50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuşum hoşgeldin, doğum yaptın demek ay çok sevindim, hayırlı olsun tatlım, bebişini öp benim için
5 kilo vermeyi bekleme, gel şimdiden buraya, bak burcu da geldi, çok özledik sizi olumunekankayizsmile
şimdi sıkı rejim yapamazsın tabi ama yavaştan alışırsın işte dikkat etmeye

saol canım öperim
nasıl vericem hiç bilmiyorum egzersizde yapamıyorum malum sezeryan oldum göbeğim fazla kalmadı biraz var bol bol su içiyorum inşallahh veririm

saol canım öperim
nasıl vericem hiç bilmiyorum egzersizde yapamıyorum malum sezeryan oldum göbeğim fazla kalmadı biraz var bol bol su içiyorum inşallahh veririm

canım sen çok dikkatliydin verirsin kesin, hemen spora başlamana gere yok, başlama zaten de, yediklerini hafif hafif azaltabilirsin.
hamilelikte nasıldın, çok rahat mıydın, dikkat ettin mi?

inşllah sende 9 ay ara verirsin rejime :)))

rejim yapamıyorum zaten ya bak bozom sen gittiğinle aynı kliyoum hala:) 9 ay olmuş:)

inşallah ara veririm ben de.

hamilelikte 16 kilo aldım çoğunu serum ve vitaminler aldırı
hamurişi kızartma yemedim dr pilav ve makarna yeme dedi fazla aşırı kilon yok dedi dr rahattım yani

hamilelikte 16 kilo aldım çoğunu serum ve vitaminler aldırı
hamurişi kızartma yemedim dr pilav ve makarna yeme dedi fazla aşırı kilon yok dedi dr rahattım yani

ay makarnasız 9 ay geçer mi ya

bak şimdi makarna dedik acıktım. ben kahvaltı yapmayı unuttum daldım buraya gidip bişeyler yiyiyim, sen de uzaklaşma buralardan artık tatlım, görüşürüz yine çok öpüyorum olumunekankayizsmile

Hayırlı olsun bebişin...daha 15 gün olmuş hemen verirsin hamur işinden biraz uzak durusan emziren anneler çok çabuk veriyor...

Lancesis hasta olmadıysan bunun zaten 1.5 kilosu şişliktir...tatilden sonra akşamları dikkat edersen veririsin minnoş kilonu...valla şekerim akşam yemekleri zaten batırıyo insanı...eyvahedigeldismile

merhaba kızlar :) ben de yeni kalktım sayılır demin 2 dilim kepek ekmek, 5 zeytin kibrit kutusu kadar peynir yedim.bir kaç dilim de domates ve salatalık.Hmm bi de kahvaltıdan yarım saat önce ballı limonlu ılık su içtim.Dün tartıldım 59 olmuşum acil 55e düşmeliyim.

kızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben 56 kiloyum 50-52 kilo olmak istiyorum aranıza katılmam da bi sakınca varmıdır...sizin böyle güzel insana enerji ve güç veren sohbetlerinizi okudukça ben de vermek için hazır olduğumu hissettim.beni de alır mısınız aranıza ...

Lancesis hasta olmadıysan bunun zaten 1.5 kilosu şişliktir...tatilden sonra akşamları dikkat edersen veririsin minnoş kilonu...valla şekerim akşam yemekleri zaten batırıyo insanı...eyvahedigeldismile

yok hasta oldum ondan değil. neyse napalım sarılıcaz spora, 5 mil yürüdüm biraz önce.
ay akşam yemekleri kötü oluyor gerçekten, ailecek yenilince çok da yeniliyor:S
yoksa ben gündüz pek bişey yemiyorum.

aaa hayırlı olsun canım ne güzel beklemek zorunda değilsin. inşallah çok iyi geçer canım ameliyatın. çok geçmiş olsun şimdiden olumunekankayizsmile

Hoşgeldin canım aramıza her gün yediklerini ve yaptığın sporları yazarak başlayabilirsin:)

kızlar sabah yediklerimi yazmıştım demin ara öğün elma yedim akşam da bi tane imambayıldı yemeyi düşünüyorum 1 kase de çorba ve salata.yağsız.nar ekşisi koymamda sakınca var mı?bu arada menü nasıl oluyo mu becerebiliyor muyum bu işi

öğlen yemeğin nerde tatlım? aralarda elma ye de öğlen olarak elma yeme, az olur yani, şimdi bir yoğurt yiyebilirsin mesela. gerçi geç kalktıysan bilemem, ben de geç kalkınca sabahla öğleyi birleştiriyorum.
nar ekşisi koyabilirsin tabi salatana.

bir de sporu ihmal etmeyelim

BOL ŞANS CANIM SAĞLIKLA DÖNERSİN İNŞALLAH ARAMIZA..

hoş geldin canım aramıza..

dulcinea hosgeldin cnm; yeni isin hayirli olsun.
koclugun da hayirli olsun; en son koclugunda beni inim inim inletmistin ))) bakalim bu kez nolacak )

B]spor
25 dk. start it up
10 dk. pilates-strech karisimi biseyler )[
[/B]

sevgilerrr

Peppercim çok teşekkürler... Merak etme sana çok yüklenmem, sana iyi gelmiyo, moralin bozuluyo çünkü kaydirigubbakcemile3 Ama zaten yüklenince de gayet önemsiz şeyler buluyordum yüklenecek, o yüzden için rahat olsun

Ara öğün atlamışsın... Kadınbudu köfte çok yağ çekiyo die biliyorum, onun yerine ızgara köfte tercih etmeye çalış bence yerimseniben Zaten gün içinde lokum ve dondurma yemişsin, o yüzden şekerpare olmamış lmaz:

Sporun süper :lepi: Ceza verecek bişi yok.

Sevgiler kaydirigubbakcemile3

Canım o kişiden kişiye değişiyo aslında. Mesela bana yarıyo, kişi kendine yarayınca karşısındakini de öyle sandığı için eleştiriyo, daha da iyi olsun diye menüleri.. Zaten ben sana diyordum, eleştirecek yer arıyorum diye, yani menülerin cidden çok güzel. Ben hayatım boyunca değil bi hafta peşpeşe 2 gün bile o kadar dengeli beslenemedim. Maşallahın var yani. Tüm bu şartlar altında aslında senin daha rahat kilo vermen gerekiyo. Biliyorum spor yapamadın bi süre ama ben kendimden yapmıyorum zaten, tüm bunlara rağmen senden daha rahat kilo verdim. Sen tirioidine baktırdın mı? Belin nasıl bi de?

Oy oy, ne tatlı kızın var, maşallah opuyorumnanaktan Ben demeden kendi düşünmüş kaydirigubbakcemile3 Evet belli bi süre sonra geçiyormuş, inşallah senin daha çabuk geçer

İnşallah olur canım tayin işi, ben de senin gibi bekliyorum valla.

Kiloyu hiç düşünme bu dönem, dengeli ve sağlıklı beslenmeye kafa yor Bi de hemen spora başlama. Burdan öğrendim, ilk zamanlar bol bol dinlenmek gerekmiş bebeğin iyice tutunması için sempatiksalakcinni Ben cidden kilo aldım yaw eyvahedigeldismile Bugün yemekten sonra tartıldım, durum vahim.

Mısracım ara yapmamışsın, bi de öğlen sadece patates yetersiz gibi, yanına yeşillik yeseymişsin daha iyi olurmuş. Genel olarak beslenmen gayet güzel kaydirigubbakcemile5 Spor nerde!!!

Sporun azı çoğu basiti yoktur bence, ne kadar yapabiliyorsak yanımıza kar kalır bayanssulusmile Devamını bekliyoruz.

dulci hoşgeldin kuşum,

Hoşbuldum canım, dün senin menüne de yorum yapmıştım, ne yazdım hatırlamıyorum tam ama "spor nerde" yazdığımdan eminim aklinialirimsmile

gitti bütün çabalarım, detokslarım boşa gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:

Yaw öyle deme, ben de senin gibiyim... Kendi düşen ağlamaz diyelim sempatiksalakcinni

Edacım güne çok iyi başlamışsın, bakalım devamı gelecek mi yerimseniben

Bozocum 59 olmayı bekleme, katıl şimdiden aramıza. Menülerini sporlarını bekliyorum yerimseniben

Sen de güne iyi başlamışsın... Böyle beslenip sporu da eklerden en geç 2 ayda hedefine ulaşırsın yerimseniben

Demircik şimdiden geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Öğle yemeğine noldu yerimseniben Ben de geç kalktığımdan iki öğün yiyorum ama olması gereken ana öğünleri aksatmamak. Bi de menülerini toptan yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz. Spor nerde!

Tofyy hoşgeldin, senin mesaj arada kaynamış :kedi:

Nickin çok güzelmiş Boy kaçtı? Menülerini ve sporlarını yazmaya başla, devamı kendinden gelir kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…