talihsiz bir gün olmuş Lachesiscim,
geçmiş olsuna.s.
Anchusa koçluğun için teşşekkürler şekerim...ve hafta sonu içinde iyi tatiller...
meloşcummmmmm ellerine sağlık ben bayramdan sonra evi temziletmek zorundayım..yani kendim yapabildiğimi yapıyorum ama ağır işler vs varya...meloş senin çocuk sayısı kaçtı???
Mısracım verirsin sende azim var senin...meloşla bizim aynı idi bak o indi..ben başladığımın ilk ayında hamile kaldım sonra 2 aylık 5 günlükken kalbi durdu kürtaj vs derken halen 58 im ühühühühühühüh..neyse şaka bir yana Allah herşeyin hayırlısını versin...Klik vardı o hiç gelmedi demi???????????
sonunda bitti temziliğim ev misler gibi koktu.eşim eve girerken herkesin evi mis gibi yemek kokuyor. bizim ev niye deterjan kokuyor diyor kaydirigubbakcemile3
canım ben 1 senelik evliyim. henüz çocuğumuz yok. önümüzdeki 1-2 yıl daha düşünmüyoruz. Allah inşallahh isteyince verir. ve isteyen herkese.
daha çocuğum yok bu kilolardayım bak.sen hiç sıkıntı yapma.tatilden dönünce vereceksin.birlikte verceğiz 3-4 ayda inşallah bu fazlalıklardan kurtulacağız.
cumartesi günleri kargolar açık oluyor mu kızlar?
çocuğu olup ta kiloluu olanalrr çok normal bencee,biz çocuksuz bu sorunu yaşıyoruz kii,bi d eçocuk falan doğursakkkk ayyy..........
evevt kargolar açık olur c.tesii günü..melahat şimdi ılıkkken baktım güzell tadıı ,ağzına çıtır çıtır geliyoo incirlerr,,ama soğuyunca sanıırm tam rtadı belli olurr ozman haber veririrmm....
açık oluyor lachesisyerimseniben
mucize haber:yenidoğan bebk ölmüş doktor vedalşsın diye annnesinin kucağına vermişş ve çocuk canlanmışşş...doktorlar;vücut ıısından dolayıı demişler......çok ilginç geldii bana
ulkerkkk sen yine mi hamileydinn,yine mi düştüü....aaaa valall hiç duymadımmm benn,,çok çok geçmiş olsunn canım yaaaa.....çok üzüldümmmmm gerçektenn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?