Arkadaşım yapmadı ki onu ben yaptım, adamı çirkinleştirdim biliyorumvalla arkadasin kusura bakmasin. Durusu disinda gercekten benzetemedim ben...sen bu foruma ilk geldiginde calisiyordun degil mi? yanlis mi hatirliyorum acaba. Bilgisayarla ilgili bir is yapiyordun gibi kalmis aklimda.
Yok canım zaten sen o soruyu sorduğunda ben çoktan arkadaşımdan göz çizmesini istemiştim onu bekliyordumopuyorumnanaktan. Kaç haftadır değiştirmek istiyordum avatarımı ama bir türlü beğendiğim bir avatar bulamadım, ben de arkadaşım çizsin istedim. Aslında başka bir şey çizmesini istemiştim ama yok ben yapamam edemem dedi, zor ikna ettim göz çizmeye. Çizelgemi de yeniledim, bir çalışkanlık var bende bugün hayırdırestagfurullah, degistirmek zorunda degildin aslinda. ben yalnizca merak ettigim icin sordum avatarini.
Arkadaşım yapmadı ki onu ben yaptım, adamı çirkinleştirdim biliyorum. Hayır ben çalışmıyordum. Buraya ben üye olmadım, arkadaşım benim yerime üye oldu, meslek kısmını da kafasına göre yazmış bilgisayarla ilgili birkaç şey yaptığım için. Ama yazı yazmak, bilgisayar tamir etmek, admin olmak gibi ufak tefek şeyleri meslekten saymıyorum. Onlar anlık işlerdi yani...
Yok canım zaten sen o soruyu sorduğunda ben çoktan arkadaşımdan göz çizmesini istemiştim onu bekliyordumopuyorumnanaktan. Kaç haftadır değiştirmek istiyordum avatarımı ama bir türlü beğendiğim bir avatar bulamadım, ben de arkadaşım çizsin istedim. Aslında başka bir şey çizmesini istemiştim ama yok ben yapamam edemem dedi, zor ikna ettim göz çizmeye. Çizelgemi de yeniledim, bir çalışkanlık var bende bugün hayırdır.
misra99 spora baslayinca hizla verirsin kilolari. bu forumu takip et 3 ayda vucudunun nasil degistigine inanamayacaksin.
kızlar benim araziye gitmem gerek ,
acilen bir yere bakıp gelicez ,
bir saate kalmaz dönerimyerimseniben
Tamam tamam, bir çeki düzen vereyim kendime. Mor güllü pijamamla da görmeyin beni bir zahmet yadarısı albümüne nutcase ,
fotoğrafları da en acil tarafından bekliyoruzsengözlerimebaksanab
Ya kusura bakmayın ya, ben de foto koymak istiyorum da emin olamıyorum bir türlü. Ayrıca ben seni görmedim, o açıdan kızma bana :) . Ayrıca ben kimseye foto göstermesi konusunda ısrar da etmedim :) .hakikaten yaa;
biz saf saf bi dunya foto koyuyoruz; herkes bakiyor, ama biz bilmiyoruz karsimizdaki kim.
kaldi ki biz kizlar aile gibi olduk, birbirimizle herseyi paylasiyoruz, birbirimizden cekindigimiz bisey de yok.
ben isterim ki forumdaki digerleriyle de boyle olalim; fitnelik girmesin..
Hatırlıyorum öyle yazmıştınız. Ben o sırada hasta olduğum için cevap yazamamıştım. Şimdi yazayımzaten o avatari gordukce yaseminin de dedigi gibi karsimda erkek var gibi geliyor garip oluyorum yazarken
Benim bilgisayarımdan çalışmıyordu forum, bozuk çıkıyordu. Bende ondan istedim üye olmasını.Anlamadim gercekten. Niye arkadasin senin yerine uye oldu ki??
nutcase, bak misraya; geleli 2 gun oldu cart diye koydu fotosunu ...
Boyum 1.57. 3 kilo verdim ama kendi çabalarımla değil, Ramazan başlayınca kendiliğinden oldu. Eski çizelgem 55'ten başlıyordu.boyun kac senin. cok kilolu durmuyorsun cizelgenden. hos yediklerine de hic dikkat ettigini gormedim ben senin. hic kilo veremedin degil mi??
Hmmmmmmm.... Buna verecek cevabım yok gerçekten:çok üzgünüm:. Özür dilerim diyeyim en iyisi...nutcase, bak misraya; geleli 2 gun oldu cart diye koydu fotosunu ...
kızlar 100 yorumu tamamlamadığım için resimlere yapılan yorumlara cevap yazamıyorum bilgini olsun
kucağımda olduğu foto son hali kızımın çalıştığım için 6 ay ancak emdi malesef unutuyorlar emmeyi hemen.:ecrin_bebek:şuan bi engelim yok yani diyet için,şuan 8 ayı bittisayılır bi yürüse dediğin dibi bittik biz acayip hareketli,bisiklete biniyordum spor olrak ama ne yazıkki ramazanda baya bi astım o işimafoldumben
Nesmekayayla Truf gelmiş, hoşgeldiniz efenim, siz de beni sorgulama faslına katılmak ister misiniz?buyrunnnnnnnnn
Yanlış anlamayın rahatsız değilim sorulardan...opuyorumnanaktan
Şimdi koyamam ya, anlayın lütfen. Aile ortamı var şu an odada...nutcaseee
canım sen bi resim koy
ama hemen koy ki hani bak bulmuş gelmiş başkasının resmini demiyelim.
ki hepimizin içi rahat etsin
Ayyy evet ne güzelll popüler oldummmzemuszemus. Kendimi iyi tarafından bakmaya zorluyorumpopüler oldun işte daha ne istiyorsun sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?