50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvekokusu ben de koyu renk saça oy veriyorumzemuszemus

ayrıcana strawberry'yi ailecek sever, sayar, kollarız. son siparişim 3 günde geldi, ağzım açık kaldı.
ben bu strawberry den hic alisveris yapmadim. nemlendiricim bitti yeni. oraya mi baksam ne alsma hic bilemiyorum

doğru söze ne deniralkisalkisalkis

ulkerk teeşkküürrler gzüell paylaşımların için.ppeer azcık uyumaya çlaışş,yoğun değilse işlernn belkii açlığın hafiflerrr..silviaa slmmmm....

Peppermint yargici nisantasinda ve osmanbeyde var... Bir suru kolye aldim elbise aldim sal aldim... cok para harcadim coook. bilmiyorumkismile ama indirimsiz zamanlarda pek giremedigim bir dukkandir yargici. Bu kadr buyuk bri indiirm gorunce suyunu cikardim

Sylviacım hoşgeldiinnnnnn
MENÜM
sabah
nesfit
1 ceviz

öğle
1 kase çorba
el kadar pide(ellerim çok küçüktür benim)
1 kabak dolma

ara
1 dlm elma
1 ceviz

akşam
2-3 dolma(biber yada kabak)
yoğurt

ara(düşünmüyorum ama)
1 elma

Koçum nerelerdeydin menüme yorumda yapmadın bugün benim

ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz

misra99 kocunuz bugun alisveris olayina giridi de biraz.... indirimlerin sonunu yakalayayim dedim... ya gecmisi de okudum ama niye senin menunu gormedim ben yaaaa...:sinifsinif:

aferin sana sen de ciceksin. tek bocek lachesis ti bugun. simdi misra99 un menusune de bir bakayim

anchusa,menümüü beğenemmene sevindimmm,,akşaam da salata çorba yiyceömm,çiçekliğimi bozmayımmmm...ben de saçına boya yapmayan tek benimdiir diyodumm,seen de bendensinn,sevindimm.yıllardır of çok fazla saçım var der şikayet ederdimm,bu sene de acacyip dökülmeyey başladıı ben de yağlarlaaa dolaşıyorumm sen gibi....sevgilii konuusna da geelyimm,,evet varr 5 yıldırr o da öğretmenn..

sahur
nesfit + süt

iftar
yarım kase domates çorbası
fırında yağsız tavuk budunun(büyüklerinden) yarısı kızımla ortak olarak
salata

ara
1 kase dondurma

ara
1 zero cola +1 bardak çay

buldum menunu. inanki gozumden kacmis sabah.... cok pardon
tek gozume takilan sey kola oldu... zero oldugu icin birsey diyemiyorum ama onun yerine kavun karpuz, erik seftali falan yesen daha guzel olmaz miydi??
sen ekmek de yemiyorsun. sahura ya da iftra bir parca ekmek koy... bunlar disinda mukemmel bir menu.... cicek oldun.

ok patron:teytey:tam buğday ekmeyi yiyorum ama bitmişti eşim bugün aldı yarınki menüm daha süper olcakalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…