50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn,,ben bugün 12 de kalktımmmm ,hememn kahvaltı yaptım.mmaalesfff ayy uyumaktan gözleirmm iğrençç şişmişş...kendimii çok uyuşuk hiisediyorumm...evi süpürüüp,silcemm belkii açılıırımm o zamn....

selam kızlar kendımı oldukca aç hıssedıyorum 56da takılıp kaldımmm.. ani oldu bıraz yarın iş görusmesıne gdııcem bana şans dıleynn :)
bol şans umarımmm sonuç güzel olurr....
elma sirkesi mi limonlu su mu arkadaşlar hangisinin faydasını gördünüz
burda genelde heres mleahtin dediğii giib bol su içiyo+yeşil çayy tüketiyoruz..

günaydınnnn,hemn yemeyince ekilo verilmiyoooo,200gr belki kilo bile değll,su olabliirri.sabırlı ol,hemen veremezsinnn,bi de sürekli tartılmaa,haftanın belirli bir gününde tartılll ,o zamnn daha gerçekçi olurrr..ama sakın acele etmee,,inann kimse çabucak vermiyoooo...emsela ben ilk ay hiç vermemiştimmm,isyan ediyodummm,5. haftada 1,5 kg birden hafifledimm ve şu ann uzun süredirr hiçç almıyorummm,200 gr falann değişiyoo amaa önemlii değill o kadar....

evtt bn geldm nesmekaya saol cnm bagdat caddesınde yeni işimmmm :):)

bu arada bendede kılo durması oldu kıloda sabıt kaldım sanırım dengesız beslenıyorum dıye oluyor..

60 dan ... 55 56 arasında takılıp kaldım..

meümü yazayımm:
sabah(12 gibi)1 dilim tam b.ekmekle klasik kahvaltı+3bardakk yeşil çay
1.ara:1 erik
2.ara:incir tatlısı
3.ara:türk kahvesi+soda
4.ara:1/2 şeftali
akşam:türlü +salata+yoğurt
hareket:50 mekik çektimmm+akşam 4km yürüycemm+belkii pilates yaparımmmm...

kimseler yok ama bir kaç bilgi:
1.patatesi sıcak değil de soğuk yerseniz,şeker oranı düşü olurmuşş.
2.yemek sonrası hemen meyve yerseniz,o meyve şeker olarak depolanırmışş,sonra da yağaa dönüşürmüşşş
3.tatlı sonrası su içilirse,o su tatlının vücuttan atılmasını zorlaştıırımışş...
4.yağlı yiyceelrel ve sonrsaında mutlaak su içilmeliymiş, o da yağın kolay atılmaısnı sağlarmış.
5.yemeklerde normal sofra tuzu(sodyum klorür )değilde POTASYUM tuzu kullanılmalıymış

iftar
2 kaşık çorba çünkü sevmedim
3 kaşık pilav
2 parça ızgara tavuk
kola
tatlı
dışarda yedik arkadaşlar la

sahur
vişne suyu ev yapımı
3 dilim ıspanaklı börek

slim in 6 yı yaptım geçen gün şuan bütün kaslarım arıyor spora biraz ara verdim ama yarın tekrar deniycem

kizlar aranizda IFTARDan sonra egzersiz yapan var mi ? daha dogrusu vakti olan?
sis mideyle hic bisey yapamiyorum ben

mrbb silviaa,,
ulkerkkk yine el kadar gıdalarla beslenmişinn...aferin snaaa..koç yok ya bendenn pekiyii,ama bisküvi yerine ev yapımı bişey daha ii olurduu...
el kadar yiyosda kilomuzda duruyo minnoş...gelince tatilden kışa doğru lekelerim için krem alcam snaad derim...
acaba diyorum bende melahat 2 hafta tartılmasam mı????
yapmada zaten en az 1.5 saat geçmeli......

MENÜM
Sabah
1 dlm ekmek
kkpeynir
domates
2 zeytin

öğle
yarım lahmacun

akşam salata yerim....sabaha karşı yola çıkıyoruz...hazırlıklara devam edeyim...

sen niyte araralrda bişey yemediin ulkerkkk,kızayım snaa...leke kremiii all banada söylee,,ben naptımmm bilyomuusnn,tatilden gelincee acaayip lekekelndimmm ve bir kaç arakadaşın öneriisyle EXPİGMENT diye bir kreemm başladımm,tam 1 hafatdır kullanıyorumm,,cilidmi kurutarakk soyduu,,şimdi derim yenielbdiii..lekekelerimm geçtiii,amam sürekli bepanthen sürüyomm,çok kuruuttu cildimii....iy mi yaptım kötü müü bilmiyorum.....................

günlerdir kendimi bekliyorum ama öyle sis oluyoki midem, su dan dolayida.. bu aksam bi kez daha deniyim..

peki pilates tarzi mi yapiyosun ?

öglen yarım hamburger ( mıgdem almadı bıraktım ) 1 buyukboy ayran

ara suuu

1 paket jelıbon :)

ara bı adet erık

aksm salatalık domates bı kbrıt copu kdr kasar ve byz pynr
ıkı dılım ekmek
lımonata

aksam.. seftalı yada yogurt dusnuorm her ıksııde olabılır

bnm kılo vermem durduu = ( ve bu kabızlk benı ölduruceeek

hemen bırak ve kasımda başla dahada lekelenebilir..soyma işlemi kasımda yapılır ve yuksek koruma guneş kremi kullanılır 3-4 saattede yenilenir..

afiyet olsunnnn,,,eyvah eyvahhhh ,neysekii spor yapmışınnnnn,,
ayy pidelerin üstüne sporuda yapamadım sormaeyvahedigeldismile
ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.
ya bilio musun bendede o problem var bende kendimi kilolu görüorum bende başladığımda 58 kiloydum şu anda 51 gösterio benim dandik tartı ama hala kiloluyum gibi gelio
ayyyy o ebru şallı nedir öleeeeeee,zavallılmaz:

üzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum
ülkerkcim maş. dielim nazar deymesin
çocuğu olup ta kiloluu olanalrr çok normal bencee,biz çocuksuz bu sorunu yaşıyoruz kii,bi d eçocuk falan doğursakkkk ayyy..........
ayyy demi ya ben çoçuk doğrunca düşeniom kendimi top gibi yuvarlanırım artıkdelikafadulden

ben arada yapıorum iftardan sonra ama aradan baya bi zaman geçio gece yapıorum sporumu

bu arada bugünki menümü yazayım
iftarda ;
avuç ayası kadar pide beyaz peynirle
bol salata
1büyük kaşık(kepçe kadar) yoğurt
3 tahta kaşığı pilav üzeri barbunya
bide nestea mango ananas içtim çok güzelmiş arkadaşlar tavsiye ederim
sahur her zamanki yok
acıkmıorum ben sahura gerek duymuorum kalkamıom zaten işe gittiğim için
bu arada iftardan 1 saat önce 40 dk spor yaptım

bu arada bi haberim daha var
tartıda 2 gündür tartılıom aç karnına aç karnınayken 50-51 arası gösterio ibre tokken yemekten hemen sonra 52
2,3 günlük ard arda tartılmalarım sonucu 51 kilo olduğuma kanaat getirdim düsenli tartılmadfığım için lacheye kilo bildirimi yapamıorum,bide tartım çok dandik anlamıom hangi hafta kaç gram verdim falan
çizelgemi 51 olarak değiştiricem

Kızlar ben bugün dışarda yedim

ama o kadar az yedim ki midem küçülmüş herhalde

Yarım lavaş ekmeğinin içine yarım adana- ayran ve yarım porsiyon künefe
çok iyi oldu böyle yemem kendimi daha iyi hissediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…