bol şans umarımmm sonuç güzel olurr....selam kızlar kendımı oldukca aç hıssedıyorum 56da takılıp kaldımmm.. ani oldu bıraz yarın iş görusmesıne gdııcem bana şans dıleynn :)
burda genelde heres mleahtin dediğii giib bol su içiyo+yeşil çayy tüketiyoruz..elma sirkesi mi limonlu su mu arkadaşlar hangisinin faydasını gördünüz
Kızlar günaydın :))
Ben dün ÖĞLEN
küçük karnıyarık-1 dilim ekmek ve cacık yedim
ARA
Şeftali ve işten çıkmama yakın meyveli yoğurt yedim
Akşam iş çıkışı dişçiye gittim dolgu yapıldığı için dilim falan uyuşuktu doktor birşey yeme dedi bende yağsız yoğurdun içine 2 tane kayısı doğradım ve yedim ( açlıktan ölecektim yemeseydim )
ama gelin görün ki hergün spor yapmama yürümeme rağmen bugün sabah tartıldım 55,5 olmuşumen son 55,3 düm
inanın bana çok diğkkat ediyorum ve aç kalmadan besleniyorum neden böyle oldu anlamadım
Karnım eskisinden daha iyi ama anlamadım
Pes etmek yok ama
Bu akşam annemi iftar yemeğine çıkarıcam Ocak başına :))
Bu akşam bir dürüm yerim ayran içerim alkisalkisalkis
Ee bu akşam ki menüm benim ödülüm olsun 2 haftadır ağzıma yasaklı yiyecek sürmedim kaydirigubbakcemile3
el kadar yiyosda kilomuzda duruyo minnoş...gelince tatilden kışa doğru lekelerim için krem alcam snaad derim...mrbb silviaa,,
ulkerkkk yine el kadar gıdalarla beslenmişinn...aferin snaaa..koç yok ya bendenn pekiyii,ama bisküvi yerine ev yapımı bişey daha ii olurduu...
acaba diyorum bende melahat 2 hafta tartılmasam mı????ulkerk menün çok güzel.
ben de menümü yazayım.
sahur 1 börek, 1 dilim tam buğday ekemği, peynir, biraz reçel ,şekersiz çay
iftar 1 kase çorba, 3 kaşık kıymalı makarna, 5 kaşık patlıcan yemeği, 1 büyük sb ayran
ara : yarım acıbadem kurabiyesi ve çay düşünüyrum
yapmada zaten en az 1.5 saat geçmeli......kizlar aranizda IFTARDan sonra egzersiz yapan var mi ? daha dogrusu vakti olan?
sis mideyle hic bisey yapamiyorum ben
kizlar aranizda IFTARDan sonra egzersiz yapan var mi ? daha dogrusu vakti olan?
sen niyte araralrda bişey yemediin ulkerkkk,kızayım snaa...leke kremiii all banada söylee,,ben naptımmm bilyomuusnn,tatilden gelincee acaayip lekekelndimmm ve bir kaç arakadaşın öneriisyle EXPİGMENT diye bir kreemm başladımm,tam 1 hafatdır kullanıyorumm,,cilidmi kurutarakk soyduu,,şimdi derim yenielbdiii..lekekelerimm geçtiii,amam sürekli bepanthen sürüyomm,çok kuruuttu cildimii....iy mi yaptım kötü müü bilmiyorum.....................
ayy pidelerin üstüne sporuda yapamadım sormaeyvahedigeldismileafiyet olsunnnn,,,eyvah eyvahhhh ,neysekii spor yapmışınnnnn,,
ya bilio musun bendede o problem var bende kendimi kilolu görüorum bende başladığımda 58 kiloydum şu anda 51 gösterio benim dandik tartı ama hala kiloluyum gibi gelioben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.
ayyyy o ebru şallı nedir öleeeeeee,zavallışöyle canım
ülkerkcim maş. dielim nazar deymesinüzülme kuzummmm...Allah kimsenin başınada vermesin...Ben 42 yaşındayım...
Pepperrrrr iyi tatiller kuşum
ayyy demi ya ben çoçuk doğrunca düşeniom kendimi top gibi yuvarlanırım artıkdelikafaduldençocuğu olup ta kiloluu olanalrr çok normal bencee,biz çocuksuz bu sorunu yaşıyoruz kii,bi d eçocuk falan doğursakkkk ayyy..........
kizlar aranizda IFTARDan sonra egzersiz yapan var mi ? daha dogrusu vakti olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?