50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa canim , esine karsi anlayisli ol; napsin. ozel sektor boyle ne yazik ki, biraz da sorumluluk sahibiysen ve isini sahiplenmissen cok calismak kacinilmaz oluyor.

goruyorsun spatzcim ne zorluklarla izne ayrildi.

bana dugunumde nerdeyse izin vermeyeceklerdi rapor tarihine denk geldigi icin. dugun yapmasan olmaz mi dedi mudurum bana, benim yigenim nikah yapti gecti dedi ; dusunebiliyor musun ??

canım biz de aynı durumdayız ,
1 yıldan beri erteliyoruz tatilimizi üstelik , bu hafta olmadı ertesi hafta diye diye tam 1 yıl oldu..
ama yoğun olunca yapacak bir şey yok..
işler elverecek ki gidebilicez,
insanın aklı işte kalınca hiç zevkli olmuyor tatil hatta işkenceye dönüyor çünkü ,
eşine hak ver ,
seni çok ama çok iyi anlıyorum ,
biz en şiddetli kavgalarımızı bu nedenle yaptık,
değer mi ,değmezyerimseniben
bırak eşin evinde mutlu olsun , tatile nasıl olsa gidilir..

ben onsuz da giderim ama onemli olan birlikte birsey yapmak.
kasmama karari aldim artik.. Her istedigimi yapmaya calisiyor sonucta. Bu istegimde biraz gec olsun ya da olmasin ne yapayim.

canim esimin izin alamama gibi bir durumu da yok...patronu hadi artik tatile cik diyor...Bizimki biraz iskolik. Kizdigim nokta bu zaten... Ne bitmez projelerin varmis diyorum...

canim esimin izin alamama gibi bir durumu da yok...patronu hadi artik tatile cik diyor...Bizimki biraz iskolik. Kizdigim nokta bu zaten... Ne bitmez projelerin varmis diyorum...

eeee bu olmadi iste. yahu 1 haftacik tatil yapmakla isleri kalmaz ya. donunce yapar. evet iskolikmis cok.. ama kendine de yazik eder bu gidisle. insan beyni dinlenmeden olur muuu

bugun yediklerim;

sabah
1 parca pide, az kasar peynir, az nutellali
1 bardak asidi kacmis fanta

ogle
1 kase ispanak corbasi
2 parca mezgit tava

aksam
?

kahvaltını beğenmedim. bi kere salam var .krem peyniride tavsiye etmiyorum . sağlıksız.en pis peynirlerle yapılıyor diyorlar.
sabah süt öğlen yoğurt CADIARZU
bari bi yeşillik domates yeseydin sabah[/QUOTE]

Sevgili koçum,evet hayatımın bir yılı boyunca obur bir varlık olmuş olabilirim ama asla pis boğazlı olmadımBenim kadar hijyen takıntısı olan biri emin ol ki markette ne bulsa eve taşımıyor sırf nefsi istiyor diyeyerimsenibenİyi haber ise şu,teyzemin oğlu gıda müh. ve stajını 2 yıl üst üstte Pınar da yaptı,gözün kapalı alabilirsiniz herşeyini,inanılmaz temiz tesisleri,buna krem peynirleri de dahil:lepi:yerimseniben
Süt ve yoğur olmadı iki öğün üstüstte haklısın:kedi:

Bu sabah erkenden havuzda sırf bacak harete çalıştım suyun içinde,bir yarım saat 40 dakika arası kadar boshayallersmileHava çok iyiydi ama sonra dondum galiba nezle olucambilmiyorumkismile
Kahvaltıda öncesi yeşil çay içtim.
Kahvaltıda bir kase yulaf ezmesi tükettim.Yanında 3 adet kuru kayısı ve dört beş fındık yedim.
Öğlen yarım gibi ise koca bir kase yağsız roka salatası yedim.Bol su içtim.
Akşama fırın poşetinde tavuk yapma ve yeme planlarım var son anda bir değişiklik olmazsa,gece tekrar yazarım:dance:

bugun yediklerim;

sabah
1 parca pide, az kasar peynir, az nutellali
1 bardak asidi kacmis fanta

ogle
1 kase ispanak corbasi
2 parca mezgit tava

aksam
?

Öğlen ki menune bayıldımyerimsenibenMezgit tavayıda ıspanaklı çorbayıda çok severimcokacimcoookIspanaklı çorba kremalı mıydı?Değişik değişik yapılıyor kimi unla kimi kremayla ondan sordum

Öğlen ki menune bayıldımyerimsenibenMezgit tavayıda ıspanaklı çorbayıda çok severimcokacimcoookIspanaklı çorba kremalı mıydı?Değişik değişik yapılıyor kimi unla kimi kremayla ondan sordum

sagol cnm..

canim kremasiz sebze corbasi seklinde yapmislar.

bunlari yedim ama sanki midem bombos, oructan cikinca alisamadim; masamda bisey yiyip icemiyorum, su bile icemiyorum, hic ara ogunum falan yok.
reglim bitse de tekrar oruca baslasam daha rahat edicem inan.

Eğer regl isen ve diyetteysen hayatının en zor günleri oluveriyorinsanın canı en alakasız ne varsa çekiyorbilmiyorumkismileEtrafa karşı saygıdan dolayı mı su dahi içemiyorsun tatlım,birde anlaşılmasın reg döneminde olduğun diye sanıyorsam.Bu dönemde de susuz kalmak çok zor Allah kolaylık versin canımopuyorumnanaktan

hem orucluluar var ondan hem de dedigin gibi 21 gun oruc tutup tutmayinca hemen herkes anlicak regl oldugumu saniyorum, utaniyorum nedense.. garip bi durum.

bi arkadasim var sirkette onun odasina gidip iciyorum su bazen gizlice.

a.s.

hem orucluluar var ondan hem de dedigin gibi 21 gun oruc tutup tutmayinca hemen herkes anlicak regl oldugumu saniyorum, utaniyorum nedense.. garip bi durum.

bi arkadasim var sirkette onun odasina gidip iciyorum su bazen gizlice.

a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ahhh biz hatunların çilesi işte ne yapıcan hep idare işteyerimseniben

kartus doldurtup geldim...aksama tavuk etli patates yemegi yaptim bir de...ya ben bu oglen gereksiz yere pide yedim spagettinin yaninda... doymamis gibi hissettim kendimi ne yapayim..

Su ana kadar yediklerimi ben de yazayim. Hos koc daha dunku menumu yorumlamadi ama...
Kahvalti
1 adet etimek light
yarim domates
1kk light beyaz peynir
1 kupa kahve

Ara:1 adet incir

Oglen:
2 kasik spagetti
2-3 lokma tavuk sote
avuc ici kadar pide

Ara: Sade soda

Aksama da
2 kasik patates yemegi
1 kase yogurt corbasi icmeyi planliyorum

Gelirken markete ugradim ve ozellikle dondurma almadim. Bu yuzden de kendimle gurur duyuyorum.

selam ben geldim herşey yarına bağlı kızlar yarın ameliyata girip giremeyeceğim belli olacak bana şans dileyin çok yazamıyorum çünkü birazdan eşim gelip bilgisayarımı alacak formata gidiyo yarın yenilenip gelecek o yüzden bi süre yazamayabilirim haber vereyim dedim merak etmeyin hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

umarim hersey gonlunce olur. gecmis olsun tekrar...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…