lache merhabaa tatlım opuyorumnanaktan
çoooookk iyiyim tatil süperdii canımmerhaba kuşum nasılsın, nasıl geçti tatil, bayramın mübarek olsun a.s.
çoooookk iyiyim tatil süperdii canım
seninde bayramın mübarek olsunŞeniz
sen nasılsın :1rolleyes:
iyiyim ben de canım, yalnız bayramda çikolata yemekten biraz kilo aldımhaftaya da tatile gidicez de orda da alırım muhtemelen, onun dışında iyiyim:)
ehe heee
bende 2 kilo aldım bayram ve tatil kilosuu:1ninca:
ahh umarım öyledir ama yok pantolonum bayaaa dar geliyoo yediğim çerezler beni tırmaladııkaydirigubbakcemile3
yok canım gitmiş özel mesaj attım ama kapatmışakannehir
beni de çikolatalar
4 kutu draje, 1 kutu madlen 1 kutu da gökkuşağı adında bayram çikolatası yedim, misafirliktekileri saymıyorum bile akannehir
artık buradayım canımmm bi aksilik olmazsa inan bende çok özledim iyi geceler canım benimmmmŞenizumarım iyidir, ben de yatıyım artık tatlım, yine konuşuruz kaybolma biryerlere artık, özlettin kendini. çok öpüyorum opuyorumnanaktan
biri bana yardım etsin nolursunuz allah rızası için
yoksa sanırım kendimi öldürücem
sütümü içiyorum
sabah uyanınca ve yatarken sütümden vazgeçemem
zaten kilo da aldırmaz dimi
dimi?
Günaaaayydııınnnnnnnlaaarrr
lachee canım sanada günaydınnndelikafadulden
kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için mafoldumbenmafoldumben
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................yedirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn bilmiyorumkismile:bbo:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?