ya kızlar bende tartıldım ve 55.8 çıktım ve yıkıldım senağlama tüm hafta genelde ıyıydım ama nasıl oldu anlamadım ve topu topu 5oo gr vermış oluyorum yanı.
neyse bu hafta boyle ama vazgeçmek yok
kılo veren arkadaslarımızı burdan kutlarım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
acaba çok mu karbonhidrat alıyorum sizce?
kızlarrrr ben koptum
bugün önüme ne çıktıysa yedim yetmedi saklananlarıda cokacimcoook
bu hafta kendime geldim geldim :1ninca:
galibaa bu diyet fikri beni bu hale getiriyor sanki önümden kaçırıyorlar karnım birde tok yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :a015::tomato:
Ben de öyle nutella kavanozuyla geziyorum:)
scyllaa cnm napıcaz yaa valla şaka bir yana topiğe yazarken utanıyorum tmm ben hiç bu zamana kadar kışın kilo veremedim ama en azından almamam lazım benm ay taşı bilekliğim var onu takıcam şimdiye kadar niye takmadın dersen lastikli ikide bir kopuyor sinir bişeyakannehir
kızlar salı günü tarılmıştım en son ve dün tartıya çıktım ve inanamadım 56 olmuşum yanlış tartıyo diye babamıda tartıya çıkardım doğru tarıyodu çok sevindim bayrama 55 le girmeye kararlıyım ilk başladığım da 58.5 dum işte 2 hafta da verdim 2.5 kilo normal dimi kızlar? hihoyyyt hihoyyyt
Ben regl dönemlerim de kendime izin veriyorum hayatım, o yüzden panik yapmıyorum:)
Bu ay taşı bilekliği nedir, ne işe yarar ki?
Ben regl dönemlerim de kendime izin veriyorum hayatım, o yüzden panik yapmıyorum:)
Bu ay taşı bilekliği nedir, ne işe yarar ki?
ne guzel yaaaa, ben 2 aydir regl olmadigim icin o donem ne zaman gelecek ve ben de kendime izin vercem panik yapmadan diye merak ediyorumama iyi ki gecen ay senin gibi dusunmemisim yoksa 2 aydir nutella yiyo olurdum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?