50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim gibi yarısını hazır alırsın olur bebekim, dert ettiğin şeye bak kaydirigubbakcemile3

seninki gene iyi ben yemekleri akşam yapıp temizliği yarın yapıcam bide yarım gün çalışıyorumeyvahedigeldismile
olur canım merak etme senkaydirigubbakcemile5

selam melahatt, naber.

sanirim herkesin misafiri var yarin.

hepimize kolay gelsin.

iyiyim tatlım, koşuşturuyorum.san da kolay gelsin canım.menün güzel beğendim ama ben de sebzeli pilav sevmem. nohutlu, tavuklu pilava bayılrım.

mısracım kabağı sadece rendeliyor. kavurmuyor.suyunu sıkıyor. ama salatalık gibi tadı oluyor. ben çok beğendim.

aa enteresan hiç denemedim çiğ kabak cokacimcoookmerak ettim bak denemek lazım ama şua ön yargı yok mu beğenmezsem diyekaydirigubbakcemile3

cnm cok sebze koymicam, garniturle yapicam, bezelye-havuc-patates

cnm ben evlenenekadar hic yemek yapmazdim; isten gelince yemegimi annem hazirlardi onume. sen de yaparsin merak etme

benim gibi yarısını hazır alırsın olur bebekim, dert ettiğin şeye bak kaydirigubbakcemile3

hadi hadi, kirk yilda bir oyle denk gelmis;
bilmesek hamaratligini

seninki gene iyi ben yemekleri akşam yapıp temizliği yarın yapıcam bide yarım gün çalışıyorumeyvahedigeldismile

olur canım merak etme senkaydirigubbakcemile5

ben hem temizligi hem yemekleri yarin yapicam :teselli:

aa enteresan hiç denemedim çiğ kabak cokacimcoookmerak ettim bak denemek lazım ama şua ön yargı yok mu beğenmezsem diyekaydirigubbakcemile3

küçücük bir kabakla denemeni tavsiye ederim. süzme yoğurt,nane,sarımsak ve ezilmiş ceviz koyacaksın.ben yarın yapınca yorumları yazayım en iyisi.

yemek muhabbeti almış başını gitmiş
bende yaparım o kabak salatasını puf noktası gercekten suyunun cok ıyı suzulmesi ve yogurdunun süzme yogurt olması.. yoksa cıvık kotu birsey oluyor

2 gündür kendimi tutamıyorum ekmek donudrma abur cubur ne varsa yiyorum ama artık buna bi dur demeliyim yoksa verdiğim kiloları aynen geri alacağım. Bugün bişey yemedim canım istemiyor zaten yemesem iyi olur cezalıyım o 2gün için lmaz: Akşam üzeride 1saat yürüyüşe gidiceğim. Hadi bakalım tekrar hırslandım tekrar devam edicem diyete he ne kadar 2 gün bozmuş olsamda.. :))

2 gunden bisey olmaz;
aynen devam et, yuruyusleine , diyete, hemen toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…