50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonunda bitti temziliğim ev misler gibi koktu.eşim eve girerken herkesin evi mis gibi yemek kokuyor. bizim ev niye deterjan kokuyor diyor kaydirigubbakcemile3

canım ben 1 senelik evliyim. henüz çocuğumuz yok. önümüzdeki 1-2 yıl daha düşünmüyoruz. Allah inşallahh isteyince verir. ve isteyen herkese.
daha çocuğum yok bu kilolardayım bak.sen hiç sıkıntı yapma.tatilden dönünce vereceksin.birlikte verceğiz 3-4 ayda inşallah bu fazlalıklardan kurtulacağız.

titiz insan seni:)

ben bugün ancak mutfağı tezmileyebildim, elektiriksiz başka temizlik gelmedi aklıma, içimden de gelmedi ya, yemek bile yapmadım:)

evevt kargolar açık olur c.tesii günü..melahat şimdi ılıkkken baktım güzell tadıı ,ağzına çıtır çıtır geliyoo incirlerr,,ama soğuyunca sanıırm tam rtadı belli olurr ozman haber veririrmm....

çocuğu olup ta kiloluu olanalrr çok normal bencee,biz çocuksuz bu sorunu yaşıyoruz kii,bi d eçocuk falan doğursakkkk ayyy..........

mucize haber:yenidoğan bebk ölmüş doktor vedalşsın diye annnesinin kucağına vermişş ve çocuk canlanmışşş...doktorlar;vücut ıısından dolayıı demişler......çok ilginç geldii bana

menüm
sabah
az yağlı ğeynirli omlet
1 dlm ekmek

öğle
2 dolma
2 yk yoğurt
yarım dlm ekmek

ara
yarım elma
1 pk etiform çörekotlu bisküvi(116 kcal)

akşam
el kadar yufka ekmeğine e kadar tavuk eti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…