haklısın canım benim bu bulumia nervosa die bi hastalıkmış ama gerçekten dün bi insanın yiyybilceğinden çok yedim hem de birden, sence kustuğumda hepsi gitmişmidir?senin acil psikoloğa gitmen lazım, zayıflıycam diye öldürceksin kendini. haline üzülmüyorsun da 48 olur muyum diyorsun. zaten çok zayıfsın, daha da zayıflayamazsın, yediklerin çok bişey değilmiş ve sen buna rağmen kusmuşsun, ileride yemek yemek istediğinde bile yiyemeyeceksin.
nişanlınla ailenle konuş seni doktora götürsün hayatım, şuan hiç mantıklı düşünemiyorsun, öldüreceksin kendini.
pek aldırmaz ama light içersen daha iyi olur tabi, ya da en azından yarım yağlı.
haklısın canım benim bu bulumia nervosa die bi hastalıkmış ama gerçekten dün bi insanın yiyybilceğinden çok yedim hem de birden, sence kustuğumda hepsi gitmişmidir?
bak hala neyi düşünüyorsun hepsi gitmiştir yanında vitaminlerde faydalı mide kimyasalların da gitmiştir. evet canım bulimiksin ve bulumikler bir süre sonra saçları dişleri falan dökülüyor, bak saın yapma incelip güzelleşiyim derken yaratık gibi olursun Allah korusun, bir daha çok yersen kusmak yerine spor yap, çok güzel olursun o zaman, yediklerini de yakmış olursun.
Eda, yemek yemeyip ardından kontrolsüz bir şekilde çok fazla yemek yediğini söylemişsin, üstelik adet görmüyormuşsun açıkçası bu tehlike sinyalleri veriyor.yazdıklarından sonra diyetine baktığımda hiç meyve tükettiğini de görmedim ,bu şekilde zayıflayabilirsin doğru ama hastalığa yakalanman an meselesi gibi görünüyor.zaten vermek istediğin kilo çok fazla değil yani bu kadar sıkı bir diyete pek gerek yok sanki? Sadece çay/kahve içtiğinde çekeri çıkarsan ve ekmek yemesen(yerine tam tahılı ekmek tercih edebilirsin fazla olmamak kaydıyla) hem daha sağlıklı olur senin için hem de kilonu kontrol altına alabilirsin.Arada kendine torpil geçme hakkını da kullanmalısın sürekli rejim vücut direncini de düşürecek çünkü.Ama asıl üzerinde durman gereken konu psikolojik boyut, 1-2 kilo için bu kadar eziyet etme kendine.
----------------------------------------------
Bakalım ben neler yapmışım.Son iki gündür yazmıyorum çünkü tatil verdim rejimime.
Bu sabah;
1 yumurta,1 dilim beyaz peynir,2 dilim köy ekmeği,3 zeytin
şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
akşama 1 kaşık pilav ve 1 kaşık sulu yemek 1 kase yoğurt yiyeceğim.
kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için mafoldumbenmafoldumben
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................yedirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn bilmiyorumkismile:bbo:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook
haklısın canım benim bu bulumia nervosa die bi hastalıkmış ama gerçekten dün bi insanın yiyybilceğinden çok yedim hem de birden, sence kustuğumda hepsi gitmişmidir?
çay ve kahvede şeker kullanmam,ekmek de az yerim,meyveye bayılırım ben:) bugün de 2 porsiyon meyve yicem kahvaltıda biraz domates ve 1 dilim kepekli ekmek yedim. akşam da 2 kaşık sebze yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ve yogurt yiyeceğim iyimi canımm çok saol yardımların için
canım hiçbirşey yemeden kilo veremezsin metabolizmaya ters savunmaya gecer yada hasta olursun iskelet gibi kalırsın gecen sene bir kız bu sekılde 30 kılo olmustu ve yuzune bakılacak hali yoktu. az yediğin için şekerin düşer ve nişanlında yemek getirince dolayısıyla gözün dönüp yersin sonra pişmanlık yaşarsın meyelerle ara öğün yaparak bu kiloyu kısa zamanda verirsin bende 1 ayda 1 yada 2 kilo ancak veriyorum metobolizma yavaş demekki ama sporla vücüdunda ki sorunlu bölgeler kısa sürede incelir ve süper olursun bugunkü menünde gayet güzel böyle devam et yoksa metabolizman tembelleşir işin daha cok zorlaşır eğer hala düzelemiyorum diyorsan dotora git bir an önce
Edacutarcım ben sana nerdeyse 1 hafta önce senin psikolojik bir hastalığın vs evrelerine çok benzer belirtilerin var dr git dedim ama sen halen gitmeden burda yardım bekliyorsun...kusura bakma ama sen ilaç içerek ve terapi görerek kendini iyileştireceksin...
ben doktora gittim canım ama doktor herşey sende bitiyor ilaç verirsem ters tepebilir kafandan at dedi ama yapamıyorum49 kilo bana çok geliyo yaasenağlama
ben doktora gittim canım ama doktor herşey sende bitiyor ilaç verirsem ters tepebilir kafandan at dedi ama yapamıyorum49 kilo bana çok geliyo yaasenağlama
o zaman başka dr git tek dr a gitmekle birşey olmaz
arkadaşlarla elimizden geleni yaparız tabikide onlar beslenme konusunda benden daha iyiboshayallersmileo zaman başka dr git tek dr a gitmekle birşey olmaz
arkadaşlarla elimizden geleni yaparız tabikide onlar beslenme konusunda benden daha iyiboshayallersmile
fakat sende biraz olsun kendin için katkıda bulun
haaa bide boyuna göre kilon çok iyiiii:dilcikar: kıskandımmı neeeeesırnaşık şey şaka bir yanaa yok bende 1.60 ama 54 ten aşşarı istemem heraldeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?