50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun oruc tutmayinca bi tuhaf oldum; sanki herkes regli oldugumu anlayacak gibi geliyor; sabah restoranda tostumu yedim oyle ciktim sirkete, oglende gizli gizli yemege indim; su bile icmiyorum sirket icinde. cok garip

menum
sabah
1 kare kepekli beyaz peynir domatesli tost
cay

ogle
1 kase tahrana corbasi
2 kasik ispanak graten
2 ad. incir
1 kase tavukgogsu tatli

ben 7de kalktımm da 8dde okula gitiimmm....amam benim içinn erkennnnn ,düşünsenne 2 ay boyunca geç kalann biriri için.....

süpersin nesmoş ,
yeni eğitim öğretim yılınız kutlu olsuna.s.

ben bugün çok nanay giyinmişim havaya göre ,
altta kısa kloş etek ,ayakta açık topuklu ayakkabı ,üstte dar bluz ,
şimdi şöyle bir sorun var ,
araba eşimde , hava rüzgarlı , dışarı yürüyerek çıkarsam etek kloş malum kafama yapışacak gibi kalkıyor , ieve giderken de markete uğramam gerek napıcam ben ayol:umursamaz:

sahurda börek yemiştim. 2-3 dilim.

iftarda da 3-4 dilim börekle 4-5 tane sarma yedim.

ara yarım kase irmik helvası.

biliyorum kötü oldu ama yalnızdım yemek yapmadım evde bunlar vardı yedim ben de :kedi:
hiç ara öğünlern çayın çorban yokmu lachescim.evde yalnızsam bende böyle yerdim heralde.
yalnız lachescim sen kilo aldım diyorsdun 58 oldunmu?. senin biraz disipline girmen lazım.önceden sınavın vardı üstüne gitmiyrduk ama artık sınavda bitti.silkelen bakıyım biraz
hımmmm süper menü. birde şu dondurmanın sonsuzu olmasa.
bir sporun eksik oruçda değilmişsin. ne vardı şu menünün üstüne birde sporunu yapsaydın
meyve suyu hazır dimi peppercim. bak ben meyve suyu canım çok istediğnde yarı su yarı meyve suyu yapıyorum.oda aynı işi görüyor.şu taze fasulye ne de olsa sebze yazda bitmek üzere şöle 4-5 kaşık yiyebilirdin oruçda tutmuşsun
bu menüyü tam çözemedim. biraz karışıkmı. incirler üzümler dondurmalar kahve çayybilmiyorumkismile

ayyyy geçen bende giymiştim. binada boyanıyor sen tam işçilerin önünde rüzgar es.
amann ya hiç istediğimiz gibi giyinemiyoruz sanki yaa . dizilerde oluyor galiba o şıkşıkıdım kadınlar.
al işte bi etek giymişsin dertleniyorsun. böle oluncada insan aman pantolon giyim rahat edeyim en iyisi diyor

bence de olabilir. bi h.sonu toplayip gotureyim onlari yaa. 1 cift yeni kupe bile alsam yerlerine kardir diy mi...

kar tabi:)

taksiye binersin cnm dert etme.

silkeleniyim koçum dün yatmadan 4 mil leslie yaptım

boş ver ,insnaalrınn birazz gözü gönlüü açılsınn...........bugün bizim burada rzügarlııı,,artık etetğinii tutarak yavaş yavşş yürüsüünnn, ya da eşinn gelemm imanı varssa onu bekelle onal gi evev....

sevigili koçum dün yediklerim ,
oruçlu değildim ,
kahvaltı yapmadım,
bolca su içtim
ara/öğle yemeği gibi oldu
2 tane minik pide(kır pidesi:)
ayran
iftar
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon yoğurtlu sade makarna
salatalık
2 fincan şekersiz çay
maden suyu
bolca sueyvahedigeldismile

doğum günün kutlu olsun canım. menünde güzel sahurdaki kahvaltıyı çok kaçırmadın umarımmm

khepiniz havadan bahsetmişsiniz. burası da okadar güzel ki serin serin esiyor. sabah eğirdir gölünün tam karşısında bir binaya kontrole gitmiştik.tam gölün karşında yeşillikde bol millet inşaatı kontrol ediyor ben hayaller kuruyorum bina kutu gibiydi şurayı mutfak yaparım şu pencere kenarında otururum.....
boshayallersmile bazen bol bol param olsun istiyorum her canımın istediği hoşuma giden yerden ev almak istiyorum

çözüm ürettim nesmoş ,
işyerindekiaraç bırakacak beni eve ,
üzerime eşofmanlarımı çeker öyle giderim marketealkisalkisalkis

hadi öğlen pideyi yedin de akşam o makarnayı niye yedin onun yerine salata yapsaydın. yada yedin neden 1-2 kaşık değil hı?

sen bizim kuruma gelsene ,
ben milleti binalardan tahliye ederim , bol bol hayal kurarızopuyorumnanaktan

ben dün akşam ölçülü yedim ne zamandır ölçü mölçü yoktu bende.
ama sonra ne yaptım bilseniz alsanaalsanasmile

akşam
2 kepçe çorba
2 kaşık ciğer
2 adet z. lı biber dolması

buraya kadar iyi dimi

sonraaaa

şu küçük browniler varya
regl olacam ayy yazmaya utanıyorum 6 tane o küçük brownilerden evet yanlış duymadınız tam 6 tane
1 bardak da süt

kendine de ceza ver bakalım ,
ne o öyle 6 tane:tomato:

konuyu okuyanlar yine görünmüyor. kim var kim yok
kahve kokusum ordamısın canım?walla ceza eve gidince gidip uyuyımlülülülülülü

bu menüyü tam çözemedim. biraz karışıkmı. incirler üzümler dondurmalar kahve çayybilmiyorumkismile
evet evet biraz karisik menulerim. o yuzden artik her syei yazmaya karar verdim
bugun yedikelrim de soyle

kahvalti
1 adet yesil cay
1 adet kahve
1 dilim etimek
yarim kk peynir
1 domates

ara: cikolatali dondurma

Oglen: 1 kase yogurt corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…