50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım öyle olduk gerçekten dehihoyyyt

@kuzu aynı zamanda meslektaş'tık dimi bizopuyorumnanaktan

evet canım aynen öyle.. inşallah düğünden hemen sonra bende başlıycam olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

hemde ne heyecan..
dün hayatımda ilk defa uyur gezer oldum..
annem gece salonda yakalamış.. davetiyeleri arıyomuşum koltuğun altında :roflol::roflol:
ay hiç hatırlamıyorum:roflol::roflol:

hemde ne heyecan..
dün hayatımda ilk defa uyur gezer oldum..
annem gece salonda yakalamış.. davetiyeleri arıyomuşum koltuğun altında :roflol::roflol:
ay hiç hatırlamıyorum:roflol::roflol:

güzel bir heyecan o ama ya, tadını çıkar. ben o dönem çok yoğun çalıştığımdan hiçbirşey anlamamıştım özledim o günleri:)

bende bu dönemde işsiz olduğumdan fazla daldım..

bazen diyorum başka işlerle uğraşayım kafam dağılsın biraz

Aslına bakarsan stres yapılcak hiçbirşey yok, o yüzden heyecanını güzel bir şekilde yaşa sakın stres yapma hayatım.

CANIM bana sorarsan psikiyatriste git..Yani bunu yanlış anlama ama gercekten yardıma ihtiyacın var...Hastalığının adı ve evreleride var...
Büyük geçmişler olsun şekerim...
böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar
Ay ay ay minnoşun canı böğürtlen reçeli mi çekmiş....nasıl gidiyor kuzucum ....ben hiç yapmadım ama çekirdekli oluyo yediklerim..
bende bugün koşmadım kızımın okuluna gittim forma kitap vs aldım in çık merdivenleri bacaklarım ağrıdı...ben bütün yaz evde oturduğumdan...
MENÜM
sabah
2 dlm kızrmış ekmek
3 ad zeytin
3 dlm salatalık
2 dlm karabiberli salam

öğle(dışarıdaydım seçenek azdı)
çay ve pohaca

akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek

ara
elma düşünüyorum

misra burda,
water burda

selam kizlar,

neden yazmiyosunuz.??

canım ben temizlik yapıyorum da o yuzden arada sıze bakyrm yazmıyrm cunku basladımmı kalkamıyrm bılgısayarın basından bu temızlıgınde artık bıtmesı gerekıyor sıktı benı. bu arada sorum olacak kızlar ben baskülümü memleketde unutmusum (ben gıttıgım heryere tasırımda farklılık olmasın dıye) ve yenı baskül alacagım sızce yagı suyu olcen baskuller dogrumudur tefalın falan var onlardan mı alsam dıye dusunuyrm bana fıkır verın yoksa normal dıgıtal bır baskul mu alayım. opuyorumnanaktanopuyorum hepınızı

ay ne güzel bişeydir çocuğuna forma kitap, inşallah allah bize de kısmet eder, maşşallah diyorum tatlışım.
menün de gayet güzel bence.

canım o yağı suyu ölçenler kullanışsız oluyor ben yağ su için minik bir cihaz aldım ama genel olarak bu yağ su ölçerleri pek güvenilir bulmuyorum. çabuk bozuluyormuş hem onlar arkadaşım aldı o tefalden bozuldu hemen. sen bence normal digital tartı al naçizene tavsiyem.

canlarım bende yediklerimi sayim:)
sabah:
1 dilim ekmek
yarım domates
light peynir ( 20 kalorilik )

öğlen:yok

saat 5:biraz dondurma

saat 7:3 tane yaprak sarma 1 dilim ekmek 1 tane madlen çikolata

saat 8 buçuk:eti form bisküvi

saat 10:1 nektari 1 madlen çikolata

te bu kadar:)

sorunlarım başka benim canım aile içi şeyler dertliyim baya allah başka dert vermesin hiçbi psikolog bulamadı çaresini bende başlıo bende bitio sorun neyse bugünümüze şükür yinede. kimsem yok diye sizle paylaşıyorum allah razı olsun hepinizden .
47 kilo olsam inş normal yememe döncem ama nasıl ?

dünkü listeyi yazamadım site bakımdaydı(unuttum zaten:) ) bugün neler yapmışım bi bakayım?

sabah poğaça ve şekersiz çay (bi daha poğaça yok ! acayip şişkinlik yapıyor bende deli oldum resmen.)

1 küçük su ve sanırım arada bi çay daha 1 şekerli.

öğlen iki kaşık pirinç pilavı(bu da şişiriyor farkettimki bi daha yememliyim)
1 kase yoğurt

akşam üzeri bir hamburger (ama bi daha bişey yemedim)

bir bardak fanta.

hımm bugün nerdeyse hiç su içmemişim gidip biraz su içeyim.

poğaça ve pirinçin ortak noktası nedir bilen var mı acaba neden bu kadar şişkinlik yapıyor bu ikisi bende?

----------

offff kilo vermek ne zor bişeymiş az bişey olsa bile valla insanı acayip kasıyor bu kilo derdi.eskiden (sıskayken yani) kilolu hanımlar kendine dikkat etmiyor diye eleştiriyordum ama zor bişeymiş.çok şükür 10 kilo felan vermeye çalışmıyorum valla hiç uğraşmazdım aldıkça alırdım kiloları.

Selam kızlar dün giremedim site bakımdaydı...dün akşam çok feci yedim...........:çok üzgünüm:

sonunda site düzelmiş, ve benim bir sürü mesajım vardı okuyamadan hepsi kayboldu, bana mesaj atan arkadaşlar kusura bakmayın. site yüzünden hep bilmiyorumkismile

iyi bayramlar güzelcikler!!!

bir daha bu site bizi ayırmasın hiç birbirimizden, bi günde 400 gr aldım onun yüzündenmafoldumben

öpüyorum sizi çok çok! iyi dinlenin,eğlenin,sevdiklerinizle ilgilenin, yiyin için...dönüşte bomba gibi bir topic olalım!

sonunda site düzelmiş, ve benim bir sürü mesajım vardı okuyamadan hepsi kayboldu, bana mesaj atan arkadaşlar kusura bakmayın. site yüzünden hep bilmiyorumkismile

Napıyorsun minnoşş..bu haftanın koçu sensin demi...dün giremedim ya sanki içimde bir canavar akşam kendimi kaybettim...ama bugun yiyecek halim yok sabah bir musli yedim şimdide etiformun çörek otlu bizküvisinden 1 tane...

Canım bin mukavele(anlamını pek bilmem ama)...EVET KIZLAR HERKESİN ŞİMDİDEN BAYRAMI KUTLU OLSUN ALLAH TEKRARINA ERDİRSİN::alkisalkisalkisa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…