peper,anchusa,ulkerk ve truf geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinizee,,kahve kokuus ve spatzzzz amaaaaaannnn salllaaaa deyin boşverinn kafanızaa bişey takmayınnnnnnn.........
twetty allattki misafir sendinn ozamna,sadece okuyannnn....
bayramda evim evim güzel evimdeyimm.....ben sevmem bayramalrııı,biz köyde olduğumuz içinn,şehirdekiler bize gelirr , o yüzdenn benim için bayramm yorucu ve sıkıcııdırr..... tatilin az olmasıı beni mutlu eder......
dekont gibi birşey sanırsamsagol nesmekaya.
spatz hosgeldinn
kizlar bisey sorcam ya az once bi yurtdisi tlf. gorusmesi yaptim da,
japonyadan ariyor kadin; bana decodationlari gondersin diyor; yahu ben bilmiyorum boyle bi kelime ??
2-3 kez tekrarlattim..
ne ki bu?
orda da saat 6.30 mus su anda, birazdan cikicam dedi; ben de yarin arayalim diyorum yok diyor, decodationlari gondersin deyip tutturdu;
neyse isin sorumlusuna ilettim, onlar yarin arayip cozsunler.
hayirdir? psikolojik mi, fiziksel mi bu hissiyatin???günaydın kızlar ,
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumbilmiyorumkismile
canimcim sen yine de her gun icme...gazli icecek de icme kizarim bak. canin gazli birsey istiyorsa soda ic limonlu....evet yemek yapinca ben de doyuyorum ve daha az yiyorum hep...psikolojik sanirimanchusacım fantayı herkes içince canım çekti diye içtim
kahveyi de öyle günde iki birim kafein alınabilirmiş o yüzden
evet koktu bana et
bi de yemekleri ben yaptım ya o yüzden yiyemedim sanırım
herkese duyurulur peppermint cicek oldu bugun.oku ama yaz da canim.
bak ben dun anchusaya soz verdigimden bugunde buraya yazacagimdan ne guzel beslendim mesela)
dert etme ama,
ramazan da herkes problemli, benim de bagirsak duzenim bozuldu, zayiflayamiyorum o yuzden ramazanda
canim bendede var bugun o hal... Tam turk filmlerine aglayacak moddayim.enerjim çok düşük bugün ,
sanırım depresyondayım ,
çok alınganım ve her şeyi problem ediyorum:sinifsinif:
becerikli kiz kolay gelsin. Olsun arada bir olur oyle kazalar... Benim de bazen elim ayagim tutmaz.mrbb,
nasılsınzız?kahve kokuusu çıkk depresyondannnnn...biizm de akşamam misafir varrr,teyze+dayı yakın misafirr yanii.erken kalktımm .komposto+sütlaç yaptım ..evii süpürüükennn süpürgeemm bozulduuuuuu,ayyyy yıkamam mak.nin süpürgesini kullanayım dedimm,onun da bir parçasını kırdımmmm,ayyy tüm terslikler üst üste geldii yaaa,sonra halıyı gırgırladımmmmm .....ben de gircemm az sonra depresyonaaa bi de borcamm kırdımmmmm,,,aaa çok saakarıımm bugün yaaaa...
sen de mi?? canim olsun az yemeye devam. bu hafta verm emis gibi durursun ama haftaya 2 kati kilo verirsinben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!
koyde bayram da keyiflidir eminim. Yalniz cok misafirin olmasi kotu.. Annemlerin evine de bayramn ikinci gunu cok misafir gelir.1 dakika oturamam hizmet etmekten.peper,anchusa,ulkerk ve truf geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinizee,,kahve kokuus ve spatzzzz amaaaaaannnn salllaaaa deyin boşverinn kafanızaa bişey takmayınnnnnnn.........
bayramda evim evim güzel evimdeyimm.....ben sevmem bayramalrııı,biz köyde olduğumuz içinn,şehirdekiler bize gelirr , o yüzdenn benim için bayramm yorucu ve sıkıcııdırr..... tatilin az olmasıı beni mutlu eder......
ay sende mi....ayyyyyyy bende negatifim...aslında sabah iyiydim sonta bir arkadaşla konuştum çok negatifti butun negatifini sanki bana verdi
sagol nesmekaya.
spatz hosgeldinn
japonyadan ariyor kadin; bana decodationlari gondersin diyor; yahu ben bilmiyorum boyle bi kelime ??
2-3 kez tekrarlattim..
ne ki bu?
orda da saat 6.30 mus su anda, birazdan cikicam dedi; ben de yarin arayalim diyorum yok diyor, decodationlari gondersin deyip tutturdu;
mrbb,
nasılsınzız?kahve kokuusu çıkk depresyondannnnn...biizm de akşamam misafir varrr,teyze+dayı yakın misafirr yanii.erken kalktımm .komposto+sütlaç yaptım ..evii süpürüükennn süpürgeemm bozulduuuuuu,ayyyy yıkamam mak.nin süpürgesini kullanayım dedimm,onun da bir parçasını kırdımmmm,ayyy tüm terslikler üst üste geldii yaaa,sonra halıyı gırgırladımmmmm .....ben de gircemm az sonra depresyonaaa bi de borcamm kırdımmmmm,,,aaa çok saakarıımm bugün yaaaa...
ben de regl olucam çok huysuz ve alınganım.
ve canım sıkılıyor.
ve kilo da veremiyorum...
pf pf pffff!
peper,anchusa,ulkerk ve truf geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinizee,,kahve kokuus ve spatzzzz amaaaaaannnn salllaaaa deyin boşverinn kafanızaa bişey takmayınnnnnnn.........
sagol nesmekaya.
spatz hosgeldinn
2-3 kez tekrarlattim..
ne ki bu?
Pisi ne bilemedim??? kizartilan hamurlardan mi?? Oyleyse cok fena. Aksam yemegi yerine mi yedin onlari. Ay sekerpare de yemissin. Iyi bari yurumussun de pisi kizartmaysa 4 kilometra kossan yetmez.....Yok olamadin cicek...Boceksin
selaaam ben geldim ama hemen uçuyorum kayınvalideme yemeğe davetliyiz oraya gidicem gündüzden yardım edicem birascık hıhh sonunda böcek oldum hadi bakalım iyi oldu bana belki yemem bundan sonra valla anchusa sert çık biraz daha çünkü yiyorum cnm ben sana sööleyim kendimi ispiyonlayım gerçekten bu aralar çok oldum birilerinin bana dur demesi gerek :kedi: akşama görüşürüs geçmişi okuyamadım pepper kabızlık için tarif yazacaktım ama dün yazarken site bakıma girdi mesajım geldimi gelmedimi bilmiyorum ama gece gelcem o zaman yazarım ok cnm basit zaten görüşürüsss opuyorumnanaktan
Pisi ne bilemedim??? kizartilan hamurlardan mi?? Oyleyse cok fena. Aksam yemegi yerine mi yedin onlari. Ay sekerpare de yemissin. Iyi bari yurumussun de pisi kizartmaysa 4 kilometra kossan yetmez.....Yok olamadin cicek...Boceksin
selaaam ben geldim ama hemen uçuyorum kayınvalideme yemeğe davetliyiz oraya gidicem gündüzden yardım edicem birascık hıhh sonunda böcek oldum hadi bakalım iyi oldu bana belki yemem bundan sonra valla anchusa sert çık biraz daha çünkü yiyorum cnm ben sana sööleyim kendimi ispiyonlayım gerçekten bu aralar çok oldum birilerinin bana dur demesi gerek :kedi: akşama görüşürüs geçmişi okuyamadım pepper kabızlık için tarif yazacaktım ama dün yazarken site bakıma girdi mesajım geldimi gelmedimi bilmiyorum ama gece gelcem o zaman yazarım ok cnm basit zaten görüşürüsss opuyorumnanaktan
Guzelim biz sana dur diyoruz da senin durdugun falan yok. Simdilik boceksin yakinda sisko bocek olacaksin ona gore...
canimcim ben 5 yildir ingilizceyle yasiyorum ben de bilmiyorum boyle bir kelime.. ama kadin japonsa cok feci bir aksanlari oluyor. yanlis telafuz etmistir ya da anlamakta gucluk cekmissinizdir.
bizim laboratuvara japonyadan bir doktora ogrencisi gelmisti... kimse hic birsye anlamiyordu. hep one beni ittiriyorlardi git gaku ya sunu soyle bunu de sunu sor yemege cikar diye. ben japonyada kaldigim icin biraz daha antremanliydim. ama cidden aksanlari cok cok kotu..
simdi baktim netten cozum istiyor olabilir mi? muhabbetiniz nasildi bilmiyorum ama buldum varmis boyle bir kelime
1) The act of decoding a situation. 2) The act of decoding a personality type or psychoanalyzing an individual or group of individuals.
A. The paper was a decodation of Mr. Smith and his interaction with sally.
B. Specific decodation of a situation requires much thought and attention to detail.
sagol nesmekaya.
spatz hosgeldinn
2-3 kez tekrarlattim..
ne ki bu?
sizi utanmazlar sizi...peppercım dekont gibi bişi olabilir mi?
anchusacım ben dün çok bişeyler yedim ,
direkt böcek de sen bana ,
yediklerimi yazmıyayımeyvahedigeldismile
sizi utanmazlar sizi...
artik bocek olmayi bastan kabul ediyorsunuz....
duyduk duymadik demeyin avukat hanim da bocek oldu....
saka bir yana ramazanda zor kizlar hem oruc hem diyet...
eyvah böcek oldum ,
aslında yediklerim zararlı değildi ama porsiyonları biraz abarttım sevgili koçbilmiyorumkismile
az yagli bir menemen uygundur efendim..bunlari yersen sade dondurma da yiyebilirsin yaninda taze meyve dilimleriyle.... aferin sana...Bu arada cheesecake i ne yaptiniz???? bitmemistir o ... buzluga at da yemek zorunda kalma...anchusa seninle onceden anlasma yapmak iyi oluyor,
bugun de onceden anlasalim..
bugun carsamba haftaortasi genelde carsambalari benim yemegim biter.. o aksam kahvalti turu yeriz.
ertesi gune yaparim yemek.
bu aksam taze domatesten guzel bir melemen yapayim diyorum, peynir cesitleri, karpuz, domates salatalik falan, kepek ekmegiyle bunlari yiyeyim.
arada yine meyve yerim; spor yaparsam sut icerim.
cok tatli cekerse canim sade dondurma yerim az.
gecede klasik cay ve hafif kahvaltilik biseyler.
iyi olur mu??
Bende dünün menüsünü yazayım.
İftar
Bir kase çorba.
Yarım tabak tavuk pilav bezelye.
İki kase cacık.
Yarım kase salata.
Beş on lokma pide.
Arada hiç bir şey yemedim kötü ettim.
Sahur
Üstüne üçgen peynir(bunun başka adı var mı bilmiyorum) sürülmüş iki dilim ekmek. Biraz kaşar peynir. Birkaç sucuk. Küçük bir dilim ekmek ve reçel yedim. Sofradan kalktım, on onbeş dakika sonra hala aç hissettim, yarım tabak pilav/tavuk/bezelye yedim. İki bardak limonlu ve şekerli çay içtim. Bir de üç danino yedim.
Ramazanda İftar ve Sahur arası bir şeyler yiyin meyva gibi, yoksa siz de benim gibi sahurda doymak bilmeyebilirsiniz.
yarin daha saglikli beslenecegini umuyorum..
yemekten kisma ama abur cubur ve sade dondurma disinda hic bir tatli yok sana...
az yagli bir menemen uygundur efendim..bunlari yersen sade dondurma da yiyebilirsin yaninda taze meyve dilimleriyle.... aferin sana...Bu arada cheesecake i ne yaptiniz???? bitmemistir o ... buzluga at da yemek zorunda kalma...
cok yemissin nutcase.. olmamis..
bu arada neden hala fotonu koymuyorsun sen??? herkes seni merakla bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?