ben bu haberi gazeteden okudum yaaaselam kızlar offff bu bayramlar güzelde her gittiğin yerde ısrar ısrar üstüne ye ye bugün bayram olmas bişi dieee hah oldu işte bir kilo aldım bayramda iki günde bir kilo off ya birde geri çevirebildiğimi çevirdim yane ona rağmen ne uğraştım ben o bir kiloyu verene kadar iki günde geri al içim dışım tatlı çikolata kurabiye dolma sarma tavuk köfte pilav vs. her gittiğimiz yerde bu ne yaa valla bir hafta yemicem yane midem bulanıo yemekten artık kıramıosunda çoğunu sizin için yaptım aaaaaaa olurmu ye bakiiim hoop mideye indir sonra patla yanii neyse verces artık yine sıkı bir diyetle valla kızlar bayram süper geçti diyemeyeceğim maalesef bir gölge düştü okul arkadaşımın kardeşi bayramın birinci günü gecesi saat 2.30 sıraları izmirde bir kız arkadaşıyla eğlenceden dönerlerken kaza yapıolar aşırı alkollüler hatta sürücünün iki ay önce ehliyeti gitmiş alkolden yol kenarındaki palmiyeye toslamışlar ikisinide kaybettik mahvolduk kızlar yaa arkadaşım bitti yazık daha 21 yaşında üniversite okuyordu su gibi bir genç kız gitti bir anlık gaflet işte ne acı bir son allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı çok zormuş ağla ağla içim çıktı ama elden bişi gelmez işte bööle kızlar benim bayram birascık tatsızlaştı sizlerin bayramı nasıl geçti neler yaptınıs hafta içi daha detaylı görüşürüs öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
slm kızlar herkesler nerde yaa benım arkadasım gıttı sımdı yalnızları oynuyorum yıne ayyy bayramda neler neler yedım soylemıyeyım benı forumdan atarsınız ınan ama artık yarın itibariyle sıkı bır diyete girecegım evde bol marul var salata yapıp çorba yerim 1 hafta sonra deoks yaparım hemen vermelıyım bu aldıgım kıloları
canım sıkma canını du bakalım umutsuzluğa kapılma:)
1) neler ydiin önce onları anlat,mesela bugün neler yedin yaz bekliyorum
2)bu detoks diyeti ne nasıl yapılıyor?sengözlerimebaksanab
selam kızlar offff bu bayramlar güzelde her gittiğin yerde ısrar ısrar üstüne ye ye bugün bayram olmas bişi dieee hah oldu işte bir kilo aldım bayramda iki günde bir kilo off ya birde geri çevirebildiğimi çevirdim yane ona rağmen ne uğraştım ben o bir kiloyu verene kadar iki günde geri al içim dışım tatlı çikolata kurabiye dolma sarma tavuk köfte pilav vs. her gittiğimiz yerde bu ne yaa valla bir hafta yemicem yane midem bulanıo yemekten artık kıramıosunda çoğunu sizin için yaptım aaaaaaa olurmu ye bakiiim hoop mideye indir sonra patla yanii neyse verces artık yine sıkı bir diyetle valla kızlar bayram süper geçti diyemeyeceğim maalesef bir gölge düştü okul arkadaşımın kardeşi bayramın birinci günü gecesi saat 2.30 sıraları izmirde bir kız arkadaşıyla eğlenceden dönerlerken kaza yapıolar aşırı alkollüler hatta sürücünün iki ay önce ehliyeti gitmiş alkolden yol kenarındaki palmiyeye toslamışlar ikisinide kaybettik mahvolduk kızlar yaa arkadaşım bitti yazık daha 21 yaşında üniversite okuyordu su gibi bir genç kız gitti bir anlık gaflet işte ne acı bir son allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı çok zormuş ağla ağla içim çıktı ama elden bişi gelmez işte bööle kızlar benim bayram birascık tatsızlaştı sizlerin bayramı nasıl geçti neler yaptınıs hafta içi daha detaylı görüşürüs öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
aynen ben de bu iki hafta detokslardaım,iki hafta sonra koçiş gelecekkaydirigubbakcemile2
tamam zukseddin senle ortak calısalım ne dersin:)))) yemek konusunda ve spor konusunda birbirimizi sıkı denetleyelim iki haftakaydirigubbakcemile3 kendime yandaş buldum nasılda sana hemen bulaştım
acaba ben bu 10 kiloyu kaç haftada versem sağlıklı olur konuya hakim arkadaşlar CADIARZU
valla canım bünyeden bünyeye değişir ancak herkesin bildiği bişi var ki uzun zamana yayayrsan kilo verme işini geri alman güç olur.
10kiloyu hafta demeleyimde bence ayda 2 kilo yada bilemedin 3 kilo şeklinde verirsen çok daha sağlıklı olur kanımca
çok teşekkür ederim 3 ay sınırı koyuyorum o zaman kendime 4 ayda 10 kilo vermeliyim :1rolleyes:
aynen ben de bu iki hafta detokslardaım,iki hafta sonra koçiş gelecekkaydirigubbakcemile2
bulaş şekerim bulaş
son 15günüm valla 1 ayda veremediğim 2 kiloyu 2 haftada accccccccccciiiiiiiiilllllllllllllllllllllll vermem lazım
ben bugünn hatrı sayılacak kadar az yedim
slim in 6 startıt up yaptım spor olarakta
sen ne yaptın heeekaydirigubbakcemile5
ben yarın baslıyorum bugunu yazmıyayım:)))) misafirim daha bugun gıttı anladın yanı durumumu :))) bende hemen kacıyorum sanma ben yarın demısım zatenkaydirigubbakcemile3 ama sen super yapmıssın tebrıkler verecegız tatlım o kıloyu neymıs 2 kılo yaa bız bırde detoks yaparz ohhhh gıder hepsi. sen bana yarın sor hesabı ben yarın ramp yapacagım sonra belkım plates
ok bakalım yarın soracam o zaman
ya ben tutamıom boğazımı az yiyom ama paso çer çöp ekmeksiz peynirle domates yedim şimdi biri benim boğazımı durdursun yoksa o iki kloyu anca rüyamda verecem
biri bana yardım etsin nolursunuz allah rızası için
yoksa sanırım kendimi öldürücem
biri bana yardım etsin nolursunuz allah rızası için
yoksa sanırım kendimi öldürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?