50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa cok ilginccc. yazik size yaaa. k. validen hakikaten tuhaf.

--

benim bi arkadasimin bebegi olduktan sonra 2 aile birbirine girmis. kizin annesi titiz; k.validesi gorumcesi sokaktan gelip ceketlerini cikarmadan cocugu kucaklarina aliyorlarmis, kizin annesi de "cocugu omuzunuza yatiriyorsunuz, sokak ceketinize agzini suruyor; ellerinizi yikamadan cocugu seviyosunuz "" demis, baslamis bi kavgaaa

katılıyorum sana bi tarafı düzelteyim derken öbür yanı bozuyor.belki onada böyle şeyler söylüyordur.:umursamaz:
evet surekli beni ornek gosteriyormus, ben biraz onem veriririm giyimime, eltimde cok spor giyinir. sen de anchusa gibi giyinsene bak herseyi ne yakıstırıyor diyormus...ay birde su var, yapmadıgım seyleri yapmısım gibi eltime anlatıyor.mesela ben onu yurtdısına davet etmişim gezdirmek için sozde. amacı eltimi rahatsız etmek bak anchusayla aram ne iyi bana ne iyi davranıyor sen de onun gibi olmalisin mesajı vermek. aynı seyi bana da yaptı defalarca.... yok eltimle haftada bir çay içmeye çıkıyorlarmış, yok eltim herseyi ona danısırmış.. kuyruklu yalanmıs megerse hepsi

aman normal olsun

aman boşverin kızlar hatırladıkça sinirim bozuluyo gene soğutcaksınız beni kadındansositososito
bu hafta koç seçicez yoksa bayram münasebeti ile armı var

işte insanlar empatik olmalı. yegenim oldu ablam bir ay kucagıma vermedi onun immun sistemi cok zayıf opmeyin mıncıklamayın eliniiz yıkamadan dokunmayın dedi. hiç de bozulmadım valla... haklı kız napsınnnn

ay allahtan bide eltim yok ozaman dediğin gibi kıyaslama olurlmaz:

ayyy komik değil belki ama çok güldüm yaaa. olmayacak şeyler değil tabi

kızlarrr
yarına misafirim var yemeğe kayınvalidemler ve eşimin amcası akşama yemek yapıcam çok işim varr.

düşündüğüm menü
domates çorba
peynirli gül böreği
mantar tavuk sote
kremalı tortellini
acılı ezme
salata

nasıl tavsiyeniz varmı?

tortellini nasıl bişey.
amcalar babalar eti pek pek sever .etli bişeyler varmı

selam herkese uyuyakalmışım yine

malesef hiç hoşlanmıyorum kendisindenÇok üzgünüm çoook

ben de sevmem görümcemi benimki de bayramda gelcek. alsanaalsanasmile biz evine gidemedik zaten hatunun henüz:)

tamam nilufertle anchusa nın kayınvalidelerini al, kahve kokusunun gorumcesine vur.

benimkini de vurun
kızlar ben farmville oynamaya başladım bugün ,
inanılmaz zevkliymişŞenizkafamçokkarıştı

ay çok sıkıcı

benim de baya bir misafirim glcek. senin menün güzelmiş. benimkisi de şöyle ben kolaya kaçtım, hiç halim yok:)

çorba(çeşidine daha kara veremedim)
zeytinyağlı biber dolması
börek
çiğ köfte(hazır)
etli türlü
pilav
salata

ah be canım seninki daha teferruatlı boshayallersmile

peynirli italyan makarnası ama çok lezzetli makarna sonuçta
et olarak mantarlı tavuk sote canım
ve zeytin yağlı olarak taze fasülye

tortelliniye bayılırım, mantarlı tavuk soteye, fasuylyeye de senin menü tam bana göre
ama ben gelcek misafirlerime göre ayarladım, normalde etli türlü yemem mesela:)
ah be canım seninki daha teferruatlı boshayallersmile

sabahdan dolmayı, öğlenden türlüyü yapıcam, böreği bizim burada tepsi tepsi açma börek baklava yapıp satan bir şirket var çok güzel ordan söylemeyi düşünüyorum. çorba, pilav, salata da kolay zaten:)

ee guzel tatlı olarak ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…