50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis, ben de hoslanmiyorum cnm boyle ornek model olmaktan. bi fikrimi hayata geciremiyorum o zaman, hemen caliniyor .... her yaptigin taklit ediliyor; hic hos degil ki..

evet aynen sen de onlarla paylaşma en güzeli:)

çıkmak zorundayım çok öptüm Şeniz

Nasılsınız bayanlar..
dertlenmişsiniz yine..=)
bende görümce olmuycak şükür..
No görümce no problemkaydirigubbakcemile5

seni burdan da olsa ne kadar ılımlı ne kadar pozitif bi kız olduğunu çok iyi anladım peppercim. böle davrandığını adım kadar da eminim.ama ona sorsan görümceyiz ya.
kesin mesela benim hakkımda ileri geri konuşuyordur.

ay dayanamıcam anlataym bana çarptığı lafı : gittik bütün akşam suratıma bakmadı konuşmadı ile. biliyorsunuz benim kendi memleketime tayinim çıktı eşim başka memleketten. birinden bahsediyorduk.bütün akşam suratıma bakmayan insan kafasını kaldırıp oda senin gibi işte kocayı kendi memleketine çekmesini iyi bildi dedi.
halbuki oda kendi memleketinde.
okadar üzüldümkü benim gelmem bu kadarmı ağrına gitmiş

ay inanamıyorum nilufert ya....
neymiş senle derdi bu kızın anlamadım ki...lmaz:
böyle insan ilişkisi kurulur mu ya...
iyi niyet gösterdikçe tepesin çıkıyorlar insanın. sen ailenden biri sayıyorsun onun onun şu dediği lafa bak.

canim sagol hakkimdaki dusuncen icin.
ama dedigim gibi iyilikten maraz doguyor bazi zamanlar.

simdi sizin olayda da ne istiyor ki senden de bu sekilde konusuyor, seni yipratmakla ne gececk eline ; iste ben bunu anlamiyorum;

boyle insanlarin kalpleri kararmis diyorum benn:umursamaz:

selam kuzu iyiyiz,

gormedik msjini cnm, kusura bakma

ooohh iyiymis.

benim 1 gorumcem var ama bana karsi cok tatli ve nazik Allah bozmasin..

Önemli değil pepper ama daha öncede 3-4 kere daha yazmıştım ama hep görülmedim malesef =)
Allah bozmasın canım

senin dugunun ne zaman kuzucum ?

25inde cnm çok az kaldıeyvahedigeldismile

Nbr Spatz..

sana sesleneyim sen cvp verirsin bana =)

kuzucum iyiyim. ben de bi rapor yapıyorum da, o yüzden çok bakamıyorum foruma. arada göz atıyorum, görümcelere kıza kıza çalışıyorumzemuszemus

selam kuzu iyiyiz,

gormedik msjini cnm, kusura bakma

ooohh iyiymis.

benim 1 gorumcem var ama bana karsi cok tatli ve nazik Allah bozmasin..

benim de 1 görümcem var, üniversiteye girdi bu sene. 18 yaşında daha.şimdilik çok iyiyiz, seviyor beni,tabi evlenince abimi benden aldın triplerine girer mi bilemem.şu anda beni biraz gözünde büyütüyo gibime geliyor. yani o yüzden beni rol model alabilir ama kötü niyetli olacağını sanmıyorum.

kolay gelsin canım..

umarım problem yaşamazsın..

ay kuzu gelmiş hoşgelmiş, ay ne heyecanlısındır şimdi hihoyyyt

ben de koştum geldim, ya koşarken boşluğuma ağrı girdi, hamlamış mıyım ne, sıcaklardan dolayı 1-2 aydır koşamıyordum dışarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…