50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşllah o enerjiyi neren buluyon iftardan önce,,,ben iftardan önce ceset gibi olurum....ulerkin eli gibi mi senin el de...çalışınca sahr zor tabii,uyku daha önemliiiiii

Ve haftanın listesi, azıcık gecikme için kusuruma bakmayın

demircik 55.6 (900 gram vermiş)
alkisalkisalkis
peppermint 53.9 (700 gram vermiş)
lachesis 56 (500 gram vermiş)
kahvekokusu (700 gram vermiş)

ulkerk 58 (aynı)
spatz 51.8 (aynı)
nesmekaya 48.7 (200 gram almış)

truf artık bebiş bekliyor :CüvCüv: a.s.

aramıza yeni katılan mısra ve ilk bildirimini yapan secret_88 hoşgeldiniz kızlar a.s.
mısra 58.1
secret_88 57 (1 kilo vermiş)

en iyisii cıss yapmadann yatayımm bennnnn,yarın oruçsuz son günüm,yraın gündüzz acıısnı çıkarırımmmmm..iyi gecelrrr ...........

nbr waterr nasıl gidiiyo?son günlerinn iyii değerlendir...

işte sıradan gecıyor bol bol iftar davetlerine gıdıyrz davet edyrz tabi bunlar ayrı bir yorgunluk zaten bıttı pztsi yola cıkıyorum şimdi onun sıkıntısı bastı . eşya topla yola cık eve gıt evi temizle toplantılar planlar offf offf.

canım birde sen zaten fazlasıyla kilo verdın kendıne nıye yuh dıyıp haksızlık edıyorsun sana aferımalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.İzninizle ben de artık aranıza katılmak istiyorum.İlk önce size kendimi tanıdayımyerimseniben3 yıl kadar önce yaşadığım bir olay sonucu panik atak hastalığına yakalandım.Bir yıl boyunca iki farklı ilaç kullandım.Uyku ilacım bana feci kilolar aldırdıeyvahedigeldismile49 kilodan 59 kilolara çıktım.Ama yediklerim hep tereyağlı,zeytinyağlı,hamurişli,bol tatlılı,hamburgerli sağlıksız felaket seylerdi.En son haziran başıydı sanırım arkadan çekildiğim fotoğrafları bilgisayarıma attığımda kendimi tanıyamadımbilmiyorumkismileAllahım kalça bölgem duba olmuştu resmen,göbeğim kat kat yağ,artık oturmadan ayaktayken elbiselerimden kat kat biz burdayız diyorlardı lömbür lömbür.Bacaklar dersen boru gibi:gitme:4 yaşına girecek dünya tatlısı bir kızım var.İlk önce ona nasıl örnek olamıyorum bundan utandım.Bu gidiş gidiş değildi.Acil kolları sıvadım.Haziran 15 tarihinden beri hayatımdan kolayı fantayı gazozu gazlı içeçecek ne varsa çıkarttım attım,ağzıma süremedim.Birde tereyağını uzun bir süreliğne hayatımdan çıkardım.Her sabah tereyağlı yumurta,ekmeye tereyağı simite tereyağı süren ben ağzıma sürmez oldum.Haftanın 4 günü ise 20 dakika dans ettim.Bu süreç boyunca normal yememe devam ettim.Herşeyi yedim.Tıka basa hem de.Ve 54.60 ü gördüm dün tartıda.
Dediğim gibi yediklerime içtiklerime gene hiç dikkat etmeden,kısmadan sadece gazlı içecek ve tereyağını hayatımdan çıkararak ve 20 şer dakika haftanın 4 günü dans ederek verdim kiloları.Göbeğim ve midemde ki yağlar artık yoklarkaydirigubbakcemile5Belim inceldi şekillendi.Oturdumda ve dar pantalon giydiğimde dahi bel ve göbek çevremden yağlar fırlamıyorlar artık.Düzleşti.Şimdi yediğime içtiğime gerçekten dikkat ederek 50 kg ya düşmek tek hedefim.Safsaklamaktan korkuyorumeyvahedigeldismileBaşaramamaktan kendime yenilmekten korkuyorumlmaz:O yüzden aranızdayım.
Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum bu yıl malesef:kedi:eyvahedigeldismileArada bir tutmaya çalışıyorum.Neyse çok çenem düştü galiba.Bugün ki kilom 54.60 ve diyetimin ilk günündeyim.Tüm gün yediklerim ise
yarım adet zeytinyağlı biber dolması,
İki adet peynirli sigara böreği
1 bardak ayran
1 ince dilim kestaneli çikolatalı pasta
bol bol su içtim,arada çay içtim ve 20 dakika dans ettim:lepi:
Hiç açlık çekmedim zorlanmadım şu vakte kadarboshayallersmile
Herkese sevgiler

slm canım hosgeldın aramıza bence cok guzel bır karar vermıssın aramıza katılmakla burada guzel bır dayanısma var her hafta bır koc seçiyrz kocumuz menulerımıze ve sporlarımıza yorum yapıyor hatta cezalar verıyr senın menun pasta harıc guzel tabıkı arada kacamaklar oduller olabılır ama amac bunu alıskanlık halıne getırmemek. degısık vıdeolar var oradan sporlarımızı yapıyrz plates de vucudu super sekıllendırıyor. bırde saglıklı beslenıyoruz ve herseyden azar azar yıyoruz. sanada basarılar ınsaallah amacına ulasırsın

Son düzenleme:

Öncelikle hoşulduk,çok teşekkür ederim bu sıcak hoş karşılama için.Bede sayfayı inceliyordum bir yandan.Sen özetini vermişsin.Çok teşekkür ederim.Her hafta bir kocun başta olması çok güzel.İnsanın kendini frenleyemediği yerde durdurabilmesi için.Babamın doğum günüydü o bakımdan incecik bir dilim yemek zorunda kaldım ama kremasını hep tabağın kenarına ittim,yemedim yinedeinşallah aminnnn

hiç önemi yok canım. burda herkes cok sıcak davranır yakında anlarsın zaten:) arada kacamak olabılır ozel bır gunmus kremasını da yememıssın bırsey olmaz ondan cok kafana takma kafamıza cok takıp saplantı yapınca kılo verme ısı daha zorlasıyor. evet koc secımı cok ıyı oluyr bırı bızı denetleyınce menulerımıze daha cok dıkkat edyrz. burada tatlı bır rekabet de oluyor bazen sımdı yaz tatılı ve ramazan olunca yogunluk azaldı kış aylarında kim daha cok spor yapcak dıye yarısıyrdukkaydirigubbakcemile3

birde cuma gunlerı tartı gunumuz lachesise ozel msj atıyoruz o yayınlıyor sagolsun. bırsey daha vardı tibet hareketleri ben bastan yapıyrdm bıraktım ama bunu duzenlı yapanlar var. saglık ıcın faydaları varmıs ama ben hergun duzenlı olarak bırsey yapamadıgım ıcın bıraktım. sende dene ıstersen

Çok teşekkür ederim.Evet ben de geçmiş sayfalara bakıp tanımaya çalışıyordum yeni katıldığım ortamı.Sıcak insanlarla olmak çok güzel bir duygu,insana güç ve huzur veriyor olmalı.Ben de şuan yazlıktayım bir 3-4 aydır ve kara kara düşünüyorum nasıl geçecek kış ayları diyeeyvahedigeldismile

Bunu öğrendiğim iyi oldu cumayı sabırsızlıkla bekleyeceği artık,zaten cumadan cumaya tartılıyorum ben de daha önce tartıya çıkmamaya özen gösteriyorum.Sabahları yüreyeceğim şurda son 15 günüm kaldı,sonra eve dönücem,kızım bu kış ilk kez kreşe başlıyacak,onun koşuşturmaları olacak.Bari şu 15 gün hergün sabahları deniz kenarında yüreyeyim hem temiz hava alırım diye plan yaptım.Daha sonra tibet hareketlerini incelerim tavsiyen aklımda bulunacak çok sağolasınyerimseniben

canım yaa benımmde cok ıhtıyacım var zaten leke vardı bu yaz annem daha da cogaldı sankı dedı canım sıkıldı bu kremın yan etkısı yoksa bende alayım sen memnun kaldınmı ben de bır krem ısmı duymustum sımdı hatrlamıyrm tekrar sorarım arkadasıma o da cok etkılıymıs kullanan bırını arkadasım gormus ve gercekten tum lekeler gıtmıs dedı ama o ıkı taneydı bırı serum gıbı bırseydı heralde

günaydınlar kızlarr napıosunuz nasıl gidio cicözlerr zemuszemus ben ne zamandır girmiodum çünki regl oldum ve 5 gün boyunca yemediğim şey kalamdı çıldırmış gibi yedim günde 1 lt süt içilir mi ben içtim ama neyse şimdi daha iyiceyim hatta sıkıya alcam kendimi çünki 3 hafta sonra gidiyorum üniye sevgilime süpriz yapim bu halimi gördü zaten adanaya geldiğinde..

dündensonra_yarındanönce hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
yaa kızlar aranızda şu leslienin 3 milini yapan var mı ben dün indirdim ve yaptım çok eylenceli bişeymiş 2 güne 1 yapsam 3 haftaya farkeder mi baya ve yanında başka bişeyde yapsammıki son 3 haftam bişeylerin değişmesi lazım acilen

a.s. yerim seni lachesis

demircik seni de tebrik ederim canım

ayşenurcum
ben yaptım ondan zamanında ve çok iyi sonuç aldım
1 hafta sürekli yapıp yediklerine de dikkat edersen 4-5 kilo vermen kaçınılmaz

canım tam 1 hafat kullandım,şimdii lekelrim kalmadıı+ama cildimm çok kuruduu sürekli bepanthen kullanıyorumm..Ama Ulker dedi ki kasım ayında kullanmak gerekişrmişş,şimdi tekrarr daah çok lkekelnirmişimmm....bilmiyorumkismile,,,dışarıı hiçç çıkmıyorumm,okul çsılınca zorunlu çıkcamm ama koruyucumu sürer, arabayla gider,güneşlee az temas ederimm yeniden oluşmasın diyeeee..sen kasımda kulllan....

tabikii yaptık ve bazen yapıyoruz ,çok etkili ve eğlencellii devam et......10günlük CALLAN var karın ve kalça ağırlıklııı tam yaparsann süperr etkili....

Dünden sonra yarından önce ....hoş geldinn,nickin tam dinlemelikkkk....doğru yerdesinn,emin ol bu azim ve arrlılıkla 50yi görmen hiç zor olmaz..sık aralıklarla az az ye,..kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…