50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar.Öncelikle tatlı dil güler yüz ile bana hoşgeldin diyen bütün herkese öpücükler yolluyorum:1hug:Bugün diyetimin ikinci günü.Geleleim neler yaptığıma bugün.

Sabah 6;30 da kalktım 35 dakikalık hızlı yürüyüş yaptım.
Ardından bir minik kaseye 1 çay bardağı süt ve 2 yemek kaşığı yulaf ekleyip suyunu içmeden yulaflarını yedim.
Ardından elma sirkesi içtim bir yemek kaşığı.Annem sadece elma sirkesiyle zamanında acayip zayıflamıştıguclubacismile
Öğlen canım acayip turşu çekticokacimcoook5 minik turşu ile bir bardak ayran içtim.
Akşam yemeği olarak ise bir paket sigara büyüklüğünde ince dilim biftek yedim,yağsız tavada pişirdim.
Gün boyu şekersiz 3 yada 4 çay içmişimdir.
Bol su içtim.
Öğlen 20 dakika dans ettim
Bu ne yediğini tarif etme işi ne zor:icecream:.Onun yerine hergün ne yediğimizin tabağımızın resmini çekip koysak daha anlaşılır olurdu,benim için daha kolay olurdu :dance:

dünden sonra... bence ara öğün de yapmalısınnn,yedielrinn güzel,ama azz ..+resimlerini çeksemm demişinn,ama miktarınıı tam olarak bilemeyiz kiii+benimm canım çeker o zamna...

bugunkı menumude yazayım.. çok fena gırıp oldummm salı gdııcem doktora yarın resmı tatılmış

evde yalnız kalıyorumm

ıftar : 1 kase corba
1 tabak salata
1 dılım ekmek , menemen

ara 1 bardak papatya cayı

ara 3 erık

ara 1 bardak ısırgan otu cayı

ara 3 erıkk

ara bır kase yogurt

sahur yaparmıyım bılemıyorum belkı oruc tutamam bıle

boşver orucuu,sğalığın herşeyden önemlii... ben de yarın oruca başlıyomm o yüzden sahuru bekliyorummmm,yatrsam kalkammam çünkü..biraz kitap okuudmm,biraz da burda "bird erdim var "okudumm,yazık ya insanlar nelerle uğraşıyolarrrr,herekste farklı sorunlar...
uyanık kalmak için bugünkü 2.türk kahvemi içtimm,yanında da tarçınlı süttt,çünkü 2s aat önce leslii yapmıştıım da.....

iyiyim tatlım senden naber, emmy ödülleri başlıycak 2 de onu bekliyorum ben de.:)
iyimmm ben de sahuru bekleldimm de yatcamm az sonraaa...yedikelrimmi sindirmeyey çalışıyorummm..kahvaltıı yaptımm gerçii,,ağır bişey yememdimm ....keşkee ben de izleseydimm,tekrarıı olurr artıkk o zamn izlerim..
nesmekaya bu leslıyı cok mrk ettm nedır tam olarak

ana teması evde yürüyüşş,leslii adlı bir bayan ve grubuya müzik eşliğinde yürüüyüş tarzıı eğlenceli hareketlerdnen oluşuyoo,en basitii 1.bölüm walk at home diye yazarsann ggoogleden bulursunn.en güzelli 3 mil olanı...hem de çok yarrlııı.sen de zayıfla sitesindenn indirebilrisnnn....

sahurda yedikelriimii ayzayyımmm barii:
4 bardak yeşil çayy +1 dilim kepek ekmek+domates+salallık+maydonoz+1 haşlanmış yumurta+zeytin yağı+kırmızı közlenmiş biber+yeşil sivri biber.+1 ceviz+bol suuuu,sanıırmm yine sabahlıycammmm wc den dolayı........

selam kızlarr ben geldim bu sabah tartıldım 55 kilo çıktım ayy gün geçtikçe az da olsa kilom düşüyor çok seviniyorum ameliyat sonrası menülerimi yazmaya devam edeceğim şimdilik yazmıyorum nezlem geçti bugün akşam ilaçlarımı bırakıyorum yarından sonra tahlillerim başlıyor kızlar az kaldı çok heyecanlıyım bu arada lache hafta sonunu okuyamadım kim birinci oldu bu hafta kilo verme konusunda kaçırdım ben orayı bugün tatil diye pek kimse yok yine neyse ben buralardayım temizlik yapıyorum malum bayram gelioo ameliyatım var ancak yaparım bu arada evdeki herşeyi bi yandan yıkıyorum bi yandan ütülüyorum eşimde dalga geçiyor yakında çocukla benide makinaya atacaksın diyor :roflol: ama napiim bi süre iş yapamayacağım ya ondan neyse sonra görüşürüs kızlar öptüm opuyorumnanaktan

Ve haftanın birincisi 900 gr ile demircik oldu :hooray:

Tebrikler hayatım vereliniortak

aaaaa ay ben olmuşum yaaaa ayy hiç ummazdım şok oldum şu an teşekkürler kızlar ay herkesler tebrik edermiş saolun yeni gördüm vallahi ayy bu beni dahada hırslandırdı bu hafta biras dha vereceğim zaten şimdiden 600 gr gitti dedim ya bugün tartıldım 55 çıktım hadi darısı başınıza kızlar :teytey:

üüzm çeirdeklii yoğurt hazır bişey mii,yoksa yoğurda mı katıyosunn çekirdwelri...

merhabalar.dün iftarda yedikleimi yazıp geçmişe bakayım.

1 kase çorba, 1 yk barbunya, 1 yk kuskus, 1 servis kaşığı kremeli mantarlı tavuk, yarım servis kaşığı pilav, salata, ayran

ara: türk kahvesi, fındık bbüyüklüğünde 4 tane tahinli kurabiye.

nesmecim aktardan öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği almıştım.çok faydalıymış ondan koydum.

ayy inş canım ben gördüysem görüceksem herkes görür emin ol

hastayımm bırazz mirmirmirmir
geçmiş olsun canım

slm silviaa,,geçmiş olsunn
zükseddinn çizelgenn hamilelirnkii gibii olmuşş,cici yani....
melahat evevt sen güzel beslenmişinnn.....ben 6 gündürrr sapıttımmmm...
ayyy öle mi dersin şekerim hiç düşünmemeiştim bakakannehir

yeni avatarım nasılll?türk kahvem ve tarçınlı sütüm......
ya senindi demi o sevimli avatar yanlış hatırlamıosam hani civcivli,hatta ben muhabetini yapmıştım çok sevimliydi o
nesmakayaben kullanıodum onu aktardan almıştım ben öğütülmüş halini yoğurtla karıştırıodum

bende hergün içerim kara üzüm çekirdeğini tozunu suyla yutuom bi kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…