50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogru haklisin.

zaten oyle bir yapisi vardir ki, birden bagirmaya baslar ve sesini yukselterek uste cikar. onun seviyesine inmemek icin sen susarsin..

ahh pepercim ahhh
wala zor işler.
ya bu erkek kısmı evlenince ne bilim benimde abim var.
nişanlandı tuhaflaştı neyse bi ara anlatırım.
sakin ol şekerim ben konuyu dünden bilmiyordum . şimdi az çok kavradım.

evet cnm,
bugun duyduklarimi kesinlikle anlatamam zaten esime.
nasil bir abi der, sogur ailemden; gun olur belki yuzume vurur belli mi olur :-((

evet yeri geldiginde soylicem ona hepsini.

bir de utanmadan beni aradi 2 gun once; babama kredi lazim cekiniyor size soylemeye diye, onun icin biraz kredi ceker misiniz diye ???

eşiyle iletişiminiz lazım onunla konuşsan o abine akıl verse diycem ama? kötü aklı veren de o olabilir tabi.

esiyle diyalogum sifir, cok cahil bir kiz ve de sonradan gorme, ortk hicbi yanimiz yok.

ve kotu akil veren o olabilir evet.. 2-3 lirayi arayan bi tip cunku

gelin hanim yarim gun calistigi halde yemek falan yapmiyor mu cocuguna???? ay iyi yere kapak atmis o...lmaz:

yapmiyor cnm,
hele ramazan basladigindan beri bir yumurta kirmamistir evinde.
annemdeler devamli

nilufert, aynen dedigin gibi evlenir evlenmez degisti benim abimde, hem de ne degismee

uzulme sen, hersey duzene girer. tek problem para olsun... odenir zamanla...bundan boyle de annenlerde sen de daha cok mesafe koyarsiniz araya daha rahat edersiniz..

uzulme sen, hersey duzene girer. tek problem para olsun... odenir zamanla...bundan boyle de annenlerde sen de daha cok mesafe koyarsiniz araya daha rahat edersiniz..

iste ben zaten mesafemi koyuyorum, hic gorustugum yok telefon da bile konustugum yok.

ama annem yapamaz; onun abime ve gelinine zaafi var, buyulenmis gibi ne kadar kizsa onlara hizmet etmekten alamaz kendini, beni asil deli eden de bu..

gelin 3 kurus maasla bi ise girdi; sirf evden cikmak rahat etmek icin, nasilsa annem cocuguna cok guzel bakiyor, yemeklerini de yapiyor; o da isin eglencesinde

adim gibi biliyorum benim cocugum olsa annem diyemez ben biraz da kizimin cocuguna bakicam siz krese verin.

gerektigin debizi kenara iter yine geliniyle kotu olmaz; ona neler de yapsalar

kizlar hakikaten cok sinirliyim ya,

en iyisi abimle bi konusup tartisip gerekirse kavga edip kus kalmak gibi geliyor simdi...

Canim sonucta kardesin o senin, hata da yapsa yanlis da davransa...Bir de yegenin var...
Bence mesafeli olun iyice ama ne gerek var kavgaya kusluge.Bayramdan bayrama gorusursunuz... Herseyi soyle ama sakin sakin kavga etmeden, kendine hakim olarak.. Inan boylesi daha cok koyar zaten ona...

O zaman kabahat annende de var... Tavir koysun biraz. Ben olsam annemle konusurum.Ama annenler boyledir senin baktigin acidan bakamaz ki. Ogluna kiyamaz iste. Eminim seni her zaman takdir ediyordur annenler.
Zor durumda kaldigini annene de anlat...Annen ozveriliyse, onlarinda ayni ozveriyi gostermesi lazim....Hic annem devam eder iyiliklerine deme. Benim annem gibiyse annen, patlayinca fena patlar inan...

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim pepper cnm şimdik okudum üzüldüm yaa gerçekten zor bir durum ama eşine ne olursa olsun anlatma boşver öğrenmemesi en iyisi ama ayıp ya abinin yaptığı ailesi bu kadar destekken bu yapılırmı ya çok ayıp valla olan sana oluyo bak arada kalıosun ne rahatmış eşide maaşallah yanii akannehir ay bu arada gittim ben sabah muayene oldum nihayet gösterdim heryerlerimi :kedi: ama allahtan kadın doktorlara denk geldimde rahatladım ama sabah ne stres yaptım ya daha önce gittiğimde doktorların hepsi genç ve erkekti işte neyse denk gelmedik onlara allahtan sonra heyet için uğraştım ama devlet işi tabii prosedürlere takıldım yarına kaldım üç doktora imza attırmam gerekti bugün iki doktor varmış kal geldi yarın üçüncüyede imzalattıkmı yine bitmiyor heyet günü cuma günüymüş onu beklicem ordanda geçtikmi kesinleşecek ama bu arada tahlillerim var heyetten geçmeden tahlil yapıolarmı bilmiyorum yarın sorcam eğer yapıyorlarsa ohhhh o zaman iki günde tahliller biter cumada heyeti hallederim pazartesiye rahat rahat girerim ama heyetten geçmeden tahlil yapmıolarsa bitmez işim ve eğer cumaya kadar halledemezsem tekrar gün alcam ve kimbilir ne zamana verecekler off çok sinir oldum kızlar yaa yarın belli olacak tam olarak akıbetim offf ne güzel gün almıştım ya gıcık oldummm zaten bu zamanı zor bekledim bi daha bekle işin yoksa valla sabrım kalmadı yaneee :umursamaz:

anchusa haklisin dediklerinde. ofkeden delirdim bakma bana.

sagolun hepiniz kizlar, ayrica kusura bakmayin dertlerimle sizi de mesgul ettim.

demircik
hadi hayirlisi bakalim. sasiriyorum devlet hastanesi bu ameliyati nasil karsiliyor, yani estetik degil mi sonucta. ilerde bebek emzirdikten sonra belki isimiz duser bizimde o yuzden merakimi cezbetti canim..

evet demircik naisl oluyor bu is???
regl oldum kızlar .
boşuna değilmiş dün 6 tane browni yemem

eee artik durulursun. senden ornek menuler bekliyoruz kocum

senin annen de bir alemmiş yani, ne oğul meraklısılarmış. gerçi onu başaran abinin ya da gelinin kurnazlığı olmuştur. benim eşimin ailesi de tam tersi kızlarına düşkün, çünkü hatun öyle kurnaz, öyle duygu sömürücü bir tipki bağlıyor hemen milleti kendine vicdana oynuyor. gerçi benim de işime geliyor, uzaktan daha iyi:)

sen de anladığım kadarıyla hem abine hem ailene kızıyorsun, ama bak dediğim gibi hep abini önde tuttmuşlar anladığım kadarıyla. bu olay sayesinde senin kıymetin anlaşılır, bu işinde hayrı buymuş tatlım bu açıdan bak:)

saol hayatım bakalım hayırlısı gerçekten :sm_confused: cnm ya raporumda şöyle yazıyor omuzdan aşağı ölçüm 31 cm sol ve sağ göğüs 900 cc (yani göğsümün hacmi bu) bel ağrısı boyun ağrısı sütyen askısı izi omuzlarda çökme riski olduğundan mevcut hastanın meme operasyonu estetik amaç taşımamaktadır diyor yani rahatsızlık verdiği gerekçesiyle ameliyat olduğumdan devlette bunu karşılıyor valla allahtan yani süper bir durum gerçekten ilerde olabilir sizinde ama büyüklüğüde önemli mesela doktor bugün ölçülerimi görünce ameliyata kesin uygun dedi buda önemli yani ben bundan korkuyordum asıl çünkü göğsü benden daha büyük olan hastalar gelio ya tutmazsa ölçülerim diyordum tuttu bitek şu işlemler hallolsa iki günde o zaman ohhh diyeceğim.. kaydirigubbakcemile5

en sinir oldugum sey zaten duygu somurusu yapan insanlar... kayinvalidemi aradi esim anne babam nasil diyor kadin "eh iste " diyor anne ne oldu diyor esim sagligi iyi mi? kayinvalidem " oglum baban sizi cok ozluyor, dayanamiyor yoklugunuza diyor" duyanda nazi kampindalara sanacak. 3 aydir yazliktalar keyif yapiyorlar.. Bizi ziyarete gelinin obur versiyonda soylenmesi... Duygulari somurerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…