50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar benımde bayramda misafirim var zaten kilo aldım herde bayramda dıkkat ederım ama bayramdan sonra bomba gıbı gelecegım ınsaallah. birde arkadasım aksam 10 da yanımda olabılecek sızce o saate uygun ne yemegı olabılır acıkmıs olur yanı yoksa ben yemıyecegm o saatde ben tavuklu mantar dusundum ama sızce ne yapsam

iyi bayramlarr:)
ayırmasın tabi ya

dün gce saat 3 ü çeyrek geçe yattım sabah da ondan dolayı geç kalktım saat 12 de..
az önce kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek
biraz light peynir
yarım domates

yedim daha da yiemedim doydum kızlar
49 kiloydum acaba vermişmiyimdir ama daha adet olamadım 24. günüm

ulkerk nasılsın?

water az yağlı yaparsan olabilir. önden de biraz çorba yaparsan iyi olur.

7 de yola çıkacağız.otobüsle gidcez.ilk defa kayınvalidemlere gidyorum.heyecanlıyım biraz,nasıl ortam falan diye.ütü yapıyorum. biraz temizlik yapıcam derli toplu bırakayım. gelince eve hiç giremden refarandumda görevliyim oraya gidicem. fazla koşturmaktan kilo da veririm belki aklinialirimsmile

dün neler yediğimi yazayım.

sahur: 1dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı

iftar : 1 kase çorba, 3 tane salçalı köfte, 1 sb ayran

ara : 1madlen çikolata

ara : 1 şeftali

kuzucum çok iyiyim..ama dün akşam ymeğinden sonra uffffff bir cozuttum sbah şiş uyandım eşim bile dedi...
sana hayranım ne güzel artık senin menülerini takip edecem

Kayınvalidenler nerde....ben evlendiğim zaman bir kere gitmiştim o zaman beni çok üzdükleri için yemin etmiştim..sonra gitmedim zaten şimdide görüşmiyorum...ama zaman ne gösterir buyukde konuşmak istemiyorum

canım çoğu zaman irademi kullanıyorum artık.dün eşim bayram çikolatsı almış ama çok sevdiklerimden . 1 tane yedim kaldırdım.ama nasıl canım istedi .1 otursam pakaetin yarısını yerim yani. hani benim içim almıyor yiyemiyorum diyenler var ya onlardan değilim. yesem çook yerim ama yemeyeceğim.okulda da birçok arkadaşımdan çok zayıflamışsın sözerini duyunca azme geiyorum .madem başladım vermek istiyorum bırakmayacağım. sonra sil baştan olacak çabalrım boşa gidecek.birbirimze desteğedevam. ben tatilden gelice ilk kez azimle diyet yapabilmiştim. çünkü o kadar çok yemiştim ki oarada. birbirimize destek olmaya devam edelim . çok güzel olacağız unutma.

1 senelik evliyiz. ilk defa gidicez. kayınvalidem pek benim tarzım değil ama şimdilik çok iyi davranıyor. bakalım orada kendi evinde nasıl olacak?

ya senin tarzı olup olmaması önemli değil bence...ama sana iyi davranıyorsa çok şeyide telafi edebilrsin...keşke bana çok iyi değil iyi davransalarda yeterti hatta normal davranıp hiç laf etmeselerdi eşimden dolayı ben baş tacı ederdim ama olmadı...Şuan böyle mutluyum..eşimde anlıyor Allahtan...

sağol melahatcım bende az yağlı yapmayı planlıyordum zaten sana ıyı yolculuklar canım ayrıca HEPİNİZE HAYIRLI VE MUTLU BAYRAMLAR öpüldünüzopuyorumnanaktan

mrbbb byanalar,,
nasılsınızz,,???
ben de evin son rötüşlarını yaptımm ve dizimi izlemeye çekildim...malum bayram yaa,teizledimm evi biraz...oucum ve accyip susadımmm.....

melahatcimm iii yolculuklarrr+ulkerkk boş ver güzelimm böyle mutluuysan önemli lan oo,napcann kaynnanayıı...watercimm yemeğin güzel bir tercih,yanına da bir saltaaa o saat için güzel olur bnece,,çok çeşit yapma...bize de misafirler gelcek,malumm köydeyizzz,şehirdeiler byarmada köye akın ediyoooo.....bayramlarıı sevmemm ben o nednelle,,çünküü çok dinlenememmmmm...

aynen ben de, sana da iyi bayramlar tatlım.

yok canım bu hafta herkes birbirinin koçu, ben giremeyen olursa kontrol ederim dedim.

melahat menüm süper her zamanki gibi vereliniortak

sağolun kızlar.size de iyi tatiller.

nesme evet bayram çok yoğun olur senin için. biz de her bayram köye gideriz. köyde bayram tadı bir başka oluyor ama.

lacehsis siz bayramda istanbulda mısınız?

sağolun kızlar.size de iyi tatiller.

nesme evet bayram çok yoğun olur senin için. biz de her bayram köye gideriz. köyde bayram tadı bir başka oluyor ama.

lacehsis siz bayramda istanbulda mısınız?

evet canım istanbuldayız, alaçatıya gidicektin son anda benim canım istemedi, iyi ki istememiş, çünkü sorna eşimin işyerinden bize bodrum tatili çıktı önümüzdeki hafta için.
gerçi şimdi eşimle kavgalıyız bilmiyorum gider miyiz ama, bayramda ailemle geçirecek olmaktan memnunum:) ben de kurban bayramında gidicem kayınvalidelere senin gibi:)

selam kızlar ben geldim ameliyat olamadım mafoldumben ama günümü tekrardan aldım 27 eylülde kesin olarak oluyorum artık ne uğraştım ama neyse kısmet bööleymiş bayramıda güzelce geçirebileceğim daha iyi oldu böyle 19 günüm var evimide temizledim kışlık hazırlıklarımıda yaptım şişe domatesi salça vs. bir tek tarhana kaldı onuda eşim çok istiyor onuda yaptımmı rahat rahat girebilirim ameliyata kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun hepinizi öpüyorum ben tekrar menü yazabilirim nasılsa daha var ameliyata ahahaha görüşürüs güzellerrrrr opuyorumnanaktan

canım benım sana kolay gelsın bayramlar memleketde zordur bılırım mısafırın bırı gelır bırı gıder ama allah eksık de etmesın tadı boyle cıkıyor ben bu bayram eve gıdemedım ama unıversıte arkadasım gelecek bırazdan yalnız degılım yanı yarın da ogrencılerım gelır şeker dagıtırım onlarakaydirigubbakcemile3 yemegımı yaptım bıle super oldu canım kendını cok yorma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…