50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla arkadasin kusura bakmasin. Durusu disinda gercekten benzetemedim ben...sen bu foruma ilk geldiginde calisiyordun degil mi? yanlis mi hatirliyorum acaba. Bilgisayarla ilgili bir is yapiyordun gibi kalmis aklimda.
Arkadaşım yapmadı ki onu ben yaptım, adamı çirkinleştirdim biliyorum. Hayır ben çalışmıyordum. Buraya ben üye olmadım, arkadaşım benim yerime üye oldu, meslek kısmını da kafasına göre yazmış bilgisayarla ilgili birkaç şey yaptığım için. Ama yazı yazmak, bilgisayar tamir etmek, admin olmak gibi ufak tefek şeyleri meslekten saymıyorum. Onlar anlık işlerdi yani...

estagfurullah, degistirmek zorunda degildin aslinda. ben yalnizca merak ettigim icin sordum avatarini.
Yok canım zaten sen o soruyu sorduğunda ben çoktan arkadaşımdan göz çizmesini istemiştim onu bekliyordumopuyorumnanaktan. Kaç haftadır değiştirmek istiyordum avatarımı ama bir türlü beğendiğim bir avatar bulamadım, ben de arkadaşım çizsin istedim. Aslında başka bir şey çizmesini istemiştim ama yok ben yapamam edemem dedi, zor ikna ettim göz çizmeye. Çizelgemi de yeniledim, bir çalışkanlık var bende bugün hayırdır .

Anlamadim gercekten. Niye arkadasin senin yerine uye oldu ki??

boyun kac senin. cok kilolu durmuyorsun cizelgenden. hos yediklerine de hic dikkat ettigini gormedim ben senin. hic kilo veremedin degil mi??

misra99 spora baslayinca hizla verirsin kilolari. bu forumu takip et 3 ayda vucudunun nasil degistigine inanamayacaksin.

kesinlikle motive ettiği kesin formun.işten eve git yemek yap bıcırıkla:ecrin_bebek:uğraş yatır ev işi falan spora çok az vakit ayırabiliyorum ramazan başından beride hiç yapmadım iyişallah bitince tembelliğim tutmazda başlarım tekrar:çok üzgünüm:

kızlar benim araziye gitmem gerek ,
acilen bir yere bakıp gelicez ,
bir saate kalmaz dönerimyerimseniben

kolay gelsin de sen simdi bunu bir avukat olarak savunmada kullanabilirsin
ben araziye gittim ve kalori harcadigim icin aksam 5 top cikolatali dondurma yeme hakkim var.. bastan soyliyeyim yok oyle bir hakkin,,,

darısı albümüne nutcase ,
fotoğrafları da en acil tarafından bekliyoruzsengözlerimebaksanab
Tamam tamam, bir çeki düzen vereyim kendime. Mor güllü pijamamla da görmeyin beni bir zahmet ya .
Ya kusura bakmayın ya, ben de foto koymak istiyorum da emin olamıyorum bir türlü. Ayrıca ben seni görmedim, o açıdan kızma bana :) . Ayrıca ben kimseye foto göstermesi konusunda ısrar da etmedim :) .
zaten o avatari gordukce yaseminin de dedigi gibi karsimda erkek var gibi geliyor garip oluyorum yazarken
Hatırlıyorum öyle yazmıştınız. Ben o sırada hasta olduğum için cevap yazamamıştım. Şimdi yazayım . Avatarımda Kenan İmirzalıoğlu olsa belki bu kadar tepki almazdım, bence siz Clive'i beğenmediniz:jeyyar:. Şakaydı lütfen kızmayın, burada biri Ezeli izliyordu da sen miydin Peppermint?
Anlamadim gercekten. Niye arkadasin senin yerine uye oldu ki??
Benim bilgisayarımdan çalışmıyordu forum, bozuk çıkıyordu. Bende ondan istedim üye olmasını.

boyun kac senin. cok kilolu durmuyorsun cizelgenden. hos yediklerine de hic dikkat ettigini gormedim ben senin. hic kilo veremedin degil mi??
Boyum 1.57. 3 kilo verdim ama kendi çabalarımla değil, Ramazan başlayınca kendiliğinden oldu. Eski çizelgem 55'ten başlıyordu.
nutcase, bak misraya; geleli 2 gun oldu cart diye koydu fotosunu ...
Hmmmmmmm.... Buna verecek cevabım yok gerçekten:çok üzgünüm:. Özür dilerim diyeyim en iyisi...

nutcaseee
canım sen bi resim koy
ama hemen koy ki hani bak bulmuş gelmiş başkasının resmini demiyelim.
ki hepimizin içi rahat etsin

Nesmekayayla Truf gelmiş, hoşgeldiniz efenim, siz de beni sorgulama faslına katılmak ister misiniz?buyrunnnnnnnnn
Yanlış anlamayın rahatsız değilim sorulardan...opuyorumnanaktan

ramazan da hepimiz astık sporu, zor oluyor gerçekten.

Nesmekayayla Truf gelmiş, hoşgeldiniz efenim, siz de beni sorgulama faslına katılmak ister misiniz?buyrunnnnnnnnn
Yanlış anlamayın rahatsız değilim sorulardan...opuyorumnanaktan

popüler oldun işte daha ne istiyorsun sempatiksalakcinni

nutcaseee
canım sen bi resim koy
ama hemen koy ki hani bak bulmuş gelmiş başkasının resmini demiyelim.
ki hepimizin içi rahat etsin
Şimdi koyamam ya, anlayın lütfen. Aile ortamı var şu an odada...
Ayrıca kaç aydır buradayım, başkasının fotosunu koyacak olsam şimdiye kadar koyardım yani... Hadi şimdiye kadar aklıma gelmedi diyelim, şu anda Photoshop'cu arkadaşım online zaten ondan foto isterim. Ama dürüstüm ben öyle şey yapmam:umursamaz:.

ben markete gidiyim sebze falan bulayım, eşimin sebze krizi tuttu:)
gelirim sonra çok öpüldünüz opuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
Hemen konuya girmek istiyorum.
1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra almış olduğum kilo beni çok rahatsız etti.
Boyum 1.60 olduğu için göbeğim çok kötü duruyordu.
13/08/2010 tarihinde rejime başladım :))

Tabi daha önce kaç kilo olduğumu bilmeden 20/08/2010 tartıldığımda kilom 56,8 (sabah aç karnına tartıldım ) çıkmıştı.
Üzüldüm kaç kilo olduğumu bilmeden rejim yapıyordum sonra dayanamadım ve 23/08/2010 da tekrar tartıldım ve 55,3 çıkmıştı ( akşam iş çıkışı tardım)
Yani yaptığım rejim işe yarıyor :))
sabah işe yürüyorum 15-20 dk
akşam işten ewe yürüyorum 15-20 dk
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
ve saat 19:30 dan sonra yemek yemiyorum bu saate kadar yemeğimi yemiş oluyorum :)
aralarda mutlaka meyve - yoğurt- su - çay -kahve bunları ihmal etmiyorum :)) böyle işteee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…