malesef hiç hoşlanmıyorum kendisindenÇok üzgünüm çoook
benim kayınvalideyi al, kahve kokusunun gorumcesine vur..
malesef hiç hoşlanmıyorum kendisindenÇok üzgünüm çoook
benim kayınvalideyi al, kahve kokusunun gorumcesine vur..
yaa, kotu o zaman :-((
truf; cnm cok komiksin kaynanana isimler takiyosun; kaygana, kaynanator)))))
ah ah ben çok severdim kayınvalidemi ama çocuk olunca değişti kadın anlamadım bende şu ara gene iyiyiz ama kırgınlık oldu bikere:mymeka:
ah ah ben çok severdim kayınvalidemi ama çocuk olunca değişti kadın anlamadım bende şu ara gene iyiyiz ama kırgınlık oldu bikere:mymeka:
ayyy katılıyorumm. kesinlikle.kizlar bayram donusu yogun bi diyete girelim hepimiz.
disipline olalim biraz. koclar cok sert olsunlar, menu yazmak zorunlu olsun, spor yapmak da zorunlu olsun. haftada en az 4 gun spor yapmayan ceza alsin falan.
biseyler yapalim.
ama bayram donusu. orucluyken pek mumkun olmuyor spor falan
evli değilmi görümce.gerçi bayramda aileden birinin olmasıda size iyi gelir.
anchusacım avatarına bayıldım ,
ben de böyle çılgın bişey yapıcam çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
bayramda biz buradayız malesef , eşimin ve benim nöbetimiz var ,
görümcem gelecek büyük bir ihtimalalsanaalsanasmile
benimkileride araya sıkışştırın sıkışsıbizde kaynanalara gidecez.nefrettttttttttttttttttthahahahay çok güldüm anchusa ,
aynen tarif ettiğin gibi:teytey:
ayyy katılıyorumm. kesinlikle.
benimkileride araya sıkışştırın sıkışsıbizde kaynanalara gidecez.nefrettttttttttttttttttt
kızlar ben farmville oynamaya başladım bugün ,
inanılmaz zevkliymişŞenizkafamçokkarıştı
nesi degisti ki??
Kızlar bu arada kayınvalidem esime soyle diyormus' anchusayla aram açıldıgı ıcın cok uzgunum, ben onu diğer gelinimden 100 kat daha fazla seviyordum, bize nazar degdi. ne yapabilirim aramızı duzeltmek için, tel acsam olur mu?'
Kızlar bu arada kayınvalidem esime soyle diyormus' anchusayla aram açıldıgı ıcın cok uzgunum, ben onu diğer gelinimden 100 kat daha fazla seviyordum, bize nazar degdi. ne yapabilirim aramızı duzeltmek için, tel acsam olur mu?'
ee sen ne dedin ne güzel bak.
ama diğer gelinimden fazla seviyorum ne kötü laf .onu ne diye karıştırıyorsun şimdi?
misra, nasil degisti k.validen.
benim k.validem de iyidir, bir sorunumuz yok sukur, ama cok duydum asil sorunlar cocuk olunca cikiyor diye; ne gibi sorunlar cikiyor ki???
misra gelin-kaynana topigine yazsana, ordan okuruz.
(saka tabi )
ben o topigi okuyorum da arasira cok acayip seyler anlatiyorlar yaa, dusman basina, agzim acik kaliyorr
ay cocugu mu kıskanıyor bunlar?misra, nasil degisti k.validen.
benim k.validem de iyidir, bir sorunumuz yok sukur, ama cok duydum asil sorunlar cocuk olunca cikiyor diye; ne gibi sorunlar cikiyor ki???
hıı bak bu olabilirohoo okadar çok şey var ki anlatsam yazmaya yorulurum kırkım çıkmadan olanları:)
benim tehşisim bebekte olunca anlıyorlar ki artık ayrı bir yuvan var senden önce gelen bir ailesi var oğlunun hazmedemiyorlar heralde.:sinifsinif:
canım yapmaması gereken dememedi mgereken herseyi diyor zaten. iki gelin kıyaslanır mı hiç?? bizi surekli birbirimizle kıyaslıyor. o soyle yaptı sen de boyle yap muhabbeti yapıyor, benim arkamdan ona, onun arkasından bana konusuyor. ay iyi gecinmeniz beni, çok mutlu eder muhabbeti yapıp bizi asla yalnız bırakmıyor ve basbasa birsey yapmnaya kalksak suratı asılıyor. O kadar komik oldu ki ben eltimle hep uzaktan bakışırdım yanımızda maaile oldugundan. beni faceden bulmus eklemiş, biz bir basladık konusmaya , o kadar iyi anlastık ki...aynı seylere sinir oluyormus. Kayınvalideden gizli netten konusuyoruz kayınvalide yanında uzaktan bakısıyoruz. yakınlastığımızı duysa kafayı yer... Kıza 10 yıldır yaptıklarını dinledikce nutkum tutuldu ve eltimle birbirimize daha cok kilitlendik...iyi ki bu aileye geldin meger ben cok yalnızmısım diyor simdi..ee sen ne dedin ne güzel bak.
ama diğer gelinimden fazla seviyorum ne kötü laf .onu ne diye karıştırıyorsun şimdi?
ayyy katılıyorumm. kesinlikle.
benimkileride araya sıkışştırın sıkışsıbizde kaynanalara gidecez.nefrettttttttttttttttttt
ben ona hiiiç bulaşmadım neyse ki...bagımlılık yapıyor
D: ben de okurum arada orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?