Evet, beni ham yaparsınız sonra. Ya ben webcami sevmiyorum, zor oluyor çekmesi etmesi. Görüntü kalitesi de düşük, sinir olmuşumdur hep webcamle çektiğim fotolara. Ama neyse artık onu kullanacağım mecburen.
Anneme internete foto koymayacağıma söz vermiştim. O buraya üye olduğumu bile bilmiyor ama yine de ben sözümü tutayım.
Foto makinesi bozuktu tamir edilsin diye bekledim ama her işimiz sıcaktan aksadığı için artık webcamle çekeceğim. Bugün çekmeye çalışırım bir ara bulursam. Yalnız yüzüm görünmeyecek tabi ki :) .
Aaaa sen bunu sorunca aklıma geldi, deneme yapmak için netten bulduğum birkaç saçma fotoyu albüme koymuştum kaldırayım en iyisi onları.
Evet, beni ham yaparsınız sonra. Ya ben webcami sevmiyorum, zor oluyor çekmesi etmesi. Görüntü kalitesi de düşük, sinir olmuşumdur hep webcamle çektiğim fotolara. Ama neyse artık onu kullanacağım mecburen.
Anneme internete foto koymayacağıma söz vermiştim. O buraya üye olduğumu bile bilmiyor ama yine de ben sözümü tutayım.
fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...
evet ben de arkadaş listemden fotosu olmayanları silmeyi düşünüyorum burun için ekliyorlar söz de ama hiç birini tanımıyorun 171 arkadaşım varmış akannehir
Yok ben facebook da kullanmıyorum :) . Ben internet ortamında öyle şeylerden hiç hoşlanmam yani buradan bahsetmiyorum da herkes herşeyini face'de paylaşıyor bana biraz tuhaf geliyor. Ama burası farklı tabi.tamam bekliyoruz, öyle yüzünü falan da kesme, özel albüm yaparsan bizden başkası göremiyor zaten, kesersen de bize bir nevi hakaret olur yani söyliyim:)
12 yaşındaki çocuk değilsin artık sen de canım. facebook çağında yaşıyoruz. onu da mı kullanmıyorsun?
Hımmm tamam düşüneceğimmm :) .evet nutcase bir zahmet çek şu beklenen fotoları da görelim artık seni ,
yüzünü falan kesmek de yok ona göre:jeyyar:
Benim cep kaç yıllık biliyor musunuz? Webcamden daha kötü çıkıyor fotolarfotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Pufff tamam tamam, gelmeyin üzerime, çok baskı hissettim anidenbenneyaptımki.Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...
Avatardaki Clive Owen, bir kere Photoshop'da bir fotoyu siyah beyaz yapmayı deniyordum. Arkadaşımın yardımıyla iki saat deneyerek yapabilmiştim, o yüzden çok sevdim o fotoyu benim için çok anlamı var yani o sebeple koydum:asigim:. Ayrıca hep de çiçek böcek resimleri konulmuyor ya, ben kaç Wentworth Miller, kaç Robert Pattison gördüm burada... Ama değiştireceğim avatarımı, şimdi arkadaşımdan bir göz çizmesini istemiştim onu bekliyorum.nutcase ben sana bir de bayadir avatarini soracagim...
avatarindaki kim ve neden bunu sectin??? Genelde cicek bocek kelebek, ya da bayan fotografi secilir de avatar icin.. merak ettim..
fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...
evet ben de arkadaş listemden fotosu olmayanları silmeyi düşünüyorum burun için ekliyorlar söz de ama hiç birini tanımıyorun 171 arkadaşım varmış akannehir
clive owen e benzetemedim pek. senin meslek neydi canim???photoshop u oldukca fazla kullaniyorsun galiba?Yok ben facebook da kullanmıyorum :) . Ben internet ortamında öyle şeylerden hiç hoşlanmam yani buradan bahsetmiyorum da herkes herşeyini face'de paylaşıyor bana biraz tuhaf geliyor. Ama burası farklı tabi.
Hımmm tamam düşüneceğimmm :) .
Benim cep kaç yıllık biliyor musunuz? Webcamden daha kötü çıkıyor fotolar.
Pufff tamam tamam, gelmeyin üzerime, çok baskı hissettim anidenbenneyaptımki.
Avatardaki Clive Owen, bir kere Photoshop'da bir fotoyu siyah beyaz yapmayı deniyordum. Arkadaşımın yardımıyla iki saat deneyerek yapabilmiştim, o yüzden çok sevdim o fotoyu benim için çok anlamı var yani o sebeple koydum:asigim:. Ayrıca hep de çiçek böcek resimleri konulmuyor ya, ben kaç Wentworth Miller, kaç Robert Pattison gördüm burada... Ama değiştireceğim avatarımı, şimdi arkadaşımdan bir göz çizmesini istemiştim onu bekliyorum.
Fotonun aslı şöyle:clive owen e benzetemedim pek. senin meslek neydi canim???photoshop u oldukca fazla kullaniyorsun galiba?
kızlar bende bi doğumdan önce bide doğumdan sonra fotomu koydum çok fark varmı sizce kilo olarak
Fotonun aslı şöyle:
http://img90.imageshack.us/img90/540/cliveowen7.png
Ben çalışmıyorum. Photoshop'u arkadaşım çok kullanıyor, ben hobi olarak öğrenmeye çalışıyorum. Ondan görüp özendim yani, yoksa iş olarak kullanmıyorum.
Avatarım değişmiştir, hayırlı uğurlu olsunvereliniortak...
canım boydan olmadığı için çok anlayamadım ben ama bebişin daha küçük, emziriyor musun? o yüzden diyet falan yapman zor olabilir, acele etme, verirsin bebiş hafiften hareketlenmeye başlayınca peşinde koşmaktan:) bir de buradan ayrılma gerçekten faydası oluyor. sporla da vücudunu sıkılaştırırsın manken gibi olursun yine.
Avatarım değişmiştir, hayırlı uğurlu olsunvereliniortak...
valla arkadasin kusura bakmasin. Durusu disinda gercekten benzetemedim ben...sen bu foruma ilk geldiginde calisiyordun degil mi? yanlis mi hatirliyorum acaba. Bilgisayarla ilgili bir is yapiyordun gibi kalmis aklimda.
evet nutcase bir zahmet çek şu beklenen fotoları da görelim artık seni ,
yüzünü falan kesmek de yok ona göre:jeyyar:
nutcase ben sana bir de bayadir avatarini soracagim...
avatarindaki kim ve neden bunu sectin??? Genelde cicek bocek kelebek, ya da bayan fotografi secilir de avatar icin.. merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?