canım tam 1 hafat kullandım,şimdii lekelrim kalmadıı+ama cildimm çok kuruduu sürekli bepanthen kullanıyorumm..Ama Ulker dedi ki kasım ayında kullanmak gerekişrmişş,şimdi tekrarr daah çok lkekelnirmişimmm....bilmiyorumkismile,,,dışarıı hiçç çıkmıyorumm,okul çsılınca zorunlu çıkcamm ama koruyucumu sürer, arabayla gider,güneşlee az temas ederimm yeniden oluşmasın diyeeee..sen kasımda kulllan....
tabikii yaptık ve bazen yapıyoruz ,çok etkili ve eğlencellii devam et......10günlük CALLAN var karın ve kalça ağırlıklııı tam yaparsann süperr etkili....
Dünden sonra yarından önce ....hoş geldinn,nickin tam dinlemelikkkk....doğru yerdesinn,emin ol bu azim ve arrlılıkla 50yi görmen hiç zor olmaz..sık aralıklarla az az ye,..kolay gelsin..
pratik bilgii:et yemeklerinde defne yaprağı kullanırsanız,etin kolestrol oranıı düşermiş.......
ay değiştiriom ama yanlış çıkıo rakamlar sinir oldum bende değişritmedim birazdan gene değiştirmeye çalışcamzükseddin ne güzel işte 51 olmşuşnn,hemmen değiştir çizelgeni o da motive eder.....
valla iftardan sonra asıl baa ağırlık çöküo hiçbişi yapamıom,iftardan önce yaptım yaptım yoksa kalıo sonra sporum,bugünde 40dk spor yaptım sonrada 25 dk yok yürüdümmaşllah o enerjiyi neren buluyon iftardan önce,,,ben iftardan önce ceset gibi olurum....ulerkin eli gibi mi senin el de...çalışınca sahr zor tabii,uyku daha önemliiiiii
bende tebrik ederim demircikVe haftanın birincisi 900 gr ile demircik oldu :hooray:
Tebrikler hayatım vereliniortak
dündensonra_yarındanönce hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
yaa kızlar aranızda şu leslienin 3 milini yapan var mı ben dün indirdim ve yaptım çok eylenceli bişeymiş 2 güne 1 yapsam 3 haftaya farkeder mi baya ve yanında başka bişeyde yapsammıki son 3 haftam bişeylerin değişmesi lazım acilen
dünden sonra yarıdan önce hoşgeldin.
nesme çok güzel, pratik bilgiler veriyorsun.
ben dün adet oldum. oruç tutamıyorum. dün ablamlar bizde iftardıaydı. bugün arkadaşa gidiyoruz. yarın ablamlara gidiyoruz. dünden beri çok güzel beslenem,yorum. aslında çok abartı yemedim. ama aralarda acıbadem kurabiyesi yedim. azar azar.
bugün arkadaşta tatlı yemeyeceğim.
sabahtan beri yediklerimi yazayım.
1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, bir çay kaşığı reçel,şekersiz çay
ara 1 1 şeftali, 2 erik
ara 2 yarım acıbadem kurabiye
ara 3 1 kase üzüm çekirdekli yoğurt(önceden almışım, unutmuşum ,katayım deddim.)
akşam abartmadan yerim.yazarım neler yediğimi yarına
selam kızlar naslnszzz
iidir sen nasılsın:dance:
melahat bence çok sağlıklı beslemişin az da yemişin akşamı abartmadın mı günü sağlıkla kapadın demektir:lepi:
a.s. yerim seni lachesis
demircik seni de tebrik ederim canım
ayşenurcum
ben yaptım ondan zamanında ve çok iyi sonuç aldım
1 hafta sürekli yapıp yediklerine de dikkat edersen 4-5 kilo vermen kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?