50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet nutcase bir zahmet çek şu beklenen fotoları da görelim artık seni ,
yüzünü falan kesmek de yok ona göre:jeyyar:

fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...

nutcase ben sana bir de bayadir avatarini soracagim...
avatarindaki kim ve neden bunu sectin??? Genelde cicek bocek kelebek, ya da bayan fotografi secilir de avatar icin.. merak ettim..

fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...

evet ben de arkadaş listemden fotosu olmayanları silmeyi düşünüyorum burun için ekliyorlar söz de ama hiç birini tanımıyorun 171 arkadaşım varmış akannehir

Yok ben facebook da kullanmıyorum :) . Ben internet ortamında öyle şeylerden hiç hoşlanmam yani buradan bahsetmiyorum da herkes herşeyini face'de paylaşıyor bana biraz tuhaf geliyor. Ama burası farklı tabi.
Hımmm tamam düşüneceğimmm :) .
Benim cep kaç yıllık biliyor musunuz? Webcamden daha kötü çıkıyor fotolar .
Pufff tamam tamam, gelmeyin üzerime, çok baskı hissettim anidenbenneyaptımki.
avatarindaki kim ve neden bunu sectin??? Genelde cicek bocek kelebek, ya da bayan fotografi secilir de avatar icin.. merak ettim..
Avatardaki Clive Owen, bir kere Photoshop'da bir fotoyu siyah beyaz yapmayı deniyordum. Arkadaşımın yardımıyla iki saat deneyerek yapabilmiştim, o yüzden çok sevdim o fotoyu benim için çok anlamı var yani o sebeple koydum:asigim:. Ayrıca hep de çiçek böcek resimleri konulmuyor ya, ben kaç Wentworth Miller, kaç Robert Pattison gördüm burada... Ama değiştireceğim avatarımı, şimdi arkadaşımdan bir göz çizmesini istemiştim onu bekliyorum.

evet ben de arkadaş listemden fotosu olmayanları silmeyi düşünüyorum burun için ekliyorlar söz de ama hiç birini tanımıyorun 171 arkadaşım varmış akannehir

katılıyorum kızlar sizevereliniortak

clive owen e benzetemedim pek. senin meslek neydi canim???photoshop u oldukca fazla kullaniyorsun galiba?

kızlar bende bi doğumdan önce bide doğumdan sonra fotomu koydum çok fark varmı sizce kilo olarak

canım boydan olmadığı için çok anlayamadım ben ama bebişin daha küçük, emziriyor musun? o yüzden diyet falan yapman zor olabilir, acele etme, verirsin bebiş hafiften hareketlenmeye başlayınca peşinde koşmaktan:) bir de buradan ayrılma gerçekten faydası oluyor. sporla da vücudunu sıkılaştırırsın manken gibi olursun yine.

valla arkadasin kusura bakmasin. Durusu disinda gercekten benzetemedim ben...sen bu foruma ilk geldiginde calisiyordun degil mi? yanlis mi hatirliyorum acaba. Bilgisayarla ilgili bir is yapiyordun gibi kalmis aklimda.

kucağımda olduğu foto son hali kızımın çalıştığım için 6 ay ancak emdi malesef unutuyorlar emmeyi hemen.:ecrin_bebek:şuan bi engelim yok yani diyet için,şuan 8 ayı bitti sayılır bi yürüse dediğin dibi bittik biz acayip hareketli,bisiklete biniyordum spor olrak ama ne yazıkki ramazanda baya bi astım o işimafoldumben

Avatarım değişmiştir, hayırlı uğurlu olsunvereliniortak...

darısı albümüne nutcase ,
fotoğrafları da en acil tarafından bekliyoruzsengözlerimebaksanab

valla arkadasin kusura bakmasin. Durusu disinda gercekten benzetemedim ben...sen bu foruma ilk geldiginde calisiyordun degil mi? yanlis mi hatirliyorum acaba. Bilgisayarla ilgili bir is yapiyordun gibi kalmis aklimda.

benim de aklımda o şekilde kalmış:bbo:

bence de

hakikaten yaa;
biz saf saf bi dunya foto koyuyoruz; herkes bakiyor, ama biz bilmiyoruz karsimizdaki kim.
kaldi ki biz kizlar aile gibi olduk, birbirimizle herseyi paylasiyoruz, birbirimizden cekindigimiz bisey de yok.
ben isterim ki forumdaki digerleriyle de boyle olalim; fitnelik girmesin..

zaten o avatari gordukce yaseminin de dedigi gibi karsimda erkek var gibi geliyor garip oluyorum yazarken

haklisin. sil vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…