50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

barbunyamı yaptım.köftemi yoğurdum. temizliği yarıladım.yarın devam edeceğim. önce kuaföre sonra ablama gidiyorum.

öpüyorum kızlar.iyi hafta sonları.

bence de , psikolojik senin ki.

zaten 1-2 kilo alsan da bisey olmaz cunku sen cok incesin...

hahaha ben bu iltifatin uzerine aksam gittigim sinemada patlamis misir yer kola icerimm.....
dogru diyorsun. dusunmemem lazim dikkatli olmam yeterli olmali...... 6 kilo verdim ne kadar kisa sure icinde bir iki kilo alsam bile verebilirim azmedince...

ye bence de..

ben dokme cikolata aldim; bayram cikolatalari satilmaya baslamis da; cok severim dokme cikolatayi. yicem valla.

amannn napalim, olsun o kadarcik luksumuz, onu yme bunu yeme nereye kadarr

boyle findik fistik yada cevizin uzerine kaliba sivi cikolatayi dokup oyle dondurmuslar gibi..

hatta ben de bi tarif vardi kaybettim; evde corn-flakes la yalanci dokme cikolata yapiyodum birara

boyle findik fistik yada cevizin uzerine kaliba sivi cikolatayi dokup oyle dondurmuslar gibi..

hatta ben de bi tarif vardi kaybettim; evde corn-flakes la yalanci dokme cikolata yapiyodum birara
ya ben o değil de beyoğlu çikolatasına bitiyorum istanbula bi gelsem rejim mejim takmambilmiyorumkismile

misracim ben de cikolata diye olmek uzereyim su an.. oruclular var diye acip yiyemiyorum da, eve gidince saldiricam sanirim. valla cok kotu durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…