50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz
ii uykulrr,,görüşüüürüz....
BY CANIM BENDE ÇIKICAM BİRAZDAN ÖPTÜM HERKESİ:teytey:

bye byee görüşürüüzz....
ulkerkk elelrini çok merak ettimm,bu tabirri biz genelde çocukalar için kulllanıırzz,ekmek içinn kullanıldığını hiç duymmamıştımm,çokk hoşuma gitttiii ,delikafadulden

yaptim yaptim hic uzulme... ben normal zamanlarda cok fazla alisveris yapmam ama indirimlerde kendimi kaybederim. bitsin su indiirmler artik......ay yok ben canta almadan bitmesin. once canta alayim oyle bitsin...

ben daha başlamadım bile geç kaldım bitmesinnn,bu hafta sahalara dönerim ben çıkcaktım çeneden eve geç kalıcam

geçmiş olsun demircik
benim de boğazlar fena
ilaç ta kullanamıyorum

saol cnmcım ayy kıyamam ya sen bide hamilesin gerçekten ilaçta alamazsın zor tabii bol meyve ye bende hamileyken grip olmuştum bol meyveyle üç günde geçirdim ama çok aşırı yedim üç günüm sadece meyve yemekle geçmişti ama yendim sonunda sende ye bol bol bebişede vitamin olur :ecrin_bebek:

ok patron:teytey:tam buğday ekmeyi yiyorum ama bitmişti eşim bugün aldı yarınki menüm daha süper olcakalkisalkisalkis

hadi bakalim, yarin ac karian tuvaletini yaptiktan sonra tartilip kilo bildirimi yapmayi unutma sabahtan.... sahurda nesfitine biraz ceviz findik tarcin kuru incir gibi seyler de koyabilirsin.... hem daha lezzetli olur hem daha saglikli. ben de bir musli canavariyim da...

bu diyeti yapınca göbeğin erir de
d.kontrol hapını bırakınca 9 ayda o göbek tekrar şişmesin

yaptim yaptim hic uzulme... ben normal zamanlarda cok fazla alisveris yapmam ama indirimlerde kendimi kaybederim. bitsin su indiirmler artik......ay yok ben canta almadan bitmesin. once canta alayim oyle bitsin...

anchusa canım güzel şeyler almışsın ama
sırf indirime girdi diye alma gerçekten hoşuna gidiyorsa al
sonra pişman olmamak adın a

oruçluyumya şimdi gidince tartılsam aç aç
sahurda yiyince oturuyo mideme sabah daha çok çıkıyorumbilmiyorumkismile

sağol canım teşekkür ederim

Kızlar cevap yazamadım
100 lü bir uyarı çıkıyo neden ki

100 mesajı doldur da rahat rahat takıl artık yahu

seni çok iyi anlıyorummafoldumben

ben de.

selam kızlar ıkı gundur selamda almıyosunuz... dışarı cıkıorm gorusmek uzere.

selam canım, ben görmedim şahsen kusura bakma.

kolyelerini ben de beğeniyorum. ama tarzı pek benim tarzım değil. ben bershkadan domuzcuklu t-shirtler falan aldım.:)

ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz

BY CANIM BENDE ÇIKICAM BİRAZDAN ÖPTÜM HERKESİ:teytey:

görüşürüz kızlar.

ay ben de hep çanta alırım, kıyafet almaya üşenirim de, ev çanta ve cüzdan çöplüğü oldu bir de kozmetik. düzenle düzenle bitmedi, ne gereksiz şeyler almışım çoğunu da kullanmamışım. artık makyaj malzemesi almıycam uzun süre. kızdım kendime.

yok ben birseyi almadan once hep su soruyu soruyorum" gercekten ihtiyacim var mi?' eskiden begendigim herseyi alirdim artik o konuda egittim kendimi, "anchusa begendigin herseyi alamazsin, begenmenin yani sira ihtiyacin da olmali " diyorum.kizlar benim esimin o kadar cok is yemegi oluyro ki esli, abiye kiyafete cok ihtiyacim oluyor. hep ayni insanlarla ciktigimiz icin de maalesef donup donup ayni giysileri giyemiyorum... O tarz giysilerde cok pahali. O yuzden indirimlerde alip butun bir sene giyiyorum. bir de yaz sonu hep eleme yapiyorum giymediklerimi elimden cikariyorum, yoksa eve gereksiz bir kiyafet istiflemesi yapiyorsun...

oruçluyumya şimdi gidince tartılsam aç aç
sahurda yiyince oturuyo mideme sabah daha çok çıkıyorumbilmiyorumkismile
olur, bazi arkadaslar da cumartesi sabahbildirim yapiyorlar. ama asil gunumuz cuma.

canta ninewest te ve mudo da begendim. gidip gelip bakiyorum onlara... ben de 1 ay once canta elemesi yaptim ve hepsini dagittim. ama fazla dagitmisim hic siyah cantam kalmamis mesela.

saol cnmcım ya valla niye böyle yaptım bilmem çok hevesliydim iş ciddiye binince tırstım birascık sanırım neyse geçer cnm öölede böölede olacağım yanii dediğin gibi rahatlıcam işte daha ne ama ne bileyim bööyle bi depresif haller içerisindeyim ağlamak istiyorum sürekli zaten dedim ya sabahtan beri içim çıktı ağlamaktan diye elim yüzüm şişti valla neyse akşama annemler gelecek toparlarım birascık napiim :sinifsinif:

haklısın canım
ufak tefek değişikliklerle baştan bir elbise de yapabilirsin
sen de o ışık var

demircik geçmiş olsun.

kzılar çok sevinçliyim. 55.6 ya düşmüşüm.yarın listede nasıl olsa alamayacağım için bu günden haber vereyim.3 haftadır bildirim yapmıyordum.

ayy saol cnm ama ne biliim ya işte lacheye yazdığım gibi geçer yaa bu ameliyat stresi bence kesin nooluosa gircem çıkcam işte ama ne biliim offf mafoldumben

doktorunla konussan biraz rahatlarsin bence... Biraz kafanda buyuttun sanki sen... Rahat ol... Doktoruna guveniyorsan mesele yok... haftada onlarca ameliyat yapiyor onlar... Dusunmemeye calis. Bak alisverise cik benim yaptigim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…