50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecenin bu saati oldu hala ayaktayız
off uykum geldi
sizlerin yerinde olmayı çok istiyorum şu anda

Son düzenleme:
Mesaj sayın az olduğu için özel mesaj gönderemiyorsun sanırım. Mail adresimi yazayım oraya yaz istersen? Ya da direk buraya yaz?

kızlr selammm haftanın böcegı geldıııı

uzun zmn snra ılk dfa dışarı cktmmmmm

ıftar 1 kıng chıcken menu

bı lımonata

1 cornetto

sahur

bı bardak süt
ve bı salkım üzüm

yarındna ıtıbaren kendımı dunzene sokuormmm 56 kıloyum şuan...

bende 2 gündür böceğim ama artık çiçek olucam. 4 ekime kadar 4 kilo vermem lazım. Slim in 6 yla spora başladım bugün inşallah işe yarar

ooo prenses hoşgeldin nasılsın
zayıflamışmısın çok güzel
daha aktif katıl
nasıl gidiyor hayat

günaydın kızlarrrr.akşam iftardaydk.
.kaçırdım kadın gözleme falan yapmıştı.
salı güne adet olucam .mutsuzluk var üstümde.gerçi ben genelde öleyimdirde.
boğa burçlarının kendilerini mutsuz etmekde üstlerine yokmuş zaten :)

gunaydin kizlaaarr,

bugun cok mutluyum cunku 700 gr zayifladim (kabizlik problemine ragmen ) gerci eriklide aldigim 900 ordan gitti bu ama o da iyi.

sagol anchusacigim sayende vallaaa.. ama ben de hep cicek oldum bu hafta diy mi...

kocum dun yediklerim
iftar
1 hurma
1 kase corba
2 parca tavuk *
3 kasik pilav
yarim domates
1 bardak ayran

ara
3 ad. kuru kayisi
1 ad. kuru incir
yarim avuc findik-ceviz

ara2
1 top sade dondurma

sahur
2 dilim uno light ekmek
birer minik parca dil peyniri, hellim, eski kasar, beyaz peynir
1 tatli kasigi bal
1 bardak icetea

* tavugu yogurt, nar eksisi, cok az z.yagi, kirmizi biber ve kekik ile terbiyeleyip cok cok az yagda teflon tavada kizarttim.

günaydın kızlar

ya ben size dün dedim demi çıktı dediğim şöyleki dün açtım eve giderken oruçluyumya tartıldım 58.1 aa süper dedim bu sabah kalktım sahurda yediklerim oturdu tabi bi baktım 59:1shok:ben şimdi kaç kiloyum yaaaa

dün yediklerim

sahur
pide bir parça,kahvaltılıklar,çay

iftar
dünkü menü yani domates çorbası
salata
az tavuk yağsız
kavun 1-2 dilim
1-2 yudumluk pide(kocacım ekmeğimi bulamamışta)

ara
kavun 3-4 dilim
1-2 yudum zero cola(gazı kaçmış içmedim)

ara
1 kase dondurma
1 şeftali

kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle
gunaydin niluferttt,

niye mutsuz olasin ki, hayattan zevk almaya bak canim; herseyde bir guzellik vardir guzel bakarsan unutma ;-)
ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum ki

cok kotu... cok kotu.. yine bocek oldun.
40 dk callanın karın harektelrinii yaptımmmm,,...+1 tane kanepe yıkaıdmmm
nesmekaya hic pes etmiyor, hem saglikli besleniyor hem sporunu aksatmiyoru. tebrikler....ustelik kilo korumada oldugu halde boyle...
ben de yediklerimi yazıyım.
iftar
2 kaşık taze fasuyle
birazcık patates kızartması
2 tane soğan halkası
bol salata

tatlı 2 minik saray sarma

sonra da çekirdek.
ah lachesis ah.....
gecenin bu saati oldu hala ayaktayız
off uykum geldi
sizlerin yerinde olmayı çok istiyorum şu anda
zor is seninki.. benim de laboratuvarda sabahladigim cok olmustur. bunyen alt ust oluyor..
ogrencilik yillarim geldi aklima...
şuan aramıyorum açıkcası ınsan calısmaya alışınca zor oluyor ama uzn bı sure calısmayı dusnmuorm baska syler var bakalım..

bu arada kocumuz kımm ? en son böcek yapms benııııııı
benim kocunuz, ben anchusa.
canim pide disinda ne yedin??? yedigin en kotu seyleri yazdin insallah. yoksa menun gazoz ve pideden mi olusuyordu?? hos 4 parca pide 2 bardak gazoz ve hic sahurda yememek bocek olmak icin yeterli..
sahurundaki gazoz disinda bence fena degil.... senin guzel menulerin hatrina gazozu gormuyorum ve cicek yapiyorum. ama icmemen konusunda seni tekrar uyariyorum. Illa gazli birseyler icmek istiyorsan sodanin icine bir dilim limon at ve ic... ya da sodanin icine bir yudum meyve suyu koy ve ic...
sinemake konusunda ben de seni uyaran arkadasa katiliyorum. mecbur kaldiginda tek bir yaprak kullanarak cay yapmani tavsiye ederim cunku bagirsak tembelligine neden oluyor.test edildi onaylandi....
menun gayet guzel tebrik ederim, ama nescafe yerine filtre kahve ya da turk kahvesini icmeyi aliskanlik haline getirirsen daha saglikli olur. cicek oldun..
fanta disinda sana hersey makbul arkadasim. ama icme su fantayi. az oncede dedigim gibi gazli birsey icme ihtiyaci duyunca sodanin icine ya limon sikip ic ya da bir yudum meyve suyuyla sodayi karsitir.....
sen ogretmen degil miydin? ne alaka acil nobetleri, dogum evleri hastalar falan??? niye hastanede staj yaptin ki....
ben depresyonda olanlara cok kizamiyorum, cunku moralim bozuk olunca benim de kafam buzdolabindan cikmiyor. Ama sen yine de silkelen, mutsuz olacak birsey yok... Ne derdi tasasi oalnlar var...Ben istemiyom depresif nilufert...

harika... yine ciceksin... Bu hafta peppermint, melahatt ve nesmekaya en guzel ve ornek ciceklerdi arkadaslar.... Hepimize (bana da, kimse benim menulerimi bilmiyor neyse ki hihihi) ornek olsunlar

canım benim sen daha yeni başladın dimi dikkat etmeye.
bende ilk başladığım da bi r hafta falan hiç oynamadı .1,5 hafta kadar sonra çözüldüm ben
acele etme şu menüyle süper kilolar verirsin

cok guzel, sen de cicek oldun. kolanin iyiki gazi kacmis... icmiyoruz biz kola bu topic te ona gore. yeni gelenlere duyurulur.
kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle

ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum ki
ben de gecmise takilirim cok. cok kotu bir huy... unutup ortu cekmek lazim...

canım benim sen daha yeni başladın dimi dikkat etmeye.
bende ilk başladığım da bi r hafta falan hiç oynamadı .1,5 hafta kadar sonra çözüldüm ben
acele etme şu menüyle süper kilolar verirsin

evet canım yeni sayılır başladığımda 65kg dım şimdi 58-59 ne olduğu belli olmayan bir lilodayımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…