saol hayatım bakalım hayırlısı gerçekten :sm_confused: cnm ya raporumda şöyle yazıyor omuzdan aşağı ölçüm 31 cm sol ve sağ göğüs 900 cc (yani göğsümün hacmi bu) bel ağrısı boyun ağrısı sütyen askısı izi omuzlarda çökme riski olduğundan mevcut hastanın meme operasyonu estetik amaç taşımamaktadır diyor yani rahatsızlık verdiği gerekçesiyle ameliyat olduğumdan devlette bunu karşılıyor valla allahtan yani süper bir durum gerçekten ilerde olabilir sizinde ama büyüklüğüde önemli mesela doktor bugün ölçülerimi görünce ameliyata kesin uygun dedi buda önemli yani ben bundan korkuyordum asıl çünkü göğsü benden daha büyük olan hastalar gelio ya tutmazsa ölçülerim diyordum tuttu bitek şu işlemler hallolsa iki günde o zaman ohhh diyeceğim.. kaydirigubbakcemile5
benim bugunku menumu yorumlamadin koccc;
o da mi regliden))
saka bi yana, gozunaydinn
senin annen de bir alemmiş yani, ne oğul meraklısılarmış. gerçi onu başaran abinin ya da gelinin kurnazlığı olmuştur. benim eşimin ailesi de tam tersi kızlarına düşkün, çünkü hatun öyle kurnaz, öyle duygu sömürücü bir tipki bağlıyor hemen milleti kendine vicdana oynuyor. gerçi benim de işime geliyor, uzaktan daha iyi:)
sen de anladığım kadarıyla hem abine hem ailene kızıyorsun, ama bak dediğim gibi hep abini önde tuttmuşlar anladığım kadarıyla. bu olay sayesinde senin kıymetin anlaşılır, bu işinde hayrı buymuş tatlım bu açıdan bak:)
en sinir oldugum sey zaten duygu somurusu yapan insanlar... kayinvalidemi aradi esim anne babam nasil diyor kadin "eh iste " diyor anne ne oldu diyor esim sagligi iyi mi? kayinvalidem " oglum baban sizi cok ozluyor, dayanamiyor yoklugunuza diyor" duyanda nazi kampindalara sanacak. 3 aydir yazliktalar keyif yapiyorlar.. Bizi ziyarete gelinin obur versiyonda soylenmesi... Duygulari somurerek....
dedigin gibi abim ayni yollarla kendine bagliyor.
aslinda ailem benim kiymetimi bilir, onlara elimden gelenin cok fazlasini yaptim cunku evlenene kadar; hatta goruyorsunuz evlendim hala yapiyorum. hep dua ederler, abime de hep kizarlar icten ice, ama yuzune bisey diyemezler hep pohpohlarlar onu, o da simardikca simarir
garip bi durum yani
hayret yaaadayanamiyor haa . ay gulucem kusura bakma ))
ben de menümü yazıyım
sabah börek yedim.(sonunda bitti)
arada bir danette(ben de reglim bahanem var:)
ara çekirdek.
ara da portakallı çikolatalı puding yaptım tencerenin dibini sıyırdım
akşama da patlıcan salatası ile pilav yapicim, pilav çok azcık yerim.
son olarak da bir puding yerim, miniminnacık kaselere koydum zaten:)
tabii. normal kosullarda ben ailemi uc ayda bir goruyorum zaten. yeri geldi yurtdisindayken 2 yil gormedigim oldu ama bir kere annemle babam benimle bu sekilde konusmadi.hep destekleyiciydiler, yatistiriciydilar.... bunlara nasilsiniz diye soruyoruz, sanirsin cin iskencesi cekiyorlar yazlikta.... bir anlatiyor, denize girdim, okey oynadim derken bile aglayacak neredeyse... durum boyle. nasil sinirleniyorum bir bilseniz...alsanaalsanasmile
ay bende sevmedigim halde su profiterellu dondurmayi bitirdim sirf pisbogazligimdan..... Onu yemeseydim bugunki menum guzeldi... Simdi de acim ama kocam bir sise su ile oturuyorum... Yememem lazim verdigim tum kilolari geri alacagim bu gidisle.....sempatiksalakcinni
hmm anladim canim, enteresanmis.. cerrahi bolum mu bakiyor bunaa.
senin sutyen olcun kacti bir de? cok sordum.
evet cnm hayirlisiyla olur ameliyati oohhh rahatt edersin insallahh
ya bugun fark ettim yanlislikla yapmisim. duzeltecem bir ara...hayret yaaa
insan iyiyiz, mutluyuz der, bizi dusunmeyin siz iyi olun der..
cnm sen cizelgenni bilerek mi boyle yaptin? kilon gorunmuyor
plastik cerrehi bölümü bakıo cnm sütyen ölçüm 105 A :kedi:
en sinir oldugum sey zaten duygu somurusu yapan insanlar... kayinvalidemi aradi esim anne babam nasil diyor kadin "eh iste " diyor anne ne oldu diyor esim sagligi iyi mi? kayinvalidem " oglum baban sizi cok ozluyor, dayanamiyor yoklugunuza diyor" duyanda nazi kampindalara sanacak. 3 aydir yazliktalar keyif yapiyorlar.. Bizi ziyarete gelinin obur versiyonda soylenmesi... Duygulari somurerek....
dedigin gibi abim ayni yollarla kendine bagliyor.
aslinda ailem benim kiymetimi bilir, onlara elimden gelenin cok fazlasini yaptim cunku evlenene kadar; hatta goruyorsunuz evlendim hala yapiyorum. hep dua ederler, abime de hep kizarlar icten ice, ama yuzune bisey diyemezler hep pohpohlarlar onu, o da simardikca simarir
garip bi durum yani
ay bende sevmedigim halde su profiterellu dondurmayi bitirdim sirf pisbogazligimdan..... Onu yemeseydim bugunki menum guzeldi... Simdi de acim ama kocaman bir sise su ile oturuyorum... Yememem lazim verdigim tum kilolari geri alacagim bu gidisle.....sempatiksalakcinni
oh masallah. ben hala 75 A giyiyorummm, dogumdan sonra buyur herhalde azicik :kedi:
ben yanlis bilmiyorsam harfler bedeni temsil ediyor, rakam da gogusun yuvarlakligini.. ay boyle anlatmasi zor gorusunce gosteririm . ben de gecen sene ogrendim oyle oldugunu..hmm demircik 105 buyukmus hakikaten.
kizlar sizin olcum sekliniz mi farkli 75A noluyor?
ben genelde kom ya da magic form alirim ve olcum su sekilde,
sirt olcum (gogsun altindan ) 70 cm.
gogus olcum 87,5-90 (C ve ya D )
yani 70C ya da 70D giyiyorum ben.
ben de 75 takıyordum spor yapmaya başladıktan sonra ölçüde az çıkıyor ama 75 sıkıyor 80 almaya başladım artık.
benim de çizelgemi yükseltmem lazım da elim varmıyor
hmm demircik 105 buyukmus hakikaten.
kizlar sizin olcum sekliniz mi farkli 75A noluyor?
ben genelde kom ya da magic form alirim ve olcum su sekilde,
sirt olcum (gogsun altindan ) 70 cm.
gogus olcum 87,5-90 (C ve ya D )
yani 70C ya da 70D giyiyorum ben.
ben yanlis bilmiyorsam harfler bedeni temsil ediyor, rakam da gogusun yuvarlakligini.. ay boyle anlatmasi zor gorusunce gosteririm . ben de gecen sene ogrendim oyle oldugunu..
hic anlamadim. spor yapinca mi buyudu bedenin?? gogus kafesin genislemistir belki ondan...
hic anlamadim. spor yapinca mi buyudu bedenin?? gogus kafesin genislemistir belki ondan...
cnm valla benimde her südyende değişiyor hele doğumdan sonra ykm de bulabildim bedenime göre birde mark spencerda üzerimdeki ykmeden aldığım bedenide onun üzerinden okuyup yazdım ama 105 göğüs oluyo A da göğüs altı bedeni oluo sanırım senin söölediğinin tam tersi yani bende göğüs büyük beden dar şeklinde bilmem anlatabildimmi :kedi:
ya bugun fark ettim yanlislikla yapmisim. duzeltecem bir ara...
oh masallah. ben hala 75 A giyiyorummm, dogumdan sonra buyur herhalde azicik :kedi:
öyle oldu evet, iyi oldu sanırım :kedi:
evet aynen böyle oluyor, ben de hep A alıyordum ama 75i büyüttüğüm gibi onu da B yapayım, iz kalınca sinir oluyorum bol bol takılmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?