50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım benim atla gel bursaya yaparım ben sana zemuszemus
seni hazırcı seni ben de söyliyim bari

ah canım benim atla gel bursaya yaparım ben sana zemuszemus
seni hazırcı seni ben de söyliyim bari

oranın börekleri mükemmel ötesi, söylemek için bahane arıyordum zaten, bir tesi böreği ben yemek zorunda kalmamak için iftarda söyliyim dedim:)

ben yemek yiycem kızlar, gelince yeni kurallar yaratallı mı birlikte, bizi motive edicek ne dersiniz? aklında birşeyler olanlar söylesin lütfen.
bir de yeni haftanın koçu kahvekokusunu düşündüm ben müsaitse, müsait değilse bir de koç bulursak süper olur
gelirim birazdan:)

bu hafta koç olmasın kızlar malum bayram.
şu bayram haftasıda geçsin aklımızı başımıza toplayalım artık

işte insanlar empatik olmalı. yegenim oldu ablam bir ay kucagıma vermedi onun immun sistemi cok zayıf opmeyin mıncıklamayın eliniiz yıkamadan dokunmayın dedi. hiç de bozulmadım valla... haklı kız napsınnnn

evet bozulmamak lazim.
kizin k.validesi gorumcesi alinmislar; kadin kendi torunumuzu bizden kiskaniyor demisler; istedigimiz gibi severiz demisler. bir suru tartismalar olmuss

bakalim bebek olunca biz neler yasicaz; insallah kotu seyler olmaz;

benim annem cok ilimlidir, o yuzde aileler arasi tartisma yasanacagini pek sanmiyorum ama belli de olmaz tabi.

benim de yarin aksam ablamlar gelecek iftara menu dusunmedim henuz,

daha dogrusu sadece su kadarini dusundum simdilik,

yayla corbasi
salata
1 ana yemek ?
2. ana yemek?
pilav
borek
tatli

ana yemeklerin biri etli biri sebze turu olsun diyorum da daha karar veremedim.

kıslar yapacağımız menüler börekler,pilavlar,makarnalar,tatlılar yazıyoruz ama yemiyoruz demi:1shok:

selam kızlar.dün giremedim . reglim bitti oruç tutuyorum artık.dün yediklerimi yazayım.

sahur 1 dilim tam buğday ekemği ile klasik kahvaltı

iftar 2 kepçe çorba, 1 küçük parça et, 2 kaşık pilav, 2 kaşık kabak salatası, 2 bardak ayran

ara : 1 küçük parça muhallesbili kadayıf, çay

yarına benim de misafirim var.bugün temzilik yapacağım. 1-2 ymeğimi yaparım. kuaföre gideceğim daha . akşama eniştem yokmuş.ablama kalmaya gideceğim. çok işim var çok.

yapmayı düşündüğüm yemekleri yazayım. fikirleriniz olursa arada okurum bilgisayarım açık

mercimek çorbası
barbunya pilaki
hasanpaşa köfte
salata
kabak salatası( rendeleyip süzme yoğurt,ceviz ve naneile yapmış ablam çok hoşuma gitti)
pilav
fırında mantar

nasıl kızlar? çorba aslında yayla yapmayı dşündüm ama geçen hafta arkadaşım yapmş. barbunya da vardı aynısı olması dedim.

güxel menü canım kabak haşlanıpmı rende yapılıyor?

ben zaten misafirim varken servis yapmaktan bisey yiyemiyorum.

kizlar pilavimi sebzeli pilav olarak yapmaya karar verdim.
once iyi bir sebzeli pilav tarifi bulayim da))

ben hiç bilmiyorum malesef sebzeli pilav tarifi fakat pilav pişince haşlanmıl araka ile karıştırınca süper oluyor.fazla sebzede bozabilir tadı?cokacimcoook

menumu oyle guncelledim.

yayla corbasi
salata
fırında sebzeli tavuk baget
z.yagli taze fasulye
sebzeli pilav (garniturle yapilan basit bi tarif buldum nette )
peynirli borek
tatli (hazir )

iyimi?

menumu oyle guncelledim.

yayla corbasi
salata
fırında sebzeli tavuk baget
z.yagli taze fasulye
sebzeli pilav (garniturle yapilan basit bi tarif buldum nette )
peynirli borek
tatli (hazir )

iyimi?

tatlım sebzeli pilav bir garip oluyor ya, önce kendinize deneyin beğenirseniz yapın bence. sen bilirsin yine tabi belki benim damak tadıma hoş gelmiyordur, konserve nohutla nohutlu pilav falan da yapabilirsin aslında. ya da bezelyeli.

ya ben de ev temizliğini cuma yaparım misafirler gelmeden önce tertemiz olsun diye ertledim, şimdi de hiç yapasım yok ya mafoldumben

kızlar ne kadar hamaratsınız hepiniz ya...

umarım evlenince sizin gibi iyi birer ev hanımı olabilirim.

aslında yemek yapmayı seviyorum,genelde tutturuyorum ilk denememde.ama yine de böyle bir misafir menusu çıkarabileceğimi hiç düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…