öyle oldu evet, iyi oldu sanırım :kedi:
evet aynen böyle oluyor, ben de hep A alıyordum ama 75i büyüttüğüm gibi onu da B yapayım, iz kalınca sinir oluyorum bol bol takılmak istiyorum:)
kızlar selam ,
işten erken çıkmak zorunda kaldım bugün , malum etek ve market meselesi nedeniyle ,
neyseki hepsi halloldu kurum arabası bıraktı beni eve bu müşkül durumumdan dolayı:2:
peppercım üzme kendini sakın ola,
üzerine düşeni yap ve abine karşı pişkin davran bundan böyle çünkü buna hakkın var ,
anchusoşum senin dinozor beni güldürdü epeyce:roflol:alem kadın valla:roflol:
nilüşüm hayırlı uğurlu olsun kuşum,
lachesisim böreğin nihayet bitmesine sevindim
demircik ameliyatın başarılı geçsina.s.
bu arada ben de 75 A kullanıyorum , doğumdan sonra büyümelerini ümit ediyorum
kızlar selam ,
işten erken çıkmak zorunda kaldım bugün , malum etek ve market meselesi nedeniyle ,
neyseki hepsi halloldu kurum arabası bıraktı beni eve bu müşkül durumumdan dolayı:2:
peppercım üzme kendini sakın ola,
üzerine düşeni yap ve abine karşı pişkin davran bundan böyle çünkü buna hakkın var ,
anchusoşum senin dinozor beni güldürdü epeyce:roflol:alem kadın valla:roflol:
nilüşüm hayırlı uğurlu olsun kuşum,
lachesisim böreğin nihayet bitmesine sevindim
demircik ameliyatın başarılı geçsina.s.
bu arada ben de 75 A kullanıyorum , doğumdan sonra büyümelerini ümit ediyorum
hamileyken başlıyorlarmış büyümeye:) gerçi emzirme bitince eskiye dönerler herhalde kalıcı olmaz sanıyorum, oluyor mi ki acaba. aklinialirimsmile
ya bişey sorucam kızlar biraz özel olcak ama, konusu açılmışken soruyum. ben hep dolgulu kalıp gibi sütyenlerden kullanıyorum, bir de sadece tülden, dantelden kumaşdan sütyenler oluyor. şimdi yazya bu dolgulular beni rahatsız ediyor, diğerlerinden alsam göğüs ucunu belli eder mi ki, hiç kullanan var mı aranızda acaba :kedi:
belli ediyor cnm, yazin ince kiyafetlerin altinda hic iyi olmuyor.
benim var 1-2 tane giyemiyorum, hem de cok belli oluyorr
ben hep cok ince dolgulu giyiyorum o yuzden.
-- o buyume kalici olmuyor evet. ablamdan bir de abimin esinden bildigim kadariyla
ben kacim kizlar yavas yavas.
optum hepinizi cok cokkk
hamileyken başlıyorlarmış büyümeye:) gerçi emzirme bitince eskiye dönerler herhalde kalıcı olmaz sanıyorum, oluyor mi ki acaba. aklinialirimsmile
ya bişey sorucam kızlar biraz özel olcak ama, konusu açılmışken soruyum. ben hep dolgulu kalıp gibi sütyenlerden kullanıyorum, bir de sadece tülden, dantelden kumaşdan sütyenler oluyor. şimdi yazya bu dolgulular beni rahatsız ediyor, diğerlerinden alsam göğüs ucunu belli eder mi ki, hiç kullanan var mı aranızda acaba :kedi:
canım çok belli ediyor onlar ,
özellikle ince kıyafetlerle hiç giyilmiyor , anlıyacağın sadece süs olsun diye giymek için üretilmişleraklinialirimsmile
canım çok belli ediyor onlar ,
özellikle ince kıyafetlerle hiç giyilmiyor , anlıyacağın sadece süs olsun diye giymek için üretilmişleraklinialirimsmile
belki kisin kullanilabilir ama ben de onlari hic kullanamiyorum.
kışın da üşütüyor be anchusamaklinialirimsmile
akşam yemeğinde çok azıcık pilav ve patlıcan salatası yedim, yalnız ardından 2 minik pudingciktim yedim bilmiyorumkismile
Kızlaaaaaaaaaaaaaar pilates topum-mat-bant-twister ım geldii :)) akşam tam 1 saat 10 dk yaptım :))
Kendimi çok iyi hissediyorum :)) a.s.
akşam yediklerim
bir orta boy kabağı haşladım içine baharat ve yoğurt koyup yedim
1 kasede yağsız-tuzsuz salata yedim
az öncede biraz üzüm yedim a.s.
sabah sadece börekmi . yanında bi yeşil çay domates yeşillik yokmu?ben de menümü yazıyım
sabah börek yedim.(sonunda bitti)
arada bir danette(ben de reglim bahanem var:)
ara çekirdek.
ara da portakallı çikolatalı puding yaptım tencerenin dibini sıyırdım
akşama da patlıcan salatası ile pilav yapicim, pilav çok azcık yerim.
son olarak da bir puding yerim, miniminnacık kaselere koydum zaten:)
keşke kahvaltınıda yapsaymışsın. sanırı öğle yemeğini dışarda yemişsin.akşam yemeğinin ölçüleri güzelsporunuda yapmışsın kahvaltıyı saymazsak güzel .en azından iradeli bi menüselam kızlar . bugün okula gittim geldim. nasl soğuktu ,ince giyinmiştim. dondum ,dondum.
okulda 4-5 kişiden zayıfamışsın, süzülmüşsün diye duydum.çok sevindim.ama etek giymiştim, pantolanla pek öyle diyemeyecekle.çünkü belim inceldi kalçalarım olduğu gibi duruyor. çıkışta pantolon almaya diye gittim. artık 38 beden olur diye 38 beden istedim. oldu ama çok kalın oldum. 40 ını verdi beli bosbol.başka mağazalarda da denedim hep aynı sorun. 36 bedenin bile beli oluyor,ama bacaklarım çok kalın. en az 5 kilo daha vermem gerek ancak o zaman. etek alıp döndüm. hafta sonu bir daha bakıcam.pantolon ihtiyacım var yaaa. nerden bulabileceğim bilmiyorum.
bugün yediklerimi yazayım.
sabah bi şey yiyemedim saat 1 de yedim ancak.
yarım kase çorba, 1 büyük ayran , 3köfte, 1 dilim kadar pide
ara: 1 avuç badem,1 soda
akşam:3-4 kaşık tavuk sote, 4-5 kaşık barbunya pilaki,2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: çay içerim.
ayrıca koçum dün spor yapmadım diye sitem etmişsin .halbuki uzun zaman sonra yapmıştım yazmıştım da slim in 6 :)
öğlen sabahınıda yazsaymışsın keşke. akşam yemeğini beğendm . arada akşamları böle salatalar yemek kiloyu çözüyor.bende öyleydi en azından.senin kilolarındayken işe yarıyor canımKızlaaaaaaaaaaaaaar pilates topum-mat-bant-twister ım geldii :)) akşam tam 1 saat 10 dk yaptım :))
Kendimi çok iyi hissediyorum :)) a.s.
akşam yediklerim
bir orta boy kabağı haşladım içine baharat ve yoğurt koyup yedim
1 kasede yağsız-tuzsuz salata yedim
az öncede biraz üzüm yedim a.s.
Plates topunuz ve twisterınız hayırlı olsun güle oynaya kullanın:dance:
Herkese iyi gecelerboshayallersmile
Bugün ki menumü yazıp kaçayım
sabah Bir yumurta
2 dilim domates
salatalığın yarısı
4 dilim salam
1 adet light krem peynir ve çeyrek simit(çeyreğinde yarısı hatta)
1 bardak ılık süt
ile güne başladım
Öğlen bir kase yağsız yğurt
ara: 1 adet şeftali
Akşamüstü 1 kase tarhana çorbası
Gece 1 kase etli kuru fasulyecokacimcoook
Bol bol su ve çay
Yarım saat yürüyüşboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?