kızlar ne kadar hamaratsınız hepiniz ya...
umarım evlenince sizin gibi iyi birer ev hanımı olabilirim.
aslında yemek yapmayı seviyorum,genelde tutturuyorum ilk denememde.ama yine de böyle bir misafir menusu çıkarabileceğimi hiç düşünmüyorum.
seninki gene iyi ben yemekleri akşam yapıp temizliği yarın yapıcam bide yarım gün çalışıyorumeyvahedigeldismiletatlım sebzeli pilav bir garip oluyor ya, önce kendinize deneyin beğenirseniz yapın bence. sen bilirsin yine tabi belki benim damak tadıma hoş gelmiyordur, konserve nohutla nohutlu pilav falan da yapabilirsin aslında. ya da bezelyeli.
ya ben de ev temizliğini cuma yaparım misafirler gelmeden önce tertemiz olsun diye ertledim, şimdi de hiç yapasım yok ya mafoldumben
olur canım merak etme senkaydirigubbakcemile5kızlar ne kadar hamaratsınız hepiniz ya...
aslında yemek yapmayı seviyorum,genelde tutturuyorum ilk denememde.ama yine de böyle bir misafir menusu çıkarabileceğimi hiç düşünmüyorum.
selam melahatt, naber.
sanirim herkesin misafiri var yarin.
hepimize kolay gelsin.
iyiyim tatlım, koşuşturuyorum.san da kolay gelsin canım.menün güzel beğendim ama ben de sebzeli pilav sevmem. nohutlu, tavuklu pilava bayılrım.
mısracım kabağı sadece rendeliyor. kavurmuyor.suyunu sıkıyor. ama salatalık gibi tadı oluyor. ben çok beğendim.
tatlım sebzeli pilav bir garip oluyor ya, önce kendinize deneyin beğenirseniz yapın bence. sen bilirsin yine tabi belki benim damak tadıma hoş gelmiyordur, konserve nohutla nohutlu pilav falan da yapabilirsin aslında. ya da bezelyeli.
ya ben de ev temizliğini cuma yaparım misafirler gelmeden önce tertemiz olsun diye ertledim, şimdi de hiç yapasım yok ya mafoldumben
kızlar ne kadar hamaratsınız hepiniz ya...
benim gibi yarısını hazır alırsın olur bebekim, dert ettiğin şeye bak kaydirigubbakcemile3
seninki gene iyi ben yemekleri akşam yapıp temizliği yarın yapıcam bide yarım gün çalışıyorumeyvahedigeldismile
olur canım merak etme senkaydirigubbakcemile5
aa enteresan hiç denemedim çiğ kabak cokacimcoookmerak ettim bak denemek lazım ama şua ön yargı yok mu beğenmezsem diyekaydirigubbakcemile3
küçücük bir kabakla denemeni tavsiye ederim. süzme yoğurt,nane,sarımsak ve ezilmiş ceviz koyacaksın.ben yarın yapınca yorumları yazayım en iyisi.
selam kızlar naber
ne var ne yok nasılsınız
selam hoş geldinvereliniortak
selam kızlar naber
tweetycim selam canım ama ben çıkmak zorundayım tonla işim var. çok öptüm hepinizi, görüşmek üzere:)
kabaklari soyup da mi rendeliyoruz (herhalde oyledir diy mi)
2 gündür kendimi tutamıyorum ekmek donudrma abur cubur ne varsa yiyorum ama artık buna bi dur demeliyim yoksa verdiğim kiloları aynen geri alacağım. Bugün bişey yemedim canım istemiyor zaten yemesem iyi olur cezalıyım o 2gün içinlmaz: Akşam üzeride 1saat yürüyüşe gidiceğim. Hadi bakalım tekrar hırslandım tekrar devam edicem diyete he ne kadar 2 gün bozmuş olsamda.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?