50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün biraz dengesiz mi yedim nedir

kahvaltı:tost+2 şekerli çay
öğleden önce 1 sütlü kahve
öğleyin: iki kaşık makarna+kabak yemeği (1 kaşık)
öğleden sonra: 1 tost +portakal suyu
akşam :2 dilim baklava+3 kuru köfte+1 bardak fanta+3 dilim turp+erişte pilavı(3 kaşık)

bu saatte yememk lazımdı ama neyse telafi ederiz artık.

zukseddin arkadaşıma katılıyorum
kilo almadan hatttaaa kilo vererek geçireceğimz bir bayram olsun inşşşşşşş arkadaşlarrrr kaydirigubbakcemile5 bugün de kayınvalidemler bizdeydi bayram bohçası getirmişler güzel bir gündü tatlı ve börek getirmişler ama sevmediğim için ymeedmn:) 49 kiloydum en son kilo verdiğimi düşünüyorum ama son adetimden 24 gün geçti adet olduktan sonra tartılacağım hedef 47:)
neyse bugün yediklerime gelelimm
sabah:
1dilim ekmek
biraz light peynir
yarım domates
saat 4 buçuk:
biraz dondurma
saat 7:
2 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yarım kase yoğurt
1 tane madlen çikolata

saat 11:
1 tane çikolatalı sakız gibi bişe

birazdan light bisküvi,saat 1 gibi de meyve yiyeceğim canlar öpüyorum yerimseniben İYİ BAYRAMLAAR

uzun bı aradan sonra karsınızdayım vrdıgım kıloları tekrar gerı aldım yanlar fıskırmıs durumda sureklı ac hıssedıyorum kendımı yenıden 58 oldum kızlaaaaarrr : ( 53 hayalını kurarken...

dur bakalım dur durr öyle hemen umutsuzluğa kapılma,asıl diyet şimdi başlıyor senin içinn :) hadi bakalım tekrar başlıyosun hiçbişey için geç kalmış sayılmazsın

herkese iyi bayramlar..
bugün yediklerimi paylaşim sizlere:)
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
light peynir

saat 12:
1 tane şu küçücük top şeklinde olan çikolatalardan

saat 5:
bi parça çikolata

saat 6 buçuk:
2 kaşık pırasa yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

bu kadarr:)

Merhaba kızlar

Umarım herkes iyidir görüşmeyeli...

edatuccar öğle yemeği olarak sağlıklı bişi yeseymişsin menün gayet güzel olacakmış

İyi bayramlar

Merhaba kızlar

Umarım herkes iyidir görüşmeyeli...

edatuccar öğle yemeği olarak sağlıklı bişi yeseymişsin menün gayet güzel olacakmış

İyi bayramlar

Dulcinea merhaba iyiyiz çok şükür sen nasılsın umarım iyi ve sağlıklısındır hayırlı bayramlar

canım valla kahvaltıyı saat 11 i geçik yaptık ordada 1 dilim ekmekle azcık peynir yidim doydum :ecrin_bebek:

sonra öyle çikolata arada atıştırdım sadece o da az yedim:)
akşam da 2 kaşık pırasa çok az yogurt ve kepek ekmeği:)

biraz dondurma ve az önce elma yedm
herkes çok zayıflamışsın diyr
yaa adet olsam ve de geçse inşş çok yakn zamanda istediğim kiloya ulaşacam 47ee opuyorumnanaktan

bugünkü yediklerimi yaziim
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
saat 4:
çok küçük bir parça çikolatalı sakız gibi bişe
akşam saat 7:
3 tane zeytnyağlı sarma (100kalori)
yarım kase yarım yaglı yogurt
1 dilim kepek ekmeği

waterrrr naber canım.
bende kayınvalideyimdeyim off puf

canım ne olsun arkadasım geldi yanıma paso yiyip içip geziyorum haftaya toparlanmam gerek ben abarttım artık psikolojim bozulmaya başladı bayramdan sonra ölüm orucuna mı girerim ne yaparım bilmyrm :))) baskulum memeleketde kalmıstı bıraz kilo verene kadar baskülde almıyacagım kilo verınce alırım az gorunce moralım duzelır sen ne yaptın canım evınıze yerlestınızmı sen esya alacagız ev yerlestırecegz dıyrdunuz ıyı bayramlar opuyorum

kızlarr süpper bir bayram geçirdimM:) şeker çikolata çok az yedim ,günde 1000kaloriyi geçmedim,şerbetli tatlı sevmediğim için hiç yemedim,asitli içecek sevmediğim için tüketmedim,vee boll bol gezdiğim için bayaa da spor yapmış oldum:)
bu sabah
1 dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
yarım domates
1 tane zeytin
yedim daha sonra kızlarla gezmeye çıktık,saat 3 te çok küçük bir parça çikolata ve sadece 4 kalorilik kahve içtim:) bolbol su içtim saat 5 olduğunda birazcık dondurma yedim bol bol yürüdüm eve geldiğimde ,
saat 7de 3 tane yaprak sarma,yarım kase yoğurt,1dilim kepekli eklmek yedim.saat 9 buçukta 1 tane form bisküvi ve saat 11 buçukta elma yemeği düşünüyorum

prenses ooohh ohh şekerlere bakk alim bare bitanee:) sağol canım senin dee bayramın kutlu olsunn. nasıl gçti bayram,neler yedin bakalımbayanssulusmile

slm kızlar herkesler nerde yaa benım arkadasım gıttı sımdı yalnızları oynuyorum yıne ayyy bayramda neler neler yedım soylemıyeyım benı forumdan atarsınız ınan ama artık yarın itibariyle sıkı bır diyete girecegım evde bol marul var salata yapıp çorba yerim 1 hafta sonra deoks yaparım hemen vermelıyım bu aldıgım kıloları

canım sıkma canını du bakalım umutsuzluğa kapılma:)
1) neler ydiin önce onları anlat,mesela bugün neler yedin yaz bekliyorum
2)bu detoks diyeti ne nasıl yapılıyor?sengözlerimebaksanab

selam kızlar offff bu bayramlar güzelde her gittiğin yerde ısrar ısrar üstüne ye ye bugün bayram olmas bişi dieee hah oldu işte bir kilo aldım bayramda iki günde bir kilo off ya birde geri çevirebildiğimi çevirdim yane ona rağmen ne uğraştım ben o bir kiloyu verene kadar iki günde geri al içim dışım tatlı çikolata kurabiye dolma sarma tavuk köfte pilav vs. her gittiğimiz yerde bu ne yaa valla bir hafta yemicem yane midem bulanıo yemekten artık kıramıosunda çoğunu sizin için yaptım aaaaaaa olurmu ye bakiiim hoop mideye indir sonra patla yanii neyse verces artık yine sıkı bir diyetle valla kızlar bayram süper geçti diyemeyeceğim maalesef bir gölge düştü okul arkadaşımın kardeşi bayramın birinci günü gecesi saat 2.30 sıraları izmirde bir kız arkadaşıyla eğlenceden dönerlerken kaza yapıolar aşırı alkollüler hatta sürücünün iki ay önce ehliyeti gitmiş alkolden yol kenarındaki palmiyeye toslamışlar ikisinide kaybettik mahvolduk kızlar yaa arkadaşım bitti yazık daha 21 yaşında üniversite okuyordu su gibi bir genç kız gitti bir anlık gaflet işte ne acı bir son allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı çok zormuş ağla ağla içim çıktı ama elden bişi gelmez işte bööle kızlar benim bayram birascık tatsızlaştı sizlerin bayramı nasıl geçti neler yaptınıs hafta içi daha detaylı görüşürüs öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…