D: ben de okurum arada orayı
ay cocugu mu kıskanıyor bunlar?
hıı bak bu olabilir
canım yapmaması gereken dememedi mgereken herseyi diyor zaten. iki gelin kıyaslanır mı hiç?? bizi surekli birbirimizle kıyaslıyor. o soyle yaptı sen de boyle yap muhabbeti yapıyor, benim arkamdan ona, onun arkasından bana konusuyor. ay iyi gecinmeniz beni, çok mutlu eder muhabbeti yapıp bizi asla yalnız bırakmıyor ve basbasa birsey yapmnaya kalksak suratı asılıyor. O kadar komik oldu ki ben eltimle hep uzaktan bakışırdım yanımızda maaile oldugundan. beni faceden bulmus eklemiş, biz bir basladık konusmaya , o kadar iyi anlastık ki...aynı seylere sinir oluyormus. Kayınvalideden gizli netten konusuyoruz kayınvalide yanında uzaktan bakısıyoruz. yakınlastığımızı duysa kafayı yer... Kıza 10 yıldır yaptıklarını dinledikce nutkum tutuldu ve eltimle birbirimize daha cok kilitlendik...iyi ki bu aileye geldin meger ben cok yalnızmısım diyor simdi..
evet surekli beni ornek gosteriyormus, ben biraz onem veriririm giyimime, eltimde cok spor giyinir. sen de anchusa gibi giyinsene bak herseyi ne yakıstırıyor diyormus...ay birde su var, yapmadıgım seyleri yapmısım gibi eltime anlatıyor.mesela ben onu yurtdısına davet etmişim gezdirmek için sozde. amacı eltimi rahatsız etmek bak anchusayla aram ne iyi bana ne iyi davranıyor sen de onun gibi olmalisin mesajı vermek. aynı seyi bana da yaptı defalarca.... yok eltimle haftada bir çay içmeye çıkıyorlarmış, yok eltim herseyi ona danısırmış.. kuyruklu yalanmıs megerse hepsikatılıyorum sana bi tarafı düzelteyim derken öbür yanı bozuyor.belki onada böyle şeyler söylüyordur.:umursamaz:
ye benim kayın validemin yıllar evel eşide vefat etmiş böyle bi tuhaf oldu o dönem tutarsızlıklar ufak şeyleri problem etmeler (bende kaldı 1 hafta )sürekli bebekle ilgilenmeler.Ya çok mevzular dedim ya.Amaşuan herşey normal
aaa cok ilginccc. yazik size yaaa. k. validen hakikaten tuhaf.
--
benim bi arkadasimin bebegi olduktan sonra 2 aile birbirine girmis. kizin annesi titiz; k.validesi gorumcesi sokaktan gelip ceketlerini cikarmadan cocugu kucaklarina aliyorlarmis, kizin annesi de "cocugu omuzunuza yatiriyorsunuz, sokak ceketinize agzini suruyor; ellerinizi yikamadan cocugu seviyosunuz "" demis, baslamis bi kavgaaa
evet surekli beni ornek gosteriyormus, ben biraz onem veriririm giyimime, eltimde cok spor giyinir. sen de anchusa gibi giyinsene bak herseyi ne yakıstırıyor diyormus...ay birde su var, yapmadıgım seyleri yapmısım gibi eltime anlatıyor.mesela ben onu yurtdısına davet etmişim gezdirmek için sozde. amacı eltimi rahatsız etmek bak anchusayla aram ne iyi bana ne iyi davranıyor sen de onun gibi olmalisin mesajı vermek. aynı seyi bana da yaptı defalarca.... yok eltimle haftada bir çay içmeye çıkıyorlarmış, yok eltim herseyi ona danısırmış.. kuyruklu yalanmıs megerse hepsi
ay allahtan bide eltim yok ozaman dediğin gibi kıyaslama olurlmaz:
biraz aklı olan adam zaten ala aile içindeki bireyleri birbiriyle kıyaslamaz... İlişkilere en kolay zarar verme şekli...
aaa cok ilginccc. yazik size yaaa. k. validen hakikaten tuhaf.
--
benim bi arkadasimin bebegi olduktan sonra 2 aile birbirine girmis. kizin annesi titiz; k.validesi gorumcesi sokaktan gelip ceketlerini cikarmadan cocugu kucaklarina aliyorlarmis, kizin annesi de "cocugu omuzunuza yatiriyorsunuz, sokak ceketinize agzini suruyor; ellerinizi yikamadan cocugu seviyosunuz "" demis, baslamis bi kavgaaa
eşin ne diyo peki görüyor mu farkında mı?
duyma . bırak o kendı kendıne konussun. benım annem konusmayı cok sever. cevap da verme hiç diyor. ama bu hep mumkun olmuyor...
kızlarrr
yarına misafirim var yemeğe kayınvalidemler ve eşimin amcası akşama yemek yapıcam çok işim varr.
düşündüğüm menü
domates çorba
peynirli gül böreği
mantar tavuk sote
kremalı tortellini
acılı ezme
salata
nasıl tavsiyeniz varmı?
malesef hiç hoşlanmıyorum kendisindenÇok üzgünüm çoook
tamam nilufertle anchusa nın kayınvalidelerini al, kahve kokusunun gorumcesine vur.
kızlar ben farmville oynamaya başladım bugün ,
inanılmaz zevkliymişŞenizkafamçokkarıştı
kızlarrr
yarına misafirim var yemeğe kayınvalidemler ve eşimin amcası akşama yemek yapıcam çok işim varr.
düşündüğüm menü
domates çorba
peynirli gül böreği
mantar tavuk sote
kremalı tortellini
acılı ezme
salata
nasıl tavsiyeniz varmı?
tortellini nasıl bişey.
amcalar babalar eti pek pek sever .etli bişeyler varmı
selam herkese uyuyakalmışım yine
ben de sevmem görümcemi benimki de bayramda gelcek. alsanaalsanasmile biz evine gidemedik zaten hatunun henüz:)
benimkini de vurun
ay çok sıkıcı
benim de baya bir misafirim glcek. senin menün güzelmiş. benimkisi de şöyle ben kolaya kaçtım, hiç halim yok:)
çorba(çeşidine daha kara veremedim)
zeytinyağlı biber dolması
börek
çiğ köfte(hazır)
etli türlü
pilav
salata
peynirli italyan makarnası ama çok lezzetli makarna sonuçta
et olarak mantarlı tavuk sote canım
ve zeytin yağlı olarak taze fasülye
ah be canım seninki daha teferruatlı boshayallersmile
kızlarrr
düşündüğüm menü
domates çorba
peynirli gül böreği
mantar tavuk sote
kremalı tortellini
acılı ezme
salata
nasıl tavsiyeniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?