kızlar benim çıkmam gerekiyor kuzenimle buluşucam kusuruma bakmayın çok öpüyorum hepinizi.
evet problem bu aslinda. benim biraz kendi isime kanalize olmam lazim..biraz da bosluktan oluyor bu anlasmazlik..yok en basindan desin ekimde cikicaz diye eyvallah derim. ama biz her hafta bir sonraki haftaya erteliyoruz agustosun ortasindan beri... esim biraz rahat bir insan bu konularda ben de hersey onceden belli olsun isterim. deniz kum havuz ve yemek tatili yapmak istedigimden asabim bozuldu...ama haklisin daha rahat olmaliyim..anlayisli olmaliyim diyorum ama bayramda da calisiyor. agzimi acip birsey demedim ki...Anlayisliyim aslinda..Ben de baslasam bir an once calismaya iyi olacak galiba...
canım biz de aynı durumdayız ,
1 yıldan beri erteliyoruz tatilimizi üstelik , bu hafta olmadı ertesi hafta diye diye tam 1 yıl oldu..
ama yoğun olunca yapacak bir şey yok..
işler elverecek ki gidebilicez,
insanın aklı işte kalınca hiç zevkli olmuyor tatil hatta işkenceye dönüyor çünkü ,
eşine hak ver ,
seni çok ama çok iyi anlıyorum ,
biz en şiddetli kavgalarımızı bu nedenle yaptık,
değer mi ,değmezyerimseniben
bırak eşin evinde mutlu olsun , tatile nasıl olsa gidilir..
anchusa canim , esine karsi anlayisli ol; napsin. ozel sektor boyle ne yazik ki, biraz da sorumluluk sahibiysen ve isini sahiplenmissen cok calismak kacinilmaz oluyor.
goruyorsun spatzcim ne zorluklarla izne ayrildi.
bana dugunumde nerdeyse izin vermeyeceklerdi rapor tarihine denk geldigi icin. dugun yapmasan olmaz mi dedi mudurum bana, benim yigenim nikah yapti gecti dedi ; dusunebiliyor musun ??
canim esimin izin alamama gibi bir durumu da yok...patronu hadi artik tatile cik diyor...Bizimki biraz iskolik. Kizdigim nokta bu zaten... Ne bitmez projelerin varmis diyorum...
bugun yediklerim;
sabah
1 parca pide, az kasar peynir, az nutellali
1 bardak asidi kacmis fanta
ogle
1 kase ispanak corbasi
2 parca mezgit tava
aksam
?
Öğlen ki menune bayıldımyerimsenibenMezgit tavayıda ıspanaklı çorbayıda çok severimcokacimcoookIspanaklı çorba kremalı mıydı?Değişik değişik yapılıyor kimi unla kimi kremayla ondan sordum
sagol cnm..
canim kremasiz sebze corbasi seklinde yapmislar.
bunlari yedim ama sanki midem bombos, oructan cikinca alisamadim; masamda bisey yiyip icemiyorum, su bile icemiyorum, hic ara ogunum falan yok.
reglim bitse de tekrar oruca baslasam daha rahat edicem inan.
Eğer regl isen ve diyetteysen hayatının en zor günleri oluveriyorinsanın canı en alakasız ne varsa çekiyorbilmiyorumkismileEtrafa karşı saygıdan dolayı mı su dahi içemiyorsun tatlım,birde anlaşılmasın reg döneminde olduğun diye sanıyorsam.Bu dönemde de susuz kalmak çok zor Allah kolaylık versin canımopuyorumnanaktan
hem orucluluar var ondan hem de dedigin gibi 21 gun oruc tutup tutmayinca hemen herkes anlicak regl oldugumu saniyorum, utaniyorum nedense.. garip bi durum.
bi arkadasim var sirkette onun odasina gidip iciyorum su bazen gizlice.
a.s.
selam ben geldim herşey yarına bağlı kızlar yarın ameliyata girip giremeyeceğim belli olacak bana şans dileyin çok yazamıyorum çünkü birazdan eşim gelip bilgisayarımı alacak formata gidiyo yarın yenilenip gelecek o yüzden bi süre yazamayabilirim haber vereyim dedim merak etmeyin hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
anchusa aynen cnm, koc benim menuleri de yorumlamiyo ya ; nerde bu koc :-((
nilufertt huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?