aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayohaoldumsmile çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmcanim bugunku kahvaltini yazmissin; onu mu diyorsun.
gayet iyi bence.
bu aralar okuyorum menulerini, cok iyi gitmeye basladin cnm, tebriklerr
selam kızlar
doğum yapalı 15 gün oldu 10 kilom gitti aranıza dönmem için 5 kilo daha vermem lazım
75 kilo ile doğuma girdim şimdi 65 kiloyum
daha sıkı rejim yapamıyorum ama dikkat ediyorum yediklerime
özlemişim burayı :)))
kuşum hoşgeldin, doğum yaptın demek ay çok sevindim, hayırlı olsun tatlım, bebişini öp benim için
5 kilo vermeyi bekleme, gel şimdiden buraya, bak burcu da geldi, çok özledik sizi olumunekankayizsmile
şimdi sıkı rejim yapamazsın tabi ama yavaştan alışırsın işte dikkat etmeye
saol canım öperim
nasıl vericem hiç bilmiyorum egzersizde yapamıyorum malum sezeryan oldum göbeğim fazla kalmadı biraz var bol bol su içiyorum inşallahh veririm
inşllah sende 9 ay ara verirsin rejime :)))
hamilelikte 16 kilo aldım çoğunu serum ve vitaminler aldırı
hamurişi kızartma yemedim dr pilav ve makarna yeme dedi fazla aşırı kilon yok dedi dr rahattım yani
selam kızlar
doğum yapalı 15 gün oldu 10 kilom gitti aranıza dönmem için 5 kilo daha vermem lazım
75 kilo ile doğuma girdim şimdi 65 kiloyum
daha sıkı rejim yapamıyorum ama dikkat ediyorum yediklerime
özlemişim burayı :)))
Lancesis hasta olmadıysan bunun zaten 1.5 kilosu şişliktir...tatilden sonra akşamları dikkat edersen veririsin minnoş kilonu...valla şekerim akşam yemekleri zaten batırıyo insanı...eyvahedigeldismile
kızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben 56 kiloyum 50-52 kilo olmak istiyorum aranıza katılmam da bi sakınca varmıdır...sizin böyle güzel insana enerji ve güç veren sohbetlerinizi okudukça ben de vermek için hazır olduğumu hissettim.beni de alır mısınız aranıza ...
kızlar sabah yediklerimi yazmıştım demin ara öğün elma yedim akşam da bi tane imambayıldı yemeyi düşünüyorum 1 kase de çorba ve salata.yağsız.nar ekşisi koymamda sakınca var mı?bu arada menü nasıl oluyo mu becerebiliyor muyum bu işi
BOL ŞANS CANIM SAĞLIKLA DÖNERSİN İNŞALLAH ARAMIZA..kızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben 56 kiloyum 50-52 kilo olmak istiyorum aranıza katılmam da bi sakınca varmıdır...sizin böyle güzel insana enerji ve güç veren sohbetlerinizi okudukça ben de vermek için hazır olduğumu hissettim.beni de alır mısınız aranıza ...
dulcinea hosgeldin cnm; yeni isin hayirli olsun.
koclugun da hayirli olsun; en son koclugunda beni inim inim inletmistin))) bakalim bu kez nolacak )
B]spor
25 dk. start it up
10 dk. pilates-strech karisimi biseyler)[[/B]
sevgilerrr
dulcii duzenli menu yazmamdan dolayi tebrik etmissin; sagol cnmmm.
ama bazen dusunuyorum da buraya menu yazmak bir yandan iyi bir yandan kotu;
tam cok iyi motive olmusken menundeki ufacik bisey yuzunden elestiriliyosun ve ben bu isi beceremiyorum galiba deyip tum motivasyonunu yitiriyosun.
ben de yavas yavas soguyorum artik.. menu yazamayabilirim ilerleyen gunlerde :-(
hamilelikten dolayı tek öğün yiyebildim canım zaten
çünkü bulantı+kusma ikilisi peşimi bırakmıyor
ne yersem yeyim durmuyor
neyse kapatalım bu konuyu benim için pek iyi olmuyor çünkü
kızım hastamısın anne ateşinmi var ilaç içirsin baba sana diyo
yavrum benimm sarılıp öpüyo beni
iyiyim daha iyi olcam şunun şurasında 1 ay sonra
kilo konusunda baya cozutmuşsun
ben 52 ye düştüm ama her an değişebilir
o yüzden ben hiç senle aşık atmıyım
terhisime :) belirli bir vakit yok
isimler listeler ankaraya gitti
ağlaya zırlaya ben de yazdırdım adımı listeye
inşallah olumsuz cevap gelmez inşallah
bekliyoruz bakalım
hakikaten askerliğin etkileri sürüyor
ama anladım ben canını sıkma
çeviriye başlamışsın hayırlı olsun
bi yerden başlamak lazım tabiki
Günaydınnnnnnnnnn
dün hastalandım küretajdan sonra düzenim bozuldu biraz...sabah kalktım eski düzenime girmeye çalışıyorum..bu ayki formsantede 15 dk lik kardiyo var yağ yaktıran onu yaparım..basiit gibi duruyo ama hemen vucudunun ısındığını hissediyorsun
dulci hoşgeldin kuşum,
gitti bütün çabalarım, detokslarım boşa gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:
merhaba kızlar :) ben de yeni kalktım sayılır demin 2 dilim kepek ekmek, 5 zeytin kibrit kutusu kadar peynir yedim.bir kaç dilim de domates ve salatalık.Hmm bi de kahvaltıdan yarım saat önce ballı limonlu ılık su içtim.Dün tartıldım 59 olmuşum acil 55e düşmeliyim.
kızlar sabah yediklerimi yazmıştım demin ara öğün elma yedim akşam da bi tane imambayıldı yemeyi düşünüyorum 1 kase de çorba ve salata.yağsız.nar ekşisi koymamda sakınca var mı?bu arada menü nasıl oluyo mu becerebiliyor muyum bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?