50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrbb silviaa,,
ulkerkkk yine el kadar gıdalarla beslenmişinn...aferin snaaa..koç yok ya bendenn pekiyii,ama bisküvi yerine ev yapımı bişey daha ii olurduu...

ulkerk menün çok güzel.

ben de menümü yazayım.

sahur 1 börek, 1 dilim tam buğday ekemği, peynir, biraz reçel ,şekersiz çay

iftar 1 kase çorba, 3 kaşık kıymalı makarna, 5 kaşık patlıcan yemeği, 1 büyük sb ayran

ara : yarım acıbadem kurabiyesi ve çay düşünüyrum

melahahtcimm sana özel msj atcaktımmm ,tatlıı çok gzüell olmuşş,kıvamı ,tadıı gayet gzüelll sen de yapabilirsinn.toz tarçının varsa üzerine toz tarçın da ekle+kup ya da kaseye koyarsan daha güzel olur,ikram ederken....ben borcama döktüğüm içinn ikreamı güzel olmadııı,amam biz kendi kendimizdik....

Kızlar ben 58.9 kiloyum boyum 1.63 eskiden 57diydim bi ara 63e kadar çıktım ama Allah'a şükür verdim birazını 20 25 gün içinde 55 kilo olmak istiyorum ama çok iradesizim ayrıcada ramazan münasebetiyle ne yapcağımı hiç bilmiyorum sahurda yiyip yatmak çok zor oluyo ama sabahta erken kalkıyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

melahat kuusra bakmmaa reismm ekelrkenn lektrikkk gittii,ardındann yüürüyüşe falan giitimm,yenii girebildimm neteee,,şimdii ekliyommm.ben 20 tane incir kattımm.

buraya tkaıl,aarkdaşlardan tavsiyeler al.tavsiye 1.sahurda kahvaltı ye+bol su iç.+yeşil çay iç.
2.klasik olcak ama,unlu,şekerli,tuzlu gıdalardan uzak dur.
3.abur cubur dediğimiz hazır gıdalardan uza dur.
4.iftar sahur arası ara öğünler yap,meyve ve düşük kalorili şeyler ye.
5.iftarda kola yerine su iç.sahura kadar bol su iç.
6.iftarda yemekten önce 2-3 bardak su içersenn,karnın şişecek ve az yiyeceksin.....

Kızlar günaydın :))

Ben dün ÖĞLEN
küçük karnıyarık-1 dilim ekmek ve cacık yedim

ARA

Şeftali ve işten çıkmama yakın meyveli yoğurt yedim

Akşam iş çıkışı dişçiye gittim dolgu yapıldığı için dilim falan uyuşuktu doktor birşey yeme dedi bende yağsız yoğurdun içine 2 tane kayısı doğradım ve yedim ( açlıktan ölecektim yemeseydim )

ama gelin görün ki hergün spor yapmama yürümeme rağmen bugün sabah tartıldım 55,5 olmuşum en son 55,3 düm

inanın bana çok diğkkat ediyorum ve aç kalmadan besleniyorum neden böyle oldu anlamadım
Karnım eskisinden daha iyi ama anlamadım
Pes etmek yok ama
Bu akşam annemi iftar yemeğine çıkarıcam Ocak başına :))
Bu akşam bir dürüm yerim ayran içerim alkisalkisalkis
Ee bu akşam ki menüm benim ödülüm olsun 2 haftadır ağzıma yasaklı yiyecek sürmedim kaydirigubbakcemile3

canım bazen kilo durması oluyormuş. ben de öyleydim. 3 hafta tarılmadım 2 kilo verebilmişim. her gün tartılmamak gerekmiş. devam edersen azimle kilo verebilirsin. pes etmek yok kiloları vereceğiz.çok abartmadan ye yine sen :)

Sürekli tartılmıyorum ki cnm haftada 1 kere haftaya cumartesi tartılırım yine.
Ben 1,5 verdim ve durdum umarım 15 gün sonra toplamda 3 kilo vermiş olurum .
Azimliyim.Bu akşam abartmadan yemeyi düşünüyorum ama bakalım yazarım size yarın opuyorumnanaktan

anchusacıma koçluğundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum
ayrıca iyi tatiller diliyorum

dün iftarda
1 kase ayranlı çorba
1 tabak pilav
2 kaşık kuru fasulye
boll salata (limonlu-yağsız)
el içi kadar pide
10 adet üzüm
2 dilim karpuz

1 saat kadar sonra
1 kase taze fındık
1 ceviz
2 madlen çikolata
6 adet üzüm yedim

sahurda
1 bardak süt
1 hurma
ve suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…