yok cnm yine hamile değildim zaten daha 2 ayı bile tam tamamlamadı..
Kızlar ben 58.9 kiloyum boyum 1.63 eskiden 57diydim bi ara 63e kadar çıktım ama Allah'a şükür verdim birazını 20 25 gün içinde 55 kilo olmak istiyorum ama çok iradesizim ayrıcada ramazan münasebetiyle ne yapcağımı hiç bilmiyorum sahurda yiyip yatmak çok zor oluyo ama sabahta erken kalkıyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
melahat kuusra bakmmaa reismm ekelrkenn lektrikkk gittii,ardındann yüürüyüşe falan giitimm,yenii girebildimm neteee,,şimdii ekliyommm.ben 20 tane incir kattımm.
Eki Görüntüle 52459
elma sirkesi mi limonlu su mu arkadaşlar hangisinin faydasını gördünüz
canım bazen kilo durması oluyormuş. ben de öyleydim. 3 hafta tarılmadım 2 kilo verebilmişim. her gün tartılmamak gerekmiş. devam edersen azimle kilo verebilirsin. pes etmek yok kiloları vereceğiz.çok abartmadan ye yine sen :)Kızlar günaydın :))
Ben dün ÖĞLEN
küçük karnıyarık-1 dilim ekmek ve cacık yedim
ARA
Şeftali ve işten çıkmama yakın meyveli yoğurt yedim
Akşam iş çıkışı dişçiye gittim dolgu yapıldığı için dilim falan uyuşuktu doktor birşey yeme dedi bende yağsız yoğurdun içine 2 tane kayısı doğradım ve yedim ( açlıktan ölecektim yemeseydim )
ama gelin görün ki hergün spor yapmama yürümeme rağmen bugün sabah tartıldım 55,5 olmuşumen son 55,3 düm
inanın bana çok diğkkat ediyorum ve aç kalmadan besleniyorum neden böyle oldu anlamadım
Karnım eskisinden daha iyi ama anlamadım
Pes etmek yok ama
Bu akşam annemi iftar yemeğine çıkarıcam Ocak başına :))
Bu akşam bir dürüm yerim ayran içerim alkisalkisalkis
Ee bu akşam ki menüm benim ödülüm olsun 2 haftadır ağzıma yasaklı yiyecek sürmedim kaydirigubbakcemile3
canım bazen kilo durması oluyormuş. ben de öyleydim. 3 hafta tarılmadım 2 kilo verebilmişim. her gün tartılmamak gerekmiş. devam edersen azimle kilo verebilirsin. pes etmek yok kiloları vereceğiz.çok abartmadan ye yine sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?