Evet neyseki sağlıklı şeyler yeme alışkanlığın var. Benim de mide sorunlarım oluyo yediğime dikkat etmezsem ama benimki gastrit sanırım. Kesinlikle stres mideyi çok etkiliyo. Ben de bi dönem 1 ay boyunca kusmuştum her gün ve sebep sadece psikolojik.
Aaa truf kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım. Hamilelik nasıl gidiyo? Tek öğünle olur mu hiç, kızına söyleyelim, iyi baksın sanaTerhisden haber var mı?
Teşekkürler trufcum.. ya inan tartılmaya korkuyorum, kilo aldım baya sanırım. Biraz düzene sokayım, sonra sonunu söylerim. :kedi: 54 olsam şükredecem ama. İşin ilginç tarafı birden almaya başladım.
TRUFCUM tayin diyeceğime terhis demişim, hala askerliğin etkisi altındayım :kedi:
kızlar naber sizleri çokkkk özledim ben
günaydın herkese ,
ulkercim şu anda bir tek senle ben varız galiba:))))))
dulci hoşgeldin kuşum,
lachem o fazlalıklar gidecek hiç sıkıntı yapma
pepper yediklerini beğendim fakat hem şekerpare hem dondurma olmamış ,
50 kg'luk kuzenini hatırlamalısıneyvahedigeldismile
mısra gayet güzel olmuş yediklerin , kocaman bir aferin sanakaydirigubbakcemile5
günaydın benden de herkese,
kuzum inşallah gider bakalım tartıda hala aynıyım
sormaya çekiniyom kaç kilo oldun şekerim
lachem msj atamadim;
tmm canm dedigin gibi olsun; ben yine ara ara devralirim gorevi senden; elimden geldigi kadar yardimci olurum hayatim.
burcu hosgeldinn. neler yapiyosun, nasilsin..
sen gittin geldin; biz buralardayiz.
dulcii duzenli menu yazmamdan dolayi tebrik etmissin; sagol cnmmm.
ama bazen dusunuyorum da buraya menu yazmak bir yandan iyi bir yandan kotu;
tam cok iyi motive olmusken menundeki ufacik bisey yuzunden elestiriliyosun ve ben bu isi beceremiyorum galiba deyip tum motivasyonunu yitiriyosun.
ben de yavas yavas soguyorum artik.. menu yazamayabilirim ilerleyen gunlerde :-(
truf cnm kendine cok dikkat et, benim bi arkadasimda hamile ve elinde posetle geziyor kizcagiz; her yedigini cikariyormus yazik :-(((
ulkerk nbrr ??
nilufert, anchusa nerdeler ??
kizlar hepinizi opuyorum.
lachesis cnm yumurtlama gunun mu??
ben 3 aydir dikkat ettim; ben yumurtlama doneminde de ayni adetteki gibi sisiyorum. bugun de 1 kg fazla ciktim ve tam da yumurtlama donemim cnm.
belki senin de oyledir ??
bizde seni öpüyoruz canım benim menüme yorum yokmuohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?