demelisin ama anlar mı bilemiyorum. çünkü kendisi de farkındadır işine gelmiyordur, sen desen birden aydınlanmayacak sonuçta, sana kızacak bunları yüzüne söylediğin için. boşver bence baban konuşsun. mesafe koy ama kızdığını belli edecek şekilde.
dogru haklisin.
zaten oyle bir yapisi vardir ki, birden bagirmaya baslar ve sesini yukselterek uste cikar. onun seviyesine inmemek icin sen susarsin..
bencede esinin kiyemtini bil ve sana tavsiye biraz kendine hakim ol problemleri cok anlatma esine.... herkesin bir patlama noktasi vardir peppermint...yeter artik diyebilir.
biraz yatismayi beklerdim snein yerine olsam, bunlarin hepsi denmeli ama usturuplu bir sekilde,yerinde ve zamaninda.
eşiyle iletişiminiz lazım onunla konuşsan o abine akıl verse diycem ama? kötü aklı veren de o olabilir tabi.
eşiyle iletişiminiz lazım onunla konuşsan o abine akıl verse diycem ama? kötü aklı veren de o olabilir tabi.
gelin hanim yarim gun calistigi halde yemek falan yapmiyor mu cocuguna???? ay iyi yere kapak atmis o...lmaz:
evet cnm,
bugun duyduklarimi kesinlikle anlatamam zaten esime.
nasil bir abi der, sogur ailemden; gun olur belki yuzume vurur belli mi olur :-((
evet yeri geldiginde soylicem ona hepsini.
bir de utanmadan beni aradi 2 gun once; babama kredi lazim cekiniyor size soylemeye diye, onun icin biraz kredi ceker misiniz diye ???
esiyle diyalogum sifir, cok cahil bir kiz ve de sonradan gorme, ortk hicbi yanimiz yok.
ve kotu akil veren o olabilir evet.. 2-3 lirayi arayan bi tip cunku
uzulme sen, hersey duzene girer. tek problem para olsun... odenir zamanla...bundan boyle de annenlerde sen de daha cok mesafe koyarsiniz araya daha rahat edersiniz..
kizlar hakikaten cok sinirliyim ya,
en iyisi abimle bi konusup tartisip gerekirse kavga edip kus kalmak gibi geliyor simdi...
iste ben zaten mesafemi koyuyorum, hic gorustugum yok telefon da bile konustugum yok.
ama annem yapamaz; onun abime ve gelinine zaafi var, buyulenmis gibi ne kadar kizsa onlara hizmet etmekten alamaz kendini, beni asil deli eden de bu..
gelin 3 kurus maasla bi ise girdi; sirf evden cikmak rahat etmek icin, nasilsa annem cocuguna cok guzel bakiyor, yemeklerini de yapiyor; o da isin eglencesinde
adim gibi biliyorum benim cocugum olsa annem diyemez ben biraz da kizimin cocuguna bakicam siz krese verin.
gerektigin debizi kenara iter yine geliniyle kotu olmaz; ona neler de yapsalar
evet demircik naisl oluyor bu is???anchusa haklisin dediklerinde. ofkeden delirdim bakma bana.
sagolun hepiniz kizlar, ayrica kusura bakmayin dertlerimle sizi de mesgul ettim.
demircik hadi hayirlisi bakalim. sasiriyorum devlet hastanesi bu ameliyati nasil karsiliyor, yani estetik degil mi sonucta. ilerde bebek emzirdikten sonra belki isimiz duser bizimde o yuzden merakimi cezbetti canim..
regl oldum kızlar .
boşuna değilmiş dün 6 tane browni yemem
regl oldum kızlar .
boşuna değilmiş dün 6 tane browni yemem
iste ben zaten mesafemi koyuyorum, hic gorustugum yok telefon da bile konustugum yok.
ama annem yapamaz; onun abime ve gelinine zaafi var, buyulenmis gibi ne kadar kizsa onlara hizmet etmekten alamaz kendini, beni asil deli eden de bu..
gelin 3 kurus maasla bi ise girdi; sirf evden cikmak rahat etmek icin, nasilsa annem cocuguna cok guzel bakiyor, yemeklerini de yapiyor; o da isin eglencesinde
adim gibi biliyorum benim cocugum olsa annem diyemez ben biraz da kizimin cocuguna bakicam siz krese verin.
gerektigin debizi kenara iter yine geliniyle kotu olmaz; ona neler de yapsalar
anchusa haklisin dediklerinde. ofkeden delirdim bakma bana.
sagolun hepiniz kizlar, ayrica kusura bakmayin dertlerimle sizi de mesgul ettim.
demircik hadi hayirlisi bakalim. sasiriyorum devlet hastanesi bu ameliyati nasil karsiliyor, yani estetik degil mi sonucta. ilerde bebek emzirdikten sonra belki isimiz duser bizimde o yuzden merakimi cezbetti canim..
senin annen de bir alemmiş yani, ne oğul meraklısılarmış. gerçi onu başaran abinin ya da gelinin kurnazlığı olmuştur. benim eşimin ailesi de tam tersi kızlarına düşkün, çünkü hatun öyle kurnaz, öyle duygu sömürücü bir tipki bağlıyor hemen milleti kendine vicdana oynuyor. gerçi benim de işime geliyor, uzaktan daha iyi:)
sen de anladığım kadarıyla hem abine hem ailene kızıyorsun, ama bak dediğim gibi hep abini önde tuttmuşlar anladığım kadarıyla. bu olay sayesinde senin kıymetin anlaşılır, bu işinde hayrı buymuş tatlım bu açıdan bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?