50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anchusa koçluğun için teşşekkürler şekerim...ve hafta sonu içinde iyi tatiller...
meloşcummmmmm ellerine sağlık ben bayramdan sonra evi temziletmek zorundayım..yani kendim yapabildiğimi yapıyorum ama ağır işler vs varya...meloş senin çocuk sayısı kaçtı???
Mısracım verirsin sende azim var senin...meloşla bizim aynı idi bak o indi..ben başladığımın ilk ayında hamile kaldım sonra 2 aylık 5 günlükken kalbi durdu kürtaj vs derken halen 58 im ühühühühühühüh..neyse şaka bir yana Allah herşeyin hayırlısını versin...Klik vardı o hiç gelmedi demi???????????

kliki ben de hep dusunuyorum aklima geliyor ama yokk.. ona e-mailimi de vermistim ben ama hic yazmadi:-( evinde interneti yoktu. ise de girmediyse. belki yeniden hamiledir ve mutlu mesut hamileligini yasiyordur

Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum

anchusam harika bir koçtun sen ,
beni 700 gr.daha zayıflattığın için çok teşekkür ederima.s.
iyi tatiller sana güzelce dinlen ve gel ,
bolca fotoğraf istiyoruzŞeniz

kliki ben de hep dusunuyorum aklima geliyor ama yokk.. ona e-mailimi de vermistim ben ama hic yazmadi:-( evinde interneti yoktu. ise de girmediyse. belki yeniden hamiledir ve mutlu mesut hamileligini yasiyordur

pepper klik ve suleulku benim de aklımdan geçiyor merak etmiyor değilim ,
klik için yeniden hamiledir demişsin , düşük falan mı yaptı:uhm:
ben yok muydum o zaman?

pepper klik ve suleulku benim de aklımdan geçiyor merak etmiyor değilim ,
klik için yeniden hamiledir demişsin , düşük falan mı yaptı:uhm:
ben yok muydum o zaman?

ayy evet ondan 1-2 hafta sonrada ben düşürdüm çok kötü bir duygu...ama hep buraya takıldım ben ,hepinizle paylaşa paylaşa azaldı...ama Allah biliyor ya Truf cok destek oldu özelden...

ayy evet ondan 1-2 hafta sonrada ben düşürdüm çok kötü bir duygu...ama hep buraya takıldım ben ,hepinizle paylaşa paylaşa azaldı...ama Allah biliyor ya Truf cok destek oldu özelden...

ulkerk'cım ben o dönem tatilde faladım herhalde iki olayı da bilmiyorum ,
çok ama çok geçmiş olsuna.s.
klik için de çok üzüldüm , nasıl da heyecanlı ve mutluydu:1no2:

ayyyyy kızım valla sıska kuşlar kilo veriyo benim gibi tombul kuşlar duruyo:roflol:

kendine haksızlık etme , kocaman kızın varmışsositososito
biz senin yaşına gelince ne olucaz kimbilirakannehir
bu arada kaç yaşındaydın ulkerkCADIARZU

aaa, lachesis'e noluyor yaaa, bir gorunup kayboluyor, hic ortalarda yok :-((

printer almıştım uzun uzun bişeyler basmam gerekiriyordu diğer bilgisayarlarla hepsi aynı prizde çalışınca ana şalteri yakmışım bilmiyorumkismile evde elektirikler kesik diye sıkıntıdan patlıyordum, tonla da işim vardı, kargoya, kuaföre gitmem lazımdı, yemek bile yapamadım.
annemlerde de kesik diye şüphelenmedim sigortalarda normaldi, meğer şalter yanmış, o yüzden aniden kayboldum kusura bakmayın kızlar

bugunlerde pek keyfi yok sanirim..

o da var, keyifsizim biraz tatili de iptal ettim hiç uğraşasım yok.

daha hasta olamadı ya bence üstünde bir ağırlık var...kadın olmak zor...hasta olmazsın hormonların oynar hasta olursun balon gibi şişersin...

haklısın canım,
ya siz beni mi düşündünüz hepiniz, yerim ben sizi ya Şeniz
çok seviyorum hepinizi.

Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum

çok sağol canım süper bir koçtun, gerçi ben kötü bir öğrenciydim iyi tatiller canım, süper geçer umarım.
nilüfertcim kolay gelsin şimdiden benimle işin var:)

hepinizi opuyorum, iyi tatiller; ben de cikiyorum artik

iyi tatiller canım.

üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum

ay bende yeni okudum cnm yaa allah gerçekten kimseye yaşatmasın çok zor bişey allahım inşaallah tekrar verir sağlıkla kucağına alırsın yaşın hiç önemi yok gerçekten sen iste yeter allah tekrar kısmet eder cnm hiç üzülme :teselli:

mrbbbb
tatile gidnelerr iii tatillerr,iyiyi yolculuklarrrr,kendiniziee güzel bakınn..
ben de az önce incir tatlııs yaptım tariifni vereimm,sıcakken gzüel oldu giibii ama soğuyunca nasıl olu bilmemm.
bu şekilde duymuştum da yapmaıştım daha önce.
kuru incirlerii rondodan geçirdimm,+üstüne 3 yemek kaşığı şeker ekeldim+1 çubuk tarçın+1 lt sütle iyice karıştırarark kaynayana kadar pişirip+5 dk kaynatttım.2 su bardağı kadar cevizi de ağza geleck kadar ezdimm.pişen karışımın içine ekledim.borcama döktüm.şimdii soğumaya bıraktım,soğuyunca dolaba koycamm.güzell olduu gibiii,çocuklar geldii diye yaptımm,onlar inciiri normalinde yemezler de bu şekilde,,puding kıvamında puding sanıp yesinler diye.....

menüm de gelsinnn:
sabah:1lt yeşil çay(babbayla kahvaltı yaptık, o bugün çay yerine süt içinec tüm çay bana kaldı)+peynir+zeytin+zytin yağı+domates+salaltlk+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara:1 erik
ara:1 türk kahvesi+2 eti tutku
ara:1 şeftali
ara:üüzmm
akşam:mercime çorbası+etli pideçok az bir parça yerimm sanıırmm)+salata
hareket:sabahtann zorunlu temzilikk yapmıştım+akşama 4 km yürüüyümüz var+40 d adar pilates yaptımmmmm

ulkerkkk sen yine mi hamileydinn,yine mi düştüü....aaaa valall hiç duymadımmm benn,,çok çok geçmiş olsunn canım yaaaa.....çok üzüldümmmmm gerçektenn....

üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum

üzülme ulkercim olur yeniden ,
Allah kimsenin başına vermesin:Saruboceq:

talihsiz bir gün olmuş Lachesiscim,
geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…