50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar meyvalı sodada çok kalori var mıdır acaba? Bu aralar sık içiyorum zararsız diyedir ama Üstünde yazmıyor

canım bende meyveli sodaya bayılıyordum ama içindekı şeker miktarı yüzünden bıraktım. nerdeyse diğer asitli içecekler kadar kalorileri var. bence kendin yap meyveli sodanı yani normal sade sodayla limon olabilir ya da diğer taze meyve sularıyla karıştırılabilir. yerimseniben

Hımmm çok sağolun kızlar, içmem o zaman bundan sonra, içecekten kalori almak istemem. O soda kalorilerini biriktirip çikolata yerdim bilseydim

Kızlar meyvalı sodada çok kalori var mıdır acaba? Bu aralar sık içiyorum zararsız diyedir ama Üstünde yazmıyor

merhaba bayaaaa kalorili diye duymuştum diyetisyenlerden ama emin olmamakla birlikte sadece meyvanın kendisiyle tatlanmışsa zaten üzerinde yazar herhalde artı bnde çooook severim:icecream:

eskiden bi soda firmasında çalışıyodum ordan biliyorum kızlar sade soda içebilirsiniz için ama meyveli lmaz:

şimdi bişi farkettim benim kilo takip çizelgem görünmüyoo artıkk akannehir akannehir

kızlar
bu haftakı gecıkmelı lıstemız soyle

YASEMN76:58,9alkisalkisalkis
BOZO:55,7alkisalkisalkis
EBRU KOÇ:55,4alkisalkisalkis
SECRET88:57alkisalkisalkis
EBRU74:54,5alkisalkisalkis
MELEKGULSOY:55,2alkisalkisalkis
SCYLLAA:58alkisalkisalkis
TULBE:57,8alkisalkisalkis
BURCUHAYAL:52alkisalkisalkis

kızlar hepınızı bu hafta cok tebrık edıyorum.ınsallah hepımız hedef kılomuza ulasıcaz bu arada bı uyarı hemen sımarıp bu hafta cozutan olmasın yoksaklava:
hepınıze benden:hooray: hedıye olsun opuyorumnanaktan

scyllaa canım bende meyvalı sodaya bayılıyorum akmina karısık meyvalı sodanın 100ml 18 calorı
o sıseler 200 ml olduguna gore 36 calorı edıyo.canım kola veya fanta gıbı seyler çektıgınde bu daha hafıf.ama yınede bız abartmayalım sade tercıhımız olsun.ama hanı dısarı cıktıgımızda ya da canımız cok kola vb seyler cektıgınde tercıh edebılırızopuyorumnanaktan

kızlar ben kahvaltıda bıraz kendimi kaybettim ve kaymak yedım mafoldumben ama gunun geri kalanında daha dikkat edicem söz verdim kendime.

hem spor da yapacağım akabinde.

bu arada hepimize tebrikler herkez kılo vermeyi başardı bu hfta:lepi::lepi:

burcuhayal bende seni tebrik ederim...ve çok teşekkürler burada çok iyi motive oluyoruz sayende
sanada başarılar sanırım sınavların var
beni kk zayıflattı ve şu an en azından koruyabilmeme burada arkadaşlarla birlikte güzel şeyler paylaşıyoruz herkeze başarılaralkisalkisalkis

Ben de kurupasta ve börek yedim, aama pek vicdan azabı çekmiyorum, çünkü her haftasonu sıkı kahvaltı yapıyoruz, bu bir aile geleneği. Gün içerisinde çok az yiyerek telafi ediyorum ben bunu, sen de edebilirsin. Sabah kahvaltısı akşamdan daha kolay kurtarılabiliyor

yufiiiiiiiiii!!!! kupa kazandım hihoyyyt Daha çok kilo vermeli 2 kupa kazanmalıyım delikafadulden

Ben de seni tebrik ediyorum canım vereliniortak

listeye benide dahil edin, acilen motivasyona ihtiyacim var kizlar..
bikac gündür egzersiz uyguluyorum..simdilik iyi gidiyor...
ne zor yillardir olan 4-5 kiloyu vermek.. inatci yaglar..:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…