supersin misraa,
tebrikler.
kolay gelsin islerinde.
bugun kilo bildirimi yapmicam regliden dolayi 54,5 cikiyorum cunkuu reglim bitsin bakicam artik
ben de bugün tartılmadım ,
çünkü bu hafta ziyadesiyle saçmaladım ,
kilo bildirimi yapmıycam yoksa moralim bozulur
arada olur okadar izin vermek gerek bazı şeylere yoksa kendi adıma söyliyim daha fazla yemek istiyorum aklımdan çıkmıyor o yemek istediğim şey o yüzden özendiklerimi arada yemek için müsade ediyorum yada tadıyorum bu hafta daha hafif beslenirsin olur biter hem senin kilon iyi zaten hemen etki etmez benceolumunekankayizsmile
gunaydın kızlar
Truf balık ve salatayı ve de yesil elmayı öyle bir anlatmışsın ki benim bile canım istedi
Peppermint ben de az yediğimi eşimden ve ailesinden sakliyorum, kayınvalidem eleştiriyor çirkinleştin zayıfladıkça diye, eşim de çok kızıyor...inadına eve baklavalarla geliyor
Mısra tebrik ederim kilo vermişsin.. Bize örnek olursun insallah
spatz hadi birbirimizi ittirelim spor için. baslayalım birseylere... hazırım ben bak..
Nilufert olsun simdi toptan bir yorum yaparsın, ben de koç olduğumu iki gun sonra öğrenmiştim..
kahvekokusu benım de tartılmaya cesaretim yok
günaydın kızlaaar :)aranıza yeni katıldım.Boyum 1.64 kilom da 58. diyete başlamak istiyorum.5 kilo fln versem yetecek bana..Yaptığınız ve memnun kaldığınız diyet llisteniz varsa özelime msj atar mısınız?çok mutlu olurum.
Dun kendimle gurur duyuyorum marketten dondurma almadan çıktım demiştim yaaa.. sözümü geri alıyorum eşim işten gelirken birşeye ihtiyacımız var mı ne alayım diye telefon açtıgında. Dondurmaya ihtiyacımız var dedim... Aksam yemeğinden sonrada bir guzel oturup yedim.....
inşallah canımeyvahedigeldismile
yarışma falan mı yapsak acaba anchusa ,
bu böyle gitmeyecek hepimizin maşallahı var yeme konusundakaydirigubbakcemile
hoşgeldin ndrcn ,
doğru yerdesin
ben de bir güzel tatlı yapıp yedim iyi mi ,
tesellim de sütlü tatlıydı ayollmaz:
aklıma gelmişken ;
aranızda truf'u gören var mı?
yine kayboldu:uhm:
Simdi tartildim. 51.7 yim. Ben 50.5 tum. Kilom hala iyi ama söyle bir durum var. İki-Üc aydır dikkat etmiyorum ve 1 kilo ikiyuz gram almişim. Böyle giderse ben 1 yılda yine 57 olur dombilik dombilik gezerim. O yüzden silkelenmem lazım..
Güzelim bizim hep bahanemiz var.. Yok sütlü tatlı yok dogum günü yok regliyim. Olmayacak bu böyle. Hayır artık koçlardan da korkmuyoruz ki...Artık arkadas gibi oldugumuz için otorite de kurmuyoruz birbirimizin üzerinde.. Bilmiyorum kızlar bu böyle gitmeyecek valla...lmaz:
Dun ugradı aksam uzeri 10 dk lığına. Hersey yolundaymış..
sen iyisin yine ,
ben kaç çıkarım acaba şimdi tartılsam:uhm:
Kızlar bu arada dun 2 ye kadar calıstım. O kadar cok cay içmişim ki sonra da uyku tutmadı... Sabah 8 de de zaten eşim için kalktım. Bir iki saatlik uykuylayım. Hiç de gunduz uyuyamam, gunduz uyumayı alışkanlık haline getirsem gece calışma olayı iyi olacak bana....
Şimdi spor mu yapsam belki yorulur ve uyurum.bilmiyorumkismile
Yaa senimn menulerin kus gibi benimkilerin yanında. Ustelik oruc ta tutuyorsun. Kesinlikle kilo aldığını dusunmuyorum ben
gunaydın kızlar
Truf balık ve salatayı ve de yesil elmayı öyle bir anlatmışsın ki benim bile canım istedi
Peppermint ben de az yediğimi eşimden ve ailesinden sakliyorum, kayınvalidem eleştiriyor çirkinleştin zayıfladıkça diye, eşim de çok kızıyor...inadına eve baklavalarla geliyor
Mısra tebrik ederim kilo vermişsin.. Bize örnek olursun insallah
spatz hadi birbirimizi ittirelim spor için. baslayalım birseylere... hazırım ben bak..
Nilufert olsun simdi toptan bir yorum yaparsın, ben de koç olduğumu iki gun sonra öğrenmiştim..
kahvekokusu benım de tartılmaya cesaretim yok
Dun kendimle gurur duyuyorum marketten dondurma almadan çıktım demiştim yaaa.. sözümü geri alıyorum eşim işten gelirken birşeye ihtiyacımız var mı ne alayım diye telefon açtıgında. Dondurmaya ihtiyacımız var dedim... Aksam yemeğinden sonrada bir guzel oturup yedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?