ve herkese iyi bayramlar şimdiden:) zemuszemus
iyi bayramlar güzelcikler!!!
bir daha bu site bizi ayırmasın hiç birbirimizden, bi günde 400 gr aldım onun yüzündenmafoldumben
öpüyorum sizi çok çok! iyi dinlenin,eğlenin,sevdiklerinizle ilgilenin, yiyin için...dönüşte bomba gibi bir topic olalım!
kuzucum çok iyiyim..ama dün akşam ymeğinden sonra uffffff bir cozuttum sbah şiş uyandım eşim bile dedi...ulkerk nasılsın?
water az yağlı yaparsan olabilir. önden de biraz çorba yaparsan iyi olur.
7 de yola çıkacağız.otobüsle gidcez.ilk defa kayınvalidemlere gidyorum.heyecanlıyım biraz,nasıl ortam falan diye.ütü yapıyorum. biraz temizlik yapıcam derli toplu bırakayım. gelince eve hiç giremden refarandumda görevliyim oraya gidicem. fazla koşturmaktan kilo da veririm belki aklinialirimsmile
dün neler yediğimi yazayım.
sahur: 1dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı
iftar : 1 kase çorba, 3 tane salçalı köfte, 1 sb ayran
ara : 1madlen çikolata
ara : 1 şeftali
canım çoğu zaman irademi kullanıyorum artık.dün eşim bayram çikolatsı almış ama çok sevdiklerimden . 1 tane yedim kaldırdım.ama nasıl canım istedi .1 otursam pakaetin yarısını yerim yani. hani benim içim almıyor yiyemiyorum diyenler var ya onlardan değilim. yesem çook yerim ama yemeyeceğim.okulda da birçok arkadaşımdan çok zayıflamışsın sözerini duyunca azme geiyorum .madem başladım vermek istiyorum bırakmayacağım. sonra sil baştan olacak çabalrım boşa gidecek.birbirimze desteğedevam. ben tatilden gelice ilk kez azimle diyet yapabilmiştim. çünkü o kadar çok yemiştim ki oarada. birbirimize destek olmaya devam edelim . çok güzel olacağız unutma.
1 senelik evliyiz. ilk defa gidicez. kayınvalidem pek benim tarzım değil ama şimdilik çok iyi davranıyor. bakalım orada kendi evinde nasıl olacak?
ulkerk nasılsın?
water az yağlı yaparsan olabilir. önden de biraz çorba yaparsan iyi olur.
7 de yola çıkacağız.otobüsle gidcez.ilk defa kayınvalidemlere gidyorum.heyecanlıyım biraz,nasıl ortam falan diye.ütü yapıyorum. biraz temizlik yapıcam derli toplu bırakayım. gelince eve hiç giremden refarandumda görevliyim oraya gidicem. fazla koşturmaktan kilo da veririm belki aklinialirimsmile
dün neler yediğimi yazayım.
sahur: 1dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı
iftar : 1 kase çorba, 3 tane salçalı köfte, 1 sb ayran
ara : 1madlen çikolata
ara : 1 şeftali
aynen ben de, sana da iyi bayramlar tatlım.iyi bayramlar güzelcikler!!!
bir daha bu site bizi ayırmasın hiç birbirimizden, bi günde 400 gr aldım onun yüzündenmafoldumben
öpüyorum sizi çok çok! iyi dinlenin,eğlenin,sevdiklerinizle ilgilenin, yiyin için...dönüşte bomba gibi bir topic olalım!
Napıyorsun minnoşş..bu haftanın koçu sensin demi...dün giremedim ya sanki içimde bir canavar akşam kendimi kaybettim...ama bugun yiyecek halim yok sabah bir musli yedim şimdide etiformun çörek otlu bizküvisinden 1 tane...
sağolun kızlar.size de iyi tatiller.
nesme evet bayram çok yoğun olur senin için. biz de her bayram köye gideriz. köyde bayram tadı bir başka oluyor ama.
lacehsis siz bayramda istanbulda mısınız?
melahatcimm iii yolculuklarrr+ulkerkk boş ver güzelimm böyle mutluuysan önemli lan oo,napcann kaynnanayıı...watercimm yemeğin güzel bir tercih,yanına da bir saltaaa o saat için güzel olur bnece,,çok çeşit yapma...bize de misafirler gelcek,malumm köydeyizzz,şehirdeiler byarmada köye akın ediyoooo.....bayramlarıı sevmemm ben o nednelle,,çünküü çok dinlenememmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?