ccokkkk aciktimmm, bitiyorummmmmmm
ben bu strawberry den hic alisveris yapmadim. nemlendiricim bitti yeni. oraya mi baksam ne alsma hic bilemiyorumkahvekokusu ben de koyu renk saça oy veriyorumzemuszemus
ayrıcana strawberry'yi ailecek sever, sayar, kollarız. son siparişim 3 günde geldi, ağzım açık kaldı.
ben pek acıkmadım ama başka bir sorunum var ,
yaa bende röflemin dibi geldi ama bende koyu kahveye dnsem diyordum .çünkü röfleden çok kurumuştu. iştekia rkadaşlarda yok yok sarı kalsın dediler.
bu hafta sonu üşenmezsem gidicem kuaföre.
ama kızlarkütkestiresim var.
ama şöle gazeteden internetten istediğim modeli bulup göstermek istiyorum.
yoksa kendi kafalarına göre kesiyorlar
bal rengi sarı mı oluyor canım.
ayyy boyatınca resimlerini bizede göster olurmuu
kizlar ben bu sac muhabbetinden hic ama hic anlamiyorum...
her zamanki gibi coook saglikli bir menu. aferinnnnmrbbb,
nasılsınız baakalımmm?
ayy PAKMAYA nın reklamını izleidniz mi,,süperr yaaa kabaran kurabiyeler....canım çektiiiii....
sabah 2 saat yürüyüş yaptımmm,ardından 2 bardak yeşil çayy ve ço alalkasız ama 1 bardak süt içtimm..
1 saat sonra da kahvaltıı yaptımm..tam buğday unuyla ilk defa kendime ekmekk yaptımmmm,peynir,zeytin,doamtes,slalatlk,maydonoz,yumurta dan oluşan klasik kahvaltımı yaptımm...
ara:1 erik yedim.
öğle:karnıyarıkkk ısıtıyorumm yanında yoğurtla yiycemmmmm......
ben sevdim.kızlar yorum yapmadınız beğenmediniz mi boyatacağım rengi:uhm:
izlemiyorum ben ama netten izleyebilirsin kacirdigin bolumlerikızlar ya aranızda küçük sırları seyreden varmı ? ben kaçırdımda
çetin babasıyla ne konuştu? babası ne dedi daha doğrusu?
birde arzu aliyle birliktemi oldu?
herkesin kuafore gidesi var galibamisra ekledigin renk cok guzel,
ama sana koyu renk daha iyi gidiyor bence, hani dogumdan onceki kut sacli halin harikaydi..
nilufert o diziyi hic izlemedim.
bu arada ben de bayramdan once saclarimi boyicam , dipleri geldi yine
sen de bendensin. beyazlasin oyle boyatacagim. zaten dokuluyor saclarim. yaglar surup duruyorum canlansin diye, bir d eboya surersem ne hale gelirler kim bilir.ben saç rengi konuusnda çok tutucuyumdurrr,değişikliğe açık değilimm,bugüne kadarr hiç boyatmadımm saçımııı,her kuaföre gitmednen şu renge boytacmam derimm oarayay varınca herkesinn farklı tavsiyeriyle gerii avzgeçerim......
gecmis olsun yineee... benim de moralim bozulur hastaysam ve yalnizsam evde....kızlar naber ben geldim çok hastayım sabah kalktım off baya kötüyüm ağla ağla içim çıktı ben hastalanınca depresyonada giriyorumda öööle deli deli oturup niye hasta oldum diye ağlarım sonra uyumuşum yine yeni uyandım kafam kalkmıyor birasdan doktora gidiyorum evdeki ilaç fayda etmedi boğazım feciii offf geçmişide okuyamadım gelince okurum artık bir tek anchusanın mesajına cvp yazabildim cnm pepper msjımı aldınmı kabızlık için yap mutlaka daha fazla duramayacağım bi banyo yapıp çıkacağım görüşürüs akşamüstü gelirim öpüyorum hepiniziiii :2:
Ben geldim
kayınvalidenin işlere karışmaması daha iyi bence, karışması çok kötü. hiçbir şey istediğin gibi olmuyor o zaman.
ben böcek olup hepsinin yiycem şimdi:) çiçek kıtlığı yaşancak
yazsam mı menümü yazıyım.
iftarda bir tabak zeytinyağlı taze fasulye,
yarım tabak spagetti.
bir kase yoğurt.
sonra 2 tane minik saray sarmayla, bir tane sütlü nuriye yedim.(Ramazanda çok seviyorum böyle tatlılar yemeyi normalde pek yemem)
birazcık cips, çekirdek, maden suyu içtim.
en son yatmaya yakın bir danette yedim sahur niyetine, bir limonlu soda içtim yattım. sahura kalkmadım başka yani.
tamam bebek sen ol, unutma ama olur mu, ben unutsam bile:)
osmanbeyde var canım.
saçının rengini beğenmişsin sonra, bence gerçekten güzel ama eğer koyulaştırcak olursan ilerde, mat koyu kahve gibi bir renk yapma pişman olursun, siyah gibi duruyor o.
altın kahve, kızıl kahve, çikolata kahve gibi parlak bir kahve yap canım.
yok sikayet etmiyorum kayinvalidemin yardimci olmamasina. hic ihtiyacim yok. bence de misafir gibi gelsin, otursun ve gitsin boylesi daha iyi... her yere yetisirim ben
sana pratik bir tavuk tarifi verecektim ama ben gecmisi okurken sen gittin galiba, neyse baska sefere...canim firin posetiyle gec olur;
bu aralar trafik cok , 19.20 gibi evde oluyorum ben, el yuz yika deken 19.30 da mutfaga giriyorum,
30 dakikam var iftara kadar :-((
yaaa, hic yagsiz yapismadan pisiyor mu onlardaa
alirim alirim.
bugunluk napsam ki.
evet tatile gitme sirasi bende artikaaaa super fiyat vallaa,
arada bakmak laizm desene.
gerci bizim bu sene tatil hakkimiz doldu artik;2 defa gittik yeter; butceyi de cok zorlamamak lazim;
ilerde bebis olursa diye kenara para ayirmak lazim , diy mi??
duzenli kiz...ben çıkıyım kızlar şu makyaj malzemelerini düzenlemem lazım, gelirim sonra
hersey dahil sistem gercekten cok ucuza gelebiliyor. jolly tur iyidir endiselenmeyin. ets nin yan firmasi diye biliyorumminnoşum evet otele gidiyoruz ..10 yaşımda kızım var otel bize daha uygun oluyo..12 yaşa kadar bedava çocuk ve çocuk için herşey mevcut oluyo...bu sene pansiyona gidelim dedik 10 -15 gün kalırız dedik ama yemek parası dondurma içecek vs tatil yerlerinde daha pahalı oluyo..5-6 gün gidelim dedik sonunda..dediğin gibi ramazandan dolayı indirimli gidiyoruz..eşim ayarladı jolly turdan...eskiden otellere hep tanıdık vs gidiyorduk indirimli..ilk defa tudan gidiyoruz...inşallah brişey yaşamayız
kahvekokusu ebn de seviyorum seninn simdiki sacini yaaaaa.selam canikolar ,
öğlen bir çıktım çıkış o çıkışkaydirigubbakcemile3
nihayet gelebildimkaydirigubbakcemile
ülkercim güzel yorumun için çok ama çok teşekkür ederim balımopuyorumnanaktan
sakıncası yoksa hangi otel bu ülkertom,
özelden yollayabilirsen sevinirim , şu erken rezervasyon olayını bir türlü beceremiyorum ziramafoldumben
ben de kıştan rezervasyon yaptırayım
parayla saadet olmuyor ki... senin sevgilin mi var nesmekaya???ulkerk bişey sorcamm,senin nickin ÜLKER K mı?yani ülkerden mi esinlendinnnn...merak ettimmmmm deee...zengin kocaa olayıı gzüel olurduu da maalesff koca adayım da ben gibi züğürt....bi de ablanalrr hangi turdan o kadAR ucuza ayarlıyooo,bana bilgi verirsen sevinirimmmm
100 mesaj yazana kadar ozel mesaj atamiyorsunKızlar cevap yazamadım
100 lü bir uyarı çıkıyo neden ki
bay bayKİZLAR BİR İSE DALDİM 1 SSATtir excelde onunla ıgrastim, acayip basim agridi :-(
simdi cikiyorum yavas yavas, optum hepinizi
evet evet... ulkerk ablamiz dogru konustu...opuyorumnanaktanolsunnnnnn..benim annem derdiki halende der..."kızım evleneceğin adam akıllı olsun..akıllı olursa 1 i 2 yapar..ama akılsız olursa olanıda yer..zengin yada yakışıklı olursa peşinden koşan çok olur..vede senin sözüne önem versin"der...evlendiğimde yani ahım şahım bir düğün vs olmadı..zaten istenmeyen bir gelindim..her neyse şimdi olabilen şeylere sahibiz...tabiii herşeyden önce sağlıklıyız ve mutluyuz..yani sen mutlu ol sevgilin kıymetini bilsin seni ezdirmesin yeter...
olsunnnnnn..benim annem derdiki halende der..."kızım evleneceğin adam akıllı olsun..akıllı olursa 1 i 2 yapar..ama akılsız olursa olanıda yer..zengin yada yakışıklı olursa peşinden koşan çok olur..vede senin sözüne önem versin"der...evlendiğimde yani ahım şahım bir düğün vs olmadı..zaten istenmeyen bir gelindim..her neyse şimdi olabilen şeylere sahibiz...tabiii herşeyden önce sağlıklıyız ve mutluyuz..yani sen mutlu ol sevgilin kıymetini bilsin seni ezdirmesin yeter...
KİZLAR BİR İSE DALDİM 1 SSATtir excelde onunla ıgrastim, acayip basim agridi :-(
simdi cikiyorum yavas yavas, optum hepinizi
ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz
Koçum nerelerdeydin menüme yorumda yapmadın bugün benim
ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz
Sylviacım hoşgeldiinnnnnn
MENÜM
sabah
nesfit
1 ceviz
öğle
1 kase çorba
el kadar pide(ellerim çok küçüktür benim)
1 kabak dolma
ara
1 dlm elma
1 ceviz
akşam
2-3 dolma(biber yada kabak)
yoğurt
ara(düşünmüyorum ama)
1 elma
sahur
nesfit + süt
iftar
yarım kase domates çorbası
fırında yağsız tavuk budunun(büyüklerinden) yarısı kızımla ortak olarak
salata
ara
1 kase dondurma
ara
1 zero cola +1 bardak çay
sahur
nesfit + süt
iftar
yarım kase domates çorbası
fırında yağsız tavuk budunun(büyüklerinden) yarısı kızımla ortak olarak
salata
ara
1 kase dondurma
ara
1 zero cola +1 bardak çay
aferin sana sen de ciceksin. tek bocek lachesis ti bugun. simdi misra99 un menusune de bir bakayim
işte buyrunuz koçum menüm
benim yerimede yapsaydın alışverişlmaz:
buldum menunu. inanki gozumden kacmis sabah.... cok pardon
tek gozume takilan sey kola oldu... zero oldugu icin birsey diyemiyorum ama onun yerine kavun karpuz, erik seftali falan yesen daha guzel olmaz miydi??
sen ekmek de yemiyorsun. sahura ya da iftra bir parca ekmek koy... bunlar disinda mukemmel bir menu.... cicek oldun.
demircikk geçmişş olsunnnn,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?