50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de çok çay içerim çalışırken
keyfi başka amayerimseniben

bu hafta pek kuş gibi değildi anchusakafamçokkarıştı
Turk cayını zaten cok ama cok severim. Yurtdışındayken haftada bir demliyordum haftasonu kahvaltılarımda, cunku tek başına olunca demlemeye degmiyor. Sallama cayi da hic sevmiyorum. Neyse esimde bir cay tiryakisi oldugu için artik her gece demliyorum. Gercekten buyuk keyif. Hele ince belli bardakta içmek.. Bir hafta ipin ucu kaçınca maksimum 100 gram alırsın guzelim. Ya da veremezsin. Ben senin ipin ucunu kaçıurmış halini de tahmin ediyorum. Ben 3 gundur dikkat ediyorum ve menu yazıyorum. MEnu yazmak gercekten cok faydalı. Bütün yediklerini liste halinde gormek otokontrolunu arttırıyor.
aynen canim yaa, esime diyetteyim dersem inadina yediriyor beni, zorluyor resmen. istemiyor daha zayiflamami..
heheheee cok komiksinnnn
ben de 3-5 tane minik lokum yedim..

Afiyet olsun, ben olsam ben de yerdim..

zaten bayramdada goturecegiz baklavaları...alsanaalsanasmile

Kızlar bayram planlarınız neler??
Ben 7 yasındaki yegenimi alıp eskişehire gidiyorum. Klasik bir bayram yasamak istiyorum.

moralimi yerine getirdin anchusam,
menü yazmak konusunda ziyadesiyle katılıyorum sana , insan otokontrolü eline geçiriyor birden ,
kilo vermek için çok başarılı bir yöntemyerimseniben

Heh çoğumuzda aynı dert var :)) Benimd eeşim ilk zamanlar çok zorladı beni ye ye ye diye. Sırf bozayım diye tatlılar,dönerler,hamburgerler yedi ama ben inatçı çıktım :))

Size birşey diyeceğim ama gülmeyin :kedi:
Ben sırf bayramda rejimimi bozmamak için aileme tatile gidiyoruz dedim :kedi:
Aslında evdeyim :kedi:
Napıyım kızlar annem çok güzel şeyler yapıyor onları yersem 2 kilo alıırım kısacası bayramda evde tam gaz diyetime devam edeceğim zemuszemus

Ben 7 yasındaki yegenimi alıp eskişehire gidiyorum. Klasik bir bayram yasamak istiyorum.

canim ben de calistigim icin kimseleri goremiyorum ne zamandir, teyzemleri, anneannemi, dayimi hepsini ziyaret etmek istiyorum. o yuzden biryere gitmeyelim dedim esime..

anchusacım avatarına bayıldım ,
ben de böyle çılgın bişey yapıcam çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
bayramda biz buradayız malesef , eşimin ve benim nöbetimiz var ,
görümcem gelecek büyük bir ihtimalalsanaalsanasmile

hımm okadar takma bence işine karışmak gibi olmasın ama abartmışsın sanki biraz ailenle birlikte olmanın yerini hiçbişey tutamaz bence kiloyu 1 hafta sıkar yine verirsin zaten tablona göre zayıfsında öyle sorun edilecek bişey yok bence belki almazsın bile 2 -3 yemek çok etkilemez benim fikrim tabi bunlar yanlbilmiyorumkismileış anlama

5 yıldır gurbette oldugu için bayramı yapayalnız geçiren biri olarak ben de bugunlkerin kıymetini bil diyorum. Çok aradıgın zamanlar olur inan ki.. Ne kadar beylik muhabbetyi de yapılsa,yorucu da olsa, bazen saçma da gelse aileyle bayram yapmak çoook keyifli.
Çok şirin di mi dombilik kuş.... Baktıkça söyle düşünücem 'yemeye devam ettiğin sürece bu kuşa benzicen anchusa'
ay gorumcen geliyormus sıze de.. ne mutlu saannaaaaa..

katılıyorum yazdığın herseye...

Son düzenleme:

:)) yok cnm zaten bir tek benim ailem var :)) Hepimiz annemde toplanıyoruz normalde zaten birbirimize çok bağlı olduğumuz için sürekli görüşüyoruz :)))
Çok bağlıyız yani birbirimize birde şu var ben hipoglisemi hastasıyım ( kan şekerim birden 40 a düşüyor) Gerçekten bayramda çok yiyorum ve şekerim açısından uzak durmam lazım bunu da ancak bu şeker bayramında ziyarete gitmeyerek yapabilirim :))
Kurban bayramında geçerli olmayack tabi ...
Çok şükür hep ailemle beraberiz opuyorumnanaktan
Belki yazlığa gideriz henüz belli değil zemuszemus

Anladım canım seni eleştirmedim yanlış anlama lütfen.ben sana güveniyorum yemezsin bence aşırı hem anneciğinde sağlığını düşünüp sana göre şeyler yapar geçmiş olsun bu arada.

katiliyorum.

bu kadarina gerek yok; 90 kilo degiliz sonucta.

oyle bile olsak bayramda aile ziyaretini engellememeli diyet

kızlarrrrrrrrrrrr :)
nasılsınız bakalım? bayram muhabbetleri başlamış bakıyorum da...

ben de ailemin yanına gideceğim bayramda.baklavalar, börekler hmmm...napıcaz biz kızlar yakaydirigubbakcemile3

evet anchusa&peppermint&kahvekokusu ve diğer sevgili arkadaşlarım...ipleri sıkıcı elimize almamız lazım. korka korka çıkmak istemiyorum tartıya. bu hafta çok yememe rağmen aynı kilodayım.çünkü dengede tutmayı öğrendim artık bi gün abarttıysam ertesi gün daha dikkat ettim.demekki spor yapsam kilo da verebileceğim.

ayy benim de canım istedi bak yine
sürekli salatalık tuzlayıp yiyesim var
Allahtan kalorisi az

aklıma gelmişken ;
aranızda truf'u gören var mı?
yine kayboldu:uhm:

GÜNAYDINN KIZLAR
AAA KİMSE YOKMU DAHA...lülülülülülü

canım benim yerim seni ben
3-4 gündür evde değildik
dün nöbetçiydim
bugün kaynanatöre gidiyoruz
akşam halamlara
cumartesi pazar sınavvım var
pazartesi sahalardayım inşallah
salı nöbetçiyim
ama bayramdan sonra bomba gibi aranızdayım inşallah
hamile egzersizlerimle sizlere katılıcam

öpüyorum hepiniizi
çıkıyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…