50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa ne kadar guzel ben bu lekelerden hıc kurtulamıyacagım sanıyordum kasımda hemen alayım benım cilt de karmadır ama nemlendırıcı surmezsem kuruma oluyor o yuzden dıkkat etmelıyım benım duydugum kremde naturelife dı sanırım ama sen bunu onayladım dıyorsan bende deneyeyım tesekkurler. sen naptın tatıl bıttı nasıl gecırıyrsn gunlerını
pratik bilgii:et yemeklerinde defne yaprağı kullanırsanız,etin kolestrol oranıı düşermiş.......

guzel bır bılgı tesekkurler dun de guzel bılgıler vermıssın hosuma gıttı

birazdann foto elerim 10 gün önceki ve şidikkii cildimiii farkııı net bi şeklide belllii..ben evdeyimm yaaa,ttail boyunca 4 kere evden uzaklaştımm o kadar....hepp evdeyimm,temzilikkkk falan yaptımmm....öyle bitiii yanii tatil...sürekli tv açık ya ne duyrsammm yazıyorumm buraya......

zükseddin ne güzel işte 51 olmşuşnn,hemmen değiştir çizelgeni o da motive eder.....
ay değiştiriom ama yanlış çıkıo rakamlar sinir oldum bende değişritmedim birazdan gene değiştirmeye çalışcam
maşllah o enerjiyi neren buluyon iftardan önce,,,ben iftardan önce ceset gibi olurum....ulerkin eli gibi mi senin el de...çalışınca sahr zor tabii,uyku daha önemliiiiii
valla iftardan sonra asıl baa ağırlık çöküo hiçbişi yapamıom,iftardan önce yaptım yaptım yoksa kalıo sonra sporum,bugünde 40dk spor yaptım sonrada 25 dk yok yürüdüm
Ve haftanın birincisi 900 gr ile demircik oldu :hooray:

Tebrikler hayatım vereliniortak
bende tebrik ederim demircik

leslinin 3 milini bende kullanıorum hayatım ve ben çok memnumum çok yormadan ter attırıo insana. haftada 3 kes yapıodum ben bu aralar işe başladığım için yapamıorum ,slim in 6 ları düsenli aksatmadan yapıorum

dünden sonra yarıdan önce hoşgeldin.

nesme çok güzel, pratik bilgiler veriyorsun.

ben dün adet oldum. oruç tutamıyorum. dün ablamlar bizde iftardıaydı. bugün arkadaşa gidiyoruz. yarın ablamlara gidiyoruz. dünden beri çok güzel beslenem,yorum. aslında çok abartı yemedim. ama aralarda acıbadem kurabiyesi yedim. azar azar.

bugün arkadaşta tatlı yemeyeceğim.

sabahtan beri yediklerimi yazayım.

1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, bir çay kaşığı reçel,şekersiz çay

ara 1 1 şeftali, 2 erik

ara 2 yarım acıbadem kurabiye

ara 3 1 kase üzüm çekirdekli yoğurt(önceden almışım, unutmuşum ,katayım deddim.)

akşam abartmadan yerim.yazarım neler yediğimi yarına

çizelgei değiştiridim ama kilom yamıo maalesef çizelge üzerinde
galiba kaç kilo verdiğim ve vereceğim yazıo,neyse ben tercüme ediyim o halde şu an 51im hedefim 49

melahat bence çok sağlıklı beslemişin az da yemişin akşamı abartmadın mı günü sağlıkla kapadın demektir:lepi:

melahat bence çok sağlıklı beslemişin az da yemişin akşamı abartmadın mı günü sağlıkla kapadın demektir:lepi:

akşam için öyle yapmayı düşünüyorum.adet olduğm için şiştim zaten. kötü hissediyorum kendimi

seni de tebrik ederim çok az kalmış hedefine. inşallah ben de görürüm o günleri. ben de 49 olmak istiyourm.

ben de yazyımm yedikelrimii
saabh 1 dilim beyaz ekmek+3 bardak yeşil çayla klasik kahvaltıı
ara:1türk kahvesi
ara:taze fındık tam 18 tane
ara:haşlanmış yarım mısır yedim......
ara:az incir tatlııs kalmıştıı onu bitirmmem lazımmmmm..
akşam:sanıırm mercimek çorbası+salta+tavuk sote azar azar yerimm...
bugünn oruçsuz son günümm, o yüzden yarın canım çeer diye ne bulduysamm yiyorummmmm...yarın pişman olmmamk için.....yarın başlıycamm oruca 6 gündürr alışmıştımmmm ,zorlancammm yarın....
hareketelrimi de yazayımm:4 pencernin camını sildimm 15d daa ...kendimii yormadann+50dk pşlates yaptım+akşam 4kmli yüürüüyümz var+belkii leslliii yaparımmmm..........

vayyy beahh o kadar diosun yani bak şimdi gaza geldim ben en iyisi her gün yapim bunu opuyorumnanaktan

slm silviaa,,geçmiş olsunn
zükseddinn çizelgenn hamilelirnkii gibii olmuşş,cici yani....
melahat evevt sen güzel beslenmişinnn.....ben 6 gündürrr sapıttımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…