50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa, nesmekaya teşekkür ederim kızlar. kilo verebilidiğimi gördüm ya,inşalalh gerisi gelecek.
tabi burasının payı çok büyük oldu.iyi ki varsınız.

doktorunla konussan biraz rahatlarsin bence... Biraz kafanda buyuttun sanki sen... Rahat ol... Doktoruna guveniyorsan mesele yok... haftada onlarca ameliyat yapiyor onlar... Dusunmemeye calis. Bak alisverise cik benim yaptigim gibi...

cnm haklısın sanırım aslında hemşire arkadaşımlada konuştum dün onada anlattım bööleyim diye delimisin ne güzel olacak sakınn dedi ben herşeyin en iyisini ayarlıcam hiç merak etme dedi off gerçekten hala niye üzülüyorum ama yaaaa((( neyse kızlar geçer ya dur bakalım bugün bööleyim bi yarın olsun şu gribim hafiflesin kendime gelirim kesinn zaten mümkünse gelmem gerek eşimde aşırı evhamlı bir insan beni bööle görürse yanarım yanee olma dicek kesin zaten ağzımın içine bakıyor günlerdir korkmuyorsun dimi fln diye yok cnmmm diyorum ama işte neyyse düzeleceğim dediğin gibi yarın dışarı atıyorum kendimiii gezip tozup unutuyoruuuum kaydirigubbakcemile5

anchusa, nesmekaya teşekkür ederim kızlar. kilo verebilidiğimi gördüm ya,inşalalh gerisi gelecek.
tabi burasının payı çok büyük oldu.iyi ki varsınız.

cnm çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına bu arada ben bugün sadece kahvaltıda kelogs yedim desem ve bu saate kadar başka hiçö bir şey yemedim midem bulanıyor şu an gideyim bişi atayım ağzıma off iyi olmam gerekkk :2:

grip de olunca senin moralin bozulmustur biraz. dusunme artik...yariin icin kendine bir gezi plani yap..

kaçıyorum ben bütün motivasyonunuz gitti sayemde ayy çok afedersiniss yaa bi dahaki gelişim muhteşem olacak sööööz öptüm hepiniziiiiii :kedi:

grip de olunca senin moralin bozulmustur biraz. dusunme artik...yariin icin kendine bir gezi plani yap..

tamamdır cnm gerçekten silkeleneceğim ve yarın bütün gün gezeceğim bu akşamdan plan yapıyorum zaten bence eşimde fark etti ha bire birilerini çağırıyor eve benim kafam dağılsın diee ayy kıyamam ya evt kızlar atıyorum depresyonumu acilen yarın bir başka olacak söözzz opuyorumnanaktan

@anchusa teşekkürler kahrımızı çektiğin için iyi çalışmalar seni ünivle görüşmelerin sonuçlandımı?
@demircik çok paniksin canım rahatla çık alışveriş yap eşinle kavga et kafan dağılsın :))
@nesmekaya canım sen de şu küçük kalimeroyu değiştir seni de mutlu görmek istiyoruz

nesme profil resmin çok güzel olmuş.diğeri mutsuzdu.

iftarımı yaptım yediklerimi yazayım.

sahur 2 börek ve 1 sb gazoz(şimdiye kadarki en kötü sahurumdu farkındayım bilmiyorumkismile )

iftar 1 kase çorba, 3 kaşık pilav, 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek

ara yarım şeftali, 2 erik yerim.belki bişeyler içerim yeşil çay vs.

Kızlar bugün yediklerimi söyleyeyim

Sabahı yazmıştım ama yine yazayım =))

limonlu su
peynir-kepek ekmeği-domates
plates
ve işe 20 dk yürüyüş

Ara
Nescafe
ve su

Öğlen

Etli nohut yemeği - 2 tane sivri biber-ayran-1 dlim kepek ekmeği

Ara

Çilekli yoğurt-su

işten eve 20 dk yürüdüm

Akşam

Közlenmiş patlıcan salatası ( içinde maydanoz-domates-sivri biber)
Su

30 dk sonra platesimi yapıcam sonrasında 1 tane şeftali yiyeceğim.
Birde beniim kabızlık problemim var kendime aktardan sinameke aldım yatmadan 3-4 yaprak sıcak suda bekletip içeceğim =))

Bugünlük bu kadar kızlaaaar :kedi:

iftarda
1/2 kase mercimek çorbası
2 çatal pilav
2 çatal sulu köfte
2 çatal patates
1 dilim pide
2 kaşık salata
1,5 bardak fanta (hep hastane yakalanıyorum buna ya bi de soğuk oluyor boğazım bu yüzden kötü sanırım bi daha içmek yok ne kadar canım çekerse çeksin)
3 küçük tulumba tatlısı
1 küçük baklava

1 bardak açık siyah çay

sahura da börek yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…