ben dün akşam ölçülü yedim ne zamandır ölçü mölçü yoktu bende.
ama sonra ne yaptım bilseniz alsanaalsanasmile
akşam
2 kepçe çorba
2 kaşık ciğer
2 adet z. lı biber dolması
buraya kadar iyi dimi
sonraaaa
şu küçük browniler varya
regl olacam ayy yazmaya utanıyorum 6 tane o küçük brownilerden evet yanlış duymadınız tam 6 tane
1 bardak da süt
aaaaa koca bak.. birde benim neulerime karisik diyooooooooo......
kizlar sinirlerim acayip bozuk.
size bahsettigim babam icin kredi cekme isi vardi ya;
dun konustuk babamla anlastik, bu hafta krediyi esimle ben cekecektik.
bugun bankaci bi arkadasimi aradim, abimin tcsini verdim, seceresini doktu;
su anda istese havada karada alabilirmis o krediyi; kredi karti borcu falanda yokmus;
"bana cikmiyor, kredi kartlarim faize girdi, 6.000 tl borcum var" hepsi yalanmis..
ne yapayim ben simdi Allah askina soyleyin??
afiyet olsun guzelim... arada olur oyle tabii.. ama bari kocken soyleme bunu bize de bizde yoldan cikmayalim... sen yemesende super menuler yaz buraya .....:)))) walla hasta olucam sabahtan beri canım kek istedi dün de löp löp yedim
once bir sakin ol.....kizlar sinirlerim acayip bozuk.
su anda istese havada karada alabilirmis o krediyi; kredi karti borcu falanda yokmus;
"bana cikmiyor, kredi kartlarim faize girdi, 6.000 tl borcum var" hepsi yalanmis..
once bir sakin ol.....
ben senin yerine olsam hic abime minnet etmem.durumum varsa elimden gelen yardimi aileme yaparim... ne hali varsa gorsun der ve bunu annemlerden de simdilik saklar daha sonra uygun bir dille anlatirim.. cunku herkes cok uzulur buna.benim annemler uzuntuden hastalanir inan boyle birseye.cok kotu...bunu yuzune vurman olayi cok daha buyutecektir.. etme bulma dunyasi bu gun olur devran doner peppermint....abine guvenip de baban bundan sonra yola cikmaz umarim
kizlar sinirlerim acayip bozuk.
afiyet olsun guzelim... arada olur oyle tabii.. ama bari kocken soyleme bunu bize de bizde yoldan cikmayalim... sen yemesende super menuler yaz buraya .....
once bir sakin ol.....
ben senin yerine olsam hic abime minnet etmem.durumum varsa elimden gelen yardimi aileme yaparim... ne hali varsa gorsun der ve bunu annemlerden de simdilik saklar daha sonra uygun bir dille anlatirim.. cunku herkes cok uzulur buna.benim annemler uzuntuden hastalanir inan boyle birseye.cok kotu...bunu yuzune vurman olayi cok daha buyutecektir.. etme bulma dunyasi bu gun olur devran doner peppermint....abine guvenip de baban bundan sonra yola cikmaz umarim
peppercım ben bu konuda anchusa'ya katılıyorum,
bu durumda abin yokmuş gibi davran ama zamanı gelince muhakkak bunu dile getir.
cok sinirlendim kizlar sormayin.
esime bisey bahsetmedim; yine biz ceker veririz krediyi buyuk ihtimalle.
ama abimin yaptigi "bu sefer" yanina kar kalmayacak; rezil edicem onu.
babami aradim soyledim; anneme de soyledim; bilsinler, annem ona gore her aksam iftar yemeklerini pisirsin artik onlara.
hem babamin evindeler kira vermiyorlar,
bizim gibi ev kredisi odemek zorunda degiller
hem abim benden cok kazaniyor,
hem cocuklari bakiliyor
hem yemekleri yapiliyor
anchusa dedigin gibi karsiliksiz vermesi lazim.
nerdeee
cok sinirlendim kizlar sormayin.
esime bisey bahsetmedim; yine biz ceker veririz krediyi buyuk ihtimalle.
ama abimin yaptigi "bu sefer" yanina kar kalmayacak; rezil edicem onu.
babami aradim soyledim; anneme de soyledim; bilsinler, annem ona gore her aksam iftar yemeklerini pisirsin artik onlara.
hem babamin evindeler kira vermiyorlar,
bizim gibi ev kredisi odemek zorunda degiller
hem abim benden cok kazaniyor,
hem cocuklari bakiliyor
hem yemekleri yapiliyor
anchusa dedigin gibi karsiliksiz vermesi lazim.
nerdeee
esim en sonunda bikacak benden , ne bicim ailen var diyecek.
ona fazla anlatamiyorum da ama cogu aksam evde annemlerin dertlerini konusuyoruz.
simdi rolleri degissek belki ben bikardim, yine benim esim cok iyi kalpli yaa
aslinda cip abimle konusmam gerek;
sen evin erkek oglusun, neden babami damadina muhtac ediyorsun, hem isiniz ortak hem o is senin adina; kira vermezsin bakici parasi vermezsin; senden karsiliksiz da istemiyorlar adam calisip odeyecek, bir kredi cekmeyi cok mu goruyorsun ailene , hem ailemizi hem beni esime karsi mahcup durumda birakiyosun, kendi anneni babni uzuyosun, deger mi" demem lazim
demeli miyim sizce de ?
kusura bakma tatlım ama anladığım kadarıyla annenle baban da suçlu, tepelerine çıkartmışlar resmen. ayrıca ikinize eşit davranmamışlar anladığım kadarıyla. neyse bu olay sayesinde kim ak kim kara öğrenmiş oldular. her işde bir hayır vardır.
maşşallah canım, ne mutlu sana, eş dediğin öyle olmalı zaten. sen de evde fazla dertlerden bahsederek sıkmamaya çalış ama bence yine de.
bencede esinin kiyemtini bil ve sana tavsiye biraz kendine hakim ol problemleri cok anlatma esine.... herkesin bir patlama noktasi vardir peppermint...yeter artik diyebilir.esim en sonunda bikacak benden , ne bicim ailen var diyecek.
ona fazla anlatamiyorum da ama cogu aksam evde annemlerin dertlerini konusuyoruz.
simdi rolleri degissek belki ben bikardim, yine benim esim cok iyi kalpli yaa
biraz yatismayi beklerdim snein yerine olsam, bunlarin hepsi denmeli ama usturuplu bir sekilde,yerinde ve zamaninda.aslinda cip abimle konusmam gerek;
sen evin erkek oglusun, neden babami damadina muhtac ediyorsun, hem isiniz ortak hem o is senin adina; kira vermezsin bakici parasi vermezsin; senden karsiliksiz da istemiyorlar adam calisip odeyecek, bir kredi cekmeyi cok mu goruyorsun ailene , hem ailemizi hem beni esime karsi mahcup durumda birakiyosun, kendi anneni babni uzuyosun, deger mi" demem lazim
demeli miyim sizce de ?
aynen canim tepelerine cikardilar hala da devam ediyorlar. ramazan geldiginden beri her aksam annem de yemek yiyorlar; ben onu yormamak icin gitmiyorum. gelin hn. cocuguna bi corba bile yapip birakmiyor, oglen 12 de gidiyor ise.
kari-koca cok acayip insanlar yaa anlamadim ben bisey. sinir kupu oldugumuzla kaliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?