50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım benim bu bulumia nervosa die bi hastalıkmış ama gerçekten dün bi insanın yiyybilceğinden çok yedim hem de birden, sence kustuğumda hepsi gitmişmidir?

haklısın canım benim bu bulumia nervosa die bi hastalıkmış ama gerçekten dün bi insanın yiyybilceğinden çok yedim hem de birden, sence kustuğumda hepsi gitmişmidir?

bak hala neyi düşünüyorsun hepsi gitmiştir yanında vitaminlerde faydalı mide kimyasalların da gitmiştir. evet canım bulimiksin ve bulumikler bir süre sonra saçları dişleri falan dökülüyor, bak saın yapma incelip güzelleşiyim derken yaratık gibi olursun Allah korusun, bir daha çok yersen kusmak yerine spor yap, çok güzel olursun o zaman, yediklerini de yakmış olursun.

canımmm çok teşekkür ederim yardımın için çok sağol, evet bu hastalığın sonuçlarında neler olduğunu biliyorum. internetten de bu hastalığa yakalananları ve ölenleri gördüm çok üzüldüm. evet dün fazla yedim ve 2 kere kustum, 2 kere de tuvalete çıktım. bugün bool boll su içeceğim ve 1 saat kadar spor yapacağım. bugün az yiyeceğim ve sanırım yine 2 gün önceki kiloma geri döneceğim. dediğim gibi 47 olduğumda çok mutlu olacağım ve az az yiyerek yemek düzenime devam edeceğim. kalorilerimi yavaş yavaş çoğaltacağım. ama daha adet olamadım ve adet olmadan önce de insan vücudunda 1-2 kilo arası kilo biriktirirmiş ve sanırım adwt olduktan sonra bi 48 olurum

27 gün oldu hala olamadım zaten
öpüyorumnanaktan

Eda, yemek yemeyip ardından kontrolsüz bir şekilde çok fazla yemek yediğini söylemişsin, üstelik adet görmüyormuşsun açıkçası bu tehlike sinyalleri veriyor.yazdıklarından sonra diyetine baktığımda hiç meyve tükettiğini de görmedim ,bu şekilde zayıflayabilirsin doğru ama hastalığa yakalanman an meselesi gibi görünüyor.zaten vermek istediğin kilo çok fazla değil yani bu kadar sıkı bir diyete pek gerek yok sanki? Sadece çay/kahve içtiğinde çekeri çıkarsan ve ekmek yemesen(yerine tam tahılı ekmek tercih edebilirsin fazla olmamak kaydıyla) hem daha sağlıklı olur senin için hem de kilonu kontrol altına alabilirsin.Arada kendine torpil geçme hakkını da kullanmalısın sürekli rejim vücut direncini de düşürecek çünkü.Ama asıl üzerinde durman gereken konu psikolojik boyut, 1-2 kilo için bu kadar eziyet etme kendine.

----------------------------------------------

Bakalım ben neler yapmışım.Son iki gündür yazmıyorum çünkü tatil verdim rejimime.

Bu sabah;

1 yumurta,1 dilim beyaz peynir,2 dilim köy ekmeği,3 zeytin

şimdi de yeşil çayımı içiyorum.

akşama 1 kaşık pilav ve 1 kaşık sulu yemek 1 kase yoğurt yiyeceğim.

çay ve kahvede şeker kullanmam,ekmek de az yerim,meyveye bayılırım ben:) bugün de 2 porsiyon meyve yicem kahvaltıda biraz domates ve 1 dilim kepekli ekmek yedim. akşam da 2 kaşık sebze yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ve yogurt yiyeceğim iyimi canımm çok saol yardımların için

canım hiçbirşey yemeden kilo veremezsin metabolizmaya ters savunmaya gecer yada hasta olursun iskelet gibi kalırsın gecen sene bir kız bu sekılde 30 kılo olmustu ve yuzune bakılacak hali yoktu. az yediğin için şekerin düşer ve nişanlında yemek getirince dolayısıyla gözün dönüp yersin sonra pişmanlık yaşarsın meyelerle ara öğün yaparak bu kiloyu kısa zamanda verirsin bende 1 ayda 1 yada 2 kilo ancak veriyorum metobolizma yavaş demekki ama sporla vücüdunda ki sorunlu bölgeler kısa sürede incelir ve süper olursun bugunkü menünde gayet güzel böyle devam et yoksa metabolizman tembelleşir işin daha cok zorlaşır eğer hala düzelemiyorum diyorsan dotora git bir an önce

canım çok saol öpüldünn

Edacutarcım ben sana nerdeyse 1 hafta önce senin psikolojik bir hastalığın vs evrelerine çok benzer belirtilerin var dr git dedim ama sen halen gitmeden burda yardım bekliyorsun...kusura bakma ama sen ilaç içerek ve terapi görerek kendini iyileştireceksin...

Merhabalar kızlar......
buraya girmediğim günler boyunca kaçamaklarım oldu..yazmıyorum ama yarından itibaren düzenli olarak öğünlerim vs yazılacak ...

ben doktora gittim canım ama doktor herşey sende bitiyor ilaç verirsem ters tepebilir kafandan at dedi ama yapamıyorum 49 kilo bana çok geliyo yaasenağlama

ben doktora gittim canım ama doktor herşey sende bitiyor ilaç verirsem ters tepebilir kafandan at dedi ama yapamıyorum 49 kilo bana çok geliyo yaasenağlama

canım ben sana dün yazdım noldu diye ama sen çıkmışsın fisfisfis
sonra özelden yazdım
ben bölümde eskilerdenim:1closedeyes: 1 2 aydır pek yorum yazmadım sadece o yüzden seni pek tanımıyorum boyun ve yaşın kaç acaba??

*

birde bugünkü yorumlarını okudum ve arkadaşlara katılıyorum sakın 49 kiloyada çok deme haa boyun 1.50 dir tamam derim o zamanCADIARZU

o zaman başka dr git tek dr a gitmekle birşey olmaz
arkadaşlarla elimizden geleni yaparız tabikide onlar beslenme konusunda benden daha iyiboshayallersmile
fakat sende biraz olsun kendin için katkıda bulun
haaa bide boyuna göre kilon çok iyiiii:dilcikar: kıskandımmı neeeeesırnaşık şey şaka bir yanaa yok bende 1.60 ama 54 ten aşşarı istemem heraldeolumunekankayizsmile

canım yanlış alıntı yapmışım bide düzenle de yok yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…