50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
ben dün yediklerimi hiç yazmiyim isterseniz biraz sapıttım doğum günüz olunca
1 günden bişey olmaz değilmi önümüzdeki maçlara bakalımbenneyaptımki

kızlar gunaydinzemuszemus

sonunda regl oldum, o kadar rahatladım ve hafifledim ki...kendimi yemeğe vermiştim. bugunden itibaren kesiyorum. yarın tartıda kaç çıkıcam bakalım çok merak ediyorum. çünkü bu hafta hiç tartılmadım.ki bu benim için inanılmaz büyük bir başarı kaydirigubbakcemile3

Gecmis olsun spatz.
ikinci gunum ben de silkelendim ve kendime geldim. Iyice sacmalamistim..Uzun suredir ben de tartilmiyorum.

kızlar kaç gündür neler oluyor bize:kedi:
ben de 2 gündür kendimi yemeye verdim ,
yediğim böreklerin tatlıların hesabı yok , acaba bilinç altımda açlık mı var?
iftardan sonra oturmaya gittik , orada da yedim durdum ,
ama bugün kendime mukayyet olma sözü verdim ,
böyle giderse çok fena çünkümafoldumben
koçum ben ne yediğimi yazmayayım çok kötü çünkü sen bana ver cezanı

Günaydın kızlar

sabah sadece börekmi . yanında bi yeşil çay domates yeşillik yokmu?
danette nin üstüne bir de çekirdek kimbilir ne kadar yedin
üsütnü puding karman çorman tam bir pisboğaz menüsü

evet benim menüler genelde böyle bu aralar bu iyi hali hatta:)

günaydın kızlarr
ben dün yediklerimi hiç yazmiyim isterseniz biraz sapıttım doğum günüz olunca
1 günden bişey olmaz değilmi önümüzdeki maçlara bakalımbenneyaptımki

bişey olmaz brgünden:)

Gecmis olsun spatz.
ikinci gunum ben de silkelendim ve kendime geldim. Iyice sacmalamistim..Uzun suredir ben de tartilmiyorum.

aaaa kızlar hepimiz aynı anda regl olduk şu kadınlar bir arada olunca regl tarihlerinin eşitlenmesi teorisini destekledik resmen

forumun civisi cikti resmen. bir tek peppermint yeni gelen arkadaslarla birlikte yediklerine dikkat etm,eye basladi farkinda misiniz???

forumun civisi cikti resmen. bir tek peppermint yeni gelen arkadaslarla birlikte yediklerine dikkat etm,eye basladi farkinda misiniz???

ne yapsa acaba bir çözüm bulmalı motive edici. yarış falan mı yapsak. sonra görüşük birinci olanı ödüllendirsek falan kaydirigubbakcemile3

ne yapsa acaba bir çözüm bulmalı motive edici. yarış falan mı yapsak. sonra görüşük birinci olanı ödüllendirsek falan kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ama havalarin sogumasiyla insallah yeniden forma gireriz..... ben ciddi sacmaladim son 1 aydir.... simdi onumuz bayram sonra tatil vsy vsy....

bilmiyorum ama havalarin sogumasiyla insallah yeniden forma gireriz..... ben ciddi sacmaladim son 1 aydir.... simdi onumuz bayram sonra tatil vsy vsy....

ay aynen ben de, şu hamilelik umudu sebebiyle koptum baya ben de bayramdan sonra eskişehire gidicem, sonra giresuna, trabzona falan gidicez bilmiyorumkismile

gunaydin kizlarrr;

hakikaten ayni anda regl olduk yaa, cok ilginc.

kocuma dunki sacma menumu yazyaim

sabah
kare kepekli beyaz peynir-domatesli tost

ogle
tahrana corbasi
2 kasik ispanak graten
1 kase tavuk gogsu tatli
2 ad. incir

aksam
sicak ramazan pidesine tereyag surup yedim. *
1 bardak cilekli limonata

ara
1 ad. magnum mini findikli

* (neden boyle bisey yaptim bilmiyorum, esim yoktu, yalniz olunca sapittim)

kizlar dunki meseleyi sakin dusundukce kafamda bir karara vardim;

sonucta babam bizden bir borc istiyor- hibe degil ve de ihtiyaci var;

ve abimin karakteri ortada , yardim etmiyor , etmeyecek, kavga da etsek cozum degil.

babamin durumuna da uzuldum dusununce, ona git o versin, oburune git o versin, arada geziniyor adamcagiz. onu daha fazla bu durumda birakamam;

meselenin ustunu ortucem, cekicem babama bu krediyi. zaten esime abimin yaptigindan bahsetmedim haberi yok.

babam bize odeyebildigi kadarini oder, odeyemezse de cani sagolsun biz oderiz.

yalniz annem ve babamla konusucam abimi, kimin ne oldugunu anlasinlar.

son kararim bu sekilde, sizce mantikli mi?

hem de çok mantıklı:içelim:

ay cok asabim bozuldu bugun..mafoldumben
hersey bir tesr gidiyor bugunlerde.

aaaa hayatım ne oldu, niye canın sıkıldı :1hug:

evet canım olması gereken de bu, ama eşinden bişey saklamasan daha iyi, sonra konusu geçicek elbet bir yerlerde çünkü, o yüzden onu bilemedim ben bilmiyorumkismile

iste dun ustune basa basa olayi cok buyutme dedim ya, annenin ve babanin uzulmemesi icin. Kesinlikle en dogrusu bu...bu gibi durumlarla basa cikmak icin cok kitap okuduim ve arastirma yaptim. Onemli olan sey ne diye dusunmelisin? abinle kavga etmek ve onu rezil etmek mi yoksa annenlere yardimci olmak mi???Onemli olan ikincisi ve ona gore adim atmak en mantiklisi.
canim oyleydim de , dun regli magduru oldum ben de. aksam yemek yemedim, onun yerine tereyagli pde yedim ne alakaysa..
bir gunden birsye olmaz

calismam gerek calisamiyorum.Cok geride kaldim.... bir de esim cok fazla calisiyor. Ona sinirlendim biraz... Sanki babasinin sirketi...Ekimde tatile ciksak olur di mi dedi. Kis geldi biz en iyisi tatile matile cikmayalim dedim kizdim da....Projelerin kalmasin...Yani anliyorum yonetici konumunda ve cok isi var ama bir haftacik ayarlayamiyormu yaaaaaa.
diyeceksiniz yeni erikliye gittiniz. 30 agustos tatilinde gittik bir gun ekstradan izin almadi. hatta cuma erken cik da erken yola cikalim dedim onu bile yapamadi. Ayrica otele laptop la gittik calisma askina gelirse diye. ama neyseki calismadi orada...

Son düzenleme:

çok iyi anlıyorum tatlım seni. tatil aklında olduğun için çalışmalara odaklanamıyorsun eşinin iş durumunda da o erteleniyor ama eşin özel sektörde ne yapabilir ki, işleri çok yoğunsa. zor bir durum gerçekten

anchusacım ,
herkesin tatil dönemi birbirine denk gelmiyor malesef ,
örneğin ; x arkadaşımız sezonda tatil yapma imkanına sahip iken biz haziran başında ya da ekim kasım gibi vakit bulabiliyorz ancak..
kendini çaılşmalarına ver , güzelce çalış ki tatil o zaman anlamlı olsun,
buradaki sorun senin eşinden daha az yoğun olman olabilir ki aynı sorun bizde de var ben eşimden biraz daha az yoğun olduğum için bu tarz konularda ona daha az anlayış gösteriyorum ama ne zaman yoğunluğum artarsa tatil v.s sorun olmaktan çıkıyor..
illa ki güneyde tatil yapmak zorunda değilisiniz ki , hatta inan bana güney ekim kasım gibi çok daha güzel oluyor ,
gittiğim seminerlerden biliyorum ,
kapalı havuzuna girer masajını yaptırır dinlenirsin güzelce,
ya da göl tatili yaparsınız ,
maksat başbaşa olup iki lafın belini kırmak değil mi?
rahat olyerimseniben

kızlar benim çıkmam gerekiyor kuzenimle buluşucam kusuruma bakmayın çok öpüyorum hepinizi.

evet problem bu aslinda. benim biraz kendi isime kanalize olmam lazim..biraz da bosluktan oluyor bu anlasmazlik..yok en basindan desin ekimde cikicaz diye eyvallah derim. ama biz her hafta bir sonraki haftaya erteliyoruz agustosun ortasindan beri... esim biraz rahat bir insan bu konularda ben de hersey onceden belli olsun isterim. deniz kum havuz ve yemek tatili yapmak istedigimden asabim bozuldu...ama haklisin daha rahat olmaliyim..anlayisli olmaliyim diyorum ama bayramda da calisiyor. agzimi acip birsey demedim ki...Anlayisliyim aslinda..Ben de baslasam bir an once calismaya iyi olacak galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…