50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu haberi gazeteden okudum yaaa
başı saolsun ailenin çok zor çok

aynen ben de bu iki hafta detokslardaım,iki hafta sonra koçiş gelecekkaydirigubbakcemile2

canım sıkma canını du bakalım umutsuzluğa kapılma:)
1) neler ydiin önce onları anlat,mesela bugün neler yedin yaz bekliyorum
2)bu detoks diyeti ne nasıl yapılıyor?sengözlerimebaksanab

canım yaa yazmasam daha ıyı ama cok ısrar edıyrsan yazayım bari:))) genel olarark bayramda su böreği baklava çikolata pide ayy kalbim dayanmadı bunları bır arada gorunce gerısını yazmıyayım sen anladın ama beni değilmi aslında tek olsam yemezdım bunları ama arkadasımla gezdık dolandık karnımız cok acıkınca dısarda yedık ama cok yurudum kurtardıysam ordan kurtardım heryere yuruyerek gıttık resmen bacaklarımız pes edene kadar yuruduk yoksa daha kotu olursum. tatlım detoks 2 yada 3 günlük olabiliyor hayvansal gıda almadan meyve detoksu sebzeyle yapılanlar kabak corbası detoksu ayran detoksu gıbı seyler vucutdaki toksinler atılıyor kilo veriyrsun ama sonra hemen alabılıyorsunda o kıloyu benım amacım detoksla mıdemı kucultmek ıstahımı kesmek

canım cok uzucu allah annesine babasına sabır versin başınız sağolsun. bu arada araba kullanan arkadaslarda lutfen dıkkatlı kullansınlar allah korusun trafık canavarından

aynen ben de bu iki hafta detokslardaım,iki hafta sonra koçiş gelecekkaydirigubbakcemile2

tamam zukseddin senle ortak calısalım ne dersin:)))) yemek konusunda ve spor konusunda birbirimizi sıkı denetleyelim iki haftakaydirigubbakcemile3 kendime yandaş buldum nasılda sana hemen bulaştım

57 kiloyum 47 olmam gerekiyor benneyaptımki
aslında önceden de "başladım yediklerime dikkat etmeye spora" diye yazmıştım ama olmadı işte
ama böyle bi konu olduğunu yeni gördüm beni çok iyi motive edeceğine inanıyorum iyi ki açmışsınız :lepi:
efendim şimdi şuandan itibaren yediklerime dikkat etmeye aburcuburdan şeker tuz un dan asitli içeceklerden ÇİKOLATA dan uzak duracağıma YEMİN EDİYORUM sırnaşık şey
ayrıca tıpkı eskisi gibi sabah erken kalkıp yürüyüşlerimi yapıp eve gelip stretching veya plates veya yoga ile takviyeler yapacağıma bir daha YEMİN EDİYORUM sırnaşık şey
cidden bu sefer başarmak istiyorum bir senedir veremedim de
bu sefer olmalı aaa :CüvCüv:

tamam zukseddin senle ortak calısalım ne dersin:)))) yemek konusunda ve spor konusunda birbirimizi sıkı denetleyelim iki haftakaydirigubbakcemile3 kendime yandaş buldum nasılda sana hemen bulaştım

bulaş şekerim bulaş
son 15günüm valla 1 ayda veremediğim 2 kiloyu 2 haftada accccccccccciiiiiiiiilllllllllllllllllllllll vermem lazım
ben bugünn hatrı sayılacak kadar az yedim
slim in 6 startıt up yaptım spor olarakta
sen ne yaptın heeekaydirigubbakcemile5

mesela az önce çayın yanına (benim için özel yapılmıştı) sadece bir adet kurabiye yedim şekersiz (zaten şekerli hiç içememişimdir) çayımla beraber..

acaba ben bu 10 kiloyu kaç haftada versem sağlıklı olur konuya hakim arkadaşlar CADIARZU

valla canım bünyeden bünyeye değişir ancak herkesin bildiği bişi var ki uzun zamana yayayrsan kilo verme işini geri alman güç olur.
10kiloyu hafta demeleyimde bence ayda 2 kilo yada bilemedin 3 kilo şeklinde verirsen çok daha sağlıklı olur kanımca

11 dk mekiğimde çektim,dumble hareketlerimide yaptım sporlan işim bitti artıkın ramazan die çok boşlamıştım sporu sahalara geri dönmenin vakti geldi artık:enbuyukkk:

çok teşekkür ederim 3 ay sınırı koyuyorum o zaman kendime 4 ayda 10 kilo vermeliyim :1rolleyes:

ben yarın baslıyorum bugunu yazmıyayım:)))) misafirim daha bugun gıttı anladın yanı durumumu :))) bende hemen kacıyorum sanma ben yarın demısım zatenkaydirigubbakcemile3 ama sen super yapmıssın tebrıkler verecegız tatlım o kıloyu neymıs 2 kılo yaa bız bırde detoks yaparz ohhhh gıder hepsi. sen bana yarın sor hesabı ben yarın ramp yapacagım sonra belkım plates

ok bakalım yarın soracam o zaman
ya ben tutamıom boğazımı az yiyom ama paso çer çöp ekmeksiz peynirle domates yedim şimdi biri benim boğazımı durdursun yoksa o iki kloyu anca rüyamda verecem

ok bakalım yarın soracam o zaman
ya ben tutamıom boğazımı az yiyom ama paso çer çöp ekmeksiz peynirle domates yedim şimdi biri benim boğazımı durdursun yoksa o iki kloyu anca rüyamda verecem

bu saatde ne peyniri canım yaa cok acsan bır adet meyve ye yağsız süt iç yada yat uyu en ıyısı :))) yada su iç aclıgını yatıstır

biri bana yardım etsin nolursunuz allah rızası için
yoksa sanırım kendimi öldürücem

merhabaa canımm!!!!

nolduu!!! inan şu anda kalbim yerinden çıkıcak ben bu bölün eskilerindenim 1yada 2 aydır düzenli yazamadım da

sana nolduu:1shok: kendine gel canım yaa:mymeka:
umarım kötü bişey yokturbilmiyorumkismile
paylaşmak istersen burdayımmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…