evet canım öyle olduk gerçekten dehihoyyyt
@kuzu aynı zamanda meslektaş'tık dimi bizopuyorumnanaktan
ay kuzu gelmiş hoşgelmiş, ay ne heyecanlısındır şimdi hihoyyyt
ben de koştum geldim, ya koşarken boşluğuma ağrı girdi, hamlamış mıyım ne, sıcaklardan dolayı 1-2 aydır koşamıyordum dışarlarda.
hemde ne heyecan..
dün hayatımda ilk defa uyur gezer oldum..
annem gece salonda yakalamış.. davetiyeleri arıyomuşum koltuğun altında :roflol::roflol:
ay hiç hatırlamıyorum:roflol::roflol:
güzel bir heyecan o ama ya, tadını çıkar. ben o dönem çok yoğun çalıştığımdan hiçbirşey anlamamıştım özledim o günleri:)
bende bu dönemde işsiz olduğumdan fazla daldım..
bazen diyorum başka işlerle uğraşayım kafam dağılsın biraz
Aslına bakarsan stres yapılcak hiçbirşey yok, o yüzden heyecanını güzel bir şekilde yaşa sakın stres yapma hayatım.
Daha önce çok yapıyordum azalttım şükür..
birazda ev falan belli olunca yerini heyecana bıraktı..
19 gün kaldıhihoyyyt
ev yerleştirmesi keyifli oluyor, zaman nasıl geçti anlamazsın
evet aynen öylezemuszemus
spatz lache öpüyorum sizi..Şeniz
iftar sofrasını hazırlayayım ben..
CANIM bana sorarsan psikiyatriste git..Yani bunu yanlış anlama ama gercekten yardıma ihtiyacın var...Hastalığının adı ve evreleride var...ay olurmu neden sana kızim kırılim darılim ki ben burda zaten sizlerden fikir alıyorum evet dediğiniz gibi mesela eksiden herşeyden yerdim çikolatalar kekler pastalar... şimdi bire yemeğe davet edildiğimde ise korkuyorum ya fazla yersem ya kilo alırsam görmeniz lazım ben burda hem duygusal hem de diyet açısından fikirler almak için sizlere kayıt oldum çok candan insanlarsınız dostluklar kurabileceğimi düşündüm:) ve şu var yane ne bilim ben kendimi regl dönemi öncesi karnım şişse bile ağlıcak gibi oluyorum ki normalde belim incedir ooff bir ara kusuyordum felan yediklerimi allahtan kusmuyorum migdem maf oldu doktorlara gidiyoruz ama bu diyet psikolojisinden çıkamadımeyvahedigeldismile:2::2:
Büyük geçmişler olsun şekerim...slm kızlar ...uzun zamandır yoktum ankaraya gitmiştim.yeğenim hasta idi memleketten hacettepeye getiridik....çok şükür şimdi durumu iyi...o yüzden pek giremedim nete bide bu arada ne yedim ne içtim hiç bilemedim...ama kilo almamışımdır.çünkü kıyafetlerimde bi değişiklik yok... özledim sizleri...siz neler yaptınız..
Ay ay ay minnoşun canı böğürtlen reçeli mi çekmiş....nasıl gidiyor kuzucum ....ben hiç yapmadım ama çekirdekli oluyo yediklerim..böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar
bende bugün koşmadım kızımın okuluna gittim forma kitap vs aldım in çık merdivenleri bacaklarım ağrıdı...ben bütün yaz evde oturduğumdan...ay kuzu gelmiş hoşgelmiş, ay ne heyecanlısındır şimdi hihoyyyt
ben de koştum geldim, ya koşarken boşluğuma ağrı girdi, hamlamış mıyım ne, sıcaklardan dolayı 1-2 aydır koşamıyordum dışarlarda.
misra burda,
water burda
selam kizlar,
neden yazmiyosunuz.??
ay ne güzel bişeydir çocuğuna forma kitap, inşallah allah bize de kısmet eder, maşşallah diyorum tatlışım.bende bugün koşmadım kızımın okuluna gittim forma kitap vs aldım in çık merdivenleri bacaklarım ağrıdı...ben bütün yaz evde oturduğumdan...
MENÜM
sabah
2 dlm kızrmış ekmek
3 ad zeytin
3 dlm salatalık
2 dlm karabiberli salam
öğle(dışarıdaydım seçenek azdı)
çay ve pohaca
akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
ara
elma düşünüyorum
canım ben temizlik yapıyorum da o yuzden arada sıze bakyrm yazmıyrm cunku basladımmı kalkamıyrm bılgısayarın basından bu temızlıgınde artık bıtmesı gerekıyor sıktı benı. bu arada sorum olacak kızlar ben baskülümü memleketde unutmusum (ben gıttıgım heryere tasırımda farklılık olmasın dıye) ve yenı baskül alacagım sızce yagı suyu olcen baskuller dogrumudur tefalın falan var onlardan mı alsam dıye dusunuyrm bana fıkır verın yoksa normal dıgıtal bır baskul mu alayım. opuyorumnanaktanopuyorum hepınızı
CANIM bana sorarsan psikiyatriste git..Yani bunu yanlış anlama ama gercekten yardıma ihtiyacın var...Hastalığının adı ve evreleride var...
Büyük geçmişler olsun şekerim...
Ay ay ay minnoşun canı böğürtlen reçeli mi çekmiş....nasıl gidiyor kuzucum ....ben hiç yapmadım ama çekirdekli oluyo yediklerim..
bende bugün koşmadım kızımın okuluna gittim forma kitap vs aldım in çık merdivenleri bacaklarım ağrıdı...ben bütün yaz evde oturduğumdan...
MENÜM
sabah
2 dlm kızrmış ekmek
3 ad zeytin
3 dlm salatalık
2 dlm karabiberli salam
öğle(dışarıdaydım seçenek azdı)
çay ve pohaca
akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
ara
elma düşünüyorum
sonunda site düzelmiş, ve benim bir sürü mesajım vardı okuyamadan hepsi kayboldu, bana mesaj atan arkadaşlar kusura bakmayın. site yüzünden hep bilmiyorumkismile
iyi bayramlar güzelcikler!!!
bir daha bu site bizi ayırmasın hiç birbirimizden, bi günde 400 gr aldım onun yüzündenmafoldumben
öpüyorum sizi çok çok! iyi dinlenin,eğlenin,sevdiklerinizle ilgilenin, yiyin için...dönüşte bomba gibi bir topic olalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?