o arada kızılotta admiral resort varrr,süper bir otelll,ben gitmedimm amaa zengin olunca gitcemm orayaaa,,....
ender saracin hic bi bilgisini kacirmayin kizlar :) selülit cayini mutlaka denicem bende..
ramazanda sizdede kabizlik sorunu oluyor mu ?
minnoşum evet otele gidiyoruz ..10 yaşımda kızım var otel bize daha uygun oluyo..12 yaşa kadar bedava çocuk ve çocuk için herşey mevcut oluyo...bu sene pansiyona gidelim dedik 10 -15 gün kalırız dedik ama yemek parası dondurma içecek vs tatil yerlerinde daha pahalı oluyo..5-6 gün gidelim dedik sonunda..dediğin gibi ramazandan dolayı indirimli gidiyoruz..eşim ayarladı jolly turdan...eskiden otellere hep tanıdık vs gidiyorduk indirimli..ilk defa tudan gidiyoruz...inşallah brişey yaşamayız
not etmistim yazayim, kaciran arkadaslar varsa onlarda not etsin
biberiye, sinameki (cok olmayacak 1-2 yaprak), melisa yapraklari, yesil cay, avakado yapragi, funda yapragi,
taze zencefil, maydonoz sapi ve enson cay kaynadiktan snra kabuguyla birlikte kücük bi parca limon
karisimin hepsi en fazla 5 dk kaynacak..
evet ablamın arkadaşları şubat marttan hem otel hemde uçak biletlerini ayarlarlar...bu sene 30 liraya uçtular gidiş geliş 60lira..orelde 75 liraya ayarladılar şimdi 350mi 370 mi ne...canım kesinlikle haklısın çocuğun varsa otele gitcen.çocuk herşey ister kolası molası astarı yüzünden pahalı gelir.
bende bakıyorum hergün otellere. yaa nisan ayında eylül fiyatları çok ucuz olan oteller fırlamış.
baktırdım canım hamile değilim, folik asitden dolayı gecikti galiba benimki de haklısın.
neyse benim çıkmam lazım çok öptüm tatlım.
not etmistim yazayim, kaciran arkadaslar varsa onlarda not etsin
biberiye, sinameki (cok olmayacak 1-2 yaprak), melisa yapraklari, yesil cay, avakado yapragi, funda yapragi,
taze zencefil, maydonoz sapi ve enson cay kaynadiktan snra kabuguyla birlikte kücük bi parca limon
karisimin hepsi en fazla 5 dk kaynacak..
evet ablamın arkadaşları şubat marttan hem otel hemde uçak biletlerini ayarlarlar...bu sene 30 liraya uçtular gidiş geliş 60lira..orelde 75 liraya ayarladılar şimdi 350mi 370 mi ne...
ulkerk
sinemakede uyardi sadece az olmasi gerektigini belirtti...
diger yapraklar ise 2-3 yapraktir yine cok fazla abartiya kacmadan..
truf evet duymustum ama bagirsaklari cok iyi calistiriyormus
ölcülü kullanmasak ishal yapar :)
evet ablamın arkadaşları şubat marttan hem otel hemde uçak biletlerini ayarlarlar...bu sene 30 liraya uçtular gidiş geliş 60lira..orelde 75 liraya ayarladılar şimdi 350mi 370 mi ne...
ulkerk bişey sorcamm,senin nickin ÜLKER K mı?yani ülkerden mi esinlendinnnn...merak ettimmmmm deee...zengin kocaa olayıı gzüel olurduu da maalesff koca adayım da ben gibi züğürt....bi de ablanalrr hangi turdan o kadAR ucuza ayarlıyooo,bana bilgi verirsen sevinirimmmm
olsunnnnnn..benim annem derdiki halende der..."kızım evleneceğin adam akıllı olsun..akıllı olursa 1 i 2 yapar..ama akılsız olursa olanıda yer..zengin yada yakışıklı olursa peşinden koşan çok olur..vede senin sözüne önem versin"der...evlendiğimde yani ahım şahım bir düğün vs olmadı..zaten istenmeyen bir gelindim..her neyse şimdi olabilen şeylere sahibiz...tabiii herşeyden önce sağlıklıyız ve mutluyuz..yani sen mutlu ol sevgilin kıymetini bilsin seni ezdirmesin yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?