arkadaşlarla elimizden geleni yaparız tabikide onlar beslenme konusunda benden daha iyiboshayallersmile
fakat sende biraz olsun kendin için katkıda bulun
haaa bide boyuna göre kilon çok iyiiii:dilcikar: kıskandımmı neeeeesırnaşık şey şaka bir yanaa yok bende 1.60 ama 54 ten aşşarı istemem heraldeolumunekankayizsmile
canım benim çok teşekkür ederim dün haddiden fazla yedim 2 kere kustum 2 kere tuvalete çıktım bugün 45 dk egzersiz yaptım bol su içtim ve 1000kalorilik bir beslenmeyle devam eymeyi düşnüyorum hedefim 47 ama 48 de olabilir dediğim gibi adetten önce şuanda 27. günüm bununda kilomda etkisi varmıdır? adetten sonra 49dan da düşebilme ihtimalkim nedir
bütün dr lar aynı şey dyor
canım benim çok teşekkür ederim dün haddiden fazla yedim 2 kere kustum 2 kere tuvalete çıktım bugün 45 dk egzersiz yaptım bol su içtim ve 1000kalorilik bir beslenmeyle devam eymeyi düşnüyorum hedefim 47 ama 48 de olabilir dediğim gibi adetten önce şuanda 27. günüm bununda kilomda etkisi varmıdır? adetten sonra 49dan da düşebilme ihtimalkim nedir
ben teşekkür ederim bizlere güvendiğin için
birkere şunu unutmaa şu anda senin sağlıklı bir beslenme ve düzene ihtiyacın var sen o regli ihtimalinide pek düşünme zaten o dönemdesin tabikide şişlik vardır sein dünkü yaşadığın olayda az uz bişey değil
artı haftada 3 günden fazla sporda yapma diğr günler yürüyüş yaparsın daha sağlıklı olur gibime geliyo yanii spor ve düzenli beslenmeyle 48 düşersen geride alman imkansızlaşır gibime geliyoryerimseniben
ben kaçtıım tatlılarrr yemek yapıcamm
lache tatlım evet 1.5 kilo almışım artık kesinn galibaa öfff sil baştanakannehir
bak uyduruyorsun ama bütün doktorlar aynı şeyi söylemez, kendini de bizi de kandırma.
1000 kalorilik beslenmeye devam et de 17 yaşında, vücudun gelişmeden kalsın, saftrik saftrik gezinirsin ortada, çocuk istersin olmaz hastaneden hastaneye gezersin.
edatuccar
bak ben sinirleniyorum sana eda, senin kilo vermen değil alman gerekli, o yüzden artık zayıflamak için tavsiye isteme bizdenn, çocuksun sen daha büyüme çağındasın ve kusarak zayıflamaya çalışıp insanlara kötü örnek oluyorsun.
acil doktora gidip sıkı bir tedaviye girmen lazım, psikiyatriste gitmen lazım. annenle konuş seni doktora götürsün.
ben 3 kilo aldım galiba:) veririz ya sıkma canını
lache canım benim kızımda 46 kilo sporla koruyor yanii hem yiyiyor yediklerini hemen kasa çeviriyor tabiki dediklerin çok doğru umarım edatuccar bizim dediklerimize uyar
demee yaa bende 56. 5 galibaa yarın daha iyi belli olucak zımbırtım bitiyor çünküükaydirigubbakcemile3
geciktimiii??zımbırtın bitince inersin merak etme benim zımbırtı da yok:S
geciktimiii??
yok kızım yok o biçim yiyom ben adam olmam,bugünde yedim ama sporcağızımı yaptım sen ne yaptın heee?????????bu saatde ne peyniri canım yaa cok acsan bır adet meyve ye yağsız süt iç yada yat uyu en ıyısı :))) yada su iç aclıgını yatıstır
edacım senin durumunu bende ii görmedim boyuna göre kilon çok ii hatta az bile daha ergenlik çağındasın ergenlik çağında kızların kilosu biraz fazla olur tombul olurlar hatta yaş biraz ilerleyince vct oturur,kadınlar genelde böledir,bu yaşta kiloyu bu kadar kendine takıntı haline getirmemelisin ilerde pişman olacaksın benden sölemesi...kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için mafoldumbenmafoldumben
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................yedirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn bilmiyorumkismile:bbo:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook
canım selam bende senin gibiyim yaa hiç doru düzgün öğün yazamıom daha doğrusu yazmıom yazılacak bi mönüm yok çünkü olmuo olmuo yemeye aynen devam yani maalesefMerhabalar kızlar......
buraya girmediğim günler boyunca kaçamaklarım oldu..yazmıyorum ama yarından itibaren düzenli olarak öğünlerim vs yazılacak ...
beni de çikolatalar
4 kutu draje, 1 kutu madlen 1 kutu da gökkuşağı adında bayram çikolatası yedim, misafirliktekileri saymıyorum bile akannehir
bi yedim bi yedim bayramda mafoldumben
öküzcük oldum
daha da zorlaştı işim
57 kiloyum 47 olmam gerekiyor benneyaptımki
aslında önceden de "başladım yediklerime dikkat etmeye spora" diye yazmıştım ama olmadı işte
ama böyle bi konu olduğunu yeni gördüm beni çok iyi motive edeceğine inanıyorum iyi ki açmışsınız :lepi:
efendim şimdi şuandan itibaren yediklerime dikkat etmeye aburcuburdan şeker tuz un dan asitli içeceklerden ÇİKOLATA dan uzak duracağıma YEMİN EDİYORUM sırnaşık şey
ayrıca tıpkı eskisi gibi sabah erken kalkıp yürüyüşlerimi yapıp eve gelip stretching veya plates veya yoga ile takviyeler yapacağıma bir daha YEMİN EDİYORUM sırnaşık şey
cidden bu sefer başarmak istiyorum bir senedir veremedim de
bu sefer olmalı aaa :CüvCüv:
canım ben sana dün yazdım noldu diye ama sen çıkmışsın fisfisfis
sonra özelden yazdım
ben bölümde eskilerdenim:1closedeyes: 1 2 aydır pek yorum yazmadım sadece o yüzden seni pek tanımıyorum boyun ve yaşın kaç acaba??
Sen zaten zayıfsın, niye bu kadar problem yapıyorsun ki... Spor yap bol bolboyum 1.60 kilom 49 hedef 47 canım
yardmcı olcan snrm :)
merabaaaaaa,,
naıslınızzz?ben yorgun ve argınım:)
referandumda görevliydimmmm,8de gelebilidmm evee,,çokk yoruldumm..beslenme düzenim benim de bayramda berbattııı,ara öğünlerimi atladıımm hepp,,artık yarın düzenen giricemmm.amam ben kilo almayanlardanımmm...hava atayımm size....
dulci, nesme, zukseddin, melahate hepinize selam kızlar, nerelerdesiniz bakıyım?
ben de maç izliyordum. devre arası oldu. ay heyecandan biraz fazla çekirdek çitledim galiba
ben şu devre arasında azcık spor yapıyım bari kuzular, çok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
mrbb canımm her zmanakii gibiiyimm,yoğun bir bayramm geçiridkk,bugün de yaoğunduuu,okulda da sınıf hazırlılarıı falan olcakkkk,,2 aylık boş boş günlerin acısı çıkacakk maalesef....nesmecim sen neler yapıyorsun canım yarın gorevlısın sen heralde kolay gelsın
benim de ilk defa az hasarla atlattığım bir bayram olduu.yediklerimm.:tatlı olarak sadece güllaç,şeker olarak ta 2 şölen milango,5 şölen vital,2 kent gold,2 kent toffyy....inanın hiçç canımm istemediiii,ev yoğunduu sanıırmm oyüzdennn yiyimedimm ıvır zıvırr,,habire e yemek yedimmmmm....beni de çikolatalar
4 kutu draje, 1 kutu madlen 1 kutu da gökkuşağı adında bayram çikolatası yedim, misafirliktekileri saymıyorum bile akannehir
Arkadaşlarımın tavsiyelerine sonuna kadar katılıyorummm,bence de sanal alemden değil,gerçek alemde ara çareni....annnele konuş ve gerçkten iyi bir uzmnal görüşş,profesyonel yardım alman lazımm canımm...kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için mafoldumbenmafoldumben
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................yedirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn bilmiyorumkismile:bbo:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook
aynennn..yarın menü+spor zorunluudr duyuyrulur.......Merhabalar kızlar......
buraya girmediğim günler boyunca kaçamaklarım oldu..yazmıyorum ama yarından itibaren düzenli olarak öğünlerim vs yazılacak ...
enteresan doktorlarrrr..............bence özel ve ilgilenebilcek bir doktor tercih et....bütün dr lar aynı şey dyor
yok kızım yok o biçim yiyom ben adam olmam,bugünde yedim ama sporcağızımı yaptım sen ne yaptın heee?????????
canım selam bende senin gibiyim yaa hiç doru düzgün öğün yazamıom daha doğrusu yazmıom yazılacak bi mönüm yok çünkü olmuo olmuo yemeye aynen devam yani maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?