ii uykulrr,,görüşüüürüz....ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz
BY CANIM BENDE ÇIKICAM BİRAZDAN ÖPTÜM HERKESİ:teytey:
yaptim yaptim hic uzulme... ben normal zamanlarda cok fazla alisveris yapmam ama indirimlerde kendimi kaybederim. bitsin su indiirmler artik......ay yok ben canta almadan bitmesin. once canta alayim oyle bitsin...
geçmiş olsun demircik
benim de boğazlar fena
ilaç ta kullanamıyorum
ok patron:teytey:tam buğday ekmeyi yiyorum ama bitmişti eşim bugün aldı yarınki menüm daha süper olcakalkisalkisalkis
Ender saraç diyor ki 21 günde inanılmaz incecik olacaksınız diyo
diğer günler serbest derken ne demek istiyorlar kii??????????
Haftanın tek günlerinde bunları yiyin (diğer günler serbest !)
Kalkar kalkmaz: Bir su bardağı ılık ballı-limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon koyun).
Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından yukarda anlatıldığı gibi 15-20 dakika spor.
Duş: Ham ipek kese ya da kabak lifiyle 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.
Kahvaltı: bir adet kabuklu yeşil elma, bir adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: bir porsiyon derisiz ızgara tavuk, bol rokalı ve taze soğanlı yeşil salata.
Ara (saat 15.00): 3-4 adet yulaflı bisküvi.
Ara (saat 17.30): bir adet yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), bir dilim tam buğday ekmeği, mevsim salatası.
Gece: Bir su bardağı şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.
Yasaklar
- Kolalı, şekerli içecekler
- Kızartma
- Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
- Alkol (özellikle bira)
- Beyaz un
- Beyaz şeker
- Doğum kontrol hapları
- Aşırı gündüz uykusu
- Çikolata
- Yağlı çerezler
- Cips
devamını oku: Ender Saraç göbek eriten diyet *-mucize iksirler Ender Saraç göbek eriten diyet *-mucize iksirler
yaptim yaptim hic uzulme... ben normal zamanlarda cok fazla alisveris yapmam ama indirimlerde kendimi kaybederim. bitsin su indiirmler artik......ay yok ben canta almadan bitmesin. once canta alayim oyle bitsin...
ben daha başlamadım bile geç kaldım bitmesinnn,bu hafta sahalara dönerim ben çıkcaktım çeneden eve geç kalıcam
hadi bakalim, yarin ac karian tuvaletini yaptiktan sonra tartilip kilo bildirimi yapmayi unutma sabahtan.... sahurda nesfitine biraz ceviz findik tarcin kuru incir gibi seyler de koyabilirsin.... hem daha lezzetli olur hem daha saglikli. ben de bir musli canavariyim da...
saol cnmcım ayy kıyamam ya sen bide hamilesin gerçekten ilaçta alamazsın zor tabii bol meyve ye bende hamileyken grip olmuştum bol meyveyle üç günde geçirdim ama çok aşırı yedim üç günüm sadece meyve yemekle geçmişti ama yendim sonunda sende ye bol bol bebişede vitamin olur :ecrin_bebek:
GEÇMİŞ OLSUN:gitme:
Kızlar cevap yazamadım
100 lü bir uyarı çıkıyo neden ki
seni çok iyi anlıyorummafoldumben
selam kızlar ıkı gundur selamda almıyosunuz... dışarı cıkıorm gorusmek uzere.
Peppermint yargici nisantasinda ve osmanbeyde var... Bir suru kolye aldim elbise aldim sal aldim... cok para harcadim coook. bilmiyorumkismile ama indirimsiz zamanlarda pek giremedigim bir dukkandir yargici. Bu kadr buyuk bri indiirm gorunce suyunu cikardim
ben de azıcık uyumaya gidiyorum ,
iftardan sonra uğrarım,
öpüldünüz hepinizŞeniz
BY CANIM BENDE ÇIKICAM BİRAZDAN ÖPTÜM HERKESİ:teytey:
yok ben birseyi almadan once hep su soruyu soruyorum" gercekten ihtiyacim var mi?' eskiden begendigim herseyi alirdim artik o konuda egittim kendimi, "anchusa begendigin herseyi alamazsin, begenmenin yani sira ihtiyacin da olmali " diyorum.kizlar benim esimin o kadar cok is yemegi oluyro ki esli, abiye kiyafete cok ihtiyacim oluyor. hep ayni insanlarla ciktigimiz icin de maalesef donup donup ayni giysileri giyemiyorum... O tarz giysilerde cok pahali. O yuzden indirimlerde alip butun bir sene giyiyorum. bir de yaz sonu hep eleme yapiyorum giymediklerimi elimden cikariyorum, yoksa eve gereksiz bir kiyafet istiflemesi yapiyorsun...bu diyeti yapınca göbeğin erir de
d.kontrol hapını bırakınca 9 ayda o göbek tekrar şişmesin
anchusa canım güzel şeyler almışsın ama
sırf indirime girdi diye alma gerçekten hoşuna gidiyorsa al
sonra pişman olmamak adın a
olur, bazi arkadaslar da cumartesi sabahbildirim yapiyorlar. ama asil gunumuz cuma.oruçluyumya şimdi gidince tartılsam aç aç
sahurda yiyince oturuyo mideme sabah daha çok çıkıyorumbilmiyorumkismile
100 mesajı doldur da rahat rahat takıl artık yahu
ben de.
selam canım, ben görmedim şahsen kusura bakma.
kolyelerini ben de beğeniyorum. ama tarzı pek benim tarzım değil. ben bershkadan domuzcuklu t-shirtler falan aldım.:)
görüşürüz kızlar.
ay ben de hep çanta alırım, kıyafet almaya üşenirim de, ev çanta ve cüzdan çöplüğü oldu bir de kozmetik. düzenle düzenle bitmedi, ne gereksiz şeyler almışım çoğunu da kullanmamışım. artık makyaj malzemesi almıycam uzun süre. kızdım kendime.
Ben geldim
geçmiş olsun canım, ameliyatı da o kadar stres etme, rahatlıycağın için keyif al bence. ameliyat kolay zaten, bir tek sonradan bir kaç gün ağrı oluyor ağrı kesici falan içince o da sorun olmaz sıkma canını.
yok ben birseyi almadan once hep su soruyu soruyorum" gercekten ihtiyacim var mi?' eskiden begendigim herseyi alirdim artik o konuda egittim kendimi, "anchusa begendigin herseyi alamazsin, begenmenin yani sira ihtiyacin da olmali " diyorum.kizlar benim esimin o kadar cok is yemegi oluyro ki esli, abiye kiyafete cok ihtiyacim oluyor. hep ayni insanlarla ciktigimiz icin de maalesef donup donup ayni giysileri giyemiyorum... O tarz giysilerde cok pahali. O yuzden indirimlerde alip butun bir sene giyiyorum. bir de yaz sonu hep eleme yapiyorum giymediklerimi elimden cikariyorum, yoksa eve gereksiz bir kiyafet istiflemesi yapiyorsun...
canımmm benim yapma allaşkına.
Allah beterinden kötü hastalılardan saklasın. niye depresyona giriyorsun yahu
demircik geçmiş olsun.
kzılar çok sevinçliyim. 55.6 ya düşmüşüm.yarın listede nasıl olsa alamayacağım için bu günden haber vereyim.3 haftadır bildirim yapmıyordum.
ayy saol cnm ama ne biliim ya işte lacheye yazdığım gibi geçer yaa bu ameliyat stresi bence kesin nooluosa gircem çıkcam işte ama ne biliim offf mafoldumben
demircik gordum cnm mesajini, not ettim.
gecmis olsun sana daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?