Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum
kliki ben de hep dusunuyorum aklima geliyor ama yokk.. ona e-mailimi de vermistim ben ama hic yazmadi:-( evinde interneti yoktu. ise de girmediyse. belki yeniden hamiledir ve mutlu mesut hamileligini yasiyordur
pepper klik ve suleulku benim de aklımdan geçiyor merak etmiyor değilim ,
klik için yeniden hamiledir demişsin , düşük falan mı yaptı:uhm:
ben yok muydum o zaman?
anchusam harika bir koçtun sen ,
beni 700 gr.daha zayıflattığın için çok teşekkür ederima.s.
iyi tatiller sana güzelce dinlen ve gel ,
bolca fotoğraf istiyoruzŞeniz
kızlar yarın görüşürüz öptüm hepinizi ben bu gün erken kaçar yemeğe davetliyiz cokacimcoook
ayy evet ondan 1-2 hafta sonrada ben düşürdüm çok kötü bir duygu...ama hep buraya takıldım ben ,hepinizle paylaşa paylaşa azaldı...ama Allah biliyor ya Truf cok destek oldu özelden...
ayyyyy kızım valla sıska kuşlar kilo veriyo benim gibi tombul kuşlar duruyo:roflol:
kahvekokusu evet canim; klik dusuk yapti ve de isten ayrildi, evinde int. olmadigi icin artik yazamicam dedi, bize veda edip gitti :-(
üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...çok üzüldüm ben bu duruma:gitme:
keşke duymasaydımmafoldumben
aaa, lachesis'e noluyor yaaa, bir gorunup kayboluyor, hic ortalarda yok :-((
bugunlerde pek keyfi yok sanirim..
daha hasta olamadı ya bence üstünde bir ağırlık var...kadın olmak zor...hasta olmazsın hormonların oynar hasta olursun balon gibi şişersin...
Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum
hepinizi opuyorum, iyi tatiller; ben de cikiyorum artik
üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum
üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum
printer almıştım uzun uzun bişeyler basmam gerekiriyordu diğer bilgisayarlarla hepsi aynı prizde çalışınca ana şalteri yakmışım bilmiyorumkismile evde elektirikler kesik diye sıkıntıdan patlıyordum, tonla da işim vardı, kargoya, kuaföre gitmem lazımdı, yemek bile yapamadım.
annemlerde de kesik diye şüphelenmedim sigortalarda normaldi, meğer şalter yanmış, o yüzden aniden kayboldum kusura bakmayın kızlar
o da var, keyifsizim biraz tatili de iptal ettim hiç uğraşasım yok.
haklısın canım,
ya siz beni mi düşündünüz hepiniz, yerim ben sizi ya Şeniz
çok seviyorum hepinizi.
çok sağol canım süper bir koçtun, gerçi ben kötü bir öğrenciydimiyi tatiller canım, süper geçer umarım.
nilüfertcim kolay gelsin şimdiden benimle işin var:)
iyi tatiller canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?