bozocugum üzülme ya ben kac haftadir 58 de takili kalmistim.Zaten cok kiloda gitmedi gram ile veriyorum kaplumbaga gibiyim:kedi:
Cizergem her ne kadar benden önde gitsede...sadece 200gr gitmis görünüyor :Saruboceq: umarim daha cok gitmistir,ins. adet dünüme 3 gün kaldigindandir böyle cikmasi.
abovvvv...yanlış yazmışım tabikinee...54,5 yazacadımmm....
abovvvv...yanlış yazmışım tabikinee...54,5 yazacadımmm....
öncelikle gecmis olsun.Olsun önemli olan sagligin,sagikla toparlan ins.Kansizlik basli basina problem.Vücudun dengesi bozuluyor.
teşekkür ederim
Allahtan kansızlık çıkmadı
kansızlık ilaçları insanı daha beter yapıyor
6 ayda 10 kilo almıştım kansızlık ilaçlarından:S O yüzden kilo veremediğine üzülmekten önce, sağlığının yerinde olmasına sevin bence. Bu sevinç belki seni diyet konusunda motive eder
Son aldığım 500 gramı vermişim. Bonus olarak da 300 gram daha vermişim.:)
58.0 olmuşum yani:)
Burcu sana verdiğim sözü tuttum
canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatılden dondummmmmmmmmmmmmm ne kılo aldım nede verdım aynıyım :) burcucummmmm kılo bıldırımı yapamadım aynıyım ve sanırım artık hep boyle kalıcam kımse zayflamamı ıstemıyor :)
bu arada domates suyunu ıcemeyenler az tuz karabıber ve lımonla enfes oluyor :)
ilk kiloyu ben bildiriyim
malesef verememişim kilo ama almamışımda aynıyım buda iyi
kendimi diyete veremiyorum ya offf
55.9
canım zor bı donem atlatıyosun bı seye konsantre olamaman cok normal uzme o tatlı canını sen.kendını toparla yıne verırsın kılo. sıkıntı yapma oldumu herseyın bası saglıkopuyorumnanaktan
cok tşk edıyorum canım tebrık edıyorum senı lıstede ayrıca tebrık edıcem tabıkıopuyorumnanaktan
sarı-kırmızı diyet nasıl gidiyor:)
rezalet:roflol::roflol::tomato:diyet harika ama ben !!!!düşün yarım yamalak yaptığım halde yanılmıyorsam 700 gr vermişim cnm ben yeni oğlumun sünnet düğününü yaptım pazartesi ve bugün misafir geldi onlara hazırladığım ikramlardan azda olsa yemek zorunda kaldım birde 3 gündür sürekli yürüyüş yaptım bayağı işe yaramış galibaaa senide tebrik ederimŞeniz
rezalet:roflol::roflol::tomato:diyet harika ama ben !!!!düşün yarım yamalak yaptığım halde yanılmıyorsam 700 gr vermişim cnm ben yeni oğlumun sünnet düğününü yaptım pazartesi ve bugün misafir geldi onlara hazırladığım ikramlardan azda olsa yemek zorunda kaldım birde 3 gündür sürekli yürüyüş yaptım bayağı işe yaramış galibaaa senide tebrik ederimŞeniz
hoşşşşşşşş geldınnnnnnn canımmmmm su an kaç kılosun ve dıyete devam etmıcekmısın.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?