gecenin bu saati oldu hala ayaktayız
off uykum geldi
sizlerin yerinde olmayı çok istiyorum şu anda
kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.Ender saraç diyor ki 21 günde inanılmaz incecik olacaksınız diyo
diğer günler serbest derken ne demek istiyorlar kii??????????
Haftanın tek günlerinde bunları yiyin (diğer günler serbest !)
Kalkar kalkmaz: Bir su bardağı ılık ballı-limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon koyun).
Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından yukarda anlatıldığı gibi 15-20 dakika spor.
Duş: Ham ipek kese ya da kabak lifiyle 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.
Kahvaltı: bir adet kabuklu yeşil elma, bir adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: bir porsiyon derisiz ızgara tavuk, bol rokalı ve taze soğanlı yeşil salata.
Ara (saat 15.00): 3-4 adet yulaflı bisküvi.
Ara (saat 17.30): bir adet yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), bir dilim tam buğday ekmeği, mevsim salatası.
Gece: Bir su bardağı şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.
Yasaklar
- Kolalı, şekerli içecekler
- Kızartma
- Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
- Alkol (özellikle bira)
- Beyaz un
- Beyaz şeker
- Doğum kontrol hapları
- Aşırı gündüz uykusu
- Çikolata
- Yağlı çerezler
- Cips
devamını oku: Ender Saraç göbek eriten diyet *-mucize iksirler Ender Saraç göbek eriten diyet *-mucize iksirler
ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum kigunaydin niluferttt,
niye mutsuz olasin ki, hayattan zevk almaya bak canim; herseyde bir guzellik vardir guzel bakarsan unutma ;-)
cok kotu... cok kotu.. yine bocek oldun.kızlr selammm haftanın böcegı geldıııı
uzun zmn snra ılk dfa dışarı cktmmmmm
ıftar 1 kıng chıcken menu
bı lımonata
1 cornetto
sahur
bı bardak süt
ve bı salkım üzüm
yarındna ıtıbaren kendımı dunzene sokuormmm 56 kıloyum şuan...
nesmekaya hic pes etmiyor, hem saglikli besleniyor hem sporunu aksatmiyoru. tebrikler....ustelik kilo korumada oldugu halde boyle...40 dk callanın karın harektelrinii yaptımmmm,,...+1 tane kanepe yıkaıdmmm
ah lachesis ah.....ben de yediklerimi yazıyım.
iftar
2 kaşık taze fasuyle
birazcık patates kızartması
2 tane soğan halkası
bol salata
tatlı 2 minik saray sarma
sonra da çekirdek.
zor is seninki.. benim de laboratuvarda sabahladigim cok olmustur. bunyen alt ust oluyor..gecenin bu saati oldu hala ayaktayız
off uykum geldi
sizlerin yerinde olmayı çok istiyorum şu anda
ogrencilik yillarim geldi aklima...selam kızlar ben geldım ısten cıktıktan sonra evdeyım cok bunaldım halıyle kendımı dışarıya vurdum bugunde dışarda yedm o yuzden yazmıycam zaten son paramıda harcadımm cok musrıfımm :) smdı mecbur evde takılıcaaam ve dıyete devam edııcemm..
benim kocunuz, ben anchusa.şuan aramıyorum açıkcası ınsan calısmaya alışınca zor oluyor ama uzn bı sure calısmayı dusnmuorm baska syler var bakalım..
bu arada kocumuz kımm ? en son böcek yapms benııııııı
canim pide disinda ne yedin??? yedigin en kotu seyleri yazdin insallah. yoksa menun gazoz ve pideden mi olusuyordu?? hos 4 parca pide 2 bardak gazoz ve hic sahurda yememek bocek olmak icin yeterli..selam kızlar bugün iftarda biraz kaçırdım gene biraz değil baya kaçırdım gerçi ama ben sahur yapmıom ona göre değerlendirirn haa:)
iftarda 4 parça pide sölemesi ayıp(2 bütün oluo sanırsam o)
1 bardak ayran
2 bardakta gazoz içtim
uzuzn süredir yemiodum pide canım çekmiş napiim
gün içinde startıt up slim pack bide dumble çalıştım ama
ben yatar
yarın iftarda daha az yemeye çalışcam
sahurundaki gazoz disinda bence fena degil.... senin guzel menulerin hatrina gazozu gormuyorum ve cicek yapiyorum. ama icmemen konusunda seni tekrar uyariyorum. Illa gazli birseyler icmek istiyorsan sodanin icine bir dilim limon at ve ic... ya da sodanin icine bir yudum meyve suyu koy ve ic...nesme profil resmin çok güzel olmuş.diğeri mutsuzdu.
iftarımı yaptım yediklerimi yazayım.
sahur 2 börek ve 1 sb gazoz(şimdiye kadarki en kötü sahurumdu farkındayım bilmiyorumkismile )
iftar 1 kase çorba, 3 kaşık pilav, 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
ara yarım şeftali, 2 erik yerim.belki bişeyler içerim yeşil çay vs.
sinemake konusunda ben de seni uyaran arkadasa katiliyorum. mecbur kaldiginda tek bir yaprak kullanarak cay yapmani tavsiye ederim cunku bagirsak tembelligine neden oluyor.test edildi onaylandi....Kızlar bugün yediklerimi söyleyeyim
Sabahı yazmıştım ama yine yazayım =))
limonlu su
peynir-kepek ekmeği-domates
plates
ve işe 20 dk yürüyüş
Ara
Nescafe
ve su
Öğlen
Etli nohut yemeği - 2 tane sivri biber-ayran-1 dlim kepek ekmeği
Ara
Çilekli yoğurt-su
işten eve 20 dk yürüdüm
Akşam
Közlenmiş patlıcan salatası ( içinde maydanoz-domates-sivri biber)
Su
30 dk sonra platesimi yapıcam sonrasında 1 tane şeftali yiyeceğim.
Birde beniim kabızlık problemim var kendime aktardan sinameke aldım yatmadan 3-4 yaprak sıcak suda bekletip içeceğim =))
Bugünlük bu kadar kızlaaaar :kedi:
fanta disinda sana hersey makbul arkadasim. ama icme su fantayi. az oncede dedigim gibi gazli birsey icme ihtiyaci duyunca sodanin icine ya limon sikip ic ya da bir yudum meyve suyuyla sodayi karsitir.....iftarda
1/2 kase mercimek çorbası
2 çatal pilav
2 çatal sulu köfte
2 çatal patates
1 dilim pide
2 kaşık salata
1,5 bardak fanta (hep hastane yakalanıyorum buna ya bi de soğuk oluyor boğazım bu yüzden kötü sanırım bi daha içmek yok ne kadar canım çekerse çeksin)
3 küçük tulumba tatlısı
1 küçük baklava
1 bardak açık siyah çay
sahura da börek yapılmış
sen ogretmen degil miydin? ne alaka acil nobetleri, dogum evleri hastalar falan??? niye hastanede staj yaptin ki....avatarımm beğenilmişş teşeüürlerrr,meahat-truff.truf .sana ayrıca ii nöbetler..biz de staja giderdik doğum evine ve acile gece nöbetlerineee, ilginç hastalar ,dikiş atılacak hastalar gelse diyee beklerdikkkk....,ne adar bencilmişizz .....
ben depresyonda olanlara cok kizamiyorum, cunku moralim bozuk olunca benim de kafam buzdolabindan cikmiyor. Ama sen yine de silkelen, mutsuz olacak birsey yok... Ne derdi tasasi oalnlar var...Ben istemiyom depresif nilufert...günaydın kızlarrrr.akşam iftardaydk.
.kaçırdım kadın gözleme falan yapmıştı.
salı güne adet olucam .mutsuzluk var üstümde.gerçi ben genelde öleyimdirde.
boğa burçlarının kendilerini mutsuz etmekde üstlerine yokmuş zaten :)
gunaydin kizlaaarr,
bugun cok mutluyum cunku 700 gr zayifladim (kabizlik problemine ragmen ) gerci eriklide aldigim 900 ordan gitti bu ama o da iyi.
sagol anchusacigim sayende vallaaa.. ama ben de hep cicek oldum bu hafta diy mi...
kocum dun yediklerim
iftar
1 hurma
1 kase corba
2 parca tavuk *
3 kasik pilav
yarim domates
1 bardak ayran
ara
3 ad. kuru kayisi
1 ad. kuru incir
yarim avuc findik-ceviz
ara2
1 top sade dondurma
sahur
2 dilim uno light ekmek
birer minik parca dil peyniri, hellim, eski kasar, beyaz peynir
1 tatli kasigi bal
1 bardak icetea
* tavugu yogurt, nar eksisi, cok az z.yagi, kirmizi biber ve kekik ile terbiyeleyip cok cok az yagda teflon tavada kizarttim.
günaydın kızlar
ya ben size dün dedim demi çıktı dediğim şöyleki dün açtım eve giderken oruçluyumya tartıldım 58.1 aa süper dedim bu sabah kalktım sahurda yediklerim oturdu tabi bi baktım 59:1shok:ben şimdi kaç kiloyum yaaaa
dün yediklerim
sahur
pide bir parça,kahvaltılıklar,çay
iftar
dünkü menü yani domates çorbası
salata
az tavuk yağsız
kavun 1-2 dilim
1-2 yudumluk pide(kocacım ekmeğimi bulamamışta)
ara
kavun 3-4 dilim
1-2 yudum zero cola(gazı kaçmış içmedim)
ara
1 kase dondurma
1 şeftali
kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle
cok guzel, sen de cicek oldun. kolanin iyiki gazi kacmis... icmiyoruz biz kola bu topic te ona gore. yeni gelenlere duyurulur.günaydın kızlar
ya ben size dün dedim demi çıktı dediğim şöyleki dün açtım eve giderken oruçluyumya tartıldım 58.1 aa süper dedim bu sabah kalktım sahurda yediklerim oturdu tabi bi baktım 59:1shok:ben şimdi kaç kiloyum yaaaa
dün yediklerim
sahur
pide bir parça,kahvaltılıklar,çay
iftar
dünkü menü yani domates çorbası
salata
az tavuk yağsız
kavun 1-2 dilim
1-2 yudumluk pide(kocacım ekmeğimi bulamamışta)
ara
kavun 3-4 dilim
1-2 yudum zero cola(gazı kaçmış içmedim)
ara
1 kase dondurma
1 şeftali
ben de gecmise takilirim cok. cok kotu bir huy... unutup ortu cekmek lazim...kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle
ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum ki
canım benim sen daha yeni başladın dimi dikkat etmeye.
bende ilk başladığım da bi r hafta falan hiç oynamadı .1,5 hafta kadar sonra çözüldüm ben
acele etme şu menüyle süper kilolar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?