50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoooookk iyiyim tatil süperdii canım
seninde bayramın mübarek olsunŞeniz
sen nasılsın :1rolleyes:

iyiyim ben de canım, yalnız bayramda çikolata yemekten biraz kilo aldım haftaya da tatile gidicez de orda da alırım muhtemelen, onun dışında iyiyim:)

ahh umarım öyledir ama yok pantolonum bayaaa dar geliyoo yediğim çerezler beni tırmaladııkaydirigubbakcemile3

ahh umarım öyledir ama yok pantolonum bayaaa dar geliyoo yediğim çerezler beni tırmaladııkaydirigubbakcemile3

beni de çikolatalar

4 kutu draje, 1 kutu madlen 1 kutu da gökkuşağı adında bayram çikolatası yedim, misafirliktekileri saymıyorum bile akannehir

beni de çikolatalar

4 kutu draje, 1 kutu madlen 1 kutu da gökkuşağı adında bayram çikolatası yedim, misafirliktekileri saymıyorum bile akannehir

:1shok: aboooooo:1shok:
ben okadr yemedim hareket azlığıı sebeb olduu deniz dalgalıydı bazen bide afedersin gaz gibi bişey oldu kalbimi etkiledi bu olay arada pırpırlıyoo oda beim yüzmemi etkiledii:bbo:

biri bana yardım etsin nolursunuz allah rızası için
yoksa sanırım kendimi öldürücem

canım hatırladıgım kadarıyla senın kılon ıyı ama bırazdaha vermek ıstyrdn ve bunu takıntı halıne getırdın yanlıs hatrlamıyrsam yaaa takma kafaya kafaya taktıkca verılmez ayrıca bunyen su anda dırenıyor olabılır 100 kılo degılsın ya saglıklısın ya bu yetmezmı kılonda yavaş yavaş gidecek kendını cok kılolu hıssettıgın zamanlar engellileri düşün istedıklerını yapamıyor hareket edemıyorlar allaha şükür sağlıklısın önce şükret sonra sabret bence gerisi gelir zaten

Günaaaayydııınnnnnnnlaaarrr
lachee canım sanada günaydınnndelikafadulden

günaydın tatlım sen de yeni mi kalktın benim gibi:) ay dün geç yattım ya sabah zor kalktım

ben gidip kahvaltı hazırlıyım tatlım eşim mızmızlanıyor:)
gelirim yine, çok öptüm Şeniz

kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için mafoldumbenmafoldumben
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................yedirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn bilmiyorumkismile:bbo:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook

senin acil psikoloğa gitmen lazım, zayıflıycam diye öldürceksin kendini. haline üzülmüyorsun da 48 olur muyum diyorsun. zaten çok zayıfsın, daha da zayıflayamazsın, yediklerin çok bişey değilmiş ve sen buna rağmen kusmuşsun, ileride yemek yemek istediğinde bile yiyemeyeceksin.
nişanlınla ailenle konuş seni doktora götürsün hayatım, şuan hiç mantıklı düşünemiyorsun, öldüreceksin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…