramazanda İftar ve Sahur arası bir şeyler yiyin meyva gibi, yoksa siz de benim gibi sahurda doymak bilmeyebilirsiniz.

az yagli bir menemen uygundur efendim..bunlari yersen sade dondurma da yiyebilirsin yaninda taze meyve dilimleriyle.... aferin sana...Bu arada cheesecake i ne yaptiniz???? bitmemistir o ... buzluga at da yemek zorunda kalma...

cok yemissin nutcase.. olmamis..
bu arada neden hala fotonu koymuyorsun sen??? herkes seni merakla bekliyor..

yarin daha saglikli beslenecegini umuyorum..
yemekten kisma ama abur cubur ve sade dondurma disinda hic bir tatli yok sana...

dün yediklerimi yazayım ,
  • bir büyük porsiyon zeytinyağlı bamya
  • yarım porsiyon yoğurtlu makarna
  • 7-8 adet biber kızartması ama sosuna ekmek batırıp yedim
  • 2 adet kıymalı milföy böreği
ara
  • yeşilçay
  • bir dilim yaşpasta
  • 1 top sade dondurma
sahur
uyanamadım

az yagli bir menemen uygundur efendim..bunlari yersen sade dondurma da yiyebilirsin yaninda taze meyve dilimleriyle.... aferin sana...Bu arada cheesecake i ne yaptiniz???? bitmemistir o ... buzluga at da yemek zorunda kalma...

anlastik o zaman. aynen boyle yapicam bu aksam. vereliniortak

canim cheesecake zaten minicikti; ben yarim dilim yedim; kalanin cogunu esim goturdu ) minicik kaldi onu da esim halleder yine ) cokacimcoook

bu arada vaktin oldugunda tarif bekliyoruz he :kedi: (hatirlat demistin de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…