50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün yediklerimi söyleyeyim

Birde beniim kabızlık problemim var kendime aktardan sinameke aldım yatmadan 3-4 yaprak sıcak suda bekletip içeceğim =))

Bugünlük bu kadar kızlaaaar :kedi:

canım haberlerde sinamekinin çok sakıncalı olduğu çıkmıştı. bağırsak tembelliğinden Allah korusun kansere kadar bi çok sakıncası varmış. içmemeye çalış. ben akşamdan 1 sb suya 3 tane kayısı koyuyorum. sabaha suyunu süzüpkayısıları yiyorum. suyu içilmyor. gaz yapıyormuş.

Ewet cnm okudum :)) az miktarda kullanıldığında sorun olmuyormuş eğer kötü olursam bırakırım
Kayısıda aldım hatta şuan suyun içindeler sabah bende yemeyi düşünüyorum :))
temkinliyim cnm çok sağol a.s.

Eskiden bir sarki vardi yagmurun bile bu kadar kucuk elleri yoktur...iste o benim....
demircik geçmiş olsun.

kzılar çok sevinçliyim. 55.6 ya düşmüşüm.yarın listede nasıl olsa alamayacağım için bu günden haber vereyim.3 haftadır bildirim yapmıyordum.
Melooooooosssss. Bir ben kaldim uhuhuuhu....ama senin adina mutlu oldum minnos...

ülkerkcim canım birşey istemiyor
ya boğazımdan ya da yavaştan bir tiksinme durumu var
bugün köfteleri yiyemedim mesela

avatarımm beğenilmişş teşeüürlerrr,meahat-truff.truf .sana ayrıca ii nöbetler..biz de staja giderdik doğum evine ve acile gece nöbetlerineee, ilginç hastalar ,dikiş atılacak hastalar gelse diyee beklerdikkkk....,ne adar bencilmişizz .....

teşekkürler
insan küçükken öyle oluyor canım
kötü bir vaka geldiğinde acaba benim başıma gelse ne olurdu diyorum da
Allah korusun yaaa
mesela şu anda burnuna fasülye kaçmış 4 yaşında bi çocuk var
kızımın başına gelmiş gibi düşünüyorum da dayanamam
Allah kazadan beladan hastalıktan korusun yaaa
iyice obsesif oldum
bir an önce gitmem lazım burdan

Allah korusunn kazalardannn,umarımm gidersinn istediğinn,sakinn bir yere...gerçektenn sürelii olay görmekk insanıı yıpratır ,ya Allah kolaylık versinnnn....

selam kızlar ben geldım ısten cıktıktan sonra evdeyım cok bunaldım halıyle kendımı dışarıya vurdum bugunde dışarda yedm o yuzden yazmıycam zaten son paramıda harcadımm cok musrıfımm :) smdı mecbur evde takılıcaaam ve dıyete devam edııcemm..

Allah korusunn kazalardannn,umarımm gidersinn istediğinn,sakinn bir yere...gerçektenn sürelii olay görmekk insanıı yıpratır ,ya Allah kolaylık versinnnn....

sağol nesmecim teşekkür ederim inşallah

sylivia sen iş aramıyormusun
evde sıkılmaya başlamışsın
iş aramanın vakti gelmiş sanırım

sağol nesmecim teşekkür ederim inşallah

sylivia sen iş aramıyormusun
evde sıkılmaya başlamışsın
iş aramanın vakti gelmiş sanırım

şuan aramıyorum açıkcası ınsan calısmaya alışınca zor oluyor ama uzn bı sure calısmayı dusnmuorm baska syler var bakalım..

bu arada kocumuz kımm ? en son böcek yapms benııııııı

bulaşıkkk yıkadımm azcıkkkk,,iiyiimm canımm yaaa,,ben de evden dışarıı çıkmayıpp evde pinekleyenlerdenim.....aa bakayım resminnee,,

selam kızlar bugün iftarda biraz kaçırdım gene biraz değil baya kaçırdım gerçi ama ben sahur yapmıom ona göre değerlendirirn haa:)
iftarda 4 parça pide sölemesi ayıp(2 bütün oluo sanırsam o)
1 bardak ayran
2 bardakta gazoz içtim
uzuzn süredir yemiodum pide canım çekmiş napiim
gün içinde startıt up slim pack bide dumble çalıştım ama
ben yatar
yarın iftarda daha az yemeye çalışcam

ben de yediklerimi yazıyım.
iftar
2 kaşık taze fasuyle
birazcık patates kızartması
2 tane soğan halkası
bol salata

tatlı 2 minik saray sarma

sonra da çekirdek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…