ben geldim yine her an gidebilirim, kızlar sakın tartılmayın ben tartıldım depresyondayım gerçi tartılmaya gerek yok aynaya baksa yeter, ya ben 2 haftada 3 kilo falan aldım ama 5-6 almış gibiyim, spor da yapmaya çalışıyorum oysa mafoldumben
Doğru diyon kaydirigubbakcemile5 Spora başlayınca keyfim yerine geldi resmen. Spor yapmayanlar duyuluru.canım olsun spora başladın ya gerisi gelir bir anda yüklenirsen benim gibi ağrır heryerin:))) iş olsun diye kabul etme tabiki kendini ezdirme eğer çeviriden yeterli para kazanıyorsan sigortanı kendinde yatırabilirsintabi bu nasıl oluyor hiçbir fikrim yok
kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler kendinize iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan
Kahvekokusu dün kahvaltı yapmamışsın. Kahvaltı yapmaman çok sağlıksız. Metabolizmayı baştan yavaşlatmış oluyorsun öyle. Kahvaltı yapmadğın gibi çayı da ara öğün saymışsınlmaz: Böyle güne başlayınca öğlen de dolmaları, patatesleri götürmüşsün. Neyseki sonra toparlamışsın. Ama spor yok yerimseniben
Gece gece yediğin çekirdek de neyin nesilmaz: Miktar olarak az yemişsin gibime geldi, ama yediklerin gayet sağlıklı bence kaydirigubbakcemile5 Evet aynı günde pilav, makarna ve profiterol olmaz ama miktar az olunca çok da göze batmıyo. Kahvekokusundan sonra menünü beğendim. Spor nerde!!!
Ulkerk dün güne salam dışında süper başlamışsın ama ara öğün yapmaman kötü olmuş.
Bu kadar güzel menünün yanında 4 lokumu görmeyebilirim tabi saat 8 den sonra değilse. Spor nerde!!!!
Demircik sigara böreğiyle güne başlanır mı, sen ne kadar az yağ desen de börek zaten çekeceği yağı çeker içine.
Oh be sonunda bi kişi spor yapmış hihoyyyt tebrikler eda. Ama zaten azıcık kahvaltı yapmışsın, üstüne spor da yapmışsın. Sonra eve gelip sadece elma yemişsin. Böyle yaparsan kas kaybı olur vücudunda. Hem sen zaten zayıfsın. Öğlen de akşamki gibi beslenseydin sağlıklı ve dengeli diyebilirdim yerimseniben
Melahatt kahvaltını yapabilseymiş güzel menü olacakmış. Spor nerde!!!
benim baskül almam gerekli onu da almıyorum gercekten aynaya bakınca kaç kilo aldıgını ınsan tahmın edebılıyor canım sen spora basla sonra o kadar hareket yapınca yiyemezsin elin varmaz bozma moralini o zaman insanın daha çok yiyesi geliyor
kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler kendinize iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan
Lachesiscim doğru diyorsun aslında. Benim kafamda şöyle bi fikir var. Eğer kilo aldığının farkındaysan önce bi süre dikkat et, kendini yola sok iyice, ondan sonra tartıl. Tek başına tartılmak moral bozucu olabiliyo. Bana erkek arkadaşım dedi kilo aldığımı, yüzümden anlaşılıyomuş sempatiksalakcinni
Ama aslında düzenli tartılsaydık, erken çözüm bulabilirdik diye de düşünmüyo değilim.
Sen kendine gereksiz yükleniyorsun buarada. Evet kilo almış olabilirsin ama bunun bi kısmı şişliktir. Bitki çayı falan iç. Senin spor geçmişin süper olduğundan, boyun da uzun olduğundan fiziğin hala süperdir bence yerimseniben
er.
teşekür ederim canım,evet kahvaltıyı da zor yiyorum onları bile. nedense sabahları hiç yiyesim gelmiyor, ama spor yapmadan da kndimi dinç hissetmiyorum en azından 15 dk yapıyorum ama baya kas çalışıyor 15 dk da.. e yarım saat de yürüdüm hızlı tempoda.. iyidir iyidir .. valla saat 5 olmuş ben sadece su içtiğimi yenii farketmişim hemmennn yemek gelene kadar elma yedim sonra saat 6 buçuk gibi ıspanak yemeği 3kaşık,yoğurt 2 kaşık,kepek ekmei 1 dilim yedim, bugün 250 kalori yakmışımdır eminimm. topladamda 1100 kalori aldım bugün amaa yaktıklarıma da bakarsak 850 kaloriye düşüyor.. meyve yedim bolbol sebze de yedim kaçamakları az yaptım ama yine de 850daha çok yemem lazım ama bu kadar oluyor.. evet zayıfım kilomu korumak istiyorum sadece ve fit olmak
ya 60 kiloyken böyle değildim, şişlik de var sanki biraz, ya ben geçen şeker bayramında da böyle 2-3 kilo almıştım onlar bildiğin kiloydu, bu da öyle sanırım.
e yani hak ettim ama, 10 kişilik çikolata yedim deli miyim neyim ya alsanaalsanasmile
bir de çok cips yedim artık ağzıma sürmüycem bilmiyorumkismile
hiç öyle fit falan da durmuyorum ne yazık ki kuşum, tatilde resim çektirince koyarım görürsünüzbitki çayı içiyim biraz evet yeşil çay falan.
En kötü ihtamali düşünelim nutellacım, tamam kilo olsun dediğin gibi, ama yeni alınan kiloları vermek o kadar kolay ki :lepi: Sen hiç kafana takma, tatilin tadını çıkar bence.
Sen moral olarak çökmüşsün canım ya, o yüzden durum iyice kötü gözüküyo gözüne. Azcık fazlalık yüzünden insan kendine bu kadar yüklenir mi... Ne güzel yemişsin, afiyet olsun. O depoladığın cipsler çikolar seni bi süre götürür, başka da abur cubur yemezsin olur biter.
Ben de eskiden öyleydim. Bi süre zorlayınca sonradan kendin acıkmaya başlıyorsun süprizzzzz Evet spor cidden insanı dinç yapıyo, süper alışkanlık... Bence sporun gayet ideal. Ama çeşitlendirmek her zaman için yararına olacaktır. Zaten sen kilo verme, spor yap bence. Kalori hesabını bilmiyorum da, öğün atlamamak şu açıdan önemli: Metabolizma yavaşlama olayı bi yana, öğün atlayınca sonraki öğün aşırı yiyip moralin bozulabiliyo... Her öğün gerektiği kadar yersen, hem sağlıklı hem huzurlu olursun. Öyle çok yedim diye de moralin bozulmaz. Spora yüklen, gerisi kendiliğinden gelir. kaydirigubbakcemile5.
evet ya moralim bozuldu baya bu kilo konusuna. evde olmak bana pek yaramadı, umarım tatil yarar.
miğdemde iltihap ilerlemiş canımEdacım senin maşallahın varmış... Tek ortak nortamız yağlı sevmemek. Onun dışında benim sevdiklerim tam tersi sayılır sempatiksalakcinni Çiko çok seviyosan, bitter yersin olur biter. (Balığı seviyorsundur umarım) Zaten sen bu özelliklerinden yüzünden zayıfsın yerimseniben Midende ne rahatsızlığın var?
Spor videoları indirsen daha da çok eğlenirsin. Dans etmeyi seviyorsan zumbayı şiddetle tavsiye ederim :dance:
Yarın mı tatile çıkıyorsun bilmiyorum lachesiscim ama, yarın yola çıkmıyorsanız, sabah güzelcene kahvaltını yapıp, yürüyüşe çık, eve gel spor yap, ara öğün duş vs. Tüm gün özen göster yediklerine. Eminim daha farklı hissedersin kendini.
İnsanın midesi çok dolu olunca kendini çok kilolu hissediyorsan. Şu an ben öyleyim :kedi: Ama bi kaç gün dikkat edince eski halimize döneriz.
Çok gelmiş olsun edacım. Midede iltihabı ilk kez duyorum ama tehlikeli bişi sanırım.
Fırında balık ben de çok severim :)
Bekle zumba için video linki bakayım. Latin danslarını karışırıp spor haline getirmişler :dance:
hemennn bakıyorum, ay karnım felaket ağrıo
yok canım cumartesi çıkıyoruz. dediğin gibi yapıyım ben çok haklısın, çok sağol moral verdin bana, hatta gidiyim slim pack yapıyım bu gazla:) kaydirigubbakcemile2
gelemezsem öptüm şimdiden:)
sağol canım allah razı olsunnnnn...evet ilerlerse yaraya yol açarmış sorada kanser. Aman bugünümüze şükürrr ben dikkat ediyoruum. psikolojikmiş daha çokç. yediklerimde zaten rahatsız edci bişey yok . geçen gün kustum zaten 2 kere :S miğde almıyo fazlasını.. yolla yolla sevinirimmm
hemennn bakıyorum, ay karnım felaket ağrıoartık adet olıyim ya:uhm:
Evet neyseki sağlıklı şeyler yeme alışkanlığın var. Benim de mide sorunlarım oluyo yediğime dikkat etmezsem ama benimki gastrit sanıım. Kesinlikle stres mideyi çok etkiliyo. Ben de bi dönem 1 ay boyunca kusmuştum her sebep ve sadece psikolojik.
Dikkat et üşütme yerimseniben
tamam canım iyi geceler tatlı ruyalar ALlah rahatlık versin görüşürüz opuyorumnanaktanBen kaçıyorum kızlar. Yarın gündüz evde değilim, eve gelir gelmez buraya gelirim. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?