Gecmis olsun spatz.kızlar gunaydinzemuszemus
sonunda regl oldum, o kadar rahatladım ve hafifledim ki...kendimi yemeğe vermiştim. bugunden itibaren kesiyorum. yarın tartıda kaç çıkıcam bakalım çok merak ediyorum. çünkü bu hafta hiç tartılmadım.ki bu benim için inanılmaz büyük bir başarı kaydirigubbakcemile3
sabah sadece börekmi . yanında bi yeşil çay domates yeşillik yokmu?
danette nin üstüne bir de çekirdek kimbilir ne kadar yedin
üsütnü puding karman çorman tam bir pisboğaz menüsü
günaydın kızlarr
ben dün yediklerimi hiç yazmiyim isterseniz biraz sapıttım doğum günüz olunca
1 günden bişey olmaz değilmi önümüzdeki maçlara bakalımbenneyaptımki
kızlar gunaydinzemuszemus
sonunda regl oldum, o kadar rahatladım ve hafifledim ki...kendimi yemeğe vermiştim. bugunden itibaren kesiyorum. yarın tartıda kaç çıkıcam bakalım çok merak ediyorum. çünkü bu hafta hiç tartılmadım.ki bu benim için inanılmaz büyük bir başarı kaydirigubbakcemile3
Gecmis olsun spatz.
ikinci gunum ben de silkelendim ve kendime geldim. Iyice sacmalamistim..Uzun suredir ben de tartilmiyorum.
forumun civisi cikti resmen. bir tek peppermint yeni gelen arkadaslarla birlikte yediklerine dikkat etm,eye basladi farkinda misiniz???
ne yapsa acaba bir çözüm bulmalı motive edici. yarış falan mı yapsak. sonra görüşük birinci olanı ödüllendirsek falan kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ama havalarin sogumasiyla insallah yeniden forma gireriz..... ben ciddi sacmaladim son 1 aydir.... simdi onumuz bayram sonra tatil vsy vsy....
forumun civisi cikti resmen. bir tek peppermint yeni gelen arkadaslarla birlikte yediklerine dikkat etm,eye basladi farkinda misiniz???
kizlar dunki meseleyi sakin dusundukce kafamda bir karara vardim;
sonucta babam bizden bir borc istiyor- hibe degil ve de ihtiyaci var;
ve abimin karakteri ortada , yardim etmiyor , etmeyecek, kavga da etsek cozum degil.
babamin durumuna da uzuldum dusununce, ona git o versin, oburune git o versin, arada geziniyor adamcagiz. onu daha fazla bu durumda birakamam;
meselenin ustunu ortucem, cekicem babama bu krediyi. zaten esime abimin yaptigindan bahsetmedim haberi yok.
babam bize odeyebildigi kadarini oder, odeyemezse de cani sagolsun biz oderiz.
yalniz annem ve babamla konusucam abimi, kimin ne oldugunu anlasinlar.
son kararim bu sekilde, sizce mantikli mi?
ay cok asabim bozuldu bugun..mafoldumben
hersey bir tesr gidiyor bugunlerde.
kizlar dunki meseleyi sakin dusundukce kafamda bir karara vardim;
ve abimin karakteri ortada , yardim etmiyor , etmeyecek, kavga da etsek cozum degil.
babamin durumuna da uzuldum dusununce, ona git o versin, oburune git o versin, arada geziniyor adamcagiz. onu daha fazla bu durumda birakamam;
meselenin ustunu ortucem, cekicem babama bu krediyi. zaten esime abimin yaptigindan bahsetmedim haberi yok.
iste dun ustune basa basa olayi cok buyutme dedim ya, annenin ve babanin uzulmemesi icin. Kesinlikle en dogrusu bu...bu gibi durumlarla basa cikmak icin cok kitap okuduim ve arastirma yaptim. Onemli olan sey ne diye dusunmelisin? abinle kavga etmek ve onu rezil etmek mi yoksa annenlere yardimci olmak mi???Onemli olan ikincisi ve ona gore adim atmak en mantiklisi.kizlar dunki meseleyi sakin dusundukce kafamda bir karara vardim;
bir gunden birsye olmazcanim oyleydim de , dun regli magduru oldum ben de. aksam yemek yemedim, onun yerine tereyagli pde yedim ne alakaysa..
aaaa hayatım ne oldu, niye canın sıkıldı :1hug:
evet canım olması gereken de bu, ama eşinden bişey saklamasan daha iyi, sonra konusu geçicek elbet bir yerlerde çünkü, o yüzden onu bilemedim ben bilmiyorumkismile
calismam gerek calisamiyorum.Cok geride kaldim.... bir de esim cok fazla calisiyor. Ona sinirlendim biraz... Sanki babasinin sirketi...Ekimde tatile ciksak olur di mi dedi. Kis geldi biz en iyisi tatile matile cikmayalim dedim kizdim da....Projelerin kalmasin...Yani anliyorum yonetici konumunda ve cok isi var ama bir haftacik ayarlayamiyormu yaaaaaa.
iste dun ustune basa basa olayi cok buyutme dedim ya, annenin ve babanin uzulmemesi icin. Kesinlikle en dogrusu bu...bu gibi durumlarla basa cikmak icin cok kitap okuduim ve arastirma yaptim. Onemli olan sey ne diye dusunmelisin? abinle kavga etmek ve onu rezil etmek mi yoksa annenlere yardimci olmak mi???Onemli olan ikincisi ve ona gore adim atmak en mantiklisi.
bir gunden birsye olmaz
calismam gerek calisamiyorum.Cok geride kaldim.... bir de esim cok fazla calisiyor. Ona sinirlendim biraz... Sanki babasinin sirketi...Ekimde tatile ciksak olur di mi dedi. Kis geldi biz en iyisi tatile matile cikmayalim dedim kizdim da....Projelerin kalmasin...Yani anliyorum yonetici konumunda ve cok isi var ama bir haftacik ayarlayamiyormu yaaaaaa.
diyeceksiniz yeni erikliye gittiniz. 30 agustos tatilinde gittik bir gun ekstradan izin almadi. hatta cuma erken cik da erken yola cikalim dedim onu bile yapamadi. Ayrica otele laptop la gittik calisma askina gelirse diye. ama neyseki calismadi orada...
evet problem bu aslinda. benim biraz kendi isime kanalize olmam lazim..biraz da bosluktan oluyor bu anlasmazlik..yok en basindan desin ekimde cikicaz diye eyvallah derim. ama biz her hafta bir sonraki haftaya erteliyoruz agustosun ortasindan beri... esim biraz rahat bir insan bu konularda ben de hersey onceden belli olsun isterim. deniz kum havuz ve yemek tatili yapmak istedigimden asabim bozuldu...ama haklisin daha rahat olmaliyim..anlayisli olmaliyim diyorum ama bayramda da calisiyor. agzimi acip birsey demedim ki...Anlayisliyim aslinda..Ben de baslasam bir an once calismaya iyi olacak galiba...anchusacım ,
herkesin tatil dönemi birbirine denk gelmiyor malesef ,
örneğin ; x arkadaşımız sezonda tatil yapma imkanına sahip iken biz haziran başında ya da ekim kasım gibi vakit bulabiliyorz ancak..
kendini çaılşmalarına ver , güzelce çalış ki tatil o zaman anlamlı olsun,
buradaki sorun senin eşinden daha az yoğun olman olabilir ki aynı sorun bizde de var ben eşimden biraz daha az yoğun olduğum için bu tarz konularda ona daha az anlayış gösteriyorum ama ne zaman yoğunluğum artarsa tatil v.s sorun olmaktan çıkıyor..
illa ki güneyde tatil yapmak zorunda değilisiniz ki , hatta inan bana güney ekim kasım gibi çok daha güzel oluyor ,
gittiğim seminerlerden biliyorum ,
kapalı havuzuna girer masajını yaptırır dinlenirsin güzelce,
ya da göl tatili yaparsınız ,
maksat başbaşa olup iki lafın belini kırmak değil mi?
rahat olyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?