Turk cayını zaten cok ama cok severim. Yurtdışındayken haftada bir demliyordum haftasonu kahvaltılarımda, cunku tek başına olunca demlemeye degmiyor. Sallama cayi da hic sevmiyorum. Neyse esimde bir cay tiryakisi oldugu için artik her gece demliyorum. Gercekten buyuk keyif. Hele ince belli bardakta içmek.. Bir hafta ipin ucu kaçınca maksimum 100 gram alırsın guzelim. Ya da veremezsin. Ben senin ipin ucunu kaçıurmış halini de tahmin ediyorum. Ben 3 gundur dikkat ediyorum ve menu yazıyorum. MEnu yazmak gercekten cok faydalı. Bütün yediklerini liste halinde gormek otokontrolunu arttırıyor.ben de çok çay içerim çalışırken
keyfi başka amayerimseniben
bu hafta pek kuş gibi değildi anchusakafamçokkarıştı
aynen canim yaa, esime diyetteyim dersem inadina yediriyor beni, zorluyor resmen. istemiyor daha zayiflamami..
heheheee cok komiksinnnn
ben de 3-5 tane minik lokum yedim..
kizlar bayram donusu yogun bi diyete girelim hepimiz.
disipline olalim biraz. koclar cok sert olsunlar, menu yazmak zorunlu olsun, spor yapmak da zorunlu olsun. haftada en az 4 gun spor yapmayan ceza alsin falan.
biseyler yapalim.
ama bayram donusu. orucluyken pek mumkun olmuyor spor falan
zaten bayramdada goturecegiz baklavaları...alsanaalsanasmile
Turk cayını zaten cok ama cok severim. Yurtdışındayken haftada bir demliyordum haftasonu kahvaltılarımda, cunku tek başına olunca demlemeye degmiyor. Sallama cayi da hic sevmiyorum. Neyse esimde bir cay tiryakisi oldugu için artik her gece demliyorum. Gercekten buyuk keyif. Hele ince belli bardakta içmek.. Bir hafta ipin ucu kaçınca maksimum 100 gram alırsın guzelim. Ya da veremezsin. Ben senin ipin ucunu kaçıurmış halini de tahmin ediyorum. Ben 3 gundur dikkat ediyorum ve menu yazıyorum. MEnu yazmak gercekten cok faydalı. Bütün yediklerini liste halinde gormek otokontrolunu arttırıyor.
Afiyet olsun, ben olsam ben de yerdim..
Kızlar bayram planlarınız neler??
Ben 7 yasındaki yegenimi alıp eskişehire gidiyorum. Klasik bir bayram yasamak istiyorum.
Kızlar bayram planlarınız neler??
Ben 7 yasındaki yegenimi alıp eskişehire gidiyorum. Klasik bir bayram yasamak istiyorum.
Heh çoğumuzda aynı dert var :)) Benimd eeşim ilk zamanlar çok zorladı beni ye ye ye diye. Sırf bozayım diye tatlılar,dönerler,hamburgerler yedi ama ben inatçı çıktım :))
Size birşey diyeceğim ama gülmeyin :kedi:
Ben sırf bayramda rejimimi bozmamak için aileme tatile gidiyoruz dedim :kedi:
Aslında evdeyim :kedi:
Napıyım kızlar annem çok güzel şeyler yapıyor onları yersem 2 kilo alıırım kısacası bayramda evde tam gaz diyetime devam edeceğim zemuszemus
5 yıldır gurbette oldugu için bayramı yapayalnız geçiren biri olarak ben de bugunlkerin kıymetini bil diyorum. Çok aradıgın zamanlar olur inan ki.. Ne kadar beylik muhabbetyi de yapılsa,yorucu da olsa, bazen saçma da gelse aileyle bayram yapmak çoook keyifli.Heh çoğumuzda aynı dert var :)) Benimd eeşim ilk zamanlar çok zorladı beni ye ye ye diye. Sırf bozayım diye tatlılar,dönerler,hamburgerler yedi ama ben inatçı çıktım :))
Size birşey diyeceğim ama gülmeyin :kedi:
Ben sırf bayramda rejimimi bozmamak için aileme tatile gidiyoruz dedim :kedi:
Aslında evdeyim :kedi:
Napıyım kızlar annem çok güzel şeyler yapıyor onları yersem 2 kilo alıırım kısacası bayramda evde tam gaz diyetime devam edeceğim zemuszemus
Çok şirin di mi dombilik kuş.... Baktıkça söyle düşünücem 'yemeye devam ettiğin sürece bu kuşa benzicen anchusa'
anchusacım avatarına bayıldım ,
ben de böyle çılgın bişey yapıcam çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
bayramda biz buradayız malesef , eşimin ve benim nöbetimiz var ,
görümcem gelecek büyük bir ihtimalalsanaalsanasmile
hımm okadar takma bence işine karışmak gibi olmasın ama abartmışsın sanki biraz ailenle birlikte olmanın yerini hiçbişey tutamaz bence kiloyu 1 hafta sıkar yine verirsin zaten tablona göre zayıfsında öyle sorun edilecek bişey yok bence belki almazsın bile 2 -3 yemek çok etkilemez benim fikrim tabi bunlar yanlbilmiyorumkismileış anlama
Çok şirin di mi dombilik kuş.... Baktıkça söyle düşünücem 'yemeye devam ettiğin sürece bu kuşa benzicen anchusa'
.
hımm okadar takma bence işine karışmak gibi olmasın ama abartmışsın sanki biraz ailenle birlikte olmanın yerini hiçbişey tutamaz bence kiloyu 1 hafta sıkar yine verirsin zaten tablona göre zayıfsında öyle sorun edilecek bişey yok bence belki almazsın bile 2 -3 yemek çok etkilemez benim fikrim tabi bunlar yanlbilmiyorumkismileış anlama
:)) yok cnm zaten bir tek benim ailem var :)) Hepimiz annemde toplanıyoruz normalde zaten birbirimize çok bağlı olduğumuz için sürekli görüşüyoruz :)))
Çok bağlıyız yani birbirimize birde şu var ben hipoglisemi hastasıyım ( kan şekerim birden 40 a düşüyor) Gerçekten bayramda çok yiyorum ve şekerim açısından uzak durmam lazım bunu da ancak bu şeker bayramında ziyarete gitmeyerek yapabilirim :))
Kurban bayramında geçerli olmayack tabi ...
Çok şükür hep ailemle beraberiz opuyorumnanaktan
Belki yazlığa gideriz henüz belli değil zemuszemus
gunaydın kızlar
Truf balık ve salatayı ve de yesil elmayı öyle bir anlatmışsın ki benim bile canım istedi
Peppermint ben de az yediğimi eşimden ve ailesinden sakliyorum, kayınvalidem eleştiriyor çirkinleştin zayıfladıkça diye, eşim de çok kızıyor...inadına eve baklavalarla geliyor
Mısra tebrik ederim kilo vermişsin.. Bize örnek olursun insallah
spatz hadi birbirimizi ittirelim spor için. baslayalım birseylere... hazırım ben bak..
Nilufert olsun simdi toptan bir yorum yaparsın, ben de koç olduğumu iki gun sonra öğrenmiştim..
kahvekokusu benım de tartılmaya cesaretim yok
aklıma gelmişken ;
aranızda truf'u gören var mı?
yine kayboldu:uhm:
GÜNAYDINN KIZLAR
AAA KİMSE YOKMU DAHA...lülülülülülü
katiliyorum.
bu kadarina gerek yok; 90 kilo degiliz sonucta.
oyle bile olsak bayramda aile ziyaretini engellememeli diyet
anchusa tombik kus hahikaten tatli.
kahvekokusu, iyi anlasir misin gorumcenle ?
anchusa tombik kus hahikaten tatli.
kahvekokusu, iyi anlasir misin gorumcenle ?
malesef hiç hoşlanmıyorum kendisindenÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?