lachesis, ben de hoslanmiyorum cnm boyle ornek model olmaktan. bi fikrimi hayata geciremiyorum o zaman, hemen caliniyor .... her yaptigin taklit ediliyor; hic hos degil ki..
kizlar biz iyiniyetli oldukca, insanlara deger verdikce burunlari buyuyor , isin ozeti bu.
ben de gelinimize (abimin esine ) cok yardimci oldum, cok uzerine dustum; dugun gunu ailesinin evinden cikarken agladi, onunla beraber ben agladim, ailesine dedim ki merak etmeyin orda ben varim, ben hep yaninda olurum, ailesi dediler ki sana emanet. gercekten de emanet gibi gordum onu,
ama o ilgilendikce havaya girdi, bir baktim ki burnu buyumus iyice kucuk daglari ben yarattim edasinda geziyor; ben de daha fazla yapmamaya karar verdim.
seni burdan da olsa ne kadar ılımlı ne kadar pozitif bi kız olduğunu çok iyi anladım peppercim. böle davrandığını adım kadar da eminim.ama ona sorsan görümceyiz ya.
kesin mesela benim hakkımda ileri geri konuşuyordur.
ay dayanamıcam anlataym bana çarptığı lafı : gittik bütün akşam suratıma bakmadı konuşmadı ile. biliyorsunuz benim kendi memleketime tayinim çıktı eşim başka memleketten. birinden bahsediyorduk.bütün akşam suratıma bakmayan insan kafasını kaldırıp oda senin gibi işte kocayı kendi memleketine çekmesini iyi bildi dedi.
halbuki oda kendi memleketinde.
okadar üzüldümkü benim gelmem bu kadarmı ağrına gitmiş
seni burdan da olsa ne kadar ılımlı ne kadar pozitif bi kız olduğunu çok iyi anladım peppercim. böle davrandığını adım kadar da eminim.ama ona sorsan görümceyiz ya.
kesin mesela benim hakkımda ileri geri konuşuyordur.
ay dayanamıcam anlataym bana çarptığı lafı : gittik bütün akşam suratıma bakmadı konuşmadı ile. biliyorsunuz benim kendi memleketime tayinim çıktı eşim başka memleketten. birinden bahsediyorduk.bütün akşam suratıma bakmayan insan kafasını kaldırıp oda senin gibi işte kocayı kendi memleketine çekmesini iyi bildi dedi.
halbuki oda kendi memleketinde.
okadar üzüldümkü benim gelmem bu kadarmı ağrına gitmiş
Nasılsınız bayanlar..
dertlenmişsiniz yine..=)
bende görümce olmuycak şükür..
No görümce no problemkaydirigubbakcemile5
selam kuzu iyiyiz,
gormedik msjini cnm, kusura bakma
ooohh iyiymis.
benim 1 gorumcem var ama bana karsi cok tatli ve nazik Allah bozmasin..
senin dugunun ne zaman kuzucum ?
Nbr Spatz..
sana sesleneyim sen cvp verirsin bana =)
selam kuzu iyiyiz,
gormedik msjini cnm, kusura bakma
ooohh iyiymis.
benim 1 gorumcem var ama bana karsi cok tatli ve nazik Allah bozmasin..
kuzucum iyiyim. ben de bi rapor yapıyorum da, o yüzden çok bakamıyorum foruma. arada göz atıyorum, görümcelere kıza kıza çalışıyorumzemuszemus
benim de 1 görümcem var, üniversiteye girdi bu sene. 18 yaşında daha.şimdilik çok iyiyiz, seviyor beni,tabi evlenince abimi benden aldın triplerine girer mi bilemem.şu anda beni biraz gözünde büyütüyo gibime geliyor. yani o yüzden beni rol model alabilir ama kötü niyetli olacağını sanmıyorum.
kolay gelsin canım..
umarım problem yaşamazsın..
asıl sana kolay gelsin canım benim.çok işin vardır şimdi...allah kolaylık versin...
evet canım yaa..
çok yoğunum.evde durduğum gün yok.
Salı günü evimi görücem inşallah.
evini ve yeni memleketini mi?
eveeeeeeeeeeetthihoyyythihoyyyt
hemşeri sayılırız artıkolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?