50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız nolduuu allah emi seni. :))) niye celallendin

durup durup sinirleniyorum ben böyle. insanların sığlıklarına tahammül edemiyorum.

evet ya sürü gibiler resmen, kendi olmaya cesaretleri yok.

sağol canım.

ehehe sınavım kötü geçti diyip 90 alan öğrenci modelisin sen demekki:)
kötü düşünmek iyi oluyor bazen sınav sonuçlarında:)

ta kendisi hayatımalsanaalsanasmile

ayyy benimkisini duysan benimkisi daha beter, bu tarz değil ama beni o kadar kıskanıyor ki, yani bari çaktırma dimi, geçen gün buluştuk sürekli beni süzüyor, her yaptığımı yapıyor herşeyimiz aynı artık nasıl bunaldım anlatamam.
şimdi biz çocuk istiyoruz diye çocuk istiyor, evleneli bir ay olmadı, kocasıyla tanışalı bir sene olmadı. akannehir

görümce görmiyim seni ömrümce hakkatten :roflol::roflol:

seninki de kritik bir vakaymış lachem:roflol:

evet canım sudur o.

kaç yaşındaki botoks yaptırmış akannehir

35 yaşında hayatım

yaa boylesi cok sinir.

ablamin gorumcesi de ablami taklit ediyor ayni sekilde.

boynuna isim kolye aliyor ablam o da aliyor, yuzuk alsa yuzuk alir,
evine perde yaptirsa aynisini yaptirir falan, cok can sikici bir durumm

benim abimin esi de benimle yarisir, kucuk bir ornek, bu yaz bir gun dedim ki adalara gidicez esimle; 2 gun sonra miydi neydi, abimin isten erken ciktigi birgun taa saat 4 te adaya gitmisler, sirf benden once gitmek icin )))
artik aklimda bisey varsa soylemeyip gizli tutuyorum benden once yapmasin diye valla

yaa kahve kokusu ya gülesim geldi.
zavallı görümcen evde oturmuş sizi bekliyor sen bak burda kadının botoksunu motoksunu gülesim geldi yaa

seninki de kritik bir vakaymış lachem:roflol:

35 yaşında hayatım

seninki daha vahimmiş büyük olması açısından gerçi :roflol:

evet ya çok sinir. herkes seni model alıyor ne güzel oluyor dimi ama baan pek güzel gelmiyor nedense, ben özgün insanları severim. neyse alışırım herhalde:)

ben de bi görümceyim . gelinizmizle de hemen hemen aynı yaştayız.
ben ona herzaman biz asla gelin görümce olamyalım biz hep kardeş gibi olalım dedim.zaten biliyorsunuz ben doğuda görev yapıyordum .doğru düzgün görüşemiyorduk bile. durup dururken bana düşman oldu.surat asmalar sorarsan cevap vermeler . geçen kalktı bütün akşam benimle konuşmaan kız sırf aklı sıra laf çarpmak iiçin suratıma baktı.
çok üzüldüm .kalbim çok kırıldı

mrbbb,,
nasıllsınzı?
ben susuuzumm...sabah12ye kadar okuldaydımm.1.30da seçim toplantısına gtiim ve 4te geldimmm,acayip susadımmm ve tabiki de acıktımmmmm...ender saraç izliyorumm,sonra da azcık yatcammm...

niye durup dururken öyle yaptı ki? bişeye kızmıştır muhtemelen.

artık neyse derdi. hani bilsem gerçekten düzeltme yoluna gidicem.
ben izne gelirdim hediyesini şusunu busunu eksik etmezdim. yaptım diye sölemiyorum bunu.
zor şartlarda görev yapıyordum kız bikere bile oralar nasıl nerde kalıyorsun evin nasıl diye sormamıştır.

bana da herkes küsüyor, ama neden küstüklerini anlayamıyorum, hayatım onları anlamaya çalışmakla geçti ama artık umursamıyorum.

niye durup dururken öyle yaptı ki? bişeye kızmıştır muhtemelen.

bilsemm. diyorum ya taa tanıştımızdan beri hani muhabbet etmek için kızın konuştuğu yoktur. ben hep nasılsın falan derim konu amaya çalışırım.hani kiminin huyudur hiç konuşmaz ama bakıyorum kendi arkadaşlarıyla gayet neşeli. baştan gıcık işte demek bana.hep arkadaş gibi olmaya çalıştım.
napıyım Allah gönlüne göre versin..
ben hiç sevmem böle küslüğü aile arasında .aam artık geçen aptal bi laf etti artık bende benden bu kadar dedim.

kizlar biz iyiniyetli oldukca, insanlara deger verdikce burunlari buyuyor , isin ozeti bu.

ben de gelinimize (abimin esine ) cok yardimci oldum, cok uzerine dustum; dugun gunu ailesinin evinden cikarken agladi, onunla beraber ben agladim, ailesine dedim ki merak etmeyin orda ben varim, ben hep yaninda olurum, ailesi dediler ki sana emanet. gercekten de emanet gibi gordum onu,
ama o ilgilendikce havaya girdi, bir baktim ki burnu buyumus iyice kucuk daglari ben yarattim edasinda geziyor; ben de daha fazla yapmamaya karar verdim.

lachesis, ben de hoslanmiyorum cnm boyle ornek model olmaktan. bi fikrimi hayata geciremiyorum o zaman, hemen caliniyor .... her yaptigin taklit ediliyor; hic hos degil ki..

iyi yapmışsın zorla arkadaş olucak değilsin boşver.

doğru söylüyorsun mesafe koymak lazım. gerçi her insan aynı değil.

neyse kızlar ben biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam, fatura falan yatırıcam çok öpüyorum sizleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…