günaydın kızlar
benim kabızlık sabah tartıldım 55.7 çıktım 200 gr gitmiş kaydirigubbakcemile3
Bu arada oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, öpüyorum yanaklarından:)
bugun yedıklerim
yagsız kasarlı tost sekersız cay
4-5 zeytin
ara
muz
yayla çorbası ve 2 dilim kepek ekmeği
salata
ara
kefir
kepeklı makarna domates soslu
yogurt
sekersiz bitki çayı
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar sizce bebnım bu yediklerim abartımı çunku ılk hafta sadece 1 kılo vermısım?
bende bu hafta başladım 1.5 kilo farketmiş 57 olmuşum :)
o hazımsızlık bende de var ne yazık ki..kendimi bildim bileli...o yüzden bazen bir şişiyorum 6 aylık hamile halt etmiş yanımda..bende bitki çayı içiyorum..içmek zorundayım..yoksa her an infilak edebilirim..çok zor..canım işte ben 60 a çıkınca 57 kadar rahat veriyorum ama sonra veremiyorum yaklaşık 3 yıldır 57 yim düşsemde 1 2 anca hedefim 52 bakalım. Senin azar azar vermen daha iyi hemen almassın tatlım bitki çayları içiyorum ben hazımsızlık problemim vardı onu da çözdü sanada tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
selam çıtırlar ve çıtır olmaya aday hanımlar
59 kiloydum ve şuan 57 kiloyum
sabahları kahvaltıma çok dikkat ediyorum zeytin yemiyorum günde iki sefer form çayı içiyorum tabi bol su ve yatmadan önce ıhlamur :lepi:
sormak istediğim birşey var kafamçokkarıştı
okulum 1 den 5 e kadar sürüyor kafamı toplayabilmek için 1 adet cappucino içiyorum şekersiz ve öğlenleri birşey yemeden geçiştiriyorum.akşamları ise tabiri caizse kuş kadar yiyorum ve sınav zamanları dışında tatlıyı da kestim
acaba öğlen içtiğim cappicinonun olumsuz bir etkisi oluyor mudur zayıflamaya çalışmama CADIARZU
scyllaa canım çok saol desteğin için.
bencede çok değil ama nedense gıdım gıdım gidiyo kılolar.
ama tabı v azgeçmek yok.
kaydirigubbakcemile5
Kızlar meyvalı sodada çok kalori var mıdır acaba? Bu aralar sık içiyorum zararsız diyedir amaÜstünde yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?