Kızlar bugün yediklerimi söyleyeyim
Birde beniim kabızlık problemim var kendime aktardan sinameke aldım yatmadan 3-4 yaprak sıcak suda bekletip içeceğim =))
Bugünlük bu kadar kızlaaaar :kedi:
canım haberlerde sinamekinin çok sakıncalı olduğu çıkmıştı. bağırsak tembelliğinden Allah korusun kansere kadar bi çok sakıncası varmış. içmemeye çalış. ben akşamdan 1 sb suya 3 tane kayısı koyuyorum. sabaha suyunu süzüpkayısıları yiyorum. suyu içilmyor. gaz yapıyormuş.
Eskiden bir sarki vardi yagmurun bile bu kadar kucuk elleri yoktur...iste o benim....ii uykulrr,,görüşüüürüz....
bye byee görüşürüüzz....
ulkerkk elelrini çok merak ettimm,bu tabirri biz genelde çocukalar için kulllanıırzz,ekmek içinn kullanıldığını hiç duymmamıştımm,çokk hoşuma gitttiii ,delikafadulden
Melooooooosssss. Bir ben kaldim uhuhuuhu....ama senin adina mutlu oldum minnos...demircik geçmiş olsun.
kzılar çok sevinçliyim. 55.6 ya düşmüşüm.yarın listede nasıl olsa alamayacağım için bu günden haber vereyim.3 haftadır bildirim yapmıyordum.
iftarda
1/2 kase mercimek çorbası
2 çatal pilav
2 çatal sulu köfte
2 çatal patates
1 dilim pide
Cok az yiyorsun.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
2 kaşık salata
1,5 bardak fanta (hep hastane yakalanıyorum buna ya bi de soğuk oluyor boğazım bu yüzden kötü sanırım bi daha içmek yok ne kadar canım çekerse çeksin)
3 küçük tulumba tatlısı
1 küçük baklava
1 bardak açık siyah çay
sahura da börek yapılmış
avatarımm beğenilmişş teşeüürlerrr,meahat-truff.truf .sana ayrıca ii nöbetler..biz de staja giderdik doğum evine ve acile gece nöbetlerineee, ilginç hastalar ,dikiş atılacak hastalar gelse diyee beklerdikkkk....,ne adar bencilmişizz .....
Allah korusunn kazalardannn,umarımm gidersinn istediğinn,sakinn bir yere...gerçektenn sürelii olay görmekk insanıı yıpratır ,ya Allah kolaylık versinnnn....
selam kızlar ben geldım ısten cıktıktan sonra evdeyım cok bunaldım halıyle kendımı dışarıya vurdum bugunde dışarda yedm o yuzden yazmıycam zaten son paramıda harcadımm cok musrıfımm :) smdı mecbur evde takılıcaaam ve dıyete devam edııcemm..
sağol nesmecim teşekkür ederim inşallah
sylivia sen iş aramıyormusun
evde sıkılmaya başlamışsın
iş aramanın vakti gelmiş sanırım
kızlar benı mrk eden yok ama resmımı koydum :))))
neyse ben yatayımmm,zaten kimselelrr yokkk ,1 misafir var bir de bennnnnnn,,iiiy gecelrr misafir arkadaşşşşşşş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?