tortelliniye bayılırım, mantarlı tavuk soteye, fasuylyeye de senin menü tam bana göre
ama ben gelcek misafirlerime göre ayarladım, normalde etli türlü yemem mesela:)
sabahdan dolmayı, öğlenden türlüyü yapıcam, böreği bizim burada tepsi tepsi açma börek baklava yapıp satan bir şirket var çok güzel ordan söylemeyi düşünüyorum. çorba, pilav, salata da kolay zaten:)
ah canım benim atla gel bursaya yaparım ben sana zemuszemus
seni hazırcı seni ben de söyliyim bari
ee guzel tatlı olarak ne var?
oranın börekleri mükemmel ötesi, söylemek için bahane arıyordum zaten, bir tesi böreği ben yemek zorunda kalmamak için iftarda söyliyim dedim:)
tatlı sakın yapma biz alıcaz dediler sonra ziyan oluyo
ben yemek yiycem kızlar, gelince yeni kurallar yaratallı mı birlikte, bizi motive edicek ne dersiniz? aklında birşeyler olanlar söylesin lütfen.
bir de yeni haftanın koçu kahvekokusunu düşündüm ben müsaitse, müsait değilse bir de koç bulursak süper olur
gelirim birazdan:)
işte insanlar empatik olmalı. yegenim oldu ablam bir ay kucagıma vermedi onun immun sistemi cok zayıf opmeyin mıncıklamayın eliniiz yıkamadan dokunmayın dedi. hiç de bozulmadım valla... haklı kız napsınnnn
selam kızlar.dün giremedim . reglim bitti oruç tutuyorum artık.dün yediklerimi yazayım.
sahur 1 dilim tam buğday ekemği ile klasik kahvaltı
iftar 2 kepçe çorba, 1 küçük parça et, 2 kaşık pilav, 2 kaşık kabak salatası, 2 bardak ayran
ara : 1 küçük parça muhallesbili kadayıf, çay
yarına benim de misafirim var.bugün temzilik yapacağım. 1-2 ymeğimi yaparım. kuaföre gideceğim daha . akşama eniştem yokmuş.ablama kalmaya gideceğim. çok işim var çok.
yapmayı düşündüğüm yemekleri yazayım. fikirleriniz olursa arada okurum bilgisayarım açık
mercimek çorbası
barbunya pilaki
hasanpaşa köfte
salata
kabak salatası( rendeleyip süzme yoğurt,ceviz ve naneile yapmış ablam çok hoşuma gitti)
pilav
fırında mantar
nasıl kızlar? çorba aslında yayla yapmayı dşündüm ama geçen hafta arkadaşım yapmş. barbunya da vardı aynısı olması dedim.
kıslar yapacağımız menüler börekler,pilavlar,makarnalar,tatlılar yazıyoruz ama yemiyoruz demi:1shok:
ben zaten misafirim varken servis yapmaktan bisey yiyemiyorum.
kizlar pilavimi sebzeli pilav olarak yapmaya karar verdim.
once iyi bir sebzeli pilav tarifi bulayim da))
menumu oyle guncelledim.
yayla corbasi
salata
fırında sebzeli tavuk baget
z.yagli taze fasulye
sebzeli pilav (garniturle yapilan basit bi tarif buldum nette )
peynirli borek
tatli (hazir )
iyimi?
menumu oyle guncelledim.
yayla corbasi
salata
fırında sebzeli tavuk baget
z.yagli taze fasulye
sebzeli pilav (garniturle yapilan basit bi tarif buldum nette )
peynirli borek
tatli (hazir )
iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?