mrbb,,
nasılsınzı bayanlar?doğum günelrii takıldıı gözüme,,iyi ki doğdunuzz,,mutlu yıllar............
çalışan baynalrrr bugün sizdenimm.sabbahın 8inde kalkıp okula gitiim ve şimdii geldim...neyse ki yarım gün....
süpersin nesmoş ,
yeni eğitim öğretim yılınız kutlu olsuna.s.
hiç ara öğünlern çayın çorban yokmu lachescim.evde yalnızsam bende böyle yerdim heralde.sahurda börek yemiştim. 2-3 dilim.
iftarda da 3-4 dilim börekle 4-5 tane sarma yedim.
ara yarım kase irmik helvası.
biliyorum kötü oldu ama yalnızdım yemek yapmadım evde bunlar vardı yedim ben de :kedi:
hımmmm süper menü. birde şu dondurmanın sonsuzu olmasa.ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah : yarım kase müsli
ara : yarım şeftali
öğle 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım dilim börek, 2 kaşık yoğurt
ara : sonsuuuz vanilyalı dondurma
akşam : 1 kase çorba, 5-6 kaşık barbunya pilaki, 2 kaşık yoğurt
ara : çay içeceğim
meyve suyu hazır dimi peppercim. bak ben meyve suyu canım çok istediğnde yarı su yarı meyve suyu yapıyorum.oda aynı işi görüyor.şu taze fasulye ne de olsa sebze yazda bitmek üzere şöle 4-5 kaşık yiyebilirdin oruçda tutmuşsungunaydin kizlarrr;
demircik hadi hayirli haberler bekliyoruz senden.
dun aksam az yazmissiniz, herkes mac izliyordu sanirim; ben de dahil; cok heyecanladndim; yunanistani yenemiyorduk ne zamandir, cok sevindim sonuca ...
nilufert dunku menum
iftar
1 ad. hurma
1 kase corba
3 kasik taze fasulye
1 kasik hellim peynirli salata
1 bardak meyve suyu
1 ad.cevizli baklava
ara
1 ad. incir, yarim nektarin, yarim armut
ara2
1 ad. magnum mini
sahur yapmadim, gece regl oldum cunku. bugun de oruc degilim.
bu menüyü tam çözemedim. biraz karışıkmı. incirler üzümler dondurmalar kahve çayybilmiyorumkismileNilufert bu da benim dunku menum arkadasim:
kahvalti
1 kupa kahve
1 kupa ayvali ihlamurlu cay
1/2 cavdarli kepekli simit
minik bir parca kasar
Ara1: bir porsiyon cikolatali profiterollu dondurma
Ara 2:2 adet incir
Ogle:1 adet lahmacun ve bol salata
Ara3: 2 adet incir, 1 kupa kahve
Ara4: Birazcik siyah uzum
Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kasik korili tavuk sote
Miniminnacik Patates kizartmasi(5-6 tane hepsini esime koydum aslinda ama dayanamayip onun tabagindan yuruttum)
Ara:Yine incir(ben inciri cok severim de hazir mevsimiyken goturuyorum bol bol)
Siyah cay
Spor yapmadim yine...
ben bugün çok nanay giyinmişim havaya göre ,
altta kısa kloş etek ,ayakta açık topuklu ayakkabı ,üstte dar bluz ,
şimdi şöyle bir sorun var ,
araba eşimde , hava rüzgarlı , dışarı yürüyerek çıkarsam etek kloş malum kafama yapışacak gibi kalkıyor , ieve giderken de markete uğramam gerek napıcam ben ayol:umursamaz:
bence de olabilir. bi h.sonu toplayip gotureyim onlari yaa. 1 cift yeni kupe bile alsam yerlerine kardir diy mi...
araba eşimde , hava rüzgarlı , dışarı yürüyerek çıkarsam etek kloş malum kafama yapışacak gibi kalkıyor , ieve giderken de markete uğramam gerek napıcam ben ayol:umursamaz:
hiç ara öğünlern çayın çorban yokmu lachescim.evde yalnızsam bende böyle yerdim heralde.
yalnız lachescim sen kilo aldım diyorsdun 58 oldunmu?. senin biraz disipline girmen lazım.önceden sınavın vardı üstüne gitmiyrduk ama artık sınavda bitti.silkelen bakıyım biraz
doğum günün kutlu olsun canım. menünde güzel sahurdaki kahvaltıyı çok kaçırmadın umarımmmGÜNAYDINN KIZLAR
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM KEYFİM YERİNDE YANİ
akşam
az fasulye
1 dilim tam buğday ekmek
salata
az şeftali kompostosu
ara
1 kase dondurma
1 nescafe şekersiz
sahur
kahvaltı+şeftali
1 bardak çay
boş ver ,insnaalrınn birazz gözü gönlüü açılsınn...........bugün bizim burada rzügarlııı,,artık etetğinii tutarak yavaş yavşş yürüsüünnn, ya da eşinn gelemm imanı varssa onu bekelle onal gi evev....
sevigili koçum dün yediklerim ,
oruçlu değildim ,
kahvaltı yapmadım,
bolca su içtim
ara/öğle yemeği gibi oldu
2 tane minik pide(kır pidesi:)
ayran
iftar
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon yoğurtlu sade makarna
salatalık
2 fincan şekersiz çay
maden suyu
bolca sueyvahedigeldismile
doğum günün kutlu olsun canım. menünde güzel sahurdaki kahvaltıyı çok kaçırmadın umarımmm
khepiniz havadan bahsetmişsiniz. burası da okadar güzel ki serin serin esiyor. sabah eğirdir gölünün tam karşısında bir binaya kontrole gitmiştik.tam gölün karşında yeşillikde bol millet inşaatı kontrol ediyor ben hayaller kuruyorum bina kutu gibiydi şurayı mutfak yaparım şu pencere kenarında otururum.....
boshayallersmile bazen bol bol param olsun istiyorum her canımın istediği hoşuma giden yerden ev almak istiyorum
hadi öğlen pideyi yedin de akşam o makarnayı niye yedin onun yerine salata yapsaydın. yada yedin neden 1-2 kaşık değil hı?
ben dün akşam ölçülü yedim ne zamandır ölçü mölçü yoktu bende.
ama sonra ne yaptım bilseniz alsanaalsanasmile
akşam
2 kepçe çorba
2 kaşık ciğer
2 adet z. lı biber dolması
buraya kadar iyi dimi
sonraaaa
şu küçük browniler varya
regl olacam ayy yazmaya utanıyorum 6 tane o küçük brownilerden evet yanlış duymadınız tam 6 tane
1 bardak da süt
konuyu okuyanlar yine görünmüyor. kim var kim yok
kahve kokusum ordamısın canım?walla ceza eve gidince gidip uyuyımlülülülülülü
evet evet biraz karisik menulerim. o yuzden artik her syei yazmaya karar verdimbu menüyü tam çözemedim. biraz karışıkmı. incirler üzümler dondurmalar kahve çayybilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?