50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle oldu evet, iyi oldu sanırım :kedi:

evet aynen böyle oluyor, ben de hep A alıyordum ama 75i büyüttüğüm gibi onu da B yapayım, iz kalınca sinir oluyorum bol bol takılmak istiyorum:)

sagol kahvekokusucugummm
uzulsek de olan oluyorr

ben de dogumdan sonra daha da buyumemelerini umut ediyorum , simdiki hali ideal. daha buyurse iyi olmaz )

googlea sutyen olculeri yazarsaniz ilk gelen sitede bi tablo var.

benim dedigim gibi olculuyormus.

hehee , amma taktim dimi. iste reglinin bi baska yan etkisi, takintili oluyosunuzz

hamileyken başlıyorlarmış büyümeye:) gerçi emzirme bitince eskiye dönerler herhalde kalıcı olmaz sanıyorum, oluyor mi ki acaba. aklinialirimsmile

ya bişey sorucam kızlar biraz özel olcak ama, konusu açılmışken soruyum. ben hep dolgulu kalıp gibi sütyenlerden kullanıyorum, bir de sadece tülden, dantelden kumaşdan sütyenler oluyor. şimdi yazya bu dolgulular beni rahatsız ediyor, diğerlerinden alsam göğüs ucunu belli eder mi ki, hiç kullanan var mı aranızda acaba :kedi:

belli ediyor cnm, yazin ince kiyafetlerin altinda hic iyi olmuyor.
benim var 1-2 tane giyemiyorum, hem de cok belli oluyorr
ben hep cok ince dolgulu giyiyorum o yuzden.

-- o buyume kalici olmuyor evet. ablamdan bir de abimin esinden bildigim kadariyla

hımmm hiç almıyım o zaman onlardan.
ben kacim kizlar yavas yavas.

optum hepinizi cok cokkk

görüşürüz. opuyorumnanaktan

canım çok belli ediyor onlar ,
özellikle ince kıyafetlerle hiç giyilmiyor , anlıyacağın sadece süs olsun diye giymek için üretilmişleraklinialirimsmile

selam kızlar . bugün okula gittim geldim. nasl soğuktu ,ince giyinmiştim. dondum ,dondum.
okulda 4-5 kişiden zayıfamışsın, süzülmüşsün diye duydum.çok sevindim.ama etek giymiştim, pantolanla pek öyle diyemeyecekle.çünkü belim inceldi kalçalarım olduğu gibi duruyor. çıkışta pantolon almaya diye gittim. artık 38 beden olur diye 38 beden istedim. oldu ama çok kalın oldum. 40 ını verdi beli bosbol.başka mağazalarda da denedim hep aynı sorun. 36 bedenin bile beli oluyor,ama bacaklarım çok kalın. en az 5 kilo daha vermem gerek ancak o zaman. etek alıp döndüm. hafta sonu bir daha bakıcam.pantolon ihtiyacım var yaaa. nerden bulabileceğim bilmiyorum.

bugün yediklerimi yazayım.
sabah bi şey yiyemedim saat 1 de yedim ancak.
yarım kase çorba, 1 büyük ayran , 3köfte, 1 dilim kadar pide

ara: 1 avuç badem,1 soda

akşam:3-4 kaşık tavuk sote, 4-5 kaşık barbunya pilaki,2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: çay içerim.

ayrıca koçum dün spor yapmadım diye sitem etmişsin .halbuki uzun zaman sonra yapmıştım yazmıştım da slim in 6 :)

geçmişi okudum.peppermintcim çok üzüldüm.abin adına. bazı erkekler evlendikten sonra ailesini 2.plana atıyorlar.gerçekten hem çocuklarına bakılıyor,hem evlerinde oturuytlar. nasıl vicdanları bunu yapmaya el veriyor anlamadım.acaba onlar bize bu kadar yardım ediyor,kredi çekince geri ödemezler.üstümüze kalır mı diye çekmek istemedi abin? gerçi hoş ben de arkadaşlara katılıyorum karşılıksız çekmeliydi.istanbul gibi yerde bakıcıya ne kadar veriliyo,kiralar kaç para bunları düşünmüyorlar.

demircik sen de işlerini baya halletmişsin.yarın umarm hepsini halledersin tahlilleri falan. gerçekten baya büyükmüş sağlık açısından olman gerekiyormuş.ben 80 beden kullanıyorum.75 de oluyor ama sırt bölgesi dar geliyor.hayırlısıyla hemen atlatıp,kuş gibi olursun inşallah.

akşam yemeğinde çok azıcık pilav ve patlıcan salatası yedim, yalnız ardından 2 minik pudingciktim yedim bilmiyorumkismile

selam kızlar lesliye sert bı gırısle basladım ındırdıgım vıdeolar acılmadı bıryerde 3 mil vıdeosu buldum dırek ondan basladım . suan sırtımdan terler akıyo hastayım bıde .baya uzun surdu ama sevdım 3 mil = 4,828032 km yurumusumm smdı dusa gıdıormmm

Kızlaaaaaaaaaaaaaar pilates topum-mat-bant-twister ım geldii :)) akşam tam 1 saat 10 dk yaptım :))
Kendimi çok iyi hissediyorum :)) a.s.

akşam yediklerim
bir orta boy kabağı haşladım içine baharat ve yoğurt koyup yedim
1 kasede yağsız-tuzsuz salata yedim

az öncede biraz üzüm yedim a.s.

Plates topunuz ve twisterınız hayırlı olsun güle oynaya kullanın:dance:

Herkese iyi gecelerboshayallersmile

Bugün ki menumü yazıp kaçayım

sabah Bir yumurta
2 dilim domates
salatalığın yarısı
4 dilim salam
1 adet light krem peynir ve çeyrek simit(çeyreğinde yarısı hatta)
1 bardak ılık süt
ile güne başladım

Öğlen bir kase yağsız yğurt
ara: 1 adet şeftali
Akşamüstü 1 kase tarhana çorbası
Gece 1 kase etli kuru fasulyecokacimcoook
Bol bol su ve çay
Yarım saat yürüyüşboshayallersmile

sabah sadece börekmi . yanında bi yeşil çay domates yeşillik yokmu?
danette nin üstüne bir de çekirdek kimbilir ne kadar yedin
üsütnü puding karman çorman tam bir pisboğaz menüsü
keşke kahvaltınıda yapsaymışsın. sanırı öğle yemeğini dışarda yemişsin.akşam yemeğinin ölçüleri güzelsporunuda yapmışsın kahvaltıyı saymazsak güzel .en azından iradeli bi menü
öğlen sabahınıda yazsaymışsın keşke. akşam yemeğini beğendm . arada akşamları böle salatalar yemek kiloyu çözüyor.bende öyleydi en azından.senin kilolarındayken işe yarıyor canım

kahvaltını beğenmedim. bi kere salam var .krem peyniride tavsiye etmiyorum . sağlıksız.en pis peynirlerle yapılıyor diyorlar.
sabah süt öğlen yoğurt CADIARZU
bari bi yeşillik domates yeseydin sabah

Gunaydin neler yedigimi bende yazayim

Kahvalti:
1 dilim light etimek
1 adet domates
1 kk beyaz light peynir
1 kupa filtre kahve
1 kupa yesil cay

Ara:Cikolatali dondurma

Ogle:
1 kase yogurt corbasu

Ara: 1 adet incir

Aksam:
2-3 kasik az yagli spagetti (spagetti olunca kasikla koyulmuyor o yuzden miktarini da kestiremiyorum tam)
2-3 kasik korili tavuk sote
1 kase yogurt corbasi
yarim avuc ici kadar pide (bunu yememem gerekiyordu ama firindan yeni cikmisti ve sicacikti)

Ara:Siyah cay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…